כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הצ'יפ הזה, שפותח לצפייה את כל הערוצים שבממיר? (סתם לידע כללי) אפשר לענות גם ב-ICQ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר ממיר של יס למגדיל טווח כדי לצפות בתכנית vod?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 288 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש צליל יפה לSMS ומשהו נחמד לקום איתו בבוקר. תביאו דברים מיוחדים ולא סתם שירים (שזה גם לא חוקי) שמעתי איפשהו שעון מעורר כזה "לקום ימניאק לקום"... מישהו מכיר? מיקס חמוד ששלחו לי http://www.sharebigfile.com/file/150563/Nokia-Mix-rar.html
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
זהו שיר באנגלית , קצבי עם מילים (יכול להיות שאני יטעה קצת בהגייה שלהם) ... המילים הם : i have to be .... by your side תודה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
בדיסני כבר מתכוננים לסוף השנה, וחושפים קדימון ראשון עבור סרט הספין-אוף הגדול הראשון ביקום של מלחמת הכוכבים, שינסה להמשיך את ההצלחה העצומה של פרק 7 מסוף 2015 רק לאחרונה הסתיים באופן רשמי סיבוב ההקרנות בבתי הקולנוע של 'מלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר', הפרק הראשון בסדרת הסרטים שהגיע לאחר ההשתלטות שבוצעה בידי אולפני דיסני וכנגד כל ההערכות והחששות זכה להצלחה גורפת אדירה עם הכנסות של יותר מ-2 מיליארד דולר בבתי הקולנוע ברחבי העולם. כל זה לא אומר שבהוליווד החליטו לנוח ולהנות מההפוגה – להיפך, הם מנצלים את המאורע בכדי להשיק את הטריילר הראשון ל-Rogue One, סרט 'מלחמת הכוכבים' שינסה להמשיך את המסורת ובגדול כבר בסוף השנה הנוכחית. Rogue One הוא סרט צד ראשון במסגרת התוכניות …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רושם את המודעה במלואה וכשאני לוחץ שלח לוקח לו בערך דקה ואז הוא מחזיר אותי לתחילת התהליך של פרסום המודעה ניסיתי גם מפיירפוקס וגם מאקספלורר.. פתרונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מועד ב' במכניקת המוצקים בקרוב, ואני רוצה למצוא שאלות נוספות כמו השאלה בתמונה שהעלתי. מישהו מזהה מאיזה ספר נלקחה השאלה? או ספר אחר עם שאלות דומות? חיפשתי במספר ספרים שאני מכיר ולא מצאתי משהו דומה... תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
-
מישוה יכול האיר את עיניי לגבי מה שיש ליוסי אבו להגיד בנושא האסדה? כי יש מהו היגיון במה שהוא אומר ומסביר אבל נראה כי המחאה נגד זה ממש מגובשת וחזקה. הייתי רוצה לדעת מה יש למתנגדים להגיד על ההסברים שמספקת חברת דלק קידוחים והמדינה? יכול להיות שהפופוליזם השתלט על המחאה ואנחנו לא יודעים על מה ולמה?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
השיר נוגן גם ברצועה כשכולם שם רוקדים כמו רובוטים ויש את המילים: if u wanna ride משהו HORSE ???
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי לכולם - אני בעל שגרת חיים די מעייפת , ולאחרונה אני מחפש משהו שיעזור לי ל"הטעין מצברים " מחדש . ברור שאני כרגע לוקח לעצמי פסק זמן ומתחיל להוריד ממני משימות , ואולי אפילו נתכנן איזה טיול קל לאנשהו . עם זאת , בשיטוטיי הרבים ברשת נתקלתי בג'ינסנג . יש הטוענים כי הוא עוזר ויש הטוענים כי הוא למעשה רעל לגוף . הראשונים מתבססים על כל מיני מחקרים ובראשם זה (הישן מעט), ואילו המתנגדים טוענים שמה שגורם לשילוב שלו עם קפה יכול להיות קטלני (ומתבסס על תרחישים שקרו) . יש כמובן איסור לצרוך אותו באם אתה חולה סכרת וברור שהוא יכול להוות סכנת חיים של ממש במינונים מסוימים . דעות ? מישהו כאן משתמש בו ? קישורים : http://he.wikipedia.org/wiki/ג'ינסנג https://www.google.co.il/search?q=ג'ינסנג&…
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש איזה אוסף!אם אתם מכירים כמובן של מנגינות ספרדיות בגיטרה! (אם אפשר לא של אל דימיאולה) אז אם מישהו מכיר אשמח להמלצה!
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ההתחממות הגלובלית משבשת תוכניות לתיירים בכל העולם, וצפויה להרוס עוד הרבה טיולים בקרוב: מטוסים פשוט לא יכולים להמריא כשחם מדי. מדוע, איך זה ישפיע על מחירי הכרטיסים ולמה הפתרונות של חברות התעופה מעצבנים את הנוסעים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 297 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם ! הנה לכם קצת מהמתרחש במרוץ החם והמטורף ביותר כרגע, מרוץ ה - A.I . https://www.ynet.co.il/digital/technews/article/byupaujhc?tbref=hp שלא לומר, מי יביא עלינו את הקץ ?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
- 1 follower
-
-
תודה רבה לכל מי שער..!
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אני פונה לאלו מכם עם מיומנויות גוגל יוצאות מגדר הרגיל, או סתם לאלו שרוצים לנסות את מזלם ;D אני צריך מידע על מלחין\ה בשם Renee Hansen Jamet, Renee שם פרטי Hansen- Jamet שם משפחה. זה די דחוף לי (אני צריך את זה עד בערך 5 וחצי היום). תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי איזה אתר, ואני רוצה לגרום לחשיפה (זה לא אתר מכירות או משהו) קהל היעד הוא אנשים מחו"ל (וזה גם לא פוליטי), איפה לדעתכם אפשר לפרסם? (בחינם)
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-