כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
היי אני מעוניין לקנות דומיין לאתר חדש שאני מקים בגוגל, האם ניתן להשתמש בגוגל כ DNS ? האתר עדיין בהקמה, נכו לעכשיו אני משתמש בבלוג בתפוז, האם אני יכול להגדיר בנתיים את הכתובת שאני קונה שתפנה לבלוג שלי בתפוז ובעתיד לשנות לאתר בגוגל ? תודה נתי
-
- 38 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי היום דיו למדפסת שלי באופיס דיפו, ונמאס לי כבר לשלם 300 שקל לדיו. יש איזשהם אתרים מומלצים או חנויות זולות בארץ לדיו למדפסת? תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי. יש למישהו אתר טוב שממנו ניתן לקנות דיסקים של להקות? עוד יותר טוב אם למישהו יש אתר שהוא כבר התנסה וקנה ממנו ויכול לספר אם הוא טוב. אני מחפשת של להקות כמו Disturbed breaking benjamin avenged sevenfold וכ'ו. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חזרתי היום - לפני כמה שעות - מטיול שנתי באילת קודם כל היה נחמד והמורות קצת השתלטו אבל לא נורא עכשיו קניתי שם 4 דיסקים אני תמיד מעדיף לקנות דיסקים של האמנים שאני הכי אוהב ומעריך חלק מהאנשים באו אליי ואמרו לי שאני פרייאר שיכלתי להוריד תמוזיקה חינם מהאינטרנט מה אתם חושבים לגבי זה? צריך לקנות מוזיקה? לא לקנות? אני אישית חושב שאם אתה אוהב את האמן ואוהב את ממש את היצירה שלו ויש לך את הכסף לקנות - תקנה את הדיסק וכן מותר לפני כן לדגום את הדיסק בתקופה בלתי מוגבלת של זמן עד להחלטה לקנות את הדיסק - זאת חובה לשמוע זכות לקנות האמנים מרוויחים תכסף הגדול במסיבות - רובם מקווה שזה ישנה משהו באנשים שאומרים לי יש לך את זה על המחשב יא דפוק
-
- 48 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, לא אני לא באמת חושב שאני יכול לקנות האמר מהצבא.(הלוואי :'() אבל רציתי לשאול משהו בקשר לזה. האם הצבא מוכר את ההאמרים הישנים שלו? דיברתי עם חבר שלי שהיה בקרבי והוא אמר שאם הרכב ממש ממש משומש או ישן אז עושים לו טיפול מלא(ממש יסודי) ממלאים מיכל דלק ושמים אותו באכסון. אז האם זה באמת לא אפשרי לחלוטין לקנות האמר מהצבא? סתם שאלה לידע כללי
-
- 96 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
האם תהיה בעיה עם זה שהשיטת שידור שם היא (נדמה לי)NTCP וכאן היא PAL ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות חולצה של Polo מאיביי, ראיתי חולצה שמתאימה לי במחיר, יש משלוח לארץ - הכל טוב ויפה. רציתי להתחכם והלכתי לחנות בארץ שמוכרים חולצות כאלו ומדדתי- ראיתי שאני L והלכתי שמח וטוב לב הביתה. רק שחזרתי הביתה ראיתי שזו לא בדיוק אותה חולצה - התוית שונה ויש עוד כמה דבירם קטנים שונים - זה לא עניין המקוריות מאחר וזה מ-TRS ואני מאמין שזה מקורי כמו שהוא טוען. סביר להניח שזו "גרסא" אמריקאית לחולצה ומה שיש אצלנו כנראה זו אירופאית ופה גם מתחילה בעיית המידות. בארץ אני L אבל מי אומר שאני גם שם L? אני יודע שיש חלק מהדגמים האמריקאים שמותאמים לקהל שם = גדול/רחב יותר. המוכר אומר שאכן יש מקרים בהם צריך מידה פחות (ז"א ששם אני M) אבל מן הסתם הוא לא יכול להגיד לי במפורש כי הוא לא יודע …
-
- 19 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
יש מישהו שיודע על קניית חומרה או קנה חומרה בדיוטי פרי בארץ/בבודפשט ? אני טס בקרוב וחשבתי שאם כבר אני קונה מחשב חדש למה לא להוזיל רכיב או שניים בכמה מאות שקלים...
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום. לפי מה שהבנתי בחו"ל כל החומרה (מסכים,מחשבים...) זול יותר מבארץ, במיוחד באיזורים כמו תאילנד. האם יש אפשרות להזמין מחו"ל ולהביא לארץ? כמה זה יעלה? האם יש חנויות מיוחדות לזה? זה משתלם?
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
עוד 3 חודשים אבא שלי טס למזרח לתיאלנד ולהונג קונג רציתי לדעת מה מחירי החומרה שם לעומת הארץ? והאם שווה לקנות שם פריט חומרה כמו זכרון או כרטיס מסך?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין חלקי מחשב מחו"ל דרך האינטרנט ולהרכיבם בארץ,ברצוני חוות דעת מאנשים שרכשו בדרך זו,המלצות על חנויות וכל פרט שיכול לעזור . תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לפתוח לזה נושא בנפרד כי בטח להרבה יש מה להגיד. הנה השאלה: אני רוצה לקנות מחשב ומשווה את המחירים בחנויות ובאינטרנט. בסופו של דבר הגעתי למצב שישנם חלקים שהם מאוד זולים בחנות אחת מאשר בשניה, וזה יוצר מצב שאם אני רוצה לקבל את כל החלקים במחירים זולים אז אני צריך לקנות בכמה חנויות כדי להרכיב את המערכת.... אז מצד אחד יש לי מערכת שאני ארכיב במחיר הכי זול שאפשר וחוסך כמה מאות שקלים מצד שני כל חילוף של חלק מקולקל אחר כך יגרום לי להצטער על כך שלא קניתי במקום אחד ואין לי מקום מסוים שיפתרו לי את הבעיות... תגיבו חבר'ה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע הבא אני טס לשבועיים באיטליה ואני יוכל לקנות משמה חלקים למחשב . רציתי לשאול האם אתם יכולים להפנות אותי לאתרים או חנויות מחשבים באיטליה ברומא במילאנו . והאם החלקים יתיאמו לארץ. נ.ב. אני לא משלם מכס על החלקים האלו כי אני מתכוון "להבריח אותם" .
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אבא שלי טס עוד שבוע לאנגליה כדאי לקנות משם חלקים למחשב?? אם כן מישהו מכיר חנויות שם ??? תודה !
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש אתר ששווה לקנות ממנו חלקים מהאינטרנט, שיהיה זול ואמין. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני בטוח שאתם מכירים את החברה הזאת לא?טוב רציתי לקנות שם אבל הבעיה היא המשלוח האם זה יעלה לי הרבה כי זה מחו"ל?
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אהלן, יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות חתיכות אלומניום כאלו בארץ במחיר טוב? בארצות הברית\בריטניה קונים אותם במגרשי גרוטאות יש משהו שווה לזה בארץ? תודה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, שמעתי על חוק מסוים, המאפשר לי לקנות מכשיר סלולארי בחנות פרטית, לבוא איתו לחברת הסלולר והם יתנו לי את אותן הטבות\זיכויים שהיו ניתנים לי אם הייתי קונה אותו מהחברה עצמה. האם חוק זה קיים בפועל? יש כרגע מבצע בסלקום שנותן לי 500 ש"ח בקניית מכשיר חדש, אם החוק קיים אוכל לקנות בחנות פרטית וסלקום ישלמו 500 ש"ח? הסיבה שאני שואל פה ולא בחברה עצמה היא שהחברה לא תמהר להביא לי את הפרטים האלו.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להביא לארץ את ה ZCOVER ל IAUDIO X5L שלי http://www.zcover.com/product_pics/CWAX5NWT.htm זה סה"כ כיסוי מסיליקון לנגן שעד כה לא מצאתי בארץ! איך אני מביא את זה לארץ בלי יותר מדי בלאגן זה כולה 29$ יש פה איזה קומבינה למישהו להביא את זה לארץ?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש למישהוא ניסיון אם EBAY קראתי הרבה ביקורורות חיוביות באינטרנט ומחברים שקנו ואמרו לי שזה מאוד פשוט וזה גם זול יחסית לארץ. ראיתי שם כרטיסי 4890 HD ב200 דולר האם כדי והאם זה בטוח? תודה לעוזרים. ;D
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! אני צריך כרטים מסך שתומך בהאצת חומרה למחשב ישן. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814133245 מצאתי את זה, וזה מאוד זול, השאלה זה האם יש משלוחים לארץ? ומה זה ההחזר שהם נותנים? והאם זה כרטיס חדש? ויש אחריות? אריאל. ועוד שאלה: אם המחשב הוא עם כונן IDE תיהיה בעיה לראות סרטי FHD?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מועניין בקניית X1900XT מחו"ל... עכשיו השאלה היא איפה בארצות הברית אפשר לשלום בויזה...ולשלוח את הכרטיס למקום בתוך ארה"ב שהכתובת של בעל הכרטיס לא זהה לכתובת של המשלוח?... ודיי זול.. ואיפה יש אתר כמו זאפ לחנויות של מחשבים..
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול במחיר של 200$ ורציתי לשאול כמה שאלות במקרה ומישהו ידע לענות לי אני אשמח... עם איזה מוצרים המכס עושים בעיות ואם זה תלוי בסכום מסויים? תודה מראש אביב
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות "לונגים" (אלה שזהורים באולטרה,אבל לא חייב) באזור רחובות\אשדוד,שלא יהיה יקר מעל 100 שקל ללונג זה לא מקובל. אני מעוניין במידות של קיר ושל חצי או אפילו בפחות! תודה,חד שמח וצום קל. ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי,אני מעוניין לקנות מגהץ. מה הם המאפיינים שלפיהם אני צריך להחליט איזה טוב ואיזה לא(כמובן גם מבחינה כספית). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-