כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
-
לאחר הסיפתח עם מהירויות צנועות יחסית של 5,200MT/s ו-5,600MT/s - כעת אנחנו יודעים כמה יעלו גם מודולים בנפח מוגדל עם מהירות מאומתת של 7,000MT/s וגם סטים שיביאו מקסימום מרשים של 192GB אל תוך המערכת שלכםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 265 צפיות
- 1 follower
-
-
אפילו רק על החלק של המשווה אין לי בעיה לקבל תשובה... ;D הדבר היחיד שהצלחתי סימנתי בשרטוט... ניסיתי לבצע משוואת מתחים \ זרמים אך יוצא לי חלוקה באפס וזה לא ממש מסתדר לי... תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ההכרזה הרשמית על המשחק החדש בסדרת DOOM הגיעה אלינו, עם טריילר חדש ומרשים. המשחק החדש נקרא "DOOM: The Dark Ages" ויהיה בהשראת ימי הבינייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
- 1 follower
-
-
טכנולוגיה שנראתה כמדע בדיוני הופכת למציאות עם השלכות חברתיות שעלולות לשנות את פני החברהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 225 צפיות
- 1 follower
-
-
-
תודה למשיבים (השאלה היא איך זה נקרא ביוונית...)
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם. במסגרת עבודתי כסטודנט עלי לבצע כמה בדיקות של שיחות וידאו (MSM,YAHOO ו-AOL),הייתי שמח לכמה רעיונות חדשים לגבי בדיקות של זה. כמו סוגי שיחות מסויימים,מצבים מיוחדים וכו'. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני חושב שאסור לרשום פה אבל מכיוון שזה פורום ot אני ארשום סך הכל תנעלו אני חדש פה ואני מעוניין ללמוד כמה שיותר יש לי ידע בסיסי ביותר וכמובן אני מוכן לעזור לכל מי שיצטרך כל עוד אני מבין בזה אני שמח לבוא לפה כי היה לי רע בפורומים אחרים של תוכנה כי האנשים לא בדיוק מתייחסים לחדשים.. בכל זאת שלום ומקווה להתקבל פה! :
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
חברים אני לא יסבך את המוח ,אבל חבר שלי קנה אוזניות חדשות והוא רוצה לבדוק את האיכות שלהם ,כרגע אין אף דיסק מקורי בהשג ידינו לכן אנחנו מחפשים איזה קובץ מהרשת . יש להדגיש ,אנחנו לא מחפשים משהוא פיראטי ,אלה משהוא חוקי להורדה ,שיהיה אפילו כמה שניות של מוזיקה אבל בקובץ איכותי . תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כחלק משעורי בית במסלול שיווק בתואר, קיבלו בקשה לקחת מוצר שמצליח מאוד בחול אבל לעומת זה לא מצליח בארץ באופן דומה. בחרתי את המחשבים הניידים של סוני וואיו ועל מנת כביכול להראות הצלחה בארץ, אני צריך להציג את כמות הלייקים הגדולה ביותר. אז בלי יותר מידי חפירות http://www.facebook.com/#!/pages/bhr-t-hzb-slk-Sony-Vaio/161413237231079 אני ישמח ממש לעזרה שלכם.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הי, אני מחפש המלצות לטלפון קוי- אלחוטי בעלות של 150~200 ש"ח. נכון לעכשו יש לנו טלפון של פנסוניק שעבד מצויין 15 שנה. אני רוצה משהו שיהייה אמין באותה מידה, לכן אני נוטה שוב לכיוון של פנסוניק, אבל מוכן לשמוע המלצות לדברים אחרים... אני לא צריך יותר מהבסיס... לא צריך מזכירה אלקטרונית, לא שלוחות ולא סופר דופר טווח... יהייה נחמד אם יהייה ספיקר, אבל לא חובה. בקיצור- טלפון אמין, פשוט עם איכות שמע טובה ועמידות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני שומע די הרבה סוגים של מוזיקה והייתי שמח להמלצות על עוד הרכבים/אלבומים/להקות/ זמרים וכו' אז אני שומע את chris brown, G-UNIT,DMX,SIMPLE PLAN,SUM41,BREAKING BENJAMIN,THREE DAYS GRACE ועוד אבל אלה הסגנונות בעיקר תודה
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום, יצרתי סרטון מלווה במוסיקה. איך אני יכול לדעת אם מוסיקת הליווי מוגבלת בזכויות יוצרים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני בכיתה י"ב אז אני עושה פרוייקט על חברת פורשה, ואני רוצה להמשיך 5 יח"ל ולא 3 יח"ל. אז פה הבעיה שכנראה אני לא יכול להמשיך למרות שאני רוצה כי בחברת פורשה האומנם יש אנשים מבינים בתחום מאוד ועם תארים וכו'... הבעיה שאין להם זמן להתעסק בפרוייקט שלי ורק מי שיכול לענות לי הוא סוכן מכירות פשוט שאין לו שום תואר ואינו בקיע בחברת פורשה בצורה יוצאת מן הכלל. כבר התחלתי את העבודה לפני חודש ו... והשאלה היא האם עדיף לי להמשיך 3 יח"ל עם סוכן המכירות שפחות או יותר ייתן לי פרטים או לעזוב את החברה בכלל לפרוש לחברה אחרת שאכן תיתן לי מענה לכל הקטע של ה-5 יח"ל (יש בעיה של זמן, אני אצטרך לבחור חברה אחרת בשיא המהירות ובזמן לחוץ)?. אז מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חברה שרוצה לעשות ארוע וירטואלי בלייב באינטרנט, מישהו יודע איפה אפשר להשכיר כזה סטודיו או במה עם אפשרות לעשות בלייב שיחה וידאו כמו שיש בתמונה הזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
-
-
-
מישהו יכול להמליץ על משהו? אני מחפש סנפירי נעל אלו שלא צריכים את הנעל מהניאופרן בנפרד משהו זול מיועד לתחביב באזור השפלה(אשדוד רשל"צ והאיזור)
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איזה פרק ענק אחד הדברים הכי מענינים שראיתי בחיי(בסדרות) :-*
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
בגלל הצפות קראתי איפשהו שביטלו זמנית את הרכבת על קו ת"א-חיפה מה נסגר עם זה? אני צריך מחר לבנימינה
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אולי זה לא קשור לפה . אז בבקשה להעביר . נורא מרגיז להגיע הביתה ולגלות שהחוטים של הספק כוח קצרים ( לא מגיע ל 4 פינים ול 24 פינים ) והפין של הקירור יש לו פאק בייצור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=489983.0 עכשיו צריך לנסוע מאשקלון לראשון שוב בגלל חוזר חוסר מקצועיות מצד החנות . ( פאק של פלסטיק בייצור לא אשמתם ) אבל אתם חנות גדולה לא פעם ראשונה שמרכיבים מחשב . והחלקים האלה סטנדרטיים . מארז וספק כוח
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ב"מכת מדינה" כשהמאבטח נכנס תמיד יש מין שיר ראפ-פאנק ברוסית מי מכם רוסים נחמדים יגלה לי מה שמו ותחת איזה שמות אני יכול להוריד שירים כמוהו?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-