עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לכם מושג אם יש לשם מוניות שירות?

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. אילו 4 תכונות מאפשות זיהוי גז? אני יודע על חומציות/בסיסיות, מסיסות במים וריאקציה אופיינית. מה הרביעי?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by x-dude,

בא לי איזה נוסטלגיה ואני זוכר שהיה megamix של משהו כמו שעה. אם אני לא טועה זה היה של סוף 1989 או של 1990.. כל מיני שירי דאנס ושיט. מישהו יודע את השם של ה megamix הזה?[br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 22:21:21 אחח לא משנה מצאתי, קראו לזה GRANDMIXלא יודע למה בא לי לשמוע את הזבל הזה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by er0101,

תהנו

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  5. עד כיתה סוף י"א למדתי בארץ ועשיתי קצת בגרויות, לא זוכר כמה אבל משהו כמו 2 היסטוריה, 1 מתמטיקה, 1 אנגלית וזהו בערך.. עכשיו לפני שהתחלתי י"ב עברתי לארה"ב והייתי שם Senior אז השיטה בארה"ב היא שונה זה לפני קרדיט ובשביל לסיים את הבית ספר היה לי מספיק קרדיט ומבחינת ארה"ב סיימתי תיכון עכשיו השאלה שלי היא האם זה תופס בארץ, לעבודות, לימודים באוניברסיטה לעשות פסיכומטרי ? עוד שאלה לגבי הפסיכומטרי בארץ, איזה מוסדות נחשבות להכי מצליחות בתחום הפסיכומטרי? אני שמעתי על יואל גבע ו high q. גם הבנתי מבחינת הצבא אני מקבל 25% הנחה בפסיכומטרי (זה לא הואוצ'ר). האם זה תופס בכל המקומות ללימוד פסיכומטרי או רק בכמה מסויימים?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by coben,

איפה אפשר להשיג ? שאלתי ב"למטייל" והם לא יודעים.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by wow,

אני מעוניין להתחיל ללמוד תיכנות (לא לתואר,תואר ראשון במשהו אחר כבר יש לי). אני מעוניין במסלול של כמה חודשים שמשלב בתוכו יותר משפה אחת. אתם יכולים להמליץ לי על מקום מסויים ומסלול מסויים ? אגב המטרה שלי בסופו של דבר היא להשתלב בחברת הייטק (ובבקשה אל תגידו לי שללא תואר רלוונטי זה לא שווה) תודה !

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  8. Started by EagleXDR,

שאלה קצת מוזרה... אני ואחותי החלטנו לקנות כדורגל שולחן, עד 600 שקל. הבעיה היא, שזה לא צילום או מחשבים - אין לזה פורומים, ואין לנו שמץ איזה דגם איכותי יש במחיר הזה ובאיזו חנות לקנות? מישהו פה מתעסק בזה? תודה...

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. אחרי שאני לוחץ UPLOAD ובוחר את הסרטון שאני רוצה לעלות בBROWSE , קובץ MPEG2 ברזולוצית 1280X720 כפי שמומלץ ע"י יוטיוב זה מתחיל לעלות את הקובץ ששקול 272MB בכמה שניות זה מסיים ועושה LOADING , אמרתי נתן לו להטען בלילה , לא עזר. אני לא יכול לעלות בכלל אותו סיפור עם כל סרטון אחר למישהו יש מושג מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  10. ב"טוב" אני מתכוון הכי פופולארי עם כמה שיותר מענה לתשובות (ולא איזה אתר זנוח שאף אחד לא נכנס לשם) answers.com או YAHOO ANSWERS או שיש יותר טוב מהם?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  11. מפרסמים שאינפקטד מופיעים בירושלים ב- 17.12 , מישהו יודע איפה אפשר להשיג כרטיסים?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by גד :),

מאק הוציאה סרטונים שאומרים שהיא עדיפה על פני PC הנה דוגמא: בעקבות זאת המון חיקויים ברשת של הסרטון פשוט חפשו, זה מטורף!!!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by roeesnir,

אני לא יודע איזה פורום מתאים, אז שמתי את זה כאן. יש לי טייפ די..וי. Sony DSR-11. מידי פעם הראש שלו מתלכלך, וצריך להעביר קלטת ניקוי. פעם בכמה זמן זה כבר לא עוזר וצריך לשלוח אותו לניקוי רציני. זה עולה הרבה כסף ואני רוצה לעשות את זה לבד. מישהו יודע איך? אני יודע שעושים את זה עם מקלות אוזניים, אבל אני לא יודע עם איזה חומר ואיך. אשמח אם מישהו יודע על זה משהו, או יוכל לתת לי לינק למידע. תודה.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  14. אני מחפש חנות טובה באיביי לחלקי מחשב - שיהיה בה מבחר גדול ושתשלח לארץ. אפשרי גם חנות של מוצרים שהחזירו, במחירים נמוכים.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  15. מחפש חנות טובה וזולה בקריות למשקאות חריפים...מחר יש יום הולדת לחבר טוב ואני מעוניין לקנות לו איזה בקבוק ויסקי טוב... מישהו מכיר חנות טובה בקריות? אני יודע בצומת קרית אתא יש איזו חנות ברח לי השם....

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by daniel0089,

אהלן, מישהו היה בזמן האחרון בדיוטי פרי? אני רוצה לקנות לוג'יקט G35 (האוזניות...). מישהו ראה אותם שם? אם כן, כמה הם עולות שם? ואשמח אם תגידו לי עוד מוצרים מעניינים שיש שם. דחוף למחר, תודה.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by sir f,

יש שם כמה קטעים ברוסית, מה משמעותם?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  18. שלום, לפני כמה שנים ראיתי את הסרט "המרדף לאושר" , המבוסס על חייו האמיתיים של בחור מסויים שמספר על החיים שלו בתור עני,ואיך משם הוא נהיה מיליונר ובדרך הראו את כל המשברים שעבר, והיום במקרה נתקלתי בסרט שוב. קשה לי למנות את מספר הפעמים שבהם סרט באמת השפיע עליי , אך זה סרט שאני בהחלט יכול להגיד שהוא נגע לליבי והשפיע עליי במידה מסויימת , גורם לי להבין שלא הכול ברור מאליו , ויש אנשים שנאבקים על החיים שלהם מידיי יום ומשפחותיהם נהרסות . הדמות בסרט הייתה ענייה לחלוטין מחוסרת כל , ובכל זאת בסופו של דבר הוא נהיה מיליונר (ושוב, מדובר על סיפור חייו של אדם אמיתי) . אז רציתי לדעת האם מישהו קרא לאחרונה ספר בסגנון הסרט הזה .. אני אוהב מאוד ספרים ויש לי קצת זמן פנוי אז למה לא.. תודה רבה …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני וחברתי סטודנטים ואנחנו מחפשים איך לחגוג את השנה החדשה. אנחנו שנה+ ביחד, רצינו לנסוע לאילת בחמישי בצהוריים ולחזור בשישי (בלי מלון) ולמצוא שם איזו אטרקציה לשנה החדשה (ספינה שעושה שייט כזה אולי?) אבל אנחנו לא מוצאים שום דבר שאפשר לסגור מראש וזה קצת סיכון לסוע לשם להגיע לקראת ערב ולהתחיל לאלתר מהר, וסתם לבשבת באחד הבארים בטיילת יהיה פספוס (אנחנו גרים בדרום, אבל עדיין נסיעה וזה). דברים כמו ספא וכו' עשינו כבר אשמח להצעות לדברים מיוחדים, בסביבת הדרום-מרכז. דברים לכל הלילה כדי לחזור מחר בבוקר מתאים ביותר, מבחינת תקציב תלוי בתמורה, אבל לא להגזים יותר יותר מידי (בכל זאת סטודנטים) נ.ב. דברים כמו ללכת למועדון\פאב לא יתאים\מסיבה באחד המועדונים לא בסגנון, רצינו משו מיוחד

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  20. שלום לכולם, אני צריך המלצה על מוסד לימודים לצורך לימוד תואר להנדסאי מכונות לא תואר ראשון למהנדס אני מצאתי את "הקריה ללימודי הנדסה וטכנולוגיה ת"א" האם מישהו מיכם מכיר את המקום או יש לו חברים/קרובים שלמדו שם ויכול להמליץ על הרמה שלהם? ואם אתם מכירים מקום אחר אשמח לישמוע! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by kesf.co.il,

יש לי אתר, וחשבון באדסנס. האם אני יכול להחליף את המודעה שלי, במודעה של חשבון של חבר כדי שהוא יקבל תכסף לחשבון שלו, או שגוגל אוסרים את זה \ זה בלתי אפשרי ?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by eliil1,

לא הצלחתי להבין מהזה .. מן פייפל?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by tzolerguy,

היי צריך המלצה לחנות טובה במנהטן ... ( מחפש לוח X58 וזכרון )... מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by orivice12,

נתקלטי בסירטון הזה: מה דעתכם, יעבוד? אם מקרבים מתכת לרדיו הוא משנה את הצליל?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  25. בשיר הזה יש כמה שירים שאני רוצה לדעת מה השם שלהם.... אפשר לשמוע את השיר כאן: http://www.youtube.com/watch?v=jCI9tdvFaN0 השירים מופיעים בזמנים הבאים: שיר ראשון: 0:33 שיר שני: 2:04 תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.