עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by omer-d,

שלום לכם האם זה רק אני או שמאז השינוי במראה של הפורום יש פונטים מסויימים שגודלם (יותר נכון חוסר גודלם) פשוט מוגזם? כמשתמש ברזולוציה של-1680x1050 הטקסט היחיד שגודלו סביר הוא התוכן של ה-posts עצמם? כל השאר פשוט קטן מידיי, כמו כותרות וכדומה. הסתכלתי באפשרויות של הפרופיל אבל לא מצאתי מקום לשינוי הגדרות גודל הפונט. :-\

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  2. Started by raulido,

שלום לכולם, בחודשים האחרונים אני ומספר אנשים טובים עמלנו רבות על בניית אתר שירותים מעניין שמתחרה עם מוצר ידוע של גוגל. בתור אנשים שנמצאים לא מעט שנים בתחום (למרות גילנו הצעיר), ברור לנו שהשלב הראשון עם תחילת הפעילות הוא פנייה למומחה שיקדם את האתר בדירוגי גוגל. עם זאת, שמענו על לא מעט מקרים שאתרים שהתחרו עם שירותים של גוגל בכל מקרה "קופחו" בדירוגים ולכן אנחנו שוקלים לחסוך את הכסף הזה ולהשקיע במקום אחר את הכסף המועט שלנו. מה אתם אומרים? יש מצב שגוגל פוגעת בדירוגים של מי שמנסה להתחרות איתה? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  3. Started by composite,

שלום... מישהו מכיר חנות מחשבים (חומרה = מעבדים, כרטיסי מסך וכו'...) בעלת מבחר גדול והכי חשוב - מחירים זולים, בניו יורק (סיטי)? אם יש לה אתר אינטרנט - מה טוב.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  4. Started by Yossarian22,

אני לא יודע אם פרסמו פה כבר, אבל.. מפתיע " I don't know how many times I have listened to this but I still get chills "

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  5. Started by rap_tr,

אני מאתמול מנסה להוריד קובץ מסויים(כולה 20 מ"ב) וכל הזמן רשום לי לנסות בעוד 2 דקות או לקנות משתמש, בשביל 20 מ"ב אני לא אקנה משתמש,אבל אולי מישהו יכול לתת לי ל-2 דקות? תודה מראש

6. מתל אביב (רמת החיל) לרחובות? משהו מכיר.. ? ואיפה אפשר לבדוק את זה???

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  7. Started by The Dom,

אני מחפש שעון מעורר דיגיטלי עם צג גדול ואיכותי - שכול השעון מעורר זה המסך (והכפתורים בצד) עם עיצוב יפה( לא הזולים האלה שיש בזאפ).

8. Started by enzo,

1.האם התדר מסוכן באופן כללי כאשר מכשיר נמצא בשימוש? 2.עד כמה מסוכנת רמת הקרינה שמכשיר פולט או לחלופין קולט? 3.מכשיר שעובד על תדר כזה, למשל עכבר אלחוטי, האם מקור פליטת הקרינה הוא מהעכבר,מהפלאג או משניהם? 4.האם המכשיר שקולט את התדר,שוב, למשל עכבר אלחוטי, בסופו של דבר גם פולט אותו חזרה דהיינו זאת פעולה הדדתית בין המכשיר ולבין המקור שלו? 5.מה המרחק שממנו כבר אין סיכון מבחינת הקרינה שמכשיר פולט? הרבה שאלות אני יודע,אל תתבאסו ;D

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  9. הזמנתי מהם מחשב חדש , סימניתי משלוח חינם למחשבים מעל 3500 , השאלה שלי היא האם זה מגיע עם שליח לבית או לדואר ?

10. תהנו

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  11. מצ"ב משוואה שאני צריך לפתור בעזרת Matlab, הבעיה שלי היא שאני לא כך-כך יודע כיצד אוכל למצוא 2 ניחושים התחלתיים.... ??? אשמח להכוונה... תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  12. Started by GWeizman,

מישהו נתן לי היום את השאלה הזאת, מצאתי את התשובה בעזרת שרטוט מדוייק, אבל אני לא מצליח להוכיח את זה בצורה גאומטרית (אסור להשתמש בטריגו) השאלה היא כזאת: (אני מקווה שלא שכחתי נתונים, פשוט ניסיתי לתרגם את הנתונים שקיבלתי לשאלה מילולית) ABC משולש שווה שוקיים שבו זווית ABC היא 20 מעלות וזוויות BAC ו BCA הן 80 מעלות. D היא נקודה על צלע BC כך שזווית DAC היא 50 מעלות E היא נקודה על צלע BA כך שזווית ECA היא 60 מעלות מעבירים את צלע ED צריך לחשב - זווית CED. כיוון כלשהו - הגעתי למסקנה (גם בעזרת טריגו וגם בעזרת שרטוט מדוייק) שהזווית היא 30 מעלות. אם נגדיר את O כנקודת המפגש של הישרים EC וDA, אז בהנחה שהזווית הזאת היא 30 המשולשים COD וBED דומים. השאלה היא אם אפשר להוכיח את זה בלי להניח …

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  13. Started by arkady,

היי זה משגע אותי! יש איזה קליפ אחד שאני לא זוכר איך קוראים לו, אני רק זוכר איך הוא מתחיל. יש פוקוס על מנעול כזה, ואז הדלת נפתחת, ויש אנשים רצים כזה, ואז המנגינה מתחילה בתופים, זה שיר די ישן כזה. המילה היחידה שאני זוכר ממנו זהyesterday או משהו כזה. תודה למי שיעזור לי =]

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  14. Started by ShayGTi,

אחרי כמה שיחות עם הוט ו014 התנאים שקיבלתי הם כאלה: הוט 16MB ב120 שקל לחודש, התקנה חינם, התחייבות לשנה ב014 קיבלתי 99 לחודש, התחייבות לשנה וחצי, 3 חודשים ראשונים חינם. נחשב זול? בואו ספרו לי על מחירים שהצלחתם להשיג ב16MB בהוט

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  15. Started by Alex89,

בין ראשון לציון לאשדוד. האם זה נכון שמסיבות קיבוץ הם ברמה יותר גבוה ממסיבות בעיר? עוד יותר טוב זה מסיבות קיבוץ עם מוזיקת רוק, אם יש כאלה דברים בכלל

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  16. Started by TM101,

מצאתי 2 כתבות מרתקות בנושא טכנולוגיית החמקן ואני מפרסם אותם למתעניינים: http://www.techno.co.il/article.php?p=7&page=1 http://www.techno.co.il/article.php?p=3&page=1

17. Started by Nahum2,

מצורף התרגיל והנסיון שלי ושל חברי לקורס לפתור אותו. אנא עיזרו. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  18. משום מה האתר שלהם לא עולה אצלי כרגע .. רציתי לבדוק האם המבצע שלהם של ללא מע"מ תקף גם לגבי מחר .. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  19. חירבשתי את השאלה אנא עזרו לי מה לעשות יש שמה דברים חשובים בתודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  20. Started by imac,

כלי מעניין... http://www.dnscoop.com/ על פי האתר הזה hwzone.co.il שווה $6,944 (או יותר נכון הדומיין)

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  21. עלי להציג תעודת 8 שנות לימוד. האם יקבלו במקומה תעודת בגרות או שהבירוקרטיה תכה בי?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  22. Started by dodo215,

:jump: למכירה בהזדמנות נדירה מחשב נייד דגם: DELL M6300 מסך 17 אינטש, במצב חדש מעולה לגרפיקה, רק 7 מחשבים כאלו הגיעו לארץ, למעשה לא השתמשתי בו כלל. 050-4417385 יהודה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  23. Started by r1plet,

שלום, ברצוני לרכוש מספר קטודות קרות במזומן, וזה אומר בארץ ולא להזמין מחו"ל. היכן אוכל למצוא את הצעצוע במחיר הכי נמוך?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  24. Started by Dark Respect,

אני לא מצליח באיביי לראות דברים שקניתי לפני יותר מ60 יום. לאן הם נעלמו?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  25. Started by Morphine,

מה אני צריך לעשות כדי שלא יראו את רשימת החברים שלי?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.