כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,684 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך משתמשים בשיטת סופר פוזיציה לפתרון מעגלים חשמליים? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
http://www.storewars.org/flash/index.html
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
משהו יכול להביא לי קשור לאתר שבו מראים תמיקוד (כי נכנסתי לאתר של מדרד החינות ולא מצאאתי)
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מישהו מכיר משחק כזה שאתה ראש המששלה של הדינה כול שהיא ואתה צריך לנהל אותה. למשל אתה בוחר מדינה ומנהל אותה וזה... מישהו מכיר כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
לעבודה באנגלית שאני צריך להגיש ב-12! ניסתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי כמעט שום דבר. הראיון יכול להיות עם אנשים אחרים, לאו דווקא תושבי ניו-יורק, אבל זה חשוב שהראיון יהיה על העיר. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היתי ליפני שבוע בתיאוריה והגעתי בשעה 9 וחצי לשם,השומר אמר שזהו אי אפשר להיכנס היתה צריך לבוא ליפני 9 ולקחת מספר. [איך זה שבאתר של מישרד התחבורה לא מצויין שום דבר כזה? ]. חבר שלי שהיה שם ליפני חודש אמר שאפשר לבוא בכול שעה,מה זה השטויות האלה? אני חייב לציין כי התיאוריה היא באשדוד, ידידה שלי היתה בתיאוריה ברחובות ליפני יומיים ואמרה שאין כזאת הגבלה,כנ"ל לגבי קיריית מלאכי. מה זה החרא הזה האוטובוס הכי מוקדם שיוצא לאשדוד זה ב 8 וזה שעה נסיעה איך אני אמור להגיע לשם ליפני 9 עם איך להגיע לשם חוץ מאוטובוס
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני טס בתחילת אפריל לחופשה קצרה יחסית בארה"ב - שבועיים וחצי. כמעט שבוע ביוסטון (שבוע רסלמניה 25 אם זה מעניין מישהו) + 9 ימים בניו יורק. התכנון הוא לקנות את החלקים הבאים: - Core I7 920 (בתקווה את הD0, אם יהיה זמין כבר) - CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 CL8 - יש אופציה לשני קיטים, לא סגור. - EVGA GeForce GTX 295, כנראה גם את ה Backplate. - Asus P6T Deluxe עכשיו לשאלה הגדולה, חשבתי לעשות הזמנת אקספרס מNew Egg אבל אמרו לי שאפשר רק עם כרטיס אשראי אמריקאי... זה נכון? יש לי בינלאומי, זה לא מספיק? במידה וזה נכון, יש לכם המלצות לחנויות אחרות? חנויות אמיתיות יהיה תכלס עדיף על אתרים, אבל אם זה אתר טוב ואמין אני אשמח גם. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ממישהו שגר בת"א מכונית צעצוע לאחי הקטן, אבל אין לי מושג איך לשלוח אותה מת"א לעפולה. אני מחפש דרך מהירה, אמינה וזולה שתאפשר לי לשלוח את המכונית הזאת. 1. אילו דרכים יש לי? 2. כמה זה עולה, בערך?
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
היי... אני רוצה לקנות דרך eBay את ה-AD-41 של Nokia ואני לא ממש רוצה להידפק. זאת הרשימה שיצאה לי בחיפוש, אבל אני לא ממש מבין שם כולם! חח http://search.ebay.com/search/search.dll?cgiurl=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.com%2Fws%2F&fkr=1&from=R8&satitle=AD-41&category0=&submitSearch=Search ממי כדאי לקנות, מכס או משו כזה וכמה זה יוצא בסופו של דבר? איפה כל הדברים האלה כתובים? תודה מראש, אדם
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האם אתה מכירים חנויות בבירות הנל שיהיה שווה לי לקנות שם נגן אמפי3 (Ipod or Iriver) בזול... אם כן איפה? וכמה יעלה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני צריך אתר טוב לרמה לפחות של 4 יחידות ללימוד אנגלית שיהיה שם הכל זמנים,אנסין וכל השטויות מקווה שתמליצו לי על משהו טוב כי אני מצאתי רק זבל
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
הת'ראד הועבר לפורום חומרה אחרת וציוד היקפי. נא למחוק.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מה היתרון של גלגלים דקים על עבים? ושל גלגלים גדולים על קטנים? אחותי קנתה עגלת ילדים עם 4 גלגלים: 2 מאחור ו-2 מקדימה אבל צמודים ולא בצדדים. ידוע לכם אם זה נחשב טוב או רע?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אם כן בבקשה תרשמו ראיתי את זה הרבה בארץ וזה תופס חזק לאחרונה גם בטלוויזיה וכ'ו זה פשוט דבר שכדאי לתת לשכל אני מחפש לעשות את זה בעצמי אני רק צריך איזשהי דוגמא .. או הסבר כללי ... שמעתי שיש אתרים כאלו וראיתי באנגלית כבר את השיטות אבל בעברית זה שונה ... בקיצור אם אתם מכירים בבקשה תפרסמו...
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול ניגשתי לבגרות בתנ"ך, ורציתי לדעת, אם התפרסמו כבר התשובות לבגרות. מי שיודע משהו על הדבר הזה, שיגיב בבקשה תודה רבה. עריכה- אני מדבר על הבגרות, שמס' השאלון הוא: 002213
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://www.liquidgeneration.com/poptoons/saddamfromiraq.asp
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הפזמון "...........נגה וצדק................." מי שיש לו שמץ של המבצע ושם השיר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
עוד מעט יש לי מבחן בהבעה (כיתה ט') ואני מחפש אתר ללמוד, למישהו יש אתרים עם הסברים ? חיפשתי בגוגל ומצאתי רק חומר מאתרים של בתי ספר, למישהו יש אתר מיוחד רק לזה ?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
נתקעתי בבעיה \ התלבטות. בהרצאה אנחנו לרוב מוכיחים טענות לפי "יהא X שייך ל... כך ש.." ואני יודע שיש דרכים של חוקי דה מורגן וקומוטטיביות ודיסטריוטיביות (רשמתי נכון?!) אבל המרצה מסבכת עניינים... אז איך אני למשל מוכיח את : (A n B)X C = (AXC) n (BXC) לציין כי n מציין חיתוך... אז איך מוכיחים לפי כללים פשוטים \ מפריכים באופן קליל ? אשמח ללמוד את השיטה. תודה !
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר חנויות מחשבים בארגנטינה? והרכיבים שם יותר זולים מהארץ? דוד שלי טס לשם עוד שבועיים ואני רוצה אם זול שם שיביא לי כרטיס מסך...מישהו מכיר שם חנות? ואם זה זול? הם יהיו באיזור באויינוס איירס... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה למלא את טופס הרישום לאוניברסיטת בן גוריון (דבר שמצריך תואר בעצמו), ונתקלתי בקושי מסויים. אני רוצה להירשם להנדסת תוכנה בתור עדיפות שלישית, והבנתי שזו תוכנית דו מחלקתית. השאלה היא מה אני אמור לרשום ב"קוד מחלקה" וב"שם מחלקה"? המחלקה למדעי המחשב, המחלקה למערכות מידע? שתיהן ביחד? באיזה סדר? בתודה מראש, עדי.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני צריך שמות או מס' טלפון של היבואנים הבאים בבקשה: היבואן של ABIT היבואן של יונדאי (המסך Q17) והיבואן של Thermaltake Highest Xaser III V1000A תודה רבה רבה לכל העוזרים ומצטער על פתיחת ההודעה הקודמת.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-