עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. או קיי חברה אז ככה, חבר שלי היום בא אלי לפני שיעור C ושאל אותי אם אני רוצה להבריז איתו. ממש לא היה לי כח לשעתיים מעבדת C (סתם שיעור גלישה באינטרנט) אז קראנו לעוד 2 חברים והלכנו איתם לטייל בשטח בית הספר. כבר טיילנו במקומות שביקרנו בהם פעמיים אבל עכשיו החלטתי לצלם הכל אז הנה התמונות (תהנו): פסל נחמד להתחלה: שלט נחמד: עוד אחד: מקום מוזר עם גנרטורים מוזרים וחביות כחולות או מה שזה לא יהיה: בדרך מצאנו קצת פסולת כימית: תמונה של הפסולת הכימית: שביל ברזל מוזר סגנון HALF-LIFE: תמונות של ה-SILOים שמהם יוצאים טילים גרעיניים או משהו בסגנון (חבל שלא יכולתי לצלם את החלק העליון של הדברים האלה כי זה ממש גורם להם להיראות כמו מתקני שיגור טילים): מחסנים מוזרים:…

• 45 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. Started by x-dude,

רוצים טיפ? קבלו את זה http://users.pandora.be/Psychotic_Kenshin/grappig/Ramzi.wmv

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני בן 17, התאריך גיוס שקיבלתי הוא 21 לנובמבר 2004, עברתי את הצו הראשון- פרופיל 82, קב"א 51, ואמרתי שאני לא מוכן ללכת לקרבי בגלל סיבות משפחתיות וגם אני בעצמי לא רוצה ואני יעשה הכל לא ללכת לשם אם ישבצו אותי בקרבי. אז ככה, המצב המשפחתי שלי הוא שאבא שלי נפטר לפני שנתיים, ואנחנו במשפחה- אמא אחותי הגדולה, אני , אחותי הקטנה ואח קטן בן 3. היום קיבלתי שאלון העדפות ולהפתעתי ראיתי שרשום שנצאתי מתאים ליחידות השדה!!! אבל אני דרשתי לא ללכת לקרבי, ואני חושב שמגיע לי הקלות בגלל שאין לי אבא, ביקשתי ללכת משהו עם מחשבים או אלקטרוניקה... האפשריות שיש לי שם הם: חטיבת הצנחנים, דודבדן, משמר הגבול, גבעתי, שריון, נח"ל, תותחנים, נ"מ, גולני ועוד... אני בכלל לא מתאים לקרבי מבחינת כושר גופני, ואני …

• 60 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. אני וחבר שלי רוצים לסוע מחר לחרמון משהוא יודע עם פתוח ואו איך ביכלל אני מגיע לשם ומה המחירים? מאלה שהיו בזמן האחרון?

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  5. Started by guycnaan,

אני יודע שבאיביי לפעמים מוצאים דברים מוזרים,אבל אם זה לא מתיחה,זה הדבר הכי מוזר שמכרו שם מעולם. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2450501898&category=26432

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Eww^2 אל תגידו לי שראיתם את זה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Vega,

להנהלה: אני מבקש שלא להעביר את ההודעה לפורום אחר מכיוון שמדובר בשיר פוליטי לחלוטין, ולכן הוא נוגע לפורום אקטואליה. הייתי מפרסם את הליריקס של השיר אבל לא מצאתי בשום מקום, בכל מקרה אני ממליץ לכם לשמוע את השיר שלפי דעתי יגרום לכם לנסות להבין את המצב כפי שהוא מהצד ה"שני", ודרך אגב - השיר נכתב על ידי ערבים ישראלים ולא פלסטינים. האזנה איכותית...

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  9. מחר אני צריך להגיש את הטיוטא של עבודת הביוטופ, ונתקעתי עם הגרפים. אני צריך לעשות גרף לטבלה הבאה: החודש פריחה פרי עלווה לחות הקרקע ב% אפריל 6 5 3 6.89 מאי 6 5 3 7 יוני 6 5 3 1.86 יולי 6 5 3 2.76 ספטמבר 6 5 3 1.93 אוקטובר 6 5 5 1.73 נובמבר 6 7 2 12 דצמבר 6 7 3 22.3 אני צריך שלחות הקרקע תהיה ציר והשאר עמודות, כלומר שהציר של לחות הקרקע יעבור בין העמודות. ניסיתי לעשות התאמה אישית אבל האופיס (2003) עושה לי גם את העלווה בתור ציר, וגם את לחות הקרקע!! ניסיתי כבר 3 שעות ולא הולך לי, בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. http://www.msnbc.com/modules/yip03/slideshow.asp?speed=lo

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  11. ככל הנראה שזה אמיתי, מישו פעם אכל את זה? מה המשקל? כמה זה עולה?

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. אני נוסע שבוע הבא לתאילנד ורציתי לקנות שם זכרונות וכרטיס מסך. מישהו יודע אולי איך המחירים שם ואם זה משתלם?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by WHITE_ZOMBIE4,

האם כדאי לי לקנות פלאפון? תאמינו או לא אבל אין לי פאלאפון עד עכשיו בגלל שאני מפחד מהקרינה והדברים האלה כל הדיבורים על סרטן המוח חס וחלילה ושהקרינה הורסת תאים במוח מפחידה מאוד ואני עד עכשיו מתלבט אבל עכשיו אני רוצה פאלפון חדש מאוד צבעוני והכול שמעתי שיש פחות קרינה בפלאפונים החדשים האם זה נכון? והאם היא עדיין מסוכנת? אני לא רוצה לגמור סנילי וזה נכון שגם אם הפלאפון מוצמד לגוף למשל בכיס הקרינה עדיין משפיעה כי הפלא מסתנכרן עם המרכזיה כל כמה דקות? גם לא בזמן שיחה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by idofr,

אז ככה המכשיר נכנס לרטט ופשוט לא מוכן לצאת ממנו אם מישהו מכיר את הבאג הזה ויודע איך לפתור אותו אז בבקשהההה תכתבו לי בתודה עידו IR

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  15. Started by u-re,

הכותרת אומרת הכל בעצם צריך את שם השיר שמופיע בפרסומת של AXN לסרט "מה קרה בגטקה" תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  16. 1.אני צריך לדעת מהם שמם של המדינות בארה"ב 2.אני צריך לדעת מהם שמם של האזורים הקיימים בארה"ב(לדוגמא: שיקאגו נמצאת באלינוי) 3.אני צריך לדעת מה מספר האנשים שמתגוררים בארה"ב. תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  17. Started by OR007,

כמו שאתם רואים, ערב הסילבסטר ואני תקוע עם משוואות בטריגו' שכל החברים שלי בטח רצים שיכורים על איזה חוף, די דחוף לי העניין, המבחן מחר, ותבינו כמה הוא חשוב אם אני נשאר בבית... למשוואות - tan2x+4tan4x=1 sin2x-sin6x=2cos^2 2x - 1 tan^2 x = 1 - cos2x תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by maverick,

מסתבר שמה-1.1.04 סלקום משנה תעריפים של דברים מסויימים ולא ממש טורחת להודיע. כל מי מנוי על מסלול שבו משלמים סכום כסף מסויים (70 ש"ח בערך) ומתקשרים ל-6 יעדים בלי זמן אויר הולך לשלם יותר: התעריף על המסלול יורד ל-35 ש"ח בערך אבל השיחות כבר לא בחינם. הן יעלו 16 אג' לדקה! זו שערוריה לשנות הסכמים לאחר שהם נחתמו!!!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני הלכתי לחברים ישבנו עשינו אל האש אחרי זה סתם ישבנו ראינו טלויזיה... ולפני זה הם היו בנאפיס אז יצא לאחד מהם קטע דפוק...אחד החברים היה שם לבד בלי חברה אז לא היה לא מה לעשות בשעה 12 אז הוא תפס אחת ונישק אותה בלי קשר והוא לא ראה אותה בחיים!! חחחחח אחרי שישבתי אצל החברים פה הלכתי לחברים אחרים... שמהכבר שתינו 5 ליטר וודקה בערך ישבנו כמו איזה מסוממים אחרי זה הלכנו לשחק ביליארד וחזרנו לשתות עוד ליטר חחח קודם זה היה קיגלויצ ואחרי זה סמירנוף או משהו כזה לא זוכר כבר... וחזרתי הביתה בשעה 3 בצהריים... מה איתכם מה עשיתם?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by love-its-my-name,

שלום, לפני משהו כמו חודש מישהוא הביא פה קישור לאחתר שמסביר דברים בפיסיקה ... חיפשתי את האתר הזה שוב אך ללא הצלחה... מישהו יכול לעזור לי? האתר היה מלא בהסברים בוידאו שהסבירו על חורי תולעת תאורית המיתרים ועוד כמה דברים.. אשמח אם תעזרו לי תודה מראש וביי

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  21. Started by Culandur,

greetings

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by king-of-cats,

שלום אני חדש... באתי כי שמעתי שזה פורום טוב... אז מה בדיוק הולך פה??

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by H.I.V,

נראה כאילו האתר נסגר ???

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by hellyeahmofo,

ידוע לי שהפרוצדרה עולה 100 דולר אם משפחה מבקשת להוציא , כל אחד מבני המשפחה צריך לשלם מאה דולר?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  25. Started by marking,

נו אז מה אתם עומדים לעשות לכבוד השנה החדשה אני עדיין לא החלטתי

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים