עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם אני מחפש מדריך איך להקדד קובץ MPEG שישקול פחות, להקטין את הגודל מסך או משהו. [פשוט הכרטיס טלוויזיה שלי מקליט כל חצי שעה 2 ג'יגה ] ולא מצאתי איפה לכתוב את זה...

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  2. אני ראיתי שם שאין להם משלוחים לארץ.. אני יכול להביא להם כתובת בחול, אבל לשלם באשראי שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  3. בד"כ מפרקים משוואה ריבועית ע"י טרינום או ע"י הנוסחה לכפל מקוצר או הנוסחה השנייה שאני לא זוכר איך קוראים לה.. אבל אני יודע שאפשר להישתמש גם בנוסחאת השורשים, אני פשוט לא זוכר איך, צריך לעשות את הנוסחה ואז להציב את X1 ואת X2 באיזה נוסחה מסויימת ואז מקבלים בעצם את הפירוק של המשוואה, מישהו זוכר מהי הנוסחה ?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by idankek,

שלום חברים. אחי קנה צורב דיוידי די טוב.. אני בד"כ מוריד סרטים מאימיול ומליים וואיר. אין לי מושג איך רואים את זה במחשב כאשר אני לוחץ על "לאנץ"בליים וואיר זה לא עושה כלום.. בבקשה שימו קישרוים מאיפה להוריד תוכנת צריבה ותסבירו לי שלב שלב איך לעשות זאת. ואגב אין לי דיוידי דיואקס בטלוויזיה אם זה משנה.. בתודה רבה.!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by Bingo,

אהלן, לא מזמן התחלתי להתעסק בכל הקטע של צריבות\עריכות סרטי DVD. אני התחלתי להשתמש בתוכנה שנקראת easy dvd creator והסרט הראשון לא יצא משו... אשמח לקבל כמה טיפים מאנשים שמבינים אם יש פה כאלה, מדריכים והמלצות לתוכנות. תודה לעונים :]

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  6. היום שלחו לי הזמנה להרשמה, נרשמתי ואז לא יכולתי להיכנס כתוב שהסרוור לא בסדר לחכות 30 שניות... כבר עברו הרבה יותר... משיהו יודע מה קורה איתו?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by tdknight,

יש לי זימון למבדקי קינן שפי בב"ש מחר. אני מעוניין להגיע באוטובוס, מה הכתובת של המקום/לאיזה תחנה זה קרוב?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by avivlyaviv,

אני רוצה לעשות תואר/לבחור במגלמה של חשמל, אבל לא חשמל תאוריתי אלה חשמל מעשי, ממש לבנות דברים וגם שאני ידע איך לעשות אותם... ואבל איך קוראים לזה?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה עבור טלפון נייד חדש.. הדרישות שלי ממנו הן: * מצלמה איכותית * איכות סאונד גבוהה * אפשרות לראות TV דרכו * שיהיה אותו בסלקום * שמחירו לא יחרוג מ2000 ש"ח תודה רבה לעוזרים. נ.ב: שקלתי את הW800I אבל אני מעוניין בהמלצות לניידים נוספים. שוב תודה ד"א, יש ירידות מחירים צפויות בקרוב או שינויים מהותיים בתחום שצפויים?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום נכנסתי לאתר והיה שם שיר שמתנגן בזמן שגולשים פעם היה לי את השיר אבל ממזמן. זה מין רמיקס אז אני צריך את השם או אמיפה אפשר להוריד http://www.2all.co.il/Web/Sites/sus/PAGE22.asp

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by Lol10k,

מכיוון שאין פורום "משוב" אני אכתוב את זה פה. שמתי לב שהרבה אנשים פותחים אשכולות בפורום תמיכה טכנית שקשורים לתוכנה,כי הם לא מבינים את ההבדל. כמו האשכול ההזוי הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250385.0 או זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250480.0 (שעלה על זה שהוא לא במקום הנכון מאוחר מדי) קיצר אולי כדאי לשים את פורום תוכנה מתחת לחומרה וככה אנשים יראו שיש הבדל בין השניים

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by 1immortal,

לפנות לפרטי אם אתם מכירים מישהו / עובדים / לא יודע מה .

13. Started by 00000,

יענו יכול להיות דומיין כזה?: www.whatareyouwantmotherfuckerasslickerpussyeaterasshole.com

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by HiperPsY,

אני לא זוכר מה מסמלת האות V בנוסחה של כא"מ מושרה בתייל: 3= BLV SIN ALFA אני יודע ש B זה שדה מגנטי ו L זה אורך בין נק' מגע של התייל עם הפסים. אבל יצא לי מהראש מה זה V מהירות או פוטנציאל?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי שאלה שמעיקה לי כבר זמן מה נניח שהפרש השעות בין ניו יורק[east coast] ללוס אנג'לס[west coast] הוא 3 שעות[אין צורך להניח, הוא באמת 3 שעות]. ורוצים לשדר סדרה מסויימת בשעה 8 בערב. אז באיזה 8 בערב משדרים את זה, של ניו יורק או של לוס אנג'לס? הרי זה יוצר מצב לא הגיוני שבו סדרה תשודר בשעה מסויימת, ולאחר 3 שעות תשודר שוב!, באותה ארץ! או שישימו את זה באמצע, אז יווצר מצב שזה יהיה מוקדם מדי לעיר אחת, ומאוחר מדי לעיר אחרת[שיקולי פריים טיים וכסף]. אז איך הם מארגנים את זה? תודה מראש, אושר. נ.ב אנשים קרחים, הם חופפים או מסתבנים?

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  16. המונדיאל יוצא לי בדיוק בסוף יב' ולפני הצבא מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות כרטיסים? עריכה: מצאתי לכול המעוניינים: http://fifaworldcup.yahoo.com -האתר של פיפה למונדיאל. http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/tickets/index.html-כאן קונים כרטיסים. המחירים לא רעים כרטיס במקום טוב לגמר עולה 220 יורו 245 עם משלוח יש יותר זולים ובכלל יש משחקים שכרטיס עולה 45 יורו.

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by tomchook,

שימו לב לחתימה שלי. המרכאות לא נמצאות במקום.. בעיה של אנגלית-עברית כנראה.. יש דרך לתקן את זה? תודה!

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by J0n1,

אני זוכר שהיו עם האתר בעיות והוא ירד, אבל עכשיו שחיפשתי סוללות נטענות מצאתי אותו כדאי לרכוש משם? מישהו קנה מהם בזמן האחרון? ולמה לא כתוב לי כמה עולה משלוח?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by massinvallus,

אני מתלבט - כדאי לי לשלם 650 שקל ולקבל צ'יפ לXBOX כולל התקנה ואז לקנות ממישהו פרטי בנתניה משחקים ב50/60/80 ש"ח למשחק (תלוי באיכות הדיסק כי לפעמים יש פאק אחרי כמה הפעלות)?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by american,

דברים מוזרים קורים שם בארומה ( עמית רומם )...

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  21. DF=dark funeral מי שמכיר יודע על מה אני מדבר.

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by Avivo,

hello i'm currently in romania do you know where i can find ipod nano around here? (:thx anyway:)

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  23. שלום לכולם... אם יש פה אנשים שיש להם מכשיר מאורנג או אפילו אנשים שעבדו במכירות שם יש לי שאלה... אני מעוניין לרכוש את המכשיר SE K800I עכשיו המכשיר עולה 36X58 שזה 2088 שח משהו כזה... עכשיו יש לי כרטיס ישרכרט דירקט...בכרטיס אני לא יכול לפרוס לתשלומים עכשיו השאלה האם אורנג מאפשרת לעשות הוראת קבע ל 36 תשלומים? יש אולי למישהו מושג?

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  24. ככל הנראה שעד אמצע המאה הנוכחית, ניהיה מסוגלים "לגבות" נתונים ממוחינו אל מחשבי-על. הזוי... http://computers.walla.co.il/?w=/4/720535

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by taimor,

התקשרתי לנזק בין לאומי לשואל מה פשר האי יציבות בחיבור אינטרנט =\ אז ענה לי ת'אמת אחד דיי מפגר שלא מבין כלום שכמו רובוט שאל אותי ניסית לנתק את המודם ועשית ריסט ? אמרתי לו כן, תעשה, עשיתי אמר אצלנו נראה הכל תקין תתקשר לHOT, ככה בדיוק. אחרי חצי שעה שחיכיתי בטלפון ענה לי ואחרי שדיברתי איתו הוא אמר לי שהוא שם את המודם במעקב ולא לנתק ת'מודם במשך 24 שעות ואם יש תקלה ככה נדע יותר ברור מאיפה באה. בגלל שאני יודע שחבר'ה כאן עבדו במוקד תמיכה אז מה זה אומר שהמודם במעקב ? מה הם עושים בעצם ?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים