כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
מגיעים אליי קרובי משפחה ממיאמי לכמה שבועות.. אני רוצה שהם יקנו לי 2 מולטי אפקטים לגיטרה [כל אחד 500 דולר..בארץ 3500 שקל בערך] כך שבעצם הם יעלו למטוס איתם, ויחזרו לארה"ב בלעדיהם,כמובן.. האם חוקי מכס תקפים פה בצורה כלשהי או שהם יכולים להביא לי את הציוד, חדש בקופסא, בלי כל בעיה? תודה רבה [=
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן. קרוב משפחה שלי נוסע לחו"ל והגדרתי לעצמי תקציב של 100-200$ מקסימום. אני לא ממש צריך שידרוג למחשב עכשיו, אבל חשבתי אולי על כרטיס קול ו/או אוזניות איכותיות למחשב ומגבר (-אם יש כזה דבר במחיר הזה). יש הצעות?(כול מה שעולה לכם בראש שהוא שימושי - לא סתם דברים יפים)
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קרובים שלי טסים לארה"ב ואני לא יודע מה לבקש שיביאו לי.. אני לא רוצה איזה משהו בומבסטי אבל אני מוכן להשקיע עד 200 שקלים. אני רוצה דברים שאני לא אזדקק לאחריות שלהם - לא כמו פלאפונים מעבדים וכו'... המפרט של המחשב שלי בצד, יש הצעות לדברים למחשב או כל דבר אחר?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אהלן חברה. שאלה לי לחברה שמבינים. אני מגיע מתחום המחשבים,אני טכנאי מחשבים ובעל תעודת הנדסאי אלקטרוניקה. אני מעוניין להיכנס יותר לתחום ה IT ומתכוון לקחת קורס MCITP. כמו שהבנתי ב אוקטובר יוצא Windows server 8 שזה כאמור windows server 2012. השאלה שלי האם כדי לי להתחיל עכשיו MCITP windows server 2008 או לחכות לקורס MCITP שיכלול כבר server 2012. אני לא יודע מתי הקורס הזה יצא. אני לא רוצה לבזבז הרבה זמן ושלבת ולחכות לקורס הזה אבל מצד שני אני לא רוצה להתחיל משהו שהולך להיות מוחלף בקרוב. מה אתם מציעים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://www.break.com/index/inhaling_alchohol_with_a_hooka.html הגיוני שהקרח היבש ישא איתו מולקולות של אלכוהול? ובכל מקרה יהיה עדיף 100אחוז אלכוהול לא?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש להם 2 מספרי טלפון שירות / תמיכה טכנית 1599-59-2000/1 ובשניהם יש מזכירה " שלום הגעתם לבזק הקו איננו מחובר אתכם הסליחה " השאלה אם החברה לפני סגירה או שזה תקלה של בזק ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר טוב שמלמדים בו איך קוראים באנגלית בכללי אני יודע לקרוא מילים כמו CAT וכו' אבל מילים מסובכות אני לא ממש יודע נגיד THOUGHT
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי, יש דרך כלשהי דרך האינטרנט כמובן לקרוא את הספרים של הארי פוטר באנגלית? לא אכפת לי באיזה פורמט.. doc.. pdf.. לא קריטי.. תודה מראש וחג שמח (:
-
- 15 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
זהו האתר הכי אהוב עלי. מאדם שלא מבין כלום אני מתחיל לקבל תמונה. אין לי שמץ של ספק שאתם עושים עבודה נפלאה עם מסירות נפש. אך לדעתי יש נקודה שיש להקפיד עליה יותר בפרומים והיא נקיון הפה של השואלים, מילךים כמו חרא קקה וזבל רק מורידות ויש לנזוף יותר במי שמשתמש בהן. אם הודעה זו אינה חוקית כולי סליחה. בהצלחה ותודה!
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אתם יכולים לראות את הסרטון כאן http://www.letlive.org.il/images/dog2.mpg או מי שכבר ראה בטלויזיה יודע על מה אני מדבר. מנהל מקרקעי ישראלי החליט לחסל כלבייה של תנו לחיות לחיות ולמכור את השטח לנדלן. לא יודע מה איתכם לי פשוט נמאסססססססססס מהמדינה המסריחה הזאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת דייייייייי אני הולך עכשיו לתרום, אז מי שיכול כמובן שזה עוזר. מספר הטלפון 057-2224477
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במסגרת קורס באוניברסיטה ("חישוביות עצבית" אם אתם מוכרחים לדעת... חטטנים! ) הוטל עלי לכתוב תוכנה שמייצרת כרטיסים לבדיקת עיוורון צבעים. אני לא עיוור צבעים ולכן אני לא יודע אם התוצאה נכונה... אני צריך את עזרת הרואים והעיוורים. לפניכם 3 תמונות, בבקשה תגידו איזה מספר אתם רואים בכל תמונה. תודה מראש! 1. 2. 3.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתאמן כבר שנה וחצי במכון כושר ואני חושב על זה אמא שלי כרגיל תמיד דואגת לתחת שלי ומפחדת שאיכשהו אני אפגע בעצמי עם זה (אה ד"א אני בן 15.5) אז מה אתם אומרים על זה? מישהו פה מתאמן במכון ולוקח את זה? בשביל הפוזה :
-
- 62 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
איך אני יודע , אחרי שאני רושם את הפקודה ומתחילות השורות לזרום להן, כיצד אני יודע איך לקרוא אותן, ז"א מה שייך למה?, האם יש איזה מקרא מסויים איפהשהו שתוכלו לתתלי , אשמח אם תענו על שאלתי אוריה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן כולם, אני עוזר לפרופסור באחת האקדמיות בארץ ואנחנו זקוקים לקרוא סרטים מגנטיים של פעם (משנות ה-80). פעם היה שירות כזה בטכניון אך הפסיקו להעניק אותו לפני 5 שנים. האם מישהו יכול לייעץ לי היכן אוכל לקבל שירות שכזה, או היכן אוכל לפנות כדי להתקדם בחיפוש? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
מה עדיף להיקבר באדמה ? או לשמור את הגוף ?שבעתיד המדע יהיה יותר מפותח נוכל לשוב לחיים זה יכול לתת גם פיתרון למצוקת האדמה לקבורה וגם לזיהום האדמה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לישראל שיתרום לנו . לא חייב מיליון דולר אפשר גם 10 דולר . http://www.cryonic-israel.org/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אהלן חברים במה יש יותר קרינה? אייפון 7 , X או GALAXY S9? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לא בדיוק זכרתי את עניין הכור היפני והזמנתי משקפי תלת מימד מקוריאה הדרומית - סיאול, האם אין חשש לקרינה/חומר רדיואקטיבי אחר, האם בטוח להזמין משם מוצרים? תודה
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מה קורה?? מישהו יכול להגיד לי מה רמת הקרינה הסלולארית המומלצת בנייד ?? פעם ראיתי שזה 0.55 מקסימום זה נכון ?? אם לא מה המקסימום ומה מומלץ ?? בכל מקרה אני לא שם את הפלאפון בכיס הוא תמיד ביד אבל בכל מקרה .
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עד כמה זה משפיע ולמה לעזזאל כשאני רוצה לשדרג את ה-Nokia 6267 העתיק שלי לאחד המכשירים המתקדמים היום (בלאקברי או E72) אני צריך לעבור מקרינה נמוכה מאוד - SAR 0.3 ל- SAR 1.3 ? ??? לא הגיוני יותר שהקרינה במכשירים חדשים תיהיה נמוכה יותר? רק אל תגידו לי "מה זה משנה, גם במיקרו יש הרבה קרינה"
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה, אנחנו כמה חברה בגילאי הצבא שרוצים ללכת למסיבה מחר, בקריסמס. אנחנו מחפשים מועדון/וילה/WHATEVER שיש בו מסיבה טובה עם אנשים טובים (לא משיחים חס וחלילה). ידוע לכם?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מכיוון שאני חולה הבטתי ללא מטרה במסך עד שנזכרתי בקטע מהסימפסונס שמספר על HaGolem שאומר באחד הקטעים "We call it jewish humour! It's funny because the words are crazy! Meshugana!" אז מכיוון שאני משועמם הלכתי לוויקיפדיה וחיפשתי jewish Humour, אני ממליץ מאוד אגב להיכנס לערך הזה יש שם כמה בדיחות פשוט מעולות כמו כן בערך הנ"ל היה לינק לתחרות הקריקטורות האנטי שמיות הישראלית, מי שזוכר את כל הפיאסקו של ה"קריקטורה" של מוחמד בעיתון דני, ואיך האיראנים אמרו שזה ממש "מעליב" אותם תוך כדי שקריקטורות אנטישמיות מופיעות שם בעיתונים הגדולים באופן סדיר, אז החליט לו יהודון קטן לארגן תחרות של קריקטורות אנטישמיות שמצויירות על ידי יהודים תוך כדי ההכרזה - No iraninas can beat us on our home turf!…
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-