עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by A-L-o-n,

בזמן האחרון נותנים הרבה אזהרות, הייתי רוצה שכמה יסכימו איתי שהם יפוגו אחריי זמן מה. כ-4 חודש או יותר לאזהרה אחת. ככה שהעונש יעבור אחריי זמן כלשהו, במקרה והמשתמש צבר יותר מ-3 ב-4 החודשים שקיבל את האזהרה השנייה יקבל באן. מישהו רוצה להסכים איתי?

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  2. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יום הולדת 16 בפתח ואני כבר מת לעשות קעקוע אבל עדיין לא מצאתי משהו ראוי אתם יכולים להציע או משהו? אעריך מאוד אגב

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by haviv822,

אהלן חברה אני בדילמה ענקית... ואני צריך להחליט בימים הקרובים. סיימתי יב מגמת אלקטרוניקה, ורוב חבריי לכיתה ממשיכים ללמוד יג יד לתואר הנדסאי לפני הצבא, עד לפני כמה חודשים היה ברור לי שאני ממשיך.. אבל עכשיו כשאני צריך לקבל תשובה חד משמעית אני לא יודע.... היתרונות ברורים - קל יותר להמשיך ללמוד ישר אחרי סיום יב, לא דורש הרבה.. במידה ואני מסיים יש לי כבר תואר כלשהו ביד ולא צריך להתרוצץ אחרי הצבא לחפש עבודות מזדמנות ולהתחיל ללמוד. מה גם שהמשכורות בתקופה הראשונה בשנה וחצי קבע שאני מחויב לעשות אחרי הסדיר נעה בסביבות ה 6k+ אני מודע ליתרונות של יג יד ולפי דעתי הם רבים יותר מהחסרונות. אבל שואל אותכם בנאדם ששונא אלקטרוניקה, כל קשר לו ולאלק' הוא מקרי בהחלט. אם תשאלו אותי מה אני…

• 15 תגובות
    • 6.4k צפיות
  4. מה הזמן הממוצע למכתב בדואר רגיל מגרמניה?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  5. אני לקראת שחרור מהצבא... ובודק מסלולי למידה, שמעתי על הנדסת מערכות תקשורת... בדקתי קצת על מה לומדים וזה נראה דיי מעניין.. משלב אלקטרוניקה תכנות ועוד... אני רוצה לדעת עוד פרטים על המסלול ממשהו שמכיר או שיודע קצת יותר.. מה לומדים בכללי... ? עם איזה תואר יוצאים בסוף הלימודים ? איפה אפשר לעבוד במקצוע ? הבנתי שיש ביקוש גדול בהייטק למקצוע.. גם בארץ וגם בחול.. תודה על כל פרט שתוכלו לשתף

6. חג שמח , לפני שיא החום צריך לקנות מזגנים. קראתי קצת ,דיברתי עם קרובי משפחה,בקרתי בחנויות אך לא הצלחתי לגבש דעה. בעבר היו במשפחה 2 מזגני LG, אחד טוב למדי (לא זוכר את הדגם) שעבד ללא תקלות , לפעמים נאלצנו לכבות כי קפאנו מקור. אחרי הניסיון הטוב החלטנו לקנות LG נוסף לסבא וסבתא ז"ל, המזגן השני כל הזמן הרעיש ולא קירר. לקרובי משפחה יש תדיראן שעושה את העבודה אבל מרעיש (מצאתי מידע דומה לפיו בתדיראן מייצרים מוצר סביר+ אבל מרעיש-בחדר שינה לא שמים מזגן שאינו שקט וזה לא משנה עד כמה הוא מקרר\אמין או יפה. בחנות המליצו על אלקטרה\טורנדו . על פי המוכר לשתי החברות ישנם דגמים סיניים ודגמים תוצרת הארץ-על פי מה שהצלחתי למצוא ברשת ,מדובר ב"אותה גברת בשינוי אדרת" דגמי הטורנדו …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. מה אתם אומרים? תחרות המודינג של ]HW[?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by Morphine,

מישהו יכול לספר על המשחק הזה של הפייסבוק עם המאפיה? זה כמו GTA או שזה סתם משחק עלוב? אין לי כוח להתנסות בו, אני מעדיף לשמוע חוות דעת. וואו, כבר אשכול שלישי על פייסבוק השבוע.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  9. Started by Sifo Jen,

היי, אשמח אם מישהוא יוכל לומר לי מה שם השיר המתנגן ברקע פה: http://video.google.com/videoplay?docid=-8053490738907634935&q=galactica

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום ראיתי לפני כמה זמן בערוץ היסטוריה משהו על אזור 51 שאיש אחד עבד שם ופיטרו אותו אז הוא אמר שיש שם חללית חיזרים אמיתית אז מה זה אמיתי או שזה בולשיט וכל הקטע של החיזרים זה מעניין אז אם למישהו יש משהו על חיזרים כתבות או משהו שהוא שמה תפרסמו את זה פה מקווה להרבה תגובות

• 62 תגובות
    • 5.1k צפיות
  11. Started by HeaT-SinK,

הי חברה יש לי פלאפון מוטורולה K3 שנפל לכביש ונדרס. כל המערכות עובדות בצורה תקינה לחלוטין אך המסך מבחוץ נסדק בצורה קשה, לכן גם המצלמה החיצונית לא מצלמת היטב. האם מבחינת חברת הביטוח הפלאפון שלי מכוסה?

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  12. כל השירים באייפוד שלי חרושים ואני מתכונן לחדש אותו מעט. לאחרונה התאהבתי בלהקה ARCH ENEMY [בעיקר באלבומם האחרון והמשובח rise of the tyrant]. אני לא מכיר הרבה להקות ולכן אשמח לרשימה של להקות באותו הסגנון [אני לא מכיר את כל הלהקות הגדולות של הסגנון הזה אז הגיע הזמן] ואשמח גם לאלבומים. אשמח גם לקבל שמות של להקות פאוור מטאל בסגנון של DRAGONFORCE [רק בלי האורגן המחורבן מאחורי כל שיר]. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by ilan_fix,

היי... אני וכמה חברה מארגנים מסיבת רשת בקיבוץ גלאון (ליד קרית גת) ורציתי לבדוק אם יש כאן חברה שיהיו מעוניינים להגיע... אם יש עניין אני הוסיף פרטים.... אילן פיקס

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני יביא את המחשב הנייד שלי איתי ? הכוונה שלא יתחילו לחטט בו ולבדוק מה יש בו וכל זה.. כי אני נוסע לארה"ב ואני לא רוצה להשתעמם במשך 12 שעות.. למישהו יש פרטים? חשוב לי...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Dr__MIKO,

שלום לכולם שישי בצהריים והשיעמום חוגג... אז התחלתי לשמוע מוזיקה ופתאום חשבתי לעצמי שמלא שירים של שלמה ארצי מדברים על צבא למישהו יש מושג במה הוא שירת? סקרנות... שבת שלום!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by NJorl,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3170341,00.html

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  17. still firmly entrenched in the thug aesthetic Tupac glorified לא מצליח לתרגם את זה נכון..

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by arafel,

shalom. mishehu yodea al hanuyot be israel she mohrot homra yashana kmp Alphastations (modelim 200/400/500 v kadome) o/ve meabdi MIPS. Na lo lehatsia hevrot she meshavkot pitronot shratim, ki le rov hem pashut mohrot homra hadasha , ve ani meunjan be dvarim ksat youtr jashanim. toda.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by Alexkmr,

???

20. .

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Los,

אז ככה לאחרונה התחלתי להתענין ולנסות לקדם את עצמי בשפה האנגלית אז ניגשתי לבית ספר לאנגלית שנקרא Wall street שבעצם מתכונת הלימוד מורכבת מ12 רמות שכל רמה =3 קורסים ומחיר כל קורס נע בין 1500-1800 ויש עוד 2 רמות מעל שפת אם שזה כבר "אנגלית מתקדמת לאנשים ששולטים בשפה ברמה גבוהה " משך כל קורס הוא בין חודשיים לשלוש תלוי בהתקדמות התלמיד. השאלה שלי האם זה באמת שווה ? אם יש מישהו שניסה או שמע מחברים על השיטה אשמח לשמוע. אני אישית אין לי כאלה שניסו .

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by Guarding angel,

הוא הולך בערך ככה: WE JUST DEEPER COULD BE ANYWHRE... LIFE GOES ON... SO BRING IT ON SO BRING IT ON... השיר הוא מן האוס\דאנס כזה בסיגנון של השירים של LASGO ועוד דאנסים מוכרים אולי קוראים לשיר DEEPER אך לא הצלחתי לזכור את השם של הזמר\פרוייקט תוכלו לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  23. היום ( 11.12.06) בין 22:10 ל 22:50 פרצו לי הביתה וגנבו את האופניים שלי ואת המסך של המחשב , מי שרואה או שומע עם אחד מהפריטים האלה שיפנה אלי ל 0546327236 המסך : LG L1750SQ ששווה משהו כמו 1000 שקל וזה לא מה שמדאיג אותי , האופניים שגנבו לי שוות 15 אלף שקל , תעזרו לי למצוא ! האופניים הם אופני ironhorse Yakuza בצבע ירוק מטאלי, יש עליהם בולם טריפל של מרזוקי דגם BOMBER 888 ברקסים הידראולים של הייז צמיגי סליקס של מקסיס פרס כספי גדול למי שיתן לי מידע על אחד הדברים !! הגנבים המזדיינים נכנסו דרך החלון בקומה שניה ~~!!

• 61 תגובות
    • 8.4k צפיות
  24. שלום לכולם עד עכשיו היה לי מעבד 3200+ ולאח שלי 3000+ ובימים האחרונים עברתי ל MOBILE והבאתי לאח שלי את ה 3200+ ולקחתי את שלו... ועכשיו יש לי מעבד 3000 --- לא נעול ---ולוח חדש ( לא עבד בחיים !! ) של ג'יגה בייט דגם GA-7S748-L ועכשיו השאלה שלי כמה כדאי לי לבקש על שניהם שאני לא יפסיד יותר מדיי ושאנשים יקנו...??? מה אתם אומרים ? :

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  25. Started by DarkMoh,

כרגע אני בכיתה יא' ומתכנן לגשת למבחן הפסיכומטרי. אני מחפש המלצות לקורס הכי טוב. כרגע ההתלבטות שלי נעה בין יואל גבע ובין Smart!. אשמח לעזרה, ואם למישהו יש חוויה אישית שיוכל לחלוק - אבקש לכלול גם את הציון שהוא קיבל.

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים