כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
מי שיכול לעזור לי תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אני מבין שעכשיו יוצאים מעבדים חדשים ומתחילה שנה חדשה אני יכול לקנות את המחשב רק בעוד שבוע - שבוע וחצי האם כדאי לי לחכות עוד קצת מעבר לשבוע וחצי (זאת אומרת משהו כמו שבועיים, שבועיים וחצי-אולי בגלל שיהיו ירידת מחירים או שסתם אני חושב ולא שווה לחכות את הזמן כי הירידה לא תיהיה משמעותית או שלא תיהיה בכלל) או שזה לא משנה ואקנה בעוד שבוע וחצי. תודה
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
במילוי הטפסים באתר VISAPOINT תחת U.S. Contact Information מבקשים את שמו של ה US CONTACT ואת מספרי הטלפון שלו למה הכוונה ב US CONTACT והאם מומלץ לתת שם או לרשום NONE???
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
באיזה רזולוציה מדובר שרוצים High Quality בYT? אם אני מעלה רזולוציות ממש גבוהות (יחסית לYT) כמו 1024X768 ו1280X1024 זה עדיין על Standart.. מדובר ברזולוציה ספציפית? או בכלל בקידוד ספציפי? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא דרך סבא וסבתא שלי אני רוצה חנות גדולה בברלין שיש לה גם אתר שאני אוכל להסתכל בו אני מחפש מעבד זול
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
מיציתי תצמי בכותרת... קיבלתי זימון ליום שדה במכון וינגייט אבל אני מאמין שהמקום שלי יותר בפיתוח ובמחשוב בצבא...יש יותר ראש מגוף יש השפעה להברזה משם על גיוס למודיעין?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אני חדש פה ואני רוצה לדעת עם מישהו מעוניים לבנות איתי אינדקס ענק שהוא הולך להיות אתר שבעצם מנוע חיפוש ענקקקקקקקק ואני צריך אם מישהו מסכים שידע PHP טוב למדי ויוכל לעזור לי בכל הנוגע לשפה זו שמי אליאור צרו איתי קשר באיסיקיו:143650482
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
קיבלתי הודעות פרסומיות מחברה X (בנק) שאני בטוח ב 100% שלא נרשמתי אליהם ו/או אישרתי דבר מה פרסומי. ההודעות נשלחו דרך חברת פרסום בשם Publicators. זה נמשך גם לאחר שפניתי וביקשתי להפסיק את ההודעות, ושאלתי מאיפה הם קיבלו אישור לשלוח לי דברים פרסומיים - כמובן שלא קיבלתי תשובה. את מי עלי לתבוע? as simple as that.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום... מישהו מכיר חנות מחשבים (חומרה = מעבדים, כרטיסי מסך וכו'...) בעלת מבחר גדול והכי חשוב - מחירים זולים, בניו יורק (סיטי)? אם יש לה אתר אינטרנט - מה טוב.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
היום נכנס לי וירוס למחשב הוא נוטרל ונמחק אבל אחרי מחיקתו הופיעו לי דברים שלא ראיתי בחיים הנה התמונה: http://img275.imageshack.us/img275/8536/19ii.jpg איך אני משנה את מה שסימנתי בשחור בחזרה לשקוף? תודה רבה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות... כמה זמן חופש יש? אם הזמנתי משהו מהאינטרנט מחול מאנגליה (הם גם חוגגים את החג..) האם הם עובדים רגיל/לא עובדים בכלל/חלקית? אני יודע שהחג התחיל ב-31 אבל מתי הוא נגמר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 4.6k צפיות
-
-
חוקרים אקדמאים ומומחי טכנולוגיה מרחבי העולם דנו בשאלה אם ניתן להכיל או למנוע מבינה מלאכותית סופר אינטליגנטית מלתקוף את האנושות. המסקנות מדאיגותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 289 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם במשך תקופה אני עובד על ייצור מארזים בכל מיני גדלים ועיצובים ביניהם שקופים,אלומיניום וכו' מה שמעניין אותי פה זה האם יש איזה שהם זכויות יוצרים לכל הקשור לשיווק מארזים?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
כנסו לאתר שלי עשיתי משהו נחמד בהתחלה.. http://www.djamirsh.kef.li/ ובפטושופ עשיתי את זה... ואז עשיתי חתימה מחלפת..
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
היי, עברתי דירה לא מזמן. יש ברשותי את המתקן של מי עדן, שכל חודש מביאים לי מספר כדים ואותם אני תוקע על ראש המכונה. שלחתי בקשה באתר למעבר דירה, והיה רשום שתוך 48 שעות יתעדכנו הפרטים. עבר שבוע וכבר עברתי דירה, שלא שמעתי מהם ציוץ אז פשוט העברתי את המכונה ואת הכד עם המוביל... משהו נפל על המכונה, וישנו שבר יחסית גדול על הפלסטיק. האם מחייבים על שטויות כאלה? למישהו יש ניסיון עם שברים במכונות של מי עדן? במידה ואני רוצה לעזוב, האם יגבה ממני תשלום על הנזק? אני שואל את השאלות כאן מפני שאני דיי לחוץ, והם כבר סיימו לעבוד במוקד... תודה.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
היי, ההורים שלי רוצים ללכת לצפון ליומיים בחופשת סוכות,אני,שני אחי הקטנים וההורים(ביחד 5). יש המלצה לאתר מסויים שממליץ על צימרים במחיר שפוי באמצע השבוע? בנוסף,אשמח להמלצה לאתרי בילויי לכל המשפחה בצפון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
-
אם אני לא טועה יש איזה אתר כזה... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום , נרשמתי לחודש ניסיון באמזון פריים ארה"ב בשביל לבדוק מה זה נותן ויש לי כמה שאלות : - אחרי שנרשמתי לאמזון ארה"ב עברתי לאמזון אנגליה וראיתי ששם אין לי פריים , האם צריך להירשם לפריים בכל מדינה בנפרד ? - ראיתי שללקוחות פריים יש מלוח חינם , האם זה תקף גם לישראל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות דיסקמן mp3 שנצרב על גבי סי די 8 מ"מ מישהו יודע איזה אתר טוב של דברים כאלה? ועדיף בישראל תודה, אלעד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חוץ מ-PC-SPOT.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
הלכו לי הCX500 (בערך שנתיים, הגיע הזמן נראה לי אחרי מה שהם עברו) ואני מחפש חנות לרכוש חדשות, פיזית (לא דרך האינטרנט). מישהו מכיר חנות שסביר למצוא כאלה באזור המרכז/השרון? רצוי אם אפשר גם מספר טלפון לבדוק...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אותו דבר כמו בכותרת אני צרייך להפנט חבר של כדי לעזור לשכוח טראומה תודה זה חשוב זה לא צחוק
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
לכתבה
-
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, כולכם ודאי יודעים שמחלקי מחשב ואלקטרוניקה ישנים אין להפטר כך סתם... הרבה מהאתר אוהבים לאסוף ג'אנק שכזה למודינג וכדומה, אך כשיש באמת צורך לזרוק חלקי אלקטרוניקה יש להפטר מהם כראוי באתר פסולת מתאימה. כיום קיבלתי את המייל הבא ולכן החלטתי להפיץ אותו כאן: "אנו מקימים מרכז למחזור מוצרי אלקטרוניקה שונים בארץ המוצרים הללו נזרקים לאשפה והופכים לזיהום סביבתי קשה ביותר. בעיקר למי תהום . באירופה כבר יש מרכזי מיחזור ואנחנו בקשר אם אחד כזה להקים (בשעה טובה) גם בישראל . הבעיה היא שישראל היא ארץ קטנה עם מעט מודעות לנושא הסביבה. אנו מריצים ניסיון להוכיח שאפשר לארגן דבר כזה גם בארצנו הקטנה . אז כל מי שרוצה להפטר ממוצרי אלקטרוניקה (כל דבר - החל ממכשיר גילוח ועד טלוויזיה או מ…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-