עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by R3,

עם איזו אמצעי תשלום מבין אלה אני יכול להזמין מחו"ל Eco Card נט-טלר ?? ואם אני חייב להפקיד מויזה לחשבונות האלה ואם אני צריך חשבון בנק? את הכסף לחשבונות אני אקבל מאתר ההימורים ויקטור צ'נדלר שמשמלם בדרכים האלה זכיות עכשיו אם יהיה לי כסף בחשבון אני יוכל להזמין מחו"ל?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by yonir,

אני מתכון לרכוש מחשב כנראה מ-SkyPC. יש עדיפות כלשהי לקנייה בחנות עצמה (נסיעה של 30 דקות) על פני הזמנה באינטרנט?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, הייתי היום בסיפרייה ושאלתי אותם בנוגע לספרי מחשבים, הם הראו לי מדף בודד בעל ספרים יחסית ישנים ולא שימושיים. אמרתי להם את הטענה והם אמרו לי שאני יכול להביא רשימה של ספרים, כ10 ספרים, שאותם הם יקנו וככה האנשים יהנו מהם. מה שאני מבקש מכם זה להביא לי ספרים שקראתם או שאתם ממליצים עליהם בכל נושא שקשור למחשבים - שפות תכנות, רשתות, חומרה וכולי. אני חשבתי בתור התחלה על הספר של דורון סיוון לטכנאי PC במהדורה החמישית, יש המלצות על הספר הזה? תודה מראש על העזרה ושבת שלום

4. Started by Lior4543,

שלום, אני רוצה לפתוח מין חנות קטנה באייבי, אבל יש לי כמה שאלות קודם, ואשמח אם תענו לי: 1. לדוגמא מישהו קנה ממני משהו, שלח לי את הכסף לפיפאל, איך אני מוציא את הכסף מפיפאל למזומנים? 2. מישהו קנה ממני מוצר כלשהוא והוא גר בחו"ל, איך אני שולח לו את המוצר? 3. האם העמלות שאייבי לוקחת גבוהות? 4. בן כמה צריך להיות בשביל לסחור באייבי? אני יודע שאלה שאלות בסיסיות ומטומטמות, אבל אשמח אם תענו לי.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום. אני מעוניין בקניית דיסק קשיח לנייד שלי. המחיר הוא הרבה יותר זול מהמחיר בארץ, המשלוח הוא זול, והמוכר נאה אמין. הוא מוכן לרשום על החבילה GIFT או USED. האם אני אשלם מכס על החומרה, או לא? האם בכלל ניתן לעשות זאת, או שזה יעצר במכס?? תודה

6. Started by pure perfection,

מה קורה ??? אני רוצה להזמין מוצר מ EBAY , עכשיו שהוא העביר אותי ל PAYPAL והכנסתי כרטיס אשראי הוא לא קיבל . יש לי כרטיס של ישרכארט מה אני יכול לעשות ?? תודה

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by maoros,

שלום, אני מעוניין לקנות אייפד 2 עם 3G מאיידיגטל.. אך אני לא מצליח להבין איך בעצם אני קונה את שניהם מהחברה.. אפשר לקנות אייפד 2, אבל איך אחר-כך אני נרשם לאינטרנט? תודה.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by A.Iniesta,

כמה שאלות: מישהו הזמין משם מוצר ויודע תוך כמה זמן החבילה מגיעה? עד איזה סכום אני יכול לדעת בוודאות שהחבילה לא תתעקב במכס? מישהו יכול לתת לי כיוון איך לרשום את הכתובת? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by IG,

אהלן. אני מעוניין לקנות נגן MP3 - http://cgi.ebay.com/Meizu-M3-Music-Card-4GB-MP3-MP4-FM-Player-Gift_W0QQitemZ300140931472QQihZ020QQcategoryZ73839QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem או http://cgi.ebay.com/Creative-Technology-ZEN-V-Plus-4-GB-1000-Songs-MP_W0QQitemZ290154266484QQihZ019QQcategoryZ75463QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני רוצה לקנות משהו בEBAY, רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך לשים אליו לב... לדוגמא, במכירה הפומבית של הזן, יש שם איזה קאצ' שהנגן התחיל מכזה מחיר נמוך? (עקרונית הוא עולה סביבות ה100$...) יש בעייה עם הזמנות מסין או הונג קוגנג? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  10. שלום. אני רוצה לקנות מEbayמעבד כפול ליבה לסוקט 939. המחירים שם די ברצפה. מה שעלה לי בעין זה: http://tinyurl.com/2nq7m6 נרשמתי והכל. הבנתי שצריך שהמוכר יהיה בעל פידבק גבוה. איך המוכר של המעבד שבחרתי? האם הדגם טוב? הכל יוצא 93 דולר. 380 ש''ח בערך. די שווה. בעיה אחת, אין לי חשבון PayPal. מה אני עושה? המלצות נוספות לדגמים שיש שם לסוקט 939 כפול ליבה במחיר די דומה אשמח לקבל. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by AloN(-)KiLLeR,

אוקיי בגלל שבארץ לא מוכרים יותר מעבדים בסוקט 939. אני אקנה מחו''ל. הגעתי לEbay. בחיים לא קניתי משם. עשיתי חיפוש לפי הסיווג : "AMD Duel Core 939| מצא לי :http://search.ebay.com/AMD-Core-939_W0QQcatrefZC6QQfclZ4QQfnuZ1QQfromZR10QQfrppZ50QQfsooZ1QQfsopZ1QQfssZ0QQftrtZ1QQftrvZ1QQsaaffZafdefaultQQsaatcZ100QQsabfmtsZ1QQsacatZQ2d1QQsaobfmtsZinsifQQsaprchiZQQsaprcloZQQssPageNameZRC0022 בכל מקרה, איך הקנייה מתבצעת? כל משלוח יכול להגיע לארץ? כמה עולה משלוח? מבחינת מחר זה ממש משתלם אני רואה. אבל כמה העולה המשלוח,יש מכס? מע''מ? ואיך אני מבצע את הקנייה, כדאי לתת כרטיס אשראי זה בטוח שם? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by Os.Master,

altec lansing vs2421 טוב אז כאמור אתמול קניתי את הרמקולים המדוברים הסתכלתי על התגובות באתר זאפ ראיתי שהרוב משבחים את הרמקולים אך יש משהו כמו חמישה אנשים שאומרים שיש בעיה ברמקולים עם כל מיני תיקתוקים ברמקולים הבאתי את הרמקולים חיברתי אותם ולהפתעתי הינה גם אצלי רמקולים כחדשים מהיבואן הרשמי קרט עם רעשים נוראיים שאי אפשר פשוט לסבול עניין אותי נורא מה הבעיה של הרמקולים התחלתי לנתק מכשירים חשמליים סביבו והגעתי לראוטר האלחוטי שלי כאמור איך שמתנקים את הראוטר מהחשמל התיקתוקים נעלמים מה גם שיש בעיה עם פלפאון למי שבחברת אורנ'ג מכיר יותר את הבעיה כאשר מישהו מתקשר אלייך הרמקולים מתחילים לעשות רעש ובכן אני בסלקום ועד עכשיו עם הרמקולים הקודמים שלי של לוגיטק לא היה את הבעיה איך שהבאתי א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by the king2006,

נגיד אם אני הולך לקנות כרטיס מסך מאילת אז זה יהיה בלי מע"מ???? או כאילו כל משהו אחר

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by wiz,

מה אתם אומרים? אחותי החורגת גרה בלאס אנגלס, והיא צפוי להגיע לארץ ב-סוף יוני, כדאי לרכוש דרכה מחשב מ- Newegg, ז"א חלקים עיקריים בכל מקרה, השאלה היא, מה אתם אומרים? כדאי לחסוך סכום רציני אבל להיות בלי אחריות? אני לא יודע =\ בנוסף, היא צריכה לשלם מיסים? יש את הקטע של אזרח שב? מתי זה תקף? דברים כמו זיכרון, זה בטח מאוד פשוט להבריח כי זה קטן, אפשר אפילו לשים את זה בקופסא של הכרטיס מסך, וגם המע"מ לא נוראי. אבל בכל זאת יהיה נחמד גם לחסוך את זה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Baba_Haze,

שלום, משהו יודע אם מביאים לי כרטיס מסך מחו"ל אז צריך לשלם עליו מכס או מע"מ או משהו, או שלא

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by X-BLADE,

שלום, התענייני ברכישה של אייפון יד שנייה, ומצאתי את המודעה הבאה: http://www.bipbip.co.il/SecondHand/?Category=11 הכוונה היא לאייפון 4 שמחירו 2545 ש"ח (!!). הוספתי את הבחור שם לסקייפ כדי לקבל ממנו מידע על ההצעה האטרקטיבית. הנה השיחה שלנו: [23:31:29] Yemi George: English [23:31:30] Yemi George: ? [23:31:48] mena: YES [23:32:01] mena: I SAW YOU POST [23:32:03] mena: IN HOMLESS [23:32:08] mena: ABOUT IPHONE [23:32:17] Yemi George: ok [23:32:24] Yemi George: Apple Iphone 4 32GBN [23:32:30] Yemi George: 32GB unlocked [23:32:37] Yemi George: also 16 Gb [23:32:44] mena: EXACTLY [23:32:46] Yemi George: right ? [23:33:08] Yemi George: ok [23:33:10] mena: HOW MUCH…

17. ההודעה נרשמה ע"י DStrom מהמשתמש של אחי ( אין לי כוח להחליף) OCZ DDR Booster Diagnostic Device http://www.ocztechnology.com/products/accessories/OCZ_DDR_Booster_Diagnostic_Device טוב בכמה מילים מרכיבים את זה כמו זיכרון וזה נותן אופציה באמצעות פוטנציומטר להעלות מתח לזכורונת עד 3.9 כל מי שרוצה ורציני שייצור איתי או עם אליאור ( the byter ) קשר המחיר סביב ה300 שקל. ולצורך הדגשה: אין כאן רווח כלל! אנחנו רק רוצים מינימום של הזמנה שאנחנו עוד לא יודעים כמה זה יהיה המכשיר נקנה ישירות מהיבואן של חברה OCZ .

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by ice2k,

אני שוקל לייבא רמקולים מחו"ל בייבוא אישי (מחנות באנגלייה). המשלוח מתבצע דרך חברה גדולה (שעובדת בעיקר באירופה) בשם TNT INTERNATIONAL. רציתי לדעת האם צריך לשלם מס כלשהו גם על מחיר המשלוח, ז"א מע"מ או מס קנייה או שניהם. אני יודע שעל מחיר הרמקולים יש מס כולל של 32.8 אחוז. לגבי המשלוח (שעולה 110 פאונד בערך) אין לי מושג. תודה.

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by galai198777,

מה זה קנייה קבוצתית ?

20. ( התרד במקורו הוא של SIMONSIX, אני העתקתי ושיניתי את מה שצריך בנוגע לקנייה הזו, אז כל הקרדיט לו ) בהמשך לקניות הקבובצתיות באתר, אני רוצה גם לנסות לארגן קנייה למשחק שאני ואני מאמין עוד מספיק אנשים מחכים לו. מחיר המשחק במקור: 199 מחיר המשחק כרגע בתנאי שיהיו 20 אנשים: 189 חשוב לציין, שתג המחיר של המשחק הוא 60$ בדומה לCOD:MW2 ככה שהוא אמור להיות יקר יותר מהרגיל(ואגב, בקנייה של COD הגענו להרבה יותר מ-50 איש, ואם כאן נגיע ל-50 אני מאמין שנוכל להוריד עוד את המחיר). עוד משהו חשוב: גרסת הPC כוללת גם את 2 חבילות הDLC שיוצאות בתשלום לקונסולות. ככה שאם מישהו מתלבט בין PC לקונסולה לדעתי גרסת הPC עדיפה בהרבה. עמוד המשחק באתר ארקדיה : http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=pca…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני גר ביוסטון , טקסס אני רוכש את המוצרים ישירות מהמפיצים הגדולים של כל יצרן בתחום האלקטרוניקה והמחשבים. שמתי לב שיש המון חלקי מחשב , מחשבים ניידים , מארזים מיוחדים , זכרונות מיוחדים , כרטיסי מסך , SSD ועוד ועוד....... או שאין בארץ או שמאוד קשה להשיג , או שהמחיר כפול. מבחינת אחריות , אפשר לשלוח אליי כל מוצר תקול ואני אדאג להחליף אותו בחדש או לתקן אותו אצל היצרן. יצרני מחשבים כמו ASUS , DELL ועוד נותנים אחריות בינלאומית ותמיד תוכלו לתקן בארץ במעבדות של היצרן. בתרד' הזה כל אחד יוכל להציע מוצר מסויים שהוא מעוניין בו ושאר חברי הפורום יחשבו אם מתאים להם להצטרף לקנייה הקבוצתית של אותו מוצר. כדי לקבל מחיר טוב מהמפיצים הכמות צריכה להיות 10 יחידות ומעלה (כמות משוערת - תלוי במוצר ה…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. נעלי ASOLO POWER MATIC 400. בעלת ממברנת ה-GORE-TEX וסוליית VIBRAM. מחיר מחירון: 1089 ש"ח. בקנייה קבוצתית: 650 ש"ח. אספקה תוך 5 ימים מרגע ביצוע ההזמנה. מיועד בעיקר לתושבים מחיפה והקריות. כל המעוניין נא להשאיר כאן הודעה עם אימייל ופלאפון. לרציניים בלבד. כמות מינימום הדרושה למחיר זה היא 5 זוגות בלבד!! http://www.asolo.com/eng/prod_det.php?area=2&catid=4&itemid=25

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by PhP dUdE,

משהו מארגן קנייה קבוצתית מג'אב?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by X-BLADE,

היי, קרוב משפחה נמצא בגרמניה, משהו יכול להמליץ על חנות אמינה וזולה לקנות בה GALAXY S I9000? נ.ב. יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות כדי שאוכל לקבל מאורנג' הטבות? (השם שלי חייב להיות רשום על הקבלה? מה עוד?) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  25. יש לי דוד שנוסע בקרוב (עוד שבועיים) לחול יש לי תקציב של 100 דולר מישהו מנסיון קנה אביזרים למחשב או כול מיני שטיות של מודינג ואביזרים למחשב בדיוטי פרי או שאין שם דברים כאלה?

• 6 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.