כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה ראיתי הרבה מבצעים שמפרסמים חבילת 1.5MB בכבלים (לשם אני מחובר היום, לא דיגיטלי בטלוויזיה, חבילת 750KB) כולל ספק ותשתית הכבלים. והיום אני מתקשר ל012 כדי לברר על המבצע, ומה אומרים לי? ללקוחות כבלים חדשים בלבד! ולא הסכימו להעביר אותי.. בכל מקרה התעצבנתי ובדקתי קצת מה הסה"כ הכולל שאני משלם היום על האינטרנט ושירותי הטלוויזיה, ומה אני רואה? 277שקל לתבל כולל אינטרנט וטלוויזיה ועוד 130 שקל (לפי נציגת שירות הלקוחות אני משלם להם מעל 145 שקל לחודש.. אולי החשבון שבדקתי שלי ישן קצת..) ל012 כספקית! מחישוב קצת, 407 שקל, ואם השקלול של נציגת שירות הלקוחות, 422 שקל לחודש!! אז כמובן שעוד יותר התעצבנתי והלכתי לברר קצת מה מציעים יס והADSL (מהצד של לקוח חדש הפעם) אז ביס: חבילת הבסיס + …
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
חשבתי 5 דקות על כותרת עניינית, ולא מצאתי משהו לנכון. אז אם יש לכם הצעות, אני אשנה. אנא אל תנעלו. עכשיו כך : נרשמתי לבלוג TV של תפוז, סתם הסתכלתי בחדרים והכל.. מעניין, נחמד, משעמם וכו'.. עכשיו יש נערה שאני לא אנקב בשמה, נקרא לה בסיפור " ד' " . עכשיו. ד' הייתה בבלוג TV בחדר כלשהו, ועשתה ריקודים למצלמה. ד' לא חשפה את פרצופה למצלמה, כי לא רצתה בזה, וזו זכותה המלאה. כאשר קהל הצופים ביקש להראות את פרצופה, היא התקופפה בזמן הריקוד ואני צלמתי את המסך. ( pring scrn ). אחר כך, רשמתי בהתלהבות בכללי, יש לי תמונה של ד', יש לי תמונה של ד' . אחר כך ד' נכנסה אלי לפרטי, וביקשה שאני אשלח לה את התמונה. העלתי את התמונה לרשת והבאתי לה את הקישור! בנתיים אף אחד חוץ מ ד' לא ידעה שהתמ…
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם מדובר בגירסה חדשה ומשופרת של המוצר או מוצר פגום,ישן, שעבר חידוש או תיקון? לדוגמא: מצלמה דיגיטלית 3.2M מחודשת
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
a=b / *a a^2=ab / -b^2 a^2-b^2=ab-b^2 (a-b)(a+b)=b(a-b) / : (a-b) a+b=b b+b=b 2b=b / :b 2=1 איך זה יתכן? המורה שלנו למתמטיקה נתן לנו את ההוכחה הזאת ואמר שיש שתי אפשרויות: 1) שכל המתמטיקה שלנו קורסת ברגע זה.. 2) שמשהו לא נכון בהוכחה הזאת... אני לא רוצה להאמין שהמתמטיקה קורסת כרגע, אז למישהו יש רעיון איפה הטעות פה?
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן מחר יש לי מיונים למשלחת לארה"ב מהארגון זרעים של שלום. עכשיו לשאלות: 1) מישהו השתתף במשלחת הזאת פעם? 2) אם כן מה היה במיונים? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כפי שהנכם רואים בכותרת, אני רוצה להיעזר בפורומים (אני יודע שזה לא המקום שמתאים לכך, אבל זהו מוצאי האחרון :-\ ) בשביל השאלון הנחוץ שלי לפרויקט באנגלית (שאני כבר מאחר בשבוע בהגשתו :-\ ). אז אני מבקש ממכם, לקרוא את שלושת השאלות ולענות בקצרה (שורה או שניים) את דעתכם בעניין, תשובות באנגלית יהיו ממש מצוינות, אבל גם בעברית יתקבלו בברכה תרגמתי גם את השאלות לעברית בשביל האנשים שצריכים זאת, ולהבנת השאלות בצורה יותר ברורה 1. Do you think that the Bicycles reached their peak of capability . or they have Where more to develop? 1. האם אתם סבורים שהאופניים הגיעו לשיא יכולתם, או שיש עוד לאן לפתח? 2. is thare room for the Bicycles as amean of cheap transportation way (n…
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
where in israel i can find multimedia card(mmc) prefferd from ipq form size 256mb to 512mb 10x and not FROM GENERIC THAT COST ALOT 10x
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
עכשיו עברה מעלי (פ"ת) סערת ברקים מטורפת!! התחלתי לראות הבזקים ולאט לאט הסערה עברה מעל ראשי, היא כללה גשם עז ביותר והמשיכה בכיוון מזרח... אויייי כמה אני מצטער שלא הייתה ליידי המצלמה הדיגיטלית שלי, בחשיפה של 3 שניותצ היו נכנסים שני הבזקים לפחות! אני ממש מקווה שמישהו הצליח לצלם את זה, זה ממש ממש מדהים! קצב של ברק בשניה כמעט! מש ממש מדהים. אגב לא היה אפילו רעם אחד, אני לא מבין את זה.......... יום שישי ה13 נחמד לכולכם
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המאבק שלנו(שכבת י"א דה שליט רחובות) נגד ארגון המורים?? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2877149,00.html http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=507937
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי למחר להגיש עבודה חשובה מאוד ואני חייב להכנס לאנציקלופדיה של ynet בכדי להוציא חומר... אך כפי שכמה ממכם כבר ראיתם, האתר סגר את האנציקלופדיה ונותן את שירותיה בתשלום. אין לי בעיה לשלם ואפילו כבר נרשמתי אתמול דרך האתר אך באותו יום וכמו כן גם היום שירות הלקוחות לא עובד ומועד ההגשה הוא למחר וכול איחור קטן מוריד ב 15 נקודות מהציון. אז חשבתי אולי למישהו ממכם יש את המנוי הזה ויוכל להביא לי חומר... זה לא לוקח הרבה זמן משום שיש את מנוע החיפוש ואני צריך רק מידע על "קרני רנטגן" ועל "רנטגן עצמו" [מתי מת, מי הוא וכו'] ואני כבר מצאתי את מה שאני צריך אך בעצלנותי דחיתי עוד ועוד את ההכנה ושככתי להעתיק את החומר למחשב... אני רשמתי במנוע החיפוש פעם אחת "קרני רנטגן" ומצאתי שם את מה ש…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי קודם כל מזל טוב לכל מי שיש לו יום הולדת ( לא רק עכשיו ) ודרך אגב לי יש הים יום הולדת 2004\02\20 אני בן 12 ואחד לשנה הבאה :coolman: סתם רציתי לדעת מה הייתם רוצים ליום הולדתכם?? ( אני הייתי רוצה מחשב חדש :hideing_behind_computer: )
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חלק מהאנשים אהבו ואז החלטתי להוסיף עוד מערכונים אבא ובן: http://highlearn.har-vagai.org.il/users/www/11704/Videos/Dad%20and%20son.wmv ערבים מנייאקים: http://highlearn.har-vagai.org.il/users/www/11704/Videos/Maniacs%20Arabic.wmv שוק: http://highlearn.har-vagai.org.il/users/www/11704/Videos/Market.wmv שכבת עם אשתי: http://highlearn.har-vagai.org.il/users/www/11704/Videos/You%20are%20sexed%20with%20my%20wife.wmv
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
HI amigos. iam right now in south brazil in an island called florianapolis , its really cool here , the best place in the world for wave surfing (also nice for internet surfing ). isadly left argentina , but i am waitng now for the carnaval in brazil , and it is going to kick ass. you maybe heard about the acident i had with formating my memory card (you can read about it in the other thread), so at least i post some picture here. cya amigos..
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע מה להחליט יש לי סלידר רגיל ואני יכול ב30 שקל לחודש להחליף לסלידר צבעוני או לטליט הטליט ממש נחמד יש לי אחד כזה בבית והוא אחלה אבל הוא לא מגיע לרמת צבע של הסלידר הצבעוני 4 אלף צבעים, מול 65 אלף, וזה מאוד מורגש בעין בכל מקרה מה אתם אומרים מה אתם הייתם עושים (ולזכור שלרשת פלאפון אין הרבה אפשרויות אז מסתפקים במה שיש...) סלידר רגיל (כי אין סיבה להחליף ואני לא משתמש הרבה בסלולרי גם ככה) סלידר צבעוני (כי כבר התרגלתי לסלידר ולשימוש בצורה המוזרה שלו, ועכשיו זה בא במסך צבעוני נחמד) טליט (כי הוא נראה לא רע ודק יחסית לסלידר) ? טנקיו. עריכה: רשת פלאפון יצאו בקטע מסריח עם השדרוגים יש לי מכשיר פחות משנה והם מציעים דיל "משתלם" שהטליט 30 שקל לחודש ואני ממשיך לשלם מחיר מלא על המ…
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
ghost in the shell stand alone complex היא סדרת המשך לסרט המצוין לדעתי ghost in the shell (אחד מסרטי הANIME הטובים בכל הזמנים) אך הבעיה שלי היא שהדיבוב של הסרט הוא ביפנית, עם כתוביות אנגליות. השאלה שלי היא האם אפשר להשיג במקום כל שהוא דיבוב אנגלית פרקים הללו?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
מה זה ליבה שבמחשב זה שסמים עליו את הגריז הזה לקירור מישהו יכול להראות לי תמונה של ליבה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item.talkback&id=507937&max=0&path=2710 יש גם כתבה ב YNET. ועוד 5 דקות ידברו בחדשות בערוץ שתיים על העסק.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום שלום! פתחתי את האתר שלי ורציתי לדעת אם אתם מכירים אתרים בהם אני אוכל לפרסם את האתר? או משהו בסגנון של תחרויות topsite? אבל אתרים מוכרים רצוי שאלה יהיו אתרים עולמיים (ולא רק בישראל.. למרות שזה לא מפריע) כי זה פורום באנגלית.. תודה לכל העוזרים ומי שלא עוזר גם סבבה..
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
סתם שיר שקפץ לי לראש ואני לא מצליח להצמיד לו שם / מבצע המידי בטח ממש לא מדוייק כי הוא נכתב מהזיכרון נטו הלינק בכל אופן - http://virtual2002.tau.ac.il/users/www/58389/new-shit.mid אוקיי מצאתי
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי. אם יש לי AMD 64 3000 מסודר עם הכל אך עם קופסה פתוחה ועבר כבר חודש וחצי מאז הקניה. האם יהיה ניתן להחזיר אותו תמורת זיכוי כספיאו להוסיף 300 ש"ח ל 3200?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בקשה מיוחדת ובאמת לנחמדים שפה - אם מישהו אבל מישהו רציני שגם מבין יוכל לשבת איתי לפעמים באייסי ולהסביר לי על חומרה,שאני אבין יותר שאני אדע יותר ? אם אותו מישהו ירצה קצת כסף משהו אני אסכים לשקול את זה איתו ברצינות . בבקשה בבקשה,שמישהו ילמד אותי בתודה ענקית ! מראש תומר .
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לדעת [חשוב מאד לבונוס בבית ספר] מדוע קוראים לסירטי בוקרס "סרט בורקס" בתודה מראש, מיכל!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף מבין השניים. כמובן של TELIT יש את ייתרון המחיר. אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של שניי המכשירים: Telit X-60 vs. Samsung 830. אני כרגע משלם 14.90 לחודש כבר שנתיים וחצי מתוך 3 שנים, על הפלאפון Samsung 2000i שהוא על הפנים מכל הבחינות.
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-