עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yanushka,

בלופ

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  2. שלום לכולם, אתמול ניגשתי לבגרות בתנ"ך, ורציתי לדעת, אם התפרסמו כבר התשובות לבגרות. מי שיודע משהו על הדבר הזה, שיגיב בבקשה תודה רבה. עריכה- אני מדבר על הבגרות, שמס' השאלון הוא: 002213

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by manganga7,

שלום אני מחפש שיר שבמקרה שמעתי בטלוויזיה בערוץ המשחקים (yes play-43) עכשיו הזמרת ששרה אותה היא אני חושב שביונסה יחד עם שון פול אבל אני לא בטוח. שמתי לב שהרבה פעמים חוזר המשפט baby boy..... למישהוא יש את השם של השיר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  4. אהלן שוטטתי לי במחשב שלי ומצאתי סירטון שכנראה אחי הוריד והוא ממש מדהים! המכשיר המדהים עולה 1450$ לאדע איזה שימוש ממשי יש בו אבל זה מגניב בהחלט http://www.applefritter.com/node/view/3638

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by liav12,

לא לצחוק...אוף רק קניתי מעיל עוד לא הספקתי ללבוש אותו פעמיים והוא כבר התלכלך לי בדיו ): זה מעיל ניילון ואין לי מושג איך מורידים כתם כזה משם...למישהו יש מושג? אפילו אקונומיקה לא עזר

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  6. עוד מעט יש לי מבחן בהבעה (כיתה ט') ואני מחפש אתר ללמוד, למישהו יש אתרים עם הסברים ? חיפשתי בגוגל ומצאתי רק חומר מאתרים של בתי ספר, למישהו יש אתר מיוחד רק לזה ?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  7. אני מתכוון לחנייה בכחול לבן שמחולקת לאיזורים תודה.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by Zap,

מחפש כינוי חדש בהתאם אני חושב שגם אחליף סמלון הצעות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  9. שלום מישהו מכיר חנויות מחשבים בארגנטינה? והרכיבים שם יותר זולים מהארץ? דוד שלי טס לשם עוד שבועיים ואני רוצה אם זול שם שיביא לי כרטיס מסך...מישהו מכיר שם חנות? ואם זה זול? הם יהיו באיזור באויינוס איירס... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  10. אני רק עכשיו פתחתי לי פרופיל פעם ראשונה. רציתי לשאול: 1) אני יכול למחוק/ להסתיר זמנית את הפרופיל שלי או קבוצה שפתחתי? 2) איך אני מאתר קבוצה / פרופיל שאנשים ספציפים פעילים בהם? תודה מראש

11. Started by FTP,

אני צריך MP3 בסביבות ה600 שח ואני צריך שישמעו בו מצויין בלי להתפשר על איכות, שישמעו את הבאס, גיטרות הכל מעולה אם אפשר בסביבות גיגה עד 3.... תודה רבה ראיתי כל מיני בזאפ ואין לי מושג מה לבחור

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  12. שלום רב, לפני מספר ימים פתחתי דף אוהדים בפייסבוק ולאחר שהוספתי את כל הפרטים ומילאתי את השדה "תיאור" בדף עריכת העמוד בכרטיסיית פרטים בסיסיים ולאחר שמירתו לא הוצג לי המידע שרשמתי בצד הימיני של הדף.. מישהו יוודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה ??

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  13. מיקרוסופט מתחייבת להמשיך במדיניות העבודה הגמישה שלה, בניגוד למגמה של חברות המחזירות עובדים למשרד, כל עוד הפרודוקטיביות נשמרתלכתבה

14. Started by J0n1,

אני לא בטוח שהBS Player יודע לעבוד בDTS. למישהו יש קובץ וידיאו קל או אדיו שיכול לעזור לי בבדיקה?

15. למדתי רק JAVA SCRIPT , FORMS, DATA BASE (SQL), DOM בנתיים פשוט אין לי שום רעיון לבנות אתר. תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  16. אהלן, אני בגימלים כבר חודש, וצפויים לי עוד לפחות שלושה חודשים בבית, אבל למרבה הצער אני לא יכול לעבוד. עלה לי הרעיון, וייבאתי 10 סאבוופרים מוגברים מחו"ל, מיוחדים לטנדרים. אני מכיר את האתר יד2, אבל הוא נורא מסובך ואני בספק אם דווקא שם ימצאו את המודעה שלי. אני מחפש עוד אתרים שיכולים לעזור לי.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by Shasoosh,

אני אוטוטו מתחיל בטיול המיוחל ברחבי העולם ואני וחברים שלי מחפשים אתר שבו נוכל לאחסן את כל התמונות שנצלם (הרבה הרבה תמונות) לצורך גיבוי. כמובן שכל התמונות יגובו גם על תקליטורים אך אנחנו מעדיפים להיות בטוחים ובמקרה של שחיקה, איבוד תקליטור יהיה לנו מאיפה להחזיר את המידע שאבד. רוב האתרים שניתקלתי בהם (Imageshack לדוגמא) אכן נותנים את האופציה לאחסון בלתי מוגבל של תמונות אבל אין את האפשרות להכניס 100 תמונות בפעם אחת, לכן סרבר עם גישה ל Ftp יהיה עדיף. לקנות הוסט זאת גם אפשרות (עדיף חינם למרות חוסר האמינות) אני מניח שהמחיר של ההוסט חלקי 5 לא יהיה כל כך נורא. עריכה : אחרי בדיקה של שרתי אירוח המחירים הנורמלים נגמרים ב 1000 מגה ואני בטוח שנצטרך הרבה יותר לכן זה גם לא עוזר. :-\

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by stone cold,

יש לי מחר ראיון עבודה ואני צריך שירים מרגיעים שאני יוכל לישמוע לפני למישהו יש המלצות ?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  19. ???

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by aleXtazi,

אצלי רשום ברישיון נדרש מלווה עד ה 24/04/07 עכשיו השאלה היא כזאת..זה ניגמר ואז ב 24 אני יכול לסוע בלי מלווה? או שזה כולל את 24 אני קצת מבולבל כי לפי הדבר הזה ששמים בפורמים וזה מראה כמה ימים נישאר אם לשים אותו תאריך של היום נגיד רשום שם שכאילו זה ניגמר אבל שמעתי שזה כולל וככה אני כאילו מסתכן ועובר על החוק שאם אני יסע באותו יום למישהו יש תשובה?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  21. מה למדתם? ולאן אתם מתגייסים?

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by nir007,

שלום.. אני מעוניין להתחיל ללמוד "אבטחת מידע" באופן עצמאי רציתי לדעת מאיזה אתרים אני יכול להתחיל ללמוד. תודה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by Shadowman,

http://www.storewars.org/flash/index.html

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by redti,

די ג'י אבי קזס עולה עכשיו לשידור ברדיו ביג כדאי לשמוע כי תהיה אחלה של מוזיקה וניתן יהיה למסור דשים לכניסה --------------- http://radio-big.no-ip.com:8000/listen.pls מספר הפלאפון לדשים שלכם 053-883794 או באי סי קיו 256035184 לא לשכוח לפרסם !!!!! זה מן תחנת רדיו רשת מאוד מוכרת אתה שולחים למנהל התחנה ד"שים והוא אומר את הדשים שלכם כל 10 דקות בערך הוא מוסר דש"ים מה זה יפה.........

• 3 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים