כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
מצאתי כמה דברים במחיר מדהים!!!!!!!! עכשיו רציתי להירשם ולשאול שאלות אבל צריך לרשום את הכ. אשראי ואני לא רוצה יש פה מישהו שיש לו חשבון ולא אכפת לו שאני ישאל דרכו את השאלות? ועוד משהו, המשלוחים רק בארה"ב, אפשר גם לשלוח לארץ?
-
- 9 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן לכולם לצערי פספתי את מועד ההרשמה, ואני מאוד רוצה להשתתף במרוץ. אם יש מישהו מאזור המרכז שמוכר את ערכת ההשתתפות, אשמח אם תיצרו איתי קשר! תודה רבה, יואב
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבלחיצה אחת תבצע לי SAVE AS PDF תעלה את הקובץ לרשת ותספק לי קישור TINY URL. למישהו יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
http://wires.news.com.au/special/mm/030811-hubble.htm בהחלט גורם להרגשה שאנחנו ממש, ממש קטנים
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים טובים.. רציתי לדעם אם מישו פה מכיר חנות טובה אמינה וזולה בסביבת רמת גן.. אני מחפש לקנות מחשב דיי פשוט לאמא שלי.. מחשב משרדי.. דיי ממוצע רק שיהיה חזק... אני מחפש חנות טובה בסביבה שלי.. או אפילו איזה אתר מומוצלץ שאפשר להזמין ממנו.. תודה מראש.. אלון !
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
דברים מוזרים קורים שם בארומה ( עמית רומם )...
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
המצאתי שאלה טיפשית, סתם כי לא היה לי מה לעשות באותו רגע. אבל בכל זאת היא שאלה פילוסופית עמוקה . מה אתם הייתם מעדיפים להיות שר הטבעות או שר המטבעות?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מחפש תמונה של תותחנים שבה רואים תומת יורה במלחמת לבנון השנייה ולמעלה כתוב בצבע תכלת "בדרך לעוד לקוח מרוצה" חבר הביא לי את התמונה והוא אמר לי שהוא מצא אותה פה וחיפשתי אבל לא מצאתי אולי מישהו זוכר שפורסמה התמונה הזאת או כל דבר שיעזזור לי למצוא את התמונה יהיה מצויין. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
אם למישוה יש לינק...אני אשמח לשנן ולהציק למורות עם זה
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אם אני מזמין דומיין מאירגון האינטרנט הישראלי אז תוך כמה זמן יש לי את הכתובת שאפשר להתשמש בה? זה פעולה מיידית? תודה
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בעיקרון, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה שיש לי בבית.. טלוויזית HD Ready של סמסונג, לא זכור לי איזה דגם, אם זה משנה אני יכול לבדוק.. כשחיברתי את המחשב הרזולוציה הייתה משהו כמו 1024*746 או משו בסגנון, האיכות לא משהו.. וגם משחקים לא עובדים לי... איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
זה כדאי (סטייל ערוץ הקניות) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הנה דוגמה מהסאונד, ואני גם לא מוצא את זה באלבום של הסרט עצמו. (אולי כי ה SAMPLE לא מגיע לקטע הזה של השיר כי הוא קצר). http://planet.nana.co.il/idli2005/12.htm
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
תגידו אנשים מי מכם פה יודע לנגן ואוהב לנגן על אורגן? השאלה הזאת לא סתם..זה חשוב..
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//597348 : לדעתי אם אסור לשחק כדורגל בתחתונים אני מניח שאין סיבה לתת לה לשחק בלבוש שהיא רוצה. יש חוקים בכדורסל, שחלק מהם זה הלבוש, אי אפשר לכופף את החוקים לכל אחד עם מקרה מיוחד הרי..
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני רוצה לצייר משהו כזה על הקיר בחדר בצבע פלוריסנטי ומסביב לצבוע בשחורץ.... רק שאין לי מושג מה לצייר...
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בעיות קיצון: חברת טלפונים דורשת 2000 שח למכשיר טלפון. הביקוש הוא ל10,000 מכשירי טלפון המחקר הראה כי על כל הוזלה של 10 שח יתווסף ביקוש של 200 מכשירים. איזה מחיר צריכה לדרוש החברה על מנת לקבל פידיון מקסימלי? פונקצית הביקוש למוצר מסוים ניתנת ע"י D(X)=12-2X ופונקצית ההוצאה ניתנת ע"י D(X)=4X לאיזה איקס הפידיון המקסימלי? איזה מחיר ייתן את הרווח המכסימלי? מבין כל המלבנים בעלי היקף נתון איזהו בעל האלכסון הקטן ביותר?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
רציתי לדעת למה מחקו את החתימה שלי.. החתימה שלי היתה טקסט וקישור לסרטון ב YOUTUBE....
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כן כן אני יודע שזה מפגר ואני בטוח שזה גם לא בפורום הנכון אבל העדפתי פה כי אין לי מושג איפה זה צריך להיות שאני רואה סרט לא בכל הסרטים אנ ירואה את התמונה כאילו זה על חום אולי איזה 3 צבעים וזהו לא מזהים כלום משהו לא טוב אין לי מושג מה זה זה קרה פיתאום....
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני צריך שמות או מס' טלפון של היבואנים הבאים בבקשה: היבואן של ABIT היבואן של יונדאי (המסך Q17) והיבואן של Thermaltake Highest Xaser III V1000A תודה רבה רבה לכל העוזרים ומצטער על פתיחת ההודעה הקודמת.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
בדקתי בזאפ ומסתבר שזו חנות ממש זולה, בנוסף יש עליה גם המלצות רבות. רציתי לדעת האם מישהו ביצע שם רכישה אי פעם, והאם ניתן לעשות הזמנות מיוחדות כי במערכת "בנה לעצמך מחשב" אין אופציות רבות במיוחד. LOL... איזו טעות התכוונתי לtronics.co.il
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון התחלתי לחוות לאגים במשחק אינטרנט אחד שאני אוהב ורציתי לבדוק לפי דעתכם איזה ספקית אינטרנט היא הכי טובה ואיזה ניסיון יש לכם איתם תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
היה לי היום טסט והטופס לא חזר!!!! אלוהים אני כזה עצבני! באיזה טסט עברתם? האם קרה לכם שלא חזר ונכשלתם? כמה תעלה לי מרצדס חדשה?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-