עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איך אני יכול לממש את האחריות ? הצורב נקנה לפני חצי נשה LG 40X16X40 ופלונטר נסגרו

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שמתי לקטנוע שלי קסנון, משהו יפה מאוד! התאורה בלילה כל כך יפה! והיא ממש מושכת אנשים.... למי שלא יודע מה זה קסנון: http://www.motori.co.il/content/view/224/10909/ זה נראה בערך כך:

• 104 תגובות
    • 8.6k צפיות
  3. אני מאוהב בשעון החדש שלי!!! Omega Seamaster 300 M Quartz [attachment deleted by admin]

• 69 תגובות
    • 10.4k צפיות
  4. טוב השאלה כבר בכותרת...... אני אפרט... שעון של המעצב Charles Sernard שעון יוקרתי ביותר לצעירים......עכשיו יש מתחתיו מדבקה עם השם של המעצב והפרטים של השעון והשעון נראה טוב מאוד ואני מרוצה ממנו אבל איך אני יודע אם באמת קיבלתי את השעון האמיתי או את הזיוף? יש הרבה זיופים של שעונים אבל רציתי לדעת אם יש דרך לגלות אם הוא זיוף או לא.........קיבלתי אותו במתנה אבל בכל זאת איך אני מגלה? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי איזה משהו ........עזרה....

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. כמובן זה לא שחור ולבן , כולנו משדרגים מדי פעם ובדרך כלל את השדרוגים רובנו מרכיבים לבד השאלה בסקר היא בנוגע למתי שקונים מחשב קומפלט . כשאני קונה קומפלט אני מעדיף לתת לחנות להרכיב כשאני משדרג אז אני מרכיב לבד .

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by pure perfection,

שלום לכם , האם כל דבר שאני מזמין מחול אני צריך לשלם עליו מע"מ או מס מסוים ?? כי אני מזמין מחול מכשיר שהוא נחשב מכשיר רפואי קטן אני צריך לשלם עליו משהו פה? תודה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  7. רוסיה מטילה על ענקית הטכנולוגיה קנס אסטרונומי שגדל מדי שבוע - סכום שגדול מערך כל הנכסים בכדור הארץ - בגין חסימת ערוצי טלוויזיה רוסיים ביוטיובלכתבה

8. Started by Vatos-Locos,

אני מחובר לספקית אינטרנט כלשהי בהתחייבות לשנה (עד אמצע מרץ), התשלום החודשי שלי הוא 110 ש"ח. בגלל המון בעיות טכניות אני מעוניין להתנתק מהם. בשימור לקוחות הנציג אמר לי שאני אצטרך לשלם קנס יציאה של 110 שקל כפול 3.5 חודשים (שזה מה שנשאר לי). נשמע לי ממש לא הגיוני שהקנס יציאה שווה לתשלום הרגיל שנשאר לי, כי מן הסתם באותה מידה אני יכול לשים את היוזר שלי בצד ולשלם אותו הדבר. מה החוקים בעניין הזה? למי אני יכול לפנות בלי שזה יקח 3.5 חודשים עד שיעזרו לי? תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. שלום לכולם מישהו אולי יודע כמה הקנס על הורדת נוסעים בכביש? בצורה לא חוקית. תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by david11,

המשיח היגיע או זה כחלון ?? גם הוזלה של דמי הקישוריות וגם קנסות מופחתים ?? יופחתו קנסות יציאה בסלולר גם ללקוחות קיימים? גם לקוחות עם חוזים קיימים לא ישלמו קנסות יציאה של אלפי שקלים, כך אישרה היום וועדת השרים לכלכלה. החברות יוכלו לגבות דמי יציאה שגובהם 10% מהחשבון הממוצע, כפול מספר החודשים שנותרו. ההחלטה עדיין צריכה לעבור הצבעה בכנסת, במסגרת אישור חוק ההסדרים ב-31 בדצמבר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3949713,00.html

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. http://www.metacafe.co.il/watch/366481/most_amazing_magic_trick_turn_1_into_100/

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. http://www.metacafe.com/watch/152624/criss_angel_and_half_a_woman/%3E אני לא יודע איך איך עשו את זה אבל פאק זה נראה טוב!

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  13. אני מצטער אם זה לא יצא לכם נכון אבל לי זה יצא נכון כל 20 הפעמים שניסיתי וכמה פעמים אפילו חשבתי על 2 מספרים וזה הוציא את שניהם.... :o http://www.zooloo.co.il/fun/magic/Hresults1.asp ואם אתם מצליחים לגלות איך זה עובד אז בבקשה תגיבו כי חבר שלי ואני התערבנו שזה קסם ואני אמרתי שזה משהו ממוחשב שפועל על איזה טריק...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מכיוון שאי אפשר לעלו את הקובץ.. (DOC) אני אעלה את זה ידנית זה הולך לעשות לכם צמרמורת! חשבו על אות מסויימת. . . . . . אמרו אותה בקול בזמן שאתם מדפדפים למטה. . . . . . . . תמשיכו... אל תעצרו................... . . . . . . . . תחשבו על בעל חיים שמתחיל באות שבחרתם. . . . . . . . . אמרו את שם בעל החיים בזמן שאתם מדפדפים למטה. . . . . . . . . חשבו על שם של איש או של אישה שמתחיל באות האחרונה של בעל החיים שבחרתם. . . . . . . . . כמעט סיימנו. . . . . . . . . עכשיו, סיפרו את מספר האותיות של השם או של בעל החיים על האצבעות של היד שלא אוחזת בעכבר. . . . . . . . שימו את היד שספרתם איתה מול עיניכם. . . . . . . . שימו …

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by DrecK,

קורע

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  16. Started by Decktor,

במו שכולם יודעים יש (שוב) טורניר של קספרוב נגד המחשב המשחק השלישי עומד כרגע במהלך החמישי אפשרי לצפות בו ב ESPN או כמו שאני עושה דרך התוכנה של www.chessclub.com צריך פשוט לעשות להתקין אותה לעשות Login בתור Guest אפילו לא צריך לפתוח יוזר ואז בחלון Console לכתוב observe 1 נ.ב. במשחק הראשון היה תיקו המשחק השני קספרוב היה במצב מעולה עד שהוא עשה טעות קטנה ואז זה הפך לטבח אז הניקוד כרגע עוד על 1.5:0.5 לטובת המחשב

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  17. אהלן, אני בעניין של לעשות קעקוע (ראשון) וממש מתפתה לקעקע את הלוגו של הלהקה האהובה עלי: <-------------------------------------------------- חשבתי לקעקע את הלוגו הבא: אבל כמה חברים אמרו שזו טעות לקעקע להקה לכן חשבתי לקחת את הלוגו, להוריד את הטקסט שאומר Orphand Land ולהחליף אותו בשם שלי Nir Azuelos באותו סגנון. ככה אני לא מקדיש יותר מדי ללהקה (כדי לא להתחרט) אבל עדיין משאיר את האמנות המהממת של הלוגו.. לדעתכם זה אפשרי? אמן ממוצע יכול להחליף את הטקסט בצורה "אמיתית"? רעיונות אחרים אולי? אגב, כמה דבר כזה יכול לעלות ואיפה לדעתכם בגוף הכי כדאי לקעקע? אני חשבתי על הזרוע, קצת מתחת לכתף. ולבסוף, יש סטודיו שאתם ממליצים עליו באזור המרכז? עדיפות לראשל"צ. תודה עדכון 21/11 -…

• 44 תגובות
    • 8.8k צפיות
  18. Started by NiTRo37,

16 או 18?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  19. Started by shaks,

האם יש הבדל בין השניים כשזה נוגע לשריפת שומנים ושיפור יכולות באימון? (אני מדבר על שתיה של כחצי שעה לפני האימון)

• 6 תגובות
    • 6.8k צפיות
  20. Started by Tomy712,

שלום, אני רוצה לעשות לחברה שלי מתנה מיוחדת ליום הולדת. כפי שאתם רואים בכותרת אני מחפש מקום שעושה הדפס תמונה דיגיטלית. אשמח לשמוע מקומות שאתם ממליצים עליהם עם עדיפות לאזור הצפון, או אפילו מרכז. תודה,

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  21. השקה חלומית נוספת לעולם סרטי הקומיקס עם הפרק השלישי בהרפתקאותיו של הגיבור האמריקאי האולטימטיבי שנת 2016 ממשיכה להיראות כמו שנת הפריצה הגדולה של אולפני דיסני, אשר ממשיכים לספק לנו להיטי ענק בקצב מסחרר. כעת מדובר על קפטן אמריקה: מלחמת האזרחים(Captain America: Civil War), אשר הושק בסוף השבוע הקודם בשווקים המרכזיים שלו בצפון אמריקה ובסין – ועומד כעת על הכנסות כוללות מטורפות של כ-765 מיליון דולר בכל רחבי העולם, כשבועיים מאז שהחל להיות מוקרן לראשונה. ההכנסות הללו גבוהות כבר עכשיו מסך ההכנסות הקולנועיות של סרטי קפטן אמריקה הקודמים, ועם ציונים מכובדים מאוד מהמבקרים והצופים כאחד – הפרק השלישי בעלילותיו של הגיבור הפטריוטי צפוי כעת להמשיך ולשבור קופות בשבועות הקרובים, בדרך…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by EcSm,

שלום. מצאתי קפיץ יד בבית בדרגה קשה יחסית ואני מעוניין לעבוד קצת עליו. לא מצאתי מידע בשום מקום, ובשום מקום אין התייחסות מיוחדת למכשיר. אז איך אפשר להתאמן כמו שצריך? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 14.4k צפיות
  23. היי. לפני כמה זמן, חברת החשמל החליטו להחליף אצלי בבית את המונה הישן עם הדיסק המסתובב בפנים, למונה דיגיטלי. יש לציין כי הדבר נעשה אפילו בלי להודיע לנו לפני, כשראינו שיש הפסקת חשמל, יצאנו החוצה וראינו את מי שביצע את ההחלפה. המונה נמצא בארון אחד ביחד עם מפסקי החשמל של הבית. יש לציין כי לא ראיתי אם הוא התעסק עם משהו נוסף מלבד המונה עצמו. מאז ההחלפה, שמתי לב שהמפסק הראשי קופץ לעיתים קרובות כאשר מחוברים הרבה מכשירי חימום, או לדוגמא רדיאטור ודוד. כמובן שהדבר אמור לקרות כאשר קיימת צריכת חשמל מוגזמת, אך לפני ההחלפה החשמל לא קפץ אף פעם עם אותה כמות של מכשירים פעילים. השאלה כרגע היא למי לפנות? האם לחשמלאי, או שמא יכול להיות קשר לעבודה שביצעה חברת החשמל והם האחראים לעניין? תודה.

• 13 תגובות
    • 9.8k צפיות
  24. Started by Milk-Inc,

היי אנשים, מה קורה? כ"כ הרבה זמן שלא יצא לי להיות פה... לאלו שעדיין לא יודעים, אני עזבתי משום שהייתי צריך לעלות על מדים ולתרום קצת גם במקום אחר זאת הייתה עזיבה מהירה, משום שהיו לי כמה דברים לא צפויים(גיוס מוקדם), לכן לא יצא לי להגיד שלום כמו שצריך. ובנוסף לא יצא לי להתחבר בכלל מאז, כי לא התאפשר לי מבחינת זמנים. בכל אופן, אני מקווה שהקהילה כאן פורחת והתווספו עוד אנשים איכותיים לזון. אז שיהיה לילה טוב לכולם! (כן כן, שעה הזויה, אבל בשעה הזאת מצאתי את הזמן להיכנס קצת..)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שאלה שהתחבטתי בה לאחרונה. האם תלכו לחפש את עצמכם? האם תדעו איפה לחפש את עצמכם העתידי? מה תעשו דבר ראשון?

• 39 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים