עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by marking,

אומנם האנגלית לא שפת מחשבים (דהה) אבל מי שמתעסק במחשבים צריך לדעת טוב אנגלית ולהתמצא. (בשמות של חלקים למשל או להשתמש נכון בתוכנות...) אז איפה אתם?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  2. שלום, כבר שנים שאני כל פעם קונה כיסאות זולים מ- ACE או הום סנטר משהו כמו 200-300 שקל והם תמיד לא הכי נוחים \ שוקעים \ מתפוררים. החלטתי לחפש כיסא שישרת אותי לזמן הארוך וגם יספק לי תמיכה טובה ובריאה לגב משום שאני אבלה את רוב היום עליו. התקציב הוא עד סביבות ה- 1000 ש"ח (אבל גם בפחות לא יזיק). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. מחפש את השיר מהפרסומת של פג'ו שיר הודי...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. אני מתכוון לקנות את המחשב בניו יורק סיטי או בניו ג'רזי יש לכם המלצות על חנויות באיזור? תודה מראש,דן

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  5. היי, האם לאחרונה בכל פעם שאתם נכנסים לעמוד הראה תגובות חדשות להודעות שלי הוא מציג לכם כמות רבה של הודעות למרות שכבר למעשה קראתם אותן? אם התשובה היא כן (וסביר להניח שהיא כן), המשיכו לקרוא הבעיה הזאת נבעה משדרוג מערכת הפורום לגירסה חדשה, שדרוג שבמהלכו בוצעו מספר שיפורים ועדכונים שנועדו בין היתר לשפר את מהירות וחווית הגלישה בפורום. לצערנו אחד מהשינויים האלה גרר אחריו את חוסר הנוחות הזמני הזה. אבל אל דאגה, הנושא כמובן ניתן לתיקון! כל מה שנדרש לעשות על מנת לנקות את הרשימה בצורה נוחה ופשוטה, הוא להיכנס לעמוד הראשי של הפורומים ושם ללחוץ על "סמן הכל כנקרא" (בסוף רשימת כל הפורומים). זהו, הבעיה נפתרה

6. Started by ohad5g,

שלום רציתי לשאול אם יש פה אנשים שעובדים ב yes או מכירים ויכול לספר לי בקצרה על עבודה ואם הוא אוהב את עבודה , קשה פיזית מ1 עד10 , איך היחס , .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by metis,

אני מחשב חנות חומרה בישראל (זולה, כמובן) שמוכנה לקבל תשלום דרך ויזה בינאלומי. המשלם יהיה מחו"ל, אבל המשלוח יהיה לתוך ישראל, כלומר, החנות בסה"כ מקבלת את הכסף מחו"ל, היא לא צריכה לשלוח את המוצר לחו"ל. אלטרנטיבה אחרת היא חנות שמקבל תשלומים דרך paypal, אבל אני לא הצלחתי למצא כזו בשום מקום. מישהו מכיר חנות כזו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  8. סוניאריקסון HPM70 נאבדה לי ספוגית אחת ועכשיו האוזניות הם די useless :'( מישהו יודע היכן ניתן לרכוש ספוגיות כאלה? http://l8shop.net/products/4-Earbuds-Sony-Handsfree.aspx אני יודע שיש הרבה דגמים דומים שגם הם יתאימו, אבל שוב, מאיפה לקנות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. חבר'ה שאלה כזאת. מה הנקודת שיא והנקודה מפנה ברומן האינפנטילי "גיאו אוני" ? נ.ב אפילו גוגל לא יודע. מה הסיכוי שאתם תדעו?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by RGod,

שלום ,עבדתי במשך 3 שנים רצוף בחברה מסויימת ,התפטרתי מיוזמתי לצורך השלמת כמה דברים וקבלה ללימודים . רציתי לדעת כמה זמן אני זכאי לקבל דמי אבטלה ,כרגע אני מקבל אבטלה מה 6 לאפריל השנה . לפי מה שקראתי באתר של ביטוח לאומי אז זה 67 יום אבל עברו כבר 67 ואני עדיין צריך ללכת ללשכה לחתום . תודה על העזרה *מצאתי משהו מעניין מובטל שמלאו לו 25 שנים ועדיין לא מלאו לו 28 שנים, ואין עמו שלושה תלויים - ישולמו לו דמי אבטלה לתקופה של 67 ימים. לנרשמים לראשונה מ-1.12.09 עד 31.12.10 ישולמו דמי אבטלה לתקופה של 97 ימים. זה מהאתר של הביטוח הלאומי למרות שאני הלכתי לקבל אבטלה ישר אחרי השיחרור שלושה חודשים אז לא יודע עם אני זכאי לזה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by id3232,

התחלתי להתעניין באתר/ערוץ ביוטוב של TED. אני מבין שגם פה זה נפוץ. תוכלו לשרשר פה לינקים לשיחות מעניינות וממולצות שאתם נהנתם מהם? אני למשל אהבתי את: http://www.ted.com/talks/lang/en/anthony_atala_printing_a_human_kidney.html מה איתכם?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  12. מי שהיה פעם אחד ממלכי הקומדיה של הוליווד והיום נראה כמו צל של עצמו ינסה לבצע קאמבק במסגרת שיתוף הפעולה עם ספקית שירותי התוכן המקוון המובילה לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-באדם-סנדלר-מנסה-לחזור-לעצמו-בסרטו-ה/

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by mcalfi,

שלום, ב23.8.12, יום חמישי, אני נשלח לואקום לראות קצין מיון וכנראה אני הולך לחיל הים. אני הנדסאי תוכנה עם פסיכומטרי אם זה משנה. *‏26/8/2012: גיוס חיל הים כללי, כלל צה"לי רציתי לדעת על כל יחידה שעוסקת בפיתוח תוכנה בחיל הים שלא מצריכה תואר אקדמאי כתנאי קבלה. כל עזרה תתקבל בברכה! סתיו.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Tomy712,

שלום, אני רוצה לעשות לחברה שלי מתנה מיוחדת ליום הולדת. כפי שאתם רואים בכותרת אני מחפש מקום שעושה הדפס תמונה דיגיטלית. אשמח לשמוע מקומות שאתם ממליצים עליהם עם עדיפות לאזור הצפון, או אפילו מרכז. תודה,

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by roma,

שלום רב! מישהו יודע מה התאריך של ההגרלה עצמה? חיפשתי באתר PAIS.CO.IL ולא מצאתי.. גם טלפון לבירורים לא מצאתי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by mega1234,

מישהו מכיר אולי אתרים כאלה ?

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  17. כאילו, הכה את המומחה בלי שיש מומחה ? כלומר הוא ישנו, הרי יש במשטרה יחידה לסייבר, אבל כנראה שלא כולם במשטרה עצמה שמעו עליה .... https://tech.walla.co.il/item/3120559 מה יהיה ?

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  18. Started by SAOD,

גיסתי הפתיעה את הבן שלה לבר מיצווה שהופיע על המון מסכי פלזמות בארוע עצמו... בבקשה הצביעו והשפיעו.. מגיע לה. http://www.sendsong.com/songlist/clip-view.php?return=1&clipid=55&clip_type=

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by napoleon45,

שעות לאחר שצצו השמועות, הודיעו שתי החברות על העיסקה, שקשה להפריז בחשיבותה והשלכותיה. https://tech.walla.co.il/item/3223791

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. עיצבתי מדבקות למקלדת - לתוכנה מסויימת. (המדבקות על כל מקשי האותיות, וחלק מהמספרים והFים) אני מחפש מקום להדפסה, לא נייר רגיל שיתקלף אחרי שעתיים, אלא כמו למינציה כזאת. (אני לא יודע איך קוראים לזה). אם אפשר גם שיהיה חיתוך מסביב לכל מדבקה (שלא אצטרך לחתוך) - עדיף. מישהו מכיר משהו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. סטודנטים במחלקה להנדסת תוכנה בשנקר פיתחו מערכת רחפנים אוטונומיים, לשינוע מטענים גדולים, ומערכת עיבוד תמונה, אשר תסייע לשמירה על ביטחונם של ילדים בגניםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.