כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
לא אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי אבל חביב:
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אם כן רציתי לשאול כמה שאלות בקשר לצבא
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בתקציב של 500 ש"ח - לקנות מגהץ קיטור זול או אדים יקר?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת עם הפייסבוק .. אני יצרתי אלבום, אך משום מה אני לא רואה אותו בפרופיל כאילו אין אלבום למה זה?? איך אפשר לפתור את זה?? תודה רבה רבה למי שיעזורר!!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קרובה שלי רוצה לשיר ביחד איתי בחתונה שלי שיר באנגלית או בעברית שיהיה קצבי ולא משעמם המלצות שלכם... עריכה: זאת דוגמא לשיר שאני לא רוצה http://www.youtube.com/watch?v=sYt43-1HxpU מרדים..
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה הראשונה בתכנית וכך היה - אדם מגיע לחנויות וקונה מוצרים בכרטיס אשראי. לאחר העברת כרטיס האשראי המערכת דורשת אישור טלפוני לעסקה. האיש מוסר קוד בן 4 ספרות לקופאית, לעיתים אף מקליד אותו בעצמו בקופה, והעסקה עוברת. בסעיף הטלפון הוא מוסר את הסלולרי של ג.נ, שהחנויות מתקשרות אליה לאחר מכן. בכתבה דובר רבות על השעות בהן ג.נ מקבלת טלפונים מהחנויות, פירוט של מגוון המוצרים שהבחור רכש - מטקסטיל ועד למחשוב, גילוי העובדה שהבחור כיכב כבר בעוקץ קודם, וכמובן לסיום הראו אותו צועק על התחקירן שבא לקבל ממנו תגובה. עם זאת, הייתה התעלמות מוחלטת מדברים כגון למי שייך כרטיס האשראי בו השתמש (והקשר, אם קיים, לג.נ), ומאין השיג את הקוד בן 4 הספרות שאיפשר את ביצוע העסקה (שאני מנחש שזה הקוד ש…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני עושה קצת סדר. ויש לי ערימה דיי רצינית של כל מיני עיתוני Pc בעברית. משנת 2004 - 2008. אני חשבתי כבר לזרוק אותם, אבל אוליי מישהו ירצה לקחת. Pc Magazine SMB PLUS PC PLUS וכד'... מי שמעוניין לקחת את העיתונים, מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
והאם כדאי לקחת קורס כזה במסגרת לימודי מדעי המחשב.?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייל בצהל ואני יוצא לתגלית בשבוע הקרוב. יחד עם שאר חברי מצהל שמשתתפים בפרויקט הוחלט לארגן "ערב תרבות" לאורחים הכוללים גם אוכל ישראלי, סיפורים, משחקים ושירים ישראלים ברקע. מה שאני צריך ממכם, זה המלצות לשירים ישראלים טובים שאתם חושבים שיתאימו. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני אמור לעבור מבחן באופיס יום שני לשם קבלה לעבודה בידי אין בנמצא חומר לימודי פרט למדריכים טובים אבל הם ארוכים וכנראה לא נותנים דגש על הנושא אשמח אם למישהו יש חומר שיוכל לשמשמ אותי או מבחנים או אפ' מישהו שעבר כזה דבר ורוצה לשתף אותי אני מאוד רוצה לעבור את המבחן הזה העבודה הזאת חשובה לי מאוד תודה לכל העוזרים שיהיה שבת שלום לכולם
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
התחלנו השנה ללמוד אסמבלר במסגרת בית הספר , יש לי יחידה בבגרות שאני צריך להכין פרויקט ממה שלמדנו .. יש לי המון חומר להשלים כי החסרתי המון שיעורים בהתחלת השנה וממש אשמח אם יש לכם אתרים שאוכל ללמוד מהם .. בנתיים כל מה שלמדתי זה שיטות ספירה.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם יש מקום כזה בחיפה? או אם יש וילונות כאלו של למשל איירון מיידן או של metal מגניבים כאלו גם זה יהיה טוב.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אין לנו כבלים בבית אבל אנחנו מחוברים דרך האנטנה של HOT (הטכנאי שלהם עשה את זה כי הוא ביטל את האנטנה הרגילה בשביל האינטרנט) כתוצאה מכך אנחנו קולטים עוד כמה ערוצים כמו הופ, ערוץ הודי וכו'. השאלה שלי היא האם במידה ואני ארכוש ממיר DDT אני אוכל להמשיך לקלוט את הערוצים האלו, או שהממירים שנמכרים בארץ נתמכים לקלוט רק את הערוצים החינמיים (2,10,1 וכו') וחסומים לערוצים אחרים. ולגבי ממיר ספציפי - KONKA KSDT-980 כתוב שהוא בעל יציאת HDMI ותומך בH.264 אבל מצד שני כתוב שהוא לא תומך בHD, מה קורה?
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
למישהו יש אתר או משהו שיכול להסביר לי איך עושים בצורה טובה את השיט הזה? יש לציין שגם בטורים רגילים של אינפי הייתי סופר חלש ועכשיו כמובן זה מתנקם בי:-)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב, השבוע התקנתי את Buzz , והיה רשום לי שיש לי עוקב אחד, ועכשיו רשום לי 0. זה אומר שהמשתמש הוציא את המעקב שלו אחריי? או שזה מראה שהוא עוקב אחריי רק כשהוא מחובר? אם הוא לא נמצא אצלי בעוקבים אז לא יופיעו לו הפרסומים שלי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בשרשור הקודם העלאתי מדריך קטן שפתר בעיות בקשר להזמנת חברים. כל מי שיש לו הוטמייל בוודאי נתקל בבעיות שהמדריך הקצרצר ההוא פתר. הפעם יש לי עוד מספר נושאים להעלות לדיון שקשורים גם לרשתות חברתיות ומיילים. אתם לא מרגישים שכל אחד מעתיק מהשני? גוגל מעתיקה מטוויטר ומכניסה את הבאז. ופייסבוק מתכננת "להעתיק" מגוגל (כביכול) ותצא עם שירות מייל משלה... שמייספייס אגב כבר הספיקו לפניהם (לא שזה עזר להם הרבה לדעתי). ולא מזמן ynet יצאו עם שירות מייל. ובכלל כל האתר עבר התאמה חברתית קלה...יש כרטיסים אישיים... אופציה שהרבה זמן לא היתה שם. אפרופו ynet עשיתי ניסוי קטן וחביב. ניסיתי ליצור מייל בצורה יצירתית... משהו כמו WhyMail@ynet.co.il ונחשו מה...כנראה שמישהו צפה את הבדיחה מראש ;D כי קיב…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מה המצב חברים..? לא מצאתי את אשכול זיהוי השירים אז החלטתי לשאול בנפרד.. בקיצור..ב''יס'' יש עכשיו פרומו חדש של סרטי אייטיז מידי ערב.. אז בפרומו עצמו יש שיר בהתחלה שהולך כזה ''you..take my love..'' זה השיר הראשון אם אני לא טועה ..שיר דאנס מהאייטיז כניראה.. בכל אופן תודה עצומה מראש לאותו/תה אחד שיצליחו לזהות זה ממש חשוב לי.. ניקו.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני רק עכשיו פתחתי לי פרופיל פעם ראשונה. רציתי לשאול: 1) אני יכול למחוק/ להסתיר זמנית את הפרופיל שלי או קבוצה שפתחתי? 2) איך אני מאתר קבוצה / פרופיל שאנשים ספציפים פעילים בהם? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מחפש מנוע , כמו E107, לבניית אתרים. מכירים?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
נשבר לי מהוט! איך הטלפון של נטוויז'ן שהוא בשקל ליום? איך התשתית/ספק של סלקום? ואיזה תשתית יש היום חוץ מהוט ובזק?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרה בלמצוא את השאלון במוט"ב של קיץ 2009 נא לא לשאול למה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש למישהו שלמד ביולוגיה עבודת ביוטופ להשאיל לי? העבודה לא תועתק העבודה לא בשבילי, אני סיימתי ללמוד אין צורך בהטפות מוסר שמישהו קרע על זה את התחת ואני ילד רע כי- אני נחמד, אתן לכם שוקו או שירותי מין בתמורה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מישהו עשה את הבגרות הזאת? איך הלך?? ויש את הפתרונות לבגרות הזאת כבר?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
סתם מסקרן אותי... עריכה: למנהלים - נראה לי שהייתי צריך לשים את הדיון הזה ב"אקטואליה ותרבות" אם אתם יכולים בבקשה להעביר לשם, תודה.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-