כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,641 דיונים בפורום זה
-
אני לא צוחק- תצפו בכל הסרטונים אחד אחרי השני AWESOMENESS מובטח (לא צחוק באמת ) חלק 1 חלק 2 חלק 3 חלק 4 חלק 5
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
500k Guaranteed 7500 chip starting stack 12 min blind levels מתחיל עוד כמה שעות נראה טורניר מאוד איכותי
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=7JdulWzREts http://youtube.com/watch?v=jWC3VCPvh3g my channel http://youtube.com/profile?user=dani15vid
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
המשחק החדש הזה.. war משהו, מעניין איך הוא
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
הי, אני מחפש עבודה במכירות מחשבים / סלולר. עם נסיון במכירות ושירות לקוחות. אני מחולון. אשמח לשמוע אם אתם מכירים מישהו שצריך. 0544531869 תודה רבה : )
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי לכולם!! אנחנו מצלמים סרט גמר למגמת קולנוע ואנחנו צריכים שחקן ראשי, נער בן 16-18 בבית ספר העמית ראשון לציון בתאריכים 3.2-8.2 הסרט מדבר על ילד שממש ממש רוצה להיות במאי ונותנים לו את ההזדמנות ליצור סרט משלו אבל הוא רואה שזו עבודה לא כל כך קלה ... לתפקיד דרוש נער שיודע לשחק טוב אם מישהו מעוניין לפנות למספר 0523333890 :)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תרמוס חנקן נוזלי בבית אם יש אנשים שמעוניינים במשהו כזה שייצרו איתי קשר כאן או בפרטי . לא פרסמתי את זה ב TRADE ZONE כי לא מצאתי שם מקום לפרסם את זה וזה לא מספיק בולט לעין ,אז אם יש מקום אחר שזה אמור להיות מפורסם אז אם יוכלו להעביר את זה אני אודה מראש . תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מטרופולין, אגד, דן ונתיב אקספרס (כל אחת בנפרד) ישתפו פעולה עם חברות סטארט-אפ וחברות תחבורה בינלאומיות להפעלת פיילוטים של אוטובוסים אוטונומיים, תחילה במסגרת ניסוי ובעקבותיו רשיון להפעלה באיזורים שייקבעולכתבה
-
- 0 תגובות
- 262 צפיות
-
-
אבא שלי מחפש קליפים של מוזיקה טונסאית.יש איזה אתר שאפשר להשיג ממנו קליפים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
- 1 follower
-
-
אני היחיד שיש לו בעיות חיבור לרשת בגלל מזג האוויר הסוער? (מאוד) בהתחלה לא יכולתי בכלל להתחבר, אחר כך התחברתי אבל שרת הDNS היה למטה, עכשיו אין route לחו"ל בכלל, מה הולך ? :-\
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היייי כמו שהרבה ממכם יודעים אני מתקוע בינתיים עם הmotorola timeport עכשיו הטלפון הזה עושה לי כאב ראש ברמות מטורפות כאילו אנלא מסוגל לדבר יותר מ5 דקות וגם זה בלחץ חיפשתי בגוגל motorola timeport l 7089 radiation ולא מצאתי שום דבר שעוזר אם למישו יש מושג ויכול לעזור ..... בתודה וחג שמח עידו
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
http://www.facebook.com/edbcoil?v=app_4949752878 נרשמתי סתם בשביל הקטע, לא יודע אם אני אראה מזה משהו. השאלה אם מישהו מכיר את ההיסטוריה של edb.co.il - הם מחלקים כמו וואלה? כי על וואלה אני שומע בלי סוף חברים שמספרים שזכו שם.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
שלום לכם אני שדרן אז חיפשתי לי מיקסר טוב במחיר סביר מצאתי את המיקסר BEHRINGER MX 602A חיפשתי עליו קצת וגיליתי שהוא עולה 600 שקל הלכתי לחבר של אחי והיה לו מיקסר כזה שלא היה בשימוש והוא מכר לי ב150 שקל אני שדרן רדיו אז בקרוב אני קונה קונדנסר C1 גם של ברינהגר =]
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
חייבת בדחיפות קישור בדרייב לפרק מסוים בסדרה מסוימת תודה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הקובץ הזה מופיע בכל חור ואיאפשר אחרי זה למחוק אותו!@!!#$ איזה עצבים איך אפשר לגרום שהוא לא יופיע יותר?
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אי אפשר להגיש תלונה במשטרה על הטרדה? הם כבר עולים על העצבים עריכה: יש דרך להשתיק שיחות שמתקבלות ממספר חסוי?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
חבר משפחה שלי מחפש עבודה כמתורגמן או בעבודות תרגום .. מישהו אולי יכול לעזור מקורות חיפוש או מקומות עבודה... הוא דובר: -אנגלית : שפת אם -ספרדית:שפת אם -עברית:שולט בשפה מעולה הוא נולד בארגנטינה ועבר לארץ ואז לארה"ב ובחזרה לארץ... תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום ברצוני לבקש את המלצתכם, אני מעונין להקים אתר אינטרנט עסקי כולל מכירות והזמנות דרך האתר ראיתי רשימות של בוני אתרים, אבל אני לא יודע במי לבחור. אם יש לכם נסיון או ידע כלשהו על בוני אתרים מקצועיים אנא ידעו אותי אני מעונין להקים אתר מקצועי... ואני צריך בוני אתר שגם הם יהיה טובים ומקצועים בתודה מראש על העצות
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ידיעה מאומתת בכל הרשתות. יהיה זיכרו ברוך !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אתר שהוא קנה ממנו? עשיתי סקר ומצאתי את זה שווה לקנות באינטרנט, חצי מחיר ממה שחברות הסלולר מציעות (אורנג' לפחות). תודה.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מישהו שמע על האתר הזה, אי פעם? יש שם קטעים כמו על רצח רבין ועל מלחמת המפרץ (מה ששודר ברדיו).
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-