עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yanushka,

הבנאדם יודע לנגן על הכול, לשלב בין סגנונות: רוקנרול, פולק, בלוז. הוא פשוט אמן (יהודי, אגב, והיחיד שלא הושפע מסמים בשירים שלו) גדול - אנשים השתחוו לפניו. אני מניח שיש פה כמה שגדלו על השירים שלו.. מחפש המלצה לאלבום/הופעה/רצועה ספציפי. תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  2. Started by tal_levi1000,

מישהו יודע איך קוראים לטראק בסצנה של הכביש המהיר בסרט מטריקס השני? תודה

3. Started by אישי555,

מה היתרון של גלגלים דקים על עבים? ושל גלגלים גדולים על קטנים? אחותי קנתה עגלת ילדים עם 4 גלגלים: 2 מאחור ו-2 מקדימה אבל צמודים ולא בצדדים. ידוע לכם אם זה נחשב טוב או רע?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by HeaT-SinK,

לעדשות מגע יש חסרונות כל שהן לפי דעתכם? מה ההבדל בין רכות לקשות ? מישהו מכיר תחברה חניטא או משהו יצרנית עדשות ?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  5. לא להתקרב כלל אחת הסדרות היותר מטומטות שראיתי בחיים שלי פרק אחד הספיק לי(זה היה אתמול)..פשוט כזה דפוק חסר תוכן וילדותי אה ולא מפחיד בגרוש..סתם בזבוז של שעה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by לילי123456,

שלום יש פה מישהו שהתקבל לממר"מ שמתחיל ב18.9?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by שמואלל,

חייב שמישהוא יפרש לי את זה תודה רבה זה מיסמך קצר ביותר וחיוני תודה http://www.img-il.com/up/ftiqy5mmmtmm.jpg

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  8. Started by DAVIDD,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/748700 :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  9. הייתי רוצה לנקות אותו , באיזה דרך הכי טוב . ?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by 114508534,

אני מעוניין לדעת איך אורגים דברים כי אני רוצה לארוג משהו , זה יותר מקורי מלקנות

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by IG,

OK, אני צריך כמה רכיבים, ואני רוצה לקנות כמה שיותר מהם דרך קרוב משפחה בניו יורק. אני מבקש מכם שתמליצו לי על רכיבים במחירים שאני אציין, ותגידו לי באופן כללי, אם כדאי לי לקנות את הרכיבים בארה"ב, או שעדיף לקנות אותם בארץ (תתיחסו בבקשה לאחריות, לשכיחות התקלות...) אני ארשום את הרכיב, ואת הסכום המקסימאלי שאני מוכן להוציא עליו (בדולרים...) abit nf-7 v 2.0 - 65$ hec 475W - 70$ כרטיס מסך - 100$ כל המחירים הם +- 10$, אבל לא יותר! אם יש לכם המלצות משתלמות יותר, אז תציעו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by taimor,

מישהו מכיר את הבטא הזאת ? למישהו יש דרך להריץ שהוודיאו יעבוד בארץ עם איזה פרוקסי או משהו ? יש למישהו תוכנה או משהו ?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  13. מישהו יודע ?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by ashkenazone,

יש לי כמה מאות באזור האלף שאני לא רוצה להכניס לתכנית חסכון בבנק בגלל שזה סכום פעוט, רציתי לדעת מה דעתכם על איפה להשקיע את הכסף, אולי במניות? אבל מי מה איזה איפה? יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  15. כשאני נכנס דרך פיירפוקס כתוב לי שאני 'מורחק' מהפורום..וכשאני נכנס דרך האקספלורר אז אני מצליח להכנס...זה רק מהיום ככה...בהתחלה חשבתי שבאמת חסמו אותי לא הבנתי למה :-X לעוד מישהו זה קורה?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  16. כמו YOU SENT IT רק אתר אחר. (אני מנסה לשלוח קובץ ששוקל 70 מגה, ומסתבר שכל קובץ ששוקל מעל ל-20 מגה מותנה ברישום לאתר). תודה.

17. מחר זה היו האחרון שאני יכול לקנות את הכרטיס ואני חייב אותו דחוף למחר, אזאם מישהו מכיר חנות בעפולה שמוכרת כרטיס ל PS2 שיגיד בבקשה איך קוראים לה ואיפה היא נמצאת ואם יש אתר אז זה יותר טוב, תודה מראש ולילה טוב...

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by EliranB,

http://images.nana.co.il/SiteFiles/pilei/crazygamer.wmv

19. Started by noodle,

שלום לכם, התחלתי להשתמש ב-RSS לאחרונה, ונתקלתי בבעיה ב-RSS של האתר בפיירפוקס, ה-site location שנרשם ב-bookmark זה הכתובת של הפיד ואי אפשר להיכנס לאתר דרך הקישור שמופיע שם. כאשר אני לוחץ "Open HWZone" אז פשוט מופיעה לי ההודעה להוסיף את ה-Live bookmark של האתר. גם לא ניתן לשנות את ה-site location. התלבטתי אם לרשום את זה בכללי או בתוכנה ולבסוף החלטתי לרשום זאת פה מפני שראיתי שזה האתר היחיד שקרה לי דבר כזה. ראיתי שפתחו קריאה ב-bugzill מ-2008 על שינוי ה-site location אבל אף אחד לא טיפל בזה. האם ניתן לפתור זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by dids22,

משהו יכול להביא לי קשור לאתר שבו מראים תמיקוד (כי נכנסתי לאתר של מדרד החינות ולא מצאאתי)

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  21. Started by Kidney_stonE,

שלום לכולם.. יש לי נוקיה 6230, ואני משתמש המון ביומן שלו, מאוד מאוד נוח. אני מחפש דרך לסנכרן את היומן שלו עם היומן שבאווטלוק 2003 אני יודע שזה אפשרי דרך ה NOKIA PC SUITE, אבל אני לא מתכנן להתקין את הגועל נפש הזה במחשב שלי מצד שני, יש את oxygen phone manager אבל א. עולה כסף (עניין של עקרון) ב. למרות שהיא מושלמת מבחינת פיטצ'רים - היא מבוגבגת, למשל לפעמים היא מוחקת לי את כל ה SMSים שיש בפלאפון ! (והפיטצ'ר של ייצוא - ייבוא הודעות ל OUTLOOK שיש לה, הוא לא סנכרון, במובן המלא של המילה, אלא כמו שכתוב - ייבוא, וייצוא (מה שגם, הוא לא עובד בכלל , לפחות בגרסה שיש לי, שאסור לדבר על מאיפה יש לי אותה) אז מה שאני בא לשאול אם מישהו שמע או מכיר בעצמו, תוכנה חינמית טובה, ש- או שתהווה תחלי…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  22. מישהו יכול לתת לינק לאתר ספורט 5 איפה שמראים את המשחקים בליגת האלופות?

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by tdknight,

יש לי זימון למבדקי קינן שפי בב"ש מחר. אני מעוניין להגיע באוטובוס, מה הכתובת של המקום/לאיזה תחנה זה קרוב?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by aviad91,

אהלן יש לי בקרוב בגרות על אתר האינטרנט במחשבים. יש מישהו שהרחיב מחשבים ויש לו אתר אינטרנט לפי הדרישות של הבגרות? אני צריך כמה רעיונות למי שיש ויכול לעלות זה יעזור לי מאוד תודה!

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  25. כבר שנה ב12 מגה +- ומזמן אני רוצה לשדרג, אבל בגלל שיש לי טריפל אני קשור להוט, 100 מגה עולה יותר מדי, ובאמצע אין שום אפשרות. אז יש איזה משהו באינטרנט לגבי המהירויות? כי אני לא מצאתי.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים