עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, אני בגימלים כבר חודש, וצפויים לי עוד לפחות שלושה חודשים בבית, אבל למרבה הצער אני לא יכול לעבוד. עלה לי הרעיון, וייבאתי 10 סאבוופרים מוגברים מחו"ל, מיוחדים לטנדרים. אני מכיר את האתר יד2, אבל הוא נורא מסובך ואני בספק אם דווקא שם ימצאו את המודעה שלי. אני מחפש עוד אתרים שיכולים לעזור לי.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by Shortboarder,

פעם היה אתר בשם Haloo או משהו כזה. שהיית מכניס מ"ס טלפון והוא היה נותן לך כתובת( בארץ) יש למישהו מושג איך מגיעים אליו,או אתר דומה לזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by stone cold,

יש לי מחר ראיון עבודה ואני צריך שירים מרגיעים שאני יוכל לישמוע לפני למישהו יש המלצות ?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  4. ???

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by aleXtazi,

אצלי רשום ברישיון נדרש מלווה עד ה 24/04/07 עכשיו השאלה היא כזאת..זה ניגמר ואז ב 24 אני יכול לסוע בלי מלווה? או שזה כולל את 24 אני קצת מבולבל כי לפי הדבר הזה ששמים בפורמים וזה מראה כמה ימים נישאר אם לשים אותו תאריך של היום נגיד רשום שם שכאילו זה ניגמר אבל שמעתי שזה כולל וככה אני כאילו מסתכן ועובר על החוק שאם אני יסע באותו יום למישהו יש תשובה?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  6. שלום הייתי רוצה לדעת מה התנאים איך העבודה שם ?... פשוט אני חושב עם לנסוע או לא ?.... מישהו יכול לספר קצת הכוונה לאנשים שעובדים שם

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  7. Started by pumbatal,

פשוט לסדיסטים מטורפים http://happytreefriends.atomfilms.com/watch_episodes/index.html חיות חמודות שנשחטות בצורות נוראיות

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  8. שלום לכולם אני מחפש מדריך איך להקדד קובץ MPEG שישקול פחות, להקטין את הגודל מסך או משהו. [פשוט הכרטיס טלוויזיה שלי מקליט כל חצי שעה 2 ג'יגה ] ולא מצאתי איפה לכתוב את זה...

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  9. מה למדתם? ולאן אתם מתגייסים?

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  10. אני ראיתי שם שאין להם משלוחים לארץ.. אני יכול להביא להם כתובת בחול, אבל לשלם באשראי שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. בד"כ מפרקים משוואה ריבועית ע"י טרינום או ע"י הנוסחה לכפל מקוצר או הנוסחה השנייה שאני לא זוכר איך קוראים לה.. אבל אני יודע שאפשר להישתמש גם בנוסחאת השורשים, אני פשוט לא זוכר איך, צריך לעשות את הנוסחה ואז להציב את X1 ואת X2 באיזה נוסחה מסויימת ואז מקבלים בעצם את הפירוק של המשוואה, מישהו זוכר מהי הנוסחה ?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by idankek,

שלום חברים. אחי קנה צורב דיוידי די טוב.. אני בד"כ מוריד סרטים מאימיול ומליים וואיר. אין לי מושג איך רואים את זה במחשב כאשר אני לוחץ על "לאנץ"בליים וואיר זה לא עושה כלום.. בבקשה שימו קישרוים מאיפה להוריד תוכנת צריבה ותסבירו לי שלב שלב איך לעשות זאת. ואגב אין לי דיוידי דיואקס בטלוויזיה אם זה משנה.. בתודה רבה.!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by Bingo,

אהלן, לא מזמן התחלתי להתעסק בכל הקטע של צריבות\עריכות סרטי DVD. אני התחלתי להשתמש בתוכנה שנקראת easy dvd creator והסרט הראשון לא יצא משו... אשמח לקבל כמה טיפים מאנשים שמבינים אם יש פה כאלה, מדריכים והמלצות לתוכנות. תודה לעונים :]

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  14. היום שלחו לי הזמנה להרשמה, נרשמתי ואז לא יכולתי להיכנס כתוב שהסרוור לא בסדר לחכות 30 שניות... כבר עברו הרבה יותר... משיהו יודע מה קורה איתו?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by tdknight,

יש לי זימון למבדקי קינן שפי בב"ש מחר. אני מעוניין להגיע באוטובוס, מה הכתובת של המקום/לאיזה תחנה זה קרוב?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by avivlyaviv,

אני רוצה לעשות תואר/לבחור במגלמה של חשמל, אבל לא חשמל תאוריתי אלה חשמל מעשי, ממש לבנות דברים וגם שאני ידע איך לעשות אותם... ואבל איך קוראים לזה?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by IG,

יש לי ולעוד כמה אנשים מייל משותף ביאהו עם כמה עשרות (או אפילו מאוד) קבצים במחצות שונות- סביבות הג'יגה חומר. אנחנו מעוניינים לדעת אם יש דרך להוריד למחשבים שלנו את כל החומר (או לפחות תיקיות שלמות) במכה אחת ולא כל קובץ בניפרד. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה עבור טלפון נייד חדש.. הדרישות שלי ממנו הן: * מצלמה איכותית * איכות סאונד גבוהה * אפשרות לראות TV דרכו * שיהיה אותו בסלקום * שמחירו לא יחרוג מ2000 ש"ח תודה רבה לעוזרים. נ.ב: שקלתי את הW800I אבל אני מעוניין בהמלצות לניידים נוספים. שוב תודה ד"א, יש ירידות מחירים צפויות בקרוב או שינויים מהותיים בתחום שצפויים?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  19. היי אני מחפש לקנות אוטו חוץ מ YAD2 אתם מכירים עוד אתרים שמפרסמים שם? תודה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by x-boy_24,

שלום נכנסתי לאתר והיה שם שיר שמתנגן בזמן שגולשים פעם היה לי את השיר אבל ממזמן. זה מין רמיקס אז אני צריך את השם או אמיפה אפשר להוריד http://www.2all.co.il/Web/Sites/sus/PAGE22.asp

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by sevenX,

המניגה שלו הולכת ככה בערך פה בה בום בה, פה בה בום בה...... That we belong... זה מה שאני זוכר בערך, אשמח עם תעזרו לי למצוא אותו.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by Lol10k,

מכיוון שאין פורום "משוב" אני אכתוב את זה פה. שמתי לב שהרבה אנשים פותחים אשכולות בפורום תמיכה טכנית שקשורים לתוכנה,כי הם לא מבינים את ההבדל. כמו האשכול ההזוי הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250385.0 או זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250480.0 (שעלה על זה שהוא לא במקום הנכון מאוחר מדי) קיצר אולי כדאי לשים את פורום תוכנה מתחת לחומרה וככה אנשים יראו שיש הבדל בין השניים

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by 1immortal,

לפנות לפרטי אם אתם מכירים מישהו / עובדים / לא יודע מה .

24. Started by 00000,

יענו יכול להיות דומיין כזה?: www.whatareyouwantmotherfuckerasslickerpussyeaterasshole.com

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by HiperPsY,

אני לא זוכר מה מסמלת האות V בנוסחה של כא"מ מושרה בתייל: 3= BLV SIN ALFA אני יודע ש B זה שדה מגנטי ו L זה אורך בין נק' מגע של התייל עם הפסים. אבל יצא לי מהראש מה זה V מהירות או פוטנציאל?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים