כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
שאלה קצת מוזרה שלא מצאתי לה תשובה בגוגל. אם מישהו מוכן לעזור אודה מראש. אני צריך מין תחנת מזג אוויר קטנה, מד לחות, ברומטר ומד חום.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אבטחת מידע וניהול רשתות תקשורת cisco , microsoft MCITP CCNA\P עד כמה זה משתלם להשקיע כסף וזמן וללמוד את הנושאים הנ"ל ? אני די מתעניין בתחום אבל ללא רקע ברשתות וכ'ו לאיזה משכורת אפשר לצפות כשעובדים בתחום (הכוונה שכבר מתבססים ועובדים מספר שנים) ?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני לא מנסה לשווק משהו, אני רק מבקש טובה. אחותי סטודנטית לרפואת שיניים בירושלים והשנה הם צריכים לטפל בלקוחות. היא צריכה לעשות כמה טיפולי שורש, אבל היא לא מוצאת קליינטים. טיפול שורש בשן טוחנת עולה מעל 1000 שקל, באונ' הם עושים את זה ב80 ש"ח (עלות חומרים בלבד) הטיפולים הם ברמה גבוהה ויש מדריך צמוד לכל סטודנט, ממה שהבנתי העבודה הרבה יותר יעילה ויסודית מרופא שיניים ממוצע בקופת חולים אזורית. אם מישהו צריך לעבור טיפולי שורש ואין לו את הכסף לשלם, או רוצה עבודה טובה ולעזור לסטודנטית, אני אשמח אם תיצרו איתי קשר בה.פ אני רק רוצה להזכיר שהטיפולים מתקיימים בירושלים, אבל לדעתי גם אם אתם גרים במרכז זה שווה את הנסיעות (אחרי הכל בערך 1000 שקל הבדל, זה כרטיס מסך! ;D) תודה
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן , יום ראשון חוזר לצבא ולראשונה החלטתי לעשות בבית תספורת אבל איך שאני מעביר את המכונה+הראש מס' 7 (כן אני רוצה ארוך קצת) השיער מסתבך בראש של המכונה ונתלש , אני לא מבין למה זה ככה ?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה בעבר תראד בנושא זיהוי שירים אך אני לא רואה אותו. אז פתחתי אחד... מה שם השיר שמופיע כאן:
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני אמור להגיע הכי מהר מתחנת רכבת כלשהי בתל אביב למוזיאון ההגנה (שד' רוטשילד 23)? ואם יש לכם מושג כמה זמן לוקחת הנסיעה מהתחנת רכבת עד למוזיאון, אשמח גם לדעת את זה. תודה. עריכה: שכחתי לציין שאני צריך להיות שם עד 9 וחצי מחר.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן, כפי שמרמזת הכותרת, תהיתי אם מישהו יודע באילו מחופי ת"א מותר לעשות על האש. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מכונת תספורת Panasonic ER507 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716029 מכונת תספורת Panasonic ER508 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=152141 מכונת תספורת Panasonic ER217 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716033 כמה קריטי מספר הדרגות? כי בER 217 יש מספר גבוה של דרגות, לעומת ה508 וה507 , מספר קטן של דרגות. אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון. כמו שאתם יודעים במסך 2209WA יש את האפשרות לראות בצורה יותר נוחה לקריאה (כאשר משנים את התצוגה ב90 מעלות) אז הבעיה היא שהאתר לא תומך באופציה. אשמח אם תתקנו אותה (באתרים אחרים אין בעיה) צירפתי צילום מסך. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מנוי היום עם תשתית בזק+אורנג' במהירות 4 מגה ומשלם בערך 200 שקלים. רוב התשלום הולך לבזק, כולל דמי תשלום חודשיים לקו טלפון קל, והם בשום אופן לא מוכנים להוריד את המחיר. הרשת החדשה שלהם NGN, שכוללת מחירים זולים יותר, גם לא הגיעה אליי וייקח שנה או שנתיים במקרה הטוב לפי מה שהבנתי! אז חשבתי לעבור להוט, והם הציעו לי חבילה של 12MB ב-119 שקלים, ובמקביל הספקית בזק בינלאומי הציעה את אותה החבילה ב-93 שקלים. עם התחייבות לשנה לכל חברה בנפרד. מבחינת התשלום הנוכחי, כבר רואים שמשתלם לי לעבור להוט ולבזק בינלאומי, אבל השאלה היא אם בכללי נתנו לי מחיר טוב ללקוח חדש? אין לי שירותים נוספים של אף אחת מהחברות, אז אני לא יכול לקבל הוזלה מסויימת. דרך אגב, אורנג' משום מה מציעים רק 10MB ב-95 שקלים…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מדמיין, או שיש חדשות בנות 5 שנים באתר משום מה? "QuakeCon - מוצרים חדשים, משחקים חדשים, וגם... Doom III"
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אם אפשר בעיברית לדגם 8333 או לכל דגם אחר(כל הדגמים דומים..) --כי ברוסית יש לי וזה לא עוזר..... :-\
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני לא סובל את הרדיו הזה, ובמיוחד לא את שכני האהוב אליקו שכל היום חופר על חנויות וזמרים אבל אחד החיילים תמיד שם את התחנה הזאת ויש את התוכנית של נתנאל הכהן שבזמני ההמתנה שם הם שמים שירים ממש יפים ולפני כמה זמן עוד היה אפשר לשמוע שיר שכבר אני לא שומע אותו מתנגן שם אז ככה: זה שיר שכאילו שומעים מלא גברים אומרים משהו כמו במקדשים בודהיסטים כאלה ואז אשה שנשמעת הודית מתחילה לשיר ואני לא מצליח למצוא את זה! אל תבלבלו עם השיר של gregorians, זה משהו אחר לגמרי, יש לה קול הודי כזה
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נתונה השאלה: תאוצות שני גופים נתונות ע"י: a1 = ct - 1 [m sec-2] a2 = 6 - ct [m sec-2] c = 1 [m sec-3] נתון כי בזמן t = 0 שני הגופים נמצאים בראשית, וכי גוף 1 נמצא במנוחה. מהי מהירות גוף 2 בזמן t = 0 אם ידוע כי הגופים התנגשו כעבור 48 שניות? תנו תשובה במטרים לשנייה. כעקרון הפתרון פשוט. משווים את המרחק שעברו שני הגופים- התאוצות ניתנות והזמן נתון. הבעיה היא מה אני עושה עם ה c? הוא נתון ב m/sec-3 וכשאני סתם מציב את זה במשוואה הסופית יוצא לי m-s/s כלומר מהירות פחות זמן כלשהו ולא מהירות נטו. אני מספספס פה איזה קטץ' ואני אשמח אם תאירו את עיני כי בגוגל לא מצאתי פתרון..
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, חברים שלי מארה"ב שלחו לי חבילה דרך UPS, הרגע הסתכלתי במעקב אחרי המשלוח וראיתי שבסאטוס רשום חריגה, ומתחת (במעקב משלוח) רשום: A VALID TAX IDENTIFICATION NUMBER OR DEFERMENT NUMBER IS REQUIRED FOR CLEARANCE או בעברית: דרוש מספר זיהוי לצרכי מס או מספר עיכוב בתוקף לצורך שחרור מה בדיוק אני צריך לעשות כדי לשחרר את החבילה שלי?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני עובר לדירה חדשה ויש לי מיטה שבניתי במיוחד ואני רק צריך מזרון ספוג פשוט לפי מידה מישהו יודע איפה להזמין ?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה שירות יותר טוב מבין השנים: YAHOO או ADBRITE למי יש יותר פרסומות להציג מי משלם יותר עבור כל פרסומת וגם בכללי?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
לא באמת אבל בערך.. צריך עזרה מכין דיסק עם שירים כמו... אין אין אין חגיגה, לאבא שלי יש סולם... או או או או חולה על כדורגל או או או או חבל לי על הזמן יש לכם עוד רעיונות לדברים בסגנון??
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
נתקלתי בחנות הזאת במקרה ברשת, מישהו מכיר? קנה מהם בעבר?
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 7 עכשיו התחימה של הOUTLOOK לא עובדת .... יש למישהו מושג למה?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קניתיאלפסק APC ES525 אבלהואלאסוחבאתהמחשבשלי COOLMASTER 460W RC-631 I5 GTX275 1TB איזהאלפסקמאלהיוכללסחוב מחשבכזה?? ИБП APC Baсk-UPS CS 650VA ИБП APC Baсk-UPS ES 525VA ИБП APC Baсk-UPS HS 500VA EATON 400 EATON NV USB Mustek UPS: MUSTEK PowеrMust 530 Plus Surgе Protесt + AVR (500VA) UPS: MUSTEK PowеrMust 637 Plus Surgе Protесt + AVR (625VA) UPS: PowеrMust 400 USB (400VA) AVR 162V-268V UPS: PowеrMust 600 USB (600VA) AVR 162V-268Vעדכמהמסוכןלעבודבליאלפסק?החשמלבביתשלימדיפעםקופץאונופל
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מישהו פעם הזמין מהאתר הזה? יש שם כמה גאג'טים שאין באתרים ה"פופולרים" האחרים, ורציתי לדעת אם מישהו הזמין וזה אמין להזמין משם.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
שלום. מישהו מכיר מוסד טוב ללימודי עיצוב פנים ? איך מכללת בילדינג ? כנראה שהרוב פה לא מכירים אבל חשבתי בכל זאת לנסות ,זה די דחוף.. תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-