עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום D: אתמול בערב הייתי בחנות מסוימת ששמה לא יוזכר מסיבות אלו ואחרות. הלכתי למחלקת האלקטרוניקה של אותה חנות במטרה למצוא ספק כוח למחשב של אחותי. כמובן שלא ציפיתי למצוא משהו, אבל חשבתי "אם אני כבר פה..." שאלתי את אחד העובדים שם אם יש להם ספקי כוח, והוא שאל אותי "לאיזה מארז?" אמרתי לו ATX. "כן, אבל איזה?" "ATX סטנדרטי, מידי טאוואר." "אבל איזה? מארז של פנטיום 4?" "מה? מארז מידי טאוואר סטנדרטי, לא צריך משהו חזק, זה לסמפרון" "אני מצטער יש לנו פה רק למארזים של פנטיום 4" (מרים קופסה עם ספק ג'נרי ב 80 שקל) אני, לוחש לאבא שלו באוזן- "הבחור לא יודע על מה הוא מדבר, בוא נסתלק מפה ומהר o_O" בקיצור, משעשע ביותר D: אבל לפעמים יש מציאות שם. כמו העכבר האופטי-אלחוטי-נטען שקנית…

• 109 תגובות
    • 12.7k צפיות
  2. Started by guy94,

קצת תמונות נאות להנאתכם... ;D

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by KoM,

קצת תקווה, יש כאן ?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שיר מאת חיים נחמן ביאליק: העיניים הרעבות האלה שככה תתבענה, השפתיים הצמאות האלה השואלות : נשקנו! העופרים העורגים האלה הקוראים : תפשנו! חמודותיך הצפונות ששבעה כשאול לא תדענה ; כל עתרת הגויה הזאת שפעת חמדה מלאה, כל השאר הלזה, כל הבשרים האלה שככה הלעיטוני ממקור תענוגים, ממעין הברכה - לו ידעת, יפתי, מה קצה בם נפשי השבעה. זך הייתי, לא דלח הסער רגשותי הזכים עד שבאת, יפהפיה, וברוחך נשפת ונדלחתי. ואני נער פותה, לרגליך בלי חמלה השלכתי תום לבבי, בור רוחי, כל פרחי נעורי הרכים. רגע קטון מאושר הייתי בלי חוק, ואברך את היד החולקת לי מכאוב העונג הערב ; וברגע קטון של תענוג, של אושר וגיל, עלי חרב עולם מלא - מה גדול המחיר שנתתי בבשרך

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. קרא למישהוא פעם אחד מהדברים הבאים?: 1. קרה לכם שאתם מרגישים לא שייכים? זה לא חייב להיות דווקה איזשהוא משחק או אתר או פורום או בכלל משהוא שקשור למחשבים אלה שאתם מגיעים למקום כל שהוא (במצאיות) ואתם מרגישים לא שייכים? 2. קרה לכם פעם שאתם מביאים מזל רע? למרות שאתם אדם טוב לב ואוהב לעוזר אתם חושבים שהמקומות שבהם אתם נמצאים תמיד נהרסים בגללכם? חשבתם מה היה קורה אם לא הייתם נמצאים באותו מקום האם הוא היה נהרס? (שוב לא חובה דווקה משהוא בעולם בוירטואלי אתה גם במצאיות). 3. קרה לכם פעם שפשוט החברה לא מקבלת אותכם? לא בגלל האופי או היופי שלכם אלה פשוט לא רוצים לקבל אותך? (כנ"ל לא דווקה מחשבים) -=תוספת אחרי עריכה=- 4. קרה לכם פעם שניסיתם ליצור קשר אם משיהוא להיתחבר אליו והוא לא רוצה את …

• 37 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. [glow=red,2,300]http://www.easx.co.il/pirsum/Globes.htm[/glow]

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. כי בכל פעם שאני נכנס לאתר זה לא עובד. האם יש שירות אינטרנטי אחר שעושה את העבודה של פתקים דיגיטליים לכל מיני תזכורות קטנות?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שעלולה להזיק האם זה נכון? כתוב גם שמסוכן שיהיה חלון במארז כי אז הקרינה עוברת בעוצמה יותר גבוהה ובכלל אני עם דלת פתוחה אז האם קיימת קרינה מזיקה כל שהיא שנפלטת מהמחשב? תודה לעונים!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש תגובות שאומרים כי נורא קל לפרוץ למיילים. הם כל כך קל לפרוץ למייל של יאהוו? GMAIL? וכו'..? האם זה לא תלוי באורך ובשימוש האותיות שיש בסיסמא? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  10. למי שעדיין לא קרא הכתבה מעניינת למדי, ושיא השיאים YNET ממליץ על רכישת athlon xp( דודי גולדמן פרש לגימלאות?)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Skeleton,

http://www.break.com/index/a-brawl-in-the-safari.html היה לי משעמם אבל שראיתי את זה הייתי חייב לפרסם פה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  12. איזה סכין גילוח יותר טוב ??? או סכין גילוח אחר נמקו בהודעה. Gillette Mach3 Gillette Fusion

13. http://img105.imagevenue.com/img.php?image=40604_aary_123_662lo.jpg [glow=red,2,300]צ'אק VS. יאיר[/glow] מי מנצח?!?!

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by CaRTeR,

אני עומד עכשיו בפני השאלה הזו אני חושב בפעם האחרונה שאני יכול להשפיע, הבעיה שאם אני אשפיע ההשפעה תיהיה חד משמעית לפה או לפה. אנשים שבקרבי או שעושים י"ג מחשבים תנו חוות דעת כן או לא והסביר לא לזרוק באוויר. אנשים שלא בקרבי או לא עושים עתודה טכנולוגית דעתכם לא נחוצה פה, על אחת כמה וכמה מי שלא התגיס!!!

• 69 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

החלטתי שבא לי ללכת לקרבי,איפה הכי שווה מה ההטבות וכמה זמן אני צריך לשרת? חשבתי ללכת למג"ב,אולי לסיירת מטכ"ל.

• 86 תגובות
    • 4k צפיות
  16. אהלן חברה... באתי לכאן כדי לקבל עצות בקשר להתלבטות שיש לי כרגע. אני בן 18, מסיים יב', משל"ב צעיר ללא ניסיון. אני לא יודע מה אני רוצה לעשות בחיים או מה להיות. האפשריות שלי הן כאלה - או להיות קרבי, לחוות חוויות שטח קשות, אחוות לוחמים, הסתכנות, מילואים והרבה אקשן, שמירות וכל החרא והטוב שבדבר. מצד שני הצבא הציע לי מסלול שנקרא מקום טכנולוגי - אני ממשיך יג'-יד' לתואר הנדסאי, עושה 3 שנים בחיל החימוש בתור מתקן ומתחזק טנקים (לא מכונאי - מתקן! אני עובד עם כך מערכות המחשב המתקדמות בטנק ודברים כאלו), או בתור מפתח של טנקים (אולי יצא לי להיות בצוות הפיתוח של מרכבה סימן 5), אם אהיה סטודנט מצטיין. תראו, אני לא מטומטם. ברור לי שלצאת מהצבא עם תואר הנדסאי + 3 שנים של ניסיון יתן לי המון ה…

• 35 תגובות
    • 5.4k צפיות
  17. אז ככה, היום חברים אספו אותי מהבית ונסענו למסיבה אלטרנטיבית. החננו את האוטו לא רחוק מהמועדון, לקחתי את המזומנים ותעודת הסטונדט מהתיק ואת התיק דחפתי מתחת למושב מנסיון קודם שאמא שלי השאירה את התיק שלה מתחת למושב והחנתה ליד השוק... נעמדנו בתור, נכנסנו, רקדנו, שתינו, נהנינו, פגשנו חברים מכל הארץ וגם פגשתי אנשים מהיסודי והיה סבבה. הסתובבתי ודיברתי עם מלא חברה', אח"כ יצאתי לדבר עם עוד מישהו מוכר בחוץ ואז המסיבה התחילה לדעוך והלכנו לאוטו לחפש את החברים שלי. ראינו אותם שוכבים באוטו עם פרצוף חצי מת ומלא זכוכיות שבורות על המושב האחורי. "לקחו את התיק שלך". כמה כיף לשמוע. מוזר שלא לקחו נגן MP3 בשובי 3000ש"ח אבל את התיק שלי לקחו... ככל הנראה פרצו בגלל התיק ולא נעים לי מצד אחד ומצד ש…

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by tom123,

היום בבוקר קמתי בשמחה רבה, ולפתע אני מגלה שאני לא יכול להזיז את היד השמאלית שלי!!! אז אמרתי לעצמי... WTF!?!?!?!?!? התחלתי להישתגע כמו מטורף חשבתי אולי ישנתי עליה אז ניסיתי להזרים דם לייד חח אחרי חצי דקה בערך היא חזרה לעצמה.. עכשיו אני שואל.... מה לעזאזל זה היה?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ha_miki,

הייתי לא ממזמן בגרמניה וכל התקופה נהגתי והקשבתי לתחנות מוזיקה גרמניות היה שם שיר שנחרט לי בראש http://www.youtube.com/watch?v=jG1lujlMMsg&feature=related אמנם בגרמנית אבל המוזיקה והלחן זה שילוב מדהים אז סתם בשביל לשתף גם אותכם

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  20. זה קרה לי במחשב הראשון שקניתי. מאז בכל פעם שאני קונה מחשב (או מארז) חדש, אני בודק מראש, והחנויות ממשיכות לשכוח להוסיף את הכבל. אני מכיר אחרים שנתקלו באותה בעיה. מישהו מוכן להסביר לי מה הסיפור? ???

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. קיבלתי לא מזמן 2 מכתבים (שנשלחו בהפרש של 3 ימים אחד מהשני) על הסרת המועמדות שלי מחיל המודיעין... אני לא יודע איך זה קרה, אבל בכל מקרה, קרה דבר כזה למישהו פעם והוא הצליח איכשהו לקבל זימון למיון שוב? אני שוקל להתקשר ולבקש שיבחנו אותי לשחקים (כתוב לי "נמצאו מועמדים מתאימים יותר" על שחקים, ולפי מה שהבנתי זה לא אמור להיות כתוב עד שאני עושה את המבחנים הראשוניים לפחות... ולא זימנו אותי למבחנים הראשוניים לשחקים =/)

22. Started by AvlK,

שלום חברים משום מה לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש האתר של PPCS לא עולה לי, אני מקבל איזה שגיאה מוזרה.. מישהו יכול בבקשה לנסות ולומר אם עולה לו וזה בעיה רק אצלי? תודה מראש.

23. damn, נשמע כואב.. אבל גם מצחיק! http://news.walla.co.il/?w=/2/986961

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by bluemail,

קרוב שלי טס לאנטליה מה לבקש ממנו לקנות (חוץ מבגדי עור)

• 8 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.