עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Bessmertniy,

היי אני חדש פה אך לעזזל לכתוב בטופיק בפונט ענגלי לא גדול גם פה זה סיבוך תחת לכתוב בענגלית > > > אויייייי רציתי לכתוב עכשיו בענגלית ולא הצלחתי שונא את זה!! אההההההההההההההההההההה

2. Started by CyberGod,

שלום , עכשיו אחרי איזה חודשיים של המתנה למשכורת הנורמאלית , הגיע הזמן לקנות באמת את המחשב . את המפרט שאני הולך לקנות אני כמעט ויודע , התלבטות אחת יש לי : ASUS P4P DELUXE - יש לו RAID,FIREWARE,G-LAN ואמור להיות בכי חזק בביצועים . epox ep-4pcai3 - יש לו צ'יפסט יותר מתקדם אבל הוא חסר קצת פיצ'רים שאני הייתי רוצה... בדיוק מה שיש לASUS. הבעיה היותר גדולה !! שאלת מליון הדולר היא איפה אני קונה את המחשב ? יש לי שלוש אופציות שאני ראיתי : KSP , PC-HARDWARE, ZIGZAG2000 KSP הכי זולים אבל הם גם הכי רחוקים ואני לא יודע מה לגבי השירות שלהם , שמעתי עליהם דברים לא ממש טובים . ההפרש בין החנוית למפרט עם הASUS הוא 2770ש"ח בKSP 3030ש"ח בZIGZAG2000 אומנם זה לא מעט כסף אבל אני רוצה מקום שיו…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by The_overclocker,

;D היום אני בן 18 !

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני יודע שזה דבילי, אבל בטעות כיבסו לי את המשקפי שמש. עכשיו, האם כיבוס משקפי השמש יגרום להסרת ציפוי או מרכיב מסוים שהוא קריטי להגנה מפני קרני השמש?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  5. Started by R0ck,

http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5483 :lol:

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  6. מישהו יודע מה התאריך העברי של "יום זכויות האם"? בשביל השיעורים...

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by aleXtazi,

אתמול היתיי ב הוםסנטר וראיתי שם דרמל של wolf ב 270 שקל מקבלים אותו עוד 128 חלקים כדאי לקנות אותו?? ועל מה צריך להסתכל שקונים דרמל??

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  8. הוא מבריטניה והאנגלית שלהם זה לא האנגלית שאני רגיל אליה בנוסף לביטויים לא מהעולם הזה זה יכול לשגע פילים!!! ציטוטים: "Cape Horn in a force nine gale "-אפילו לא הבנתי מה זה (תרגום יתקבל בברכה) "me hearties" "m'boys" "lads" "Watch out! Land ahoy! Beware landlubbers"-זה ביכלל הרג אותי נ.ב הציטוטים לקוחים מהלינק הבא: http://www.theinquirer.net/?article=8587

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by משומש,

אני לפני רכישת לאפטופ. רציתי לקבל חוות דעת בנושא אמינות ושירות של www.skak.co.il

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  10. פירמטתי את המחשב ונמחקה לי עבודה כמעט מלאה!!!! מישהו יכול להעולות עבודה כזאת?? או לפחות התחלה של עבודה? העבודה היא ניהול של חנויות וכאלה למי שמבין..

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by israel-dadon,

יש לי ב1.1.2007 (תאריך מושלם לא ?? ) צו ראשון אחרי דחייה של שנה אני קצת חושש מישהו יודע מה עושים בהתייצבות הזאת?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by talevi,

יש לי חבר שגר בהונג-קונג והוא מגיע לארץ האם למישהו יש מושג האם המחירים שם זולים יותר מארה"ב ? כי אני רוצה לקנות מחשב ויש לי אפשרות או מNEWEGG או בהונג-קונג מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  13. איפה אפשר לראות באינטרנט?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  14. חשוב לי שהספר לא יהיה רומן/דרמה. תודה.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by artyom,

שלום, אני צריך לקנות saltpeter ואין לי מושג מה זה... ראיתי סרטון של הכנת פצצת עשן וזה אחד המרכיבים...

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by JHONLEV,

תיבת אימייל חינם http://www.fav.co.il/clicks.php?uid=863&page=19 תיכנסו, תוכלו לבנות לכם אימייל מגניב

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by bykeking,

מחר אני עושה אבחון לבדוק אם יש לי ADD (אני רציתי, לא המלצה של הבצפר). זה באמת משנה מה הם יגידו? יש לזה משמעות כלשהי? ריטלין בכל מקרה אני לא אקח, ואני משש לא זקוק להערכת זמן במבחנים או הקלות כאלה. כדאי בכל זאת לעשות? יש לזה משמעות בתעודת הבגרות? תודה!

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by nahoom,

מנהלים בבקשה לינעול (מצאתי כבר) כדי שלא יגרום לספאם

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  19. אהלן לכולם לצערי פספתי את מועד ההרשמה, ואני מאוד רוצה להשתתף במרוץ. אם יש מישהו מאזור המרכז שמוכר את ערכת ההשתתפות, אשמח אם תיצרו איתי קשר! תודה רבה, יואב

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by marlboro,

אם אני קונה עוד חבילה אז יש לי במקום עוד 60G עד שאני מנצל אותם ?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  21. Started by dorviper,

הזמנתי משו מארה"ב ב14 לחודש...השולח אמר לי שבדואר אמרו לו שתוך 10-12 ימים זה אמור להגיע...בנתיים לא הגיע אז היום יצרתי איתו שוב קשר והוא דיבר עם הדואר ואמרו לו שהם יכולים לעקוב אחרי החבילה רק עד שהיא יוצאת מארה"ב עכשיו נגיד וזה כבר יצא מארה"ב לאן בארץ אני יכול להתקשר ואיזה מידע אני צריך לתת להם כדי שיבדקו אם זה הגיע לארץ? למי לפנות? מה צריך להגיד להם? מספר חבילה סניף שממנו שלחו מה? תודה

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by y_a_n_i_k,

עדיף לקיבולת בלתי מוגבלת ועם ממשק קליל.... תודה! יאן.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by A.Iniesta,

עכשיו הייתה רעידת אדמה לאיזה 20 שניות.. חח איזה קטע אני קולט את עצמי זז עם הכסא מי עוד הרגיש?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים