כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
אי אפשר להגיש תלונה במשטרה על הטרדה? הם כבר עולים על העצבים עריכה: יש דרך להשתיק שיחות שמתקבלות ממספר חסוי?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
חבר משפחה שלי מחפש עבודה כמתורגמן או בעבודות תרגום .. מישהו אולי יכול לעזור מקורות חיפוש או מקומות עבודה... הוא דובר: -אנגלית : שפת אם -ספרדית:שפת אם -עברית:שולט בשפה מעולה הוא נולד בארגנטינה ועבר לארץ ואז לארה"ב ובחזרה לארץ... תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום ברצוני לבקש את המלצתכם, אני מעונין להקים אתר אינטרנט עסקי כולל מכירות והזמנות דרך האתר ראיתי רשימות של בוני אתרים, אבל אני לא יודע במי לבחור. אם יש לכם נסיון או ידע כלשהו על בוני אתרים מקצועיים אנא ידעו אותי אני מעונין להקים אתר מקצועי... ואני צריך בוני אתר שגם הם יהיה טובים ומקצועים בתודה מראש על העצות
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ידיעה מאומתת בכל הרשתות. יהיה זיכרו ברוך !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אתר שהוא קנה ממנו? עשיתי סקר ומצאתי את זה שווה לקנות באינטרנט, חצי מחיר ממה שחברות הסלולר מציעות (אורנג' לפחות). תודה.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מישהו שמע על האתר הזה, אי פעם? יש שם קטעים כמו על רצח רבין ועל מלחמת המפרץ (מה ששודר ברדיו).
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 328 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 228 צפיות
- 1 follower
-
-
יום אחד היה אסון במגרש כדורגל והגיעו לשמיים 50 אלף גברים במכה אחת אז ה' לא ידע איך למיין אותם ואמר לבחורים לעמוד ב 2 שורות , שורה בצד ימין לכל הגברים הפחדנים שעושים כל מה שהאשה רוצה ומחפדים מימנה ובצד שמאל יעמדו כל הגברים האמיתיים שיודעים לעמוד על שלהם ולא חוששים, אחרי 10 דקות רואה ה' שיש לו 2 שורות מוכנות בשורה בצד ימין יש תור ארוך ארוך ובשורה מצד שמאל רואה ה' רק איש 1 קטן כזה מקובצ'ץ תימני , בא אליו ה' אומר לו: וואלה כל הכבוד לך אתה גבר אמיתי ואתן לך את הזכות להכנס ראשון ולא לעמוד בתור תקבל את כל הפינוקים של גן עדן רק תסביר לי דבר אחד איך זה שאתה כזה קטן יצאת כזה גבר וכולם פה פחדנים שעושים כל מה שהאישה רוצה , אז אומר לו התימני : אה ? מה ? לא יודע אישתי אמרה לי לעמוד בצד…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
הוגש מסמך הצהרת כוונות רישמי (שמשמש כ"זיכרון דברים מחייב") לרכישת החברה שמייצרת את כרטיסי הפיסיקה והתוכנה שמתלווה אליהם הידועים בשמם המסחרי PhysX, הנמצאים בשימוש או בפיתוח בפלטפורמות רבות, בינהן: Playstation 3, Xbox 360, Nintendo Wii וכמובן המחשב האישי. מקור: http://www.gamershell.com/companies/nvidia/396106.html האם זו חדשה מספיק שווה כדי לשים אותה בחדשות? (ולתת לי קרדיט ) HF Integrale
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
עוד חודש וחצי ההורים שלי נוסעים לחו"ל>אירופה>ברצלונה+- אני מתכוון עוד חודש לקנות גיטרה חשמלית 'בעזרת השם', עכשיו חשבתי אולי כדאי שההורים יבאו משהו יותר זול מחול. התקציב דיי נמוך לצערי בסביבות 200$ אם יש למישהו המלצות אז אני מאוד אשמח, גם אתרים לכלי נגינה יעזרו. ד"א עם למישהו יש המלצות לאתרים מענינים בברצלונה אז שתפו(בעיקר טבע)
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין משהו מחו"ל ולשלם דרך האתר PayPal... מישהו יכול לתת לי אינפורמציה על האתר הזה? מה בידיוק עושים שם? האם האתר אמין... כמה עולה כל העסק של קנייה דרך האתר הזה... ועוד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כמו באיזה חיל זה ? כמה זמן הקורס.. מה לומדים בו..וכו.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני חדש כאן ,אני רוצה להביא לכם אתר שמביא לכם לראות המון סדרות סרטים לצפיה ישירה! זה מדהים מהיום לא צריך להוריד!! מקליקים ונהנים! כנסו http://www.my-zone.co.il/modules.php?name=TVonline חברה תנו תגובות!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך שמות או מס' טלפון של היבואנים הבאים בבקשה: היבואן של ABIT היבואן של יונדאי (המסך Q17) והיבואן של Thermaltake Highest Xaser III V1000A תודה רבה רבה לכל העוזרים ומצטער על פתיחת ההודעה הקודמת.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הי, חדשה פה וזקוקה להמלצה טובה לאוזניות Over-ear שעושות עבודה טובה במיסוך רעשי סביבה, בעיקר דיבור. אני עובדת במשרד עם אנשים נוספים ופשוט מתקשה להתרכז. אשמח לשמוע מוסיקה כמו שצריך, אבל לא ממש אנינת טעם ברמת הסאונד. מחפשת משהו לא מאוד יקר, ואם יש סיכוי למצוא אותו במבצעי בלאק פריידיי בארה"ב, אפילו יהיה לי מי שיביא לארץ. תבוא ברכה על ראשיכם וסאונד מושלם באוזניכם!
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
אני עובד כרגע בסינמה סיטי. בגלל שאני עוזר מדריך בקבוצת הכנה לצה"ל ארבע פעמים בשבוע, ועוד יום אחד מתאמן בשביל הכושר שלי, אני לא יכול לעשות מספיק משמרות בשבוע שם. השעות פשוט חופפות או שלא משאירות לי מרווח ביטחון במקרה של תחבורה ציבורית שמאחרת וכו'. אני מחפש עבודה שאפשר לעבוד בה בשעות הבוקר עד הצהריים, או לחלופין לתת 3-4 שעות בלילה. אם למישהו יש רעיונות לתחומים, או אפילו מקומות ספציפיים שאתם מכירים ועובדים כך, אני אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
היי... לקראת המסיבה ביום שישי הקרוב (ה20 לחודש) אני מצרף את הפרטים כדי שמי שלא נרשם עדיין יוכל להרשם... בנוסף למה שכתוב, יכול להיות שנוסיף גם טורניר דום3, אם יהיה ביקוש... LanParty @ galon מסיבת רשת בגל-און התאריך : 20/08/04- יום שישי ה20 לאוגוסט! תחילת המסיבה: 21:00 סיום המסיבה: 7:00-6:00 בבוקר יום למחרת (תלוי במשתתפים). תחילת הטורנירים: 00:00-23:00 מחיר כניסה עם מחשב: 50 שקל. מחיר כניסה ללא מחשב: 30 שקל. המקום: קיבוץ גל-און (ליד קרית גת) מפה תשלח בדואר אלקטרוני. במסיבה יהיו שני טורנירים מרכזיים. במקביל יהיו עוד שרתים שונים להנאתם של כל שחקני המחשב. טורניר: WarCraft III - The Frozen Throne משחקים נוספים במסיבה: Counter Strike 1.6 Battlefield: 1942 Vietnam רשימת המשחקים פ…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום,אנוכי כאן בונה מכונת CNC והגעתי לשלב שאני צריך לחתוך פלטות עץ בדיוק רב רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנויות\מפעלים וואט אוור באיזור חדרה-נתניה שיש להן מכונת CNC אשר מסוגלת לעבד עץ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
הי, עד לפני כמה חודשים ב IMDB היה אפשר לראות איזה סרטים יצאו מתי בעמוד הזה. היה איקון של "previous week" שבאמצעותו היה אפשר לחזור אחורה כמה שנים ולראות איזה סרטים יצאו ומתי. עכשו אין את זה, ואני רוצה להתעדכן במה יצא בחודשים האחרונים... יש מקום שמאפשר את זה? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 288 צפיות
- 1 follower
-