כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! יש לי שאלה קטנה. הוציאו לי כרטיס סטודנט... עכשיו אני רוצה לדעת מה הוא נותן לי ? הוא נותן הנחות בכל מיני מקומות או מה ? כל מי שיכול להביא פרטים תודה רבה תודה
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
טוב, אני רואה שיש פה מתקפה של אנשים לא קשורים / הזויים / לא יודע איך להגדיר זאת ששואלים בפורום מחשבים על דברים לא ברורים, אז תרשמו פה בפורמט של: כותרת דיון לינק לדיון (ואולי מיני לינק לאיזה חלק הכי הזוי בו) (ואולי ממתי הוא) לכל דיון הזוי שראיתם פה בפורום. domiel, ואחרים, אנא להקפיד על הפורמט מלמעלה... "הנה אחד:" לא עומד בהם, אם אין כח, אז עדיף לא להגיב בכלל. (ומצחיק מאוד)
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני ממש מתחנן........! אני שובר את הראש איך קוראים לשיר הצרפתי הזה שרץ כל הזמן ברדיו .... שיר מהיר כזה...... איתן
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
(אין לי מושג אם אפשר לשייך את זה לפורום אחר כאן, אבל אם כן, אשמח אם יועבר) יש לי טלויזיה בחדר, קניתי אותה לפני שנתיים באולסייל. SHARP 29BE1F 29" בימים האחרונים, יש לה איזושהיא בעיה מרגיזה להלן "התופעה" : המסך מתחיל להיות מרוח (BLURRY) מעט, והטלויזיה מתחילה להוציא מעיין "שריקה" מעצבנת שעושה כאבי ראש כזאת אם עכשיו הדלקתי את הטלויזיה, אז בערך תוך שעה זה מתחיל לקרות אם ברגע שזה קורה, אני מכבה ומדליק אותה, אז זה מסתדר , ואחרי בערך רבע שעה זה קורה שוב כשאני ממשיך לכבות ולהדליק אותה כל הזמן ככה, זמני הופעת התופעה מתקצרים הטלויזיה מחוברת לממיר של הוט, וגם למחשב באמצעות כבלי RCA. ניסיתי לנתק אותה מהכל, כולל חשמל, למשך לילה שלם, לא עזר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך אני יכו…
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום כולם !!! הקמתי קבוצה במשחק UT ששמה The_UT_Knights אני מחפש מצטרפים\יריבים לפרטים צרו איתי קשר באיי סי קיו... ביי
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן. נשלח אלי אתמול משחק לPS3 דרך אנגליה ,הבעיה שהחנות הוסיפה בטעות בכתובת משלוח את המדינה [אילינוי שבארצות הברית] בעיקרון התבנית של הפרטי משלוח שהם כתבו נכונים פרט לאילינוי, שמגיע לפני הסוף של הכתובת שבסוף מופיע ישראל , האם יש סיכוי שהמשלוח יגיע אלי אחרי הכל < האתר לא ממש עונה לי, ואין לי כוח עכשיו להמתין חצי יובל בשביל החזר מחברת אשראי במידה ולא אקבל מענה מהאתר.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שמעו אני נרקומן של המוזיקה הזאת ואני לא יודע איפה יש מסיבות טובות או איפה באינטרנט מתאגדים כל היוצרים ואוהדי המוזיקה (כך שגם אין לי הרבה מה לשמוע.. ) אם מישהו יכול לעזור לי בנושא (בפרטי או פה) הוא יקבל חיבוק תודה :]
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היום ניקיתי תמגירה שאני שם בא תדריברים והתוכנות שלי וראיתי הרבה זבל שאני בחים לא ישתמש יותר דריברים של עכברים ישנים תוכנות ישנות וכו ומענין אותי לדעת מה אתם עושים איתם סך הכל יום אחד הארד דיסק ימות וצריך לפחות תדיסק התקנה של מערכת ההפעלה
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול ניגשתי לבגרות בתנ"ך, ורציתי לדעת, אם התפרסמו כבר התשובות לבגרות. מי שיודע משהו על הדבר הזה, שיגיב בבקשה תודה רבה. עריכה- אני מדבר על הבגרות, שמס' השאלון הוא: 002213
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הי, כנראה שלחצתי על הגדרה מסויימת לא נכונה ופתאום המייל שלי השתבש. כשאני כותבת כתובת מייל בגוף ההודעה הוא מוסיף לפני כתובת המייל hyperlink"mail to" כשאני מנסה לצרף קובץ הוא מצרף שורה שכתוב בה EMBED OUTLOOK .FILEATTACH אשמח לעזרה איך לסדר את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה למי שקרא את העיתון גלובס , מגזין G , של שבוע שעבר אם אני לא טועה זה היה כתבה בנושא תיירות על איזה עיר/אזור בNEW YORK, זה היה אזור תיירותי כזה מושלג אני צריך תשם שלו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדבר הזה ומה הדרגה שלכם??? http://www.slang.co.il/cgi-bin/frt/index.cgi?579706
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כמו עולם בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרותצ מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיק…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן!!! נשרף לי הכרטיס מסך והחלפתי לחדש..(היה 5200 עכשיו 5500,כן כן ישן אבל מה לעשות זה מה שאני צריך..) מה אפשר לעשות עם הישן חוץ מלהוציא את הגוף קירור?!
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
נתונות משוואות של שני ישרים Y=4X+2 ו- Y=-2X+17 הם נחתכים בנקודה M צריך למצוא את שיעורי הנקודה M תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
קניתי ליפני יומיים Nokia 3510i ושמתי טפט יפה כזה של Taz הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד את הכתב הזה באמצע המסך יש שם שלוש שורות בראשונה העליונה רשום Orange בשניה האמצעית רשום שוב orange ובתחתונה רשון "חזק" אז רציתי לדעת איך מורידים את כל הכתב הזה שיראו רק את התמונה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
:lol: :'( http://www.youtube.com/watch?v=IBLiqooD1mg&search=TWISTED%20SISTER http://www.youtube.com/watch?v=GABUDv_64Ho&search=TWISTED%20SISTER חהחהה
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
טוב, כולם ראו את הקולה ומנטוס המקורי ואז כולם ראו את הגרסה ההיא שמעיפים את הבקבוקים לרצפה בכח.. עכשיו הגיע הזמן לעשות מזה אמנות http://eepybird.com/dcm1.html בפעם הבאה : קולה ומנטוס בחלל החיצון
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יווווווווווווווו זהו אחרי 3 וקצת שעות שניה (או יותר נכון 2 והרבה) התעוררת י(דווקא די ערני ) לבצפר יצאתי למטבח להכין משו לאכול ופתאום אני רואה את השמש בצבעים של זריחה אז חשבתי לעצמי "אמ....מה הולך פה?! אני באמת אמור להיות ער בשעה כזאת?? זה לא הגיוני !! בטוח יש טעות" לקח לי איזה דקה לשכנע את עצמי שהכול בסדר ואני צריך להתארגן ולעוף ו.....זהו אז אחרי מקלחת שינייים וכול שאר הדברים שצריך לעשות בבוקר אני עף מפה לבצפר .......נדבר אחרי אגאדיר בייייי לכולם בוקר טוב (אגב אין לי מושג מה אני עושה פה בשעה כזאת אבל רציתי לשמוע מוסיקה וזה בא לי טוב עם המוסיקה אז.....)
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול למצוא ברכה כזו? תודה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אוייייייי זה בריא, הסאב מרביץ בתדר הנמוך ביותר וזה פשוט איכותי!!!!!! ;D למי שאכל ומחפש דרך יעילה להוריד את הכל ולמי שסתם מחפש קצת "בומים" להתפרעות, זה הדבר - http://nl1.2nd.basicbeats.net:8000
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
שלום . אני כרגע לומד יג טכנאים . עוד מעט מסתיימת השנה . השנה הזאת לא כל כך למדתי ולא נראה לי שאני יעבור את כל המבחנים של הטכנאים . עוד בתחילת השנה חשבתי לעזוב את זה ולהתגייס . המימון של הלימודים הוא של הצבא (כ80 % הם משלמים ) וזה יוצא משהו כמו 5אלף לשנת לימודים. עכשיו אני חושב לא להמשיך יד ופשוט להתגייס ואז להמשיך ללמוד אחרי הצבא . אמרו לי שלימודים של טכנאים והנדסאים במגמת רכב (או מכונות) עולה 20 אלף שקל , זה נכון ? וכשמסיימים את השירות הצבאי אמרו לי שאפשר לקבל כסף מהצבא בשביל לימודים זה נכון ? אני בכלל לא רציתי להמשיך ללמוד . המשכתי בגלל לחץ שהיה עליי מהמשפחה . מה ההבדל אם אני ימשיך ללמוד עכשיו או אחרי הצבא ? אחרי הצבא זה יהיה יותר נוח בגלל שזה לימודי ערב . תודה לע…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי כמה מאות באזור האלף שאני לא רוצה להכניס לתכנית חסכון בבנק בגלל שזה סכום פעוט, רציתי לדעת מה דעתכם על איפה להשקיע את הכסף, אולי במניות? אבל מי מה איזה איפה? יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-