עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by GWeizman,

חומר של כיתה י', פחות או יותר. (עם דגש על יותר) א) מצא את כל המספרים הראשוניים P עבורים 2P2+1 ראשוני גם כן ב) מצא את כל המספרים הראשוניים P עבורם P+10 וP+14 ראשוניים גם כן לא הצלחתי למצוא שום דרך חוץ מניסוי וטעיה, ואני חושב שאם אני אגיש ניסוי וטעיה למורה שלי הוא ירצח אותי בשנתי. דיי דחוף, אני צריך להגיש את זה למחר. תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  2. Started by djzander,

יש פה בפורום איזה מישהו שנוסע קבוע יומיות לצריפין ברכב ? אני צריך איזה מישהו שמוכן להסיע לצריפין כל יום ולחזור סביבות 5 , אם יש מישהו כזה אני מוכן להשתתף בדלק שבועית

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  3. ישנה תמימות דעים כי מאמזון עצמה ניתן להזמין רק ספרים דיסקים וקלטות. נשאלת השאלה מה קורה עבור קנייה מכאלו שמוכרים דרך אמאזון. מצד אחד לפי ה-HELP באתר, ישראל לא כלולה במדינות מחוץ לארה"ב מהן ניתן להזמין לארץ http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=537734&#outside, מצד שני נתקלתי לא אחת בתגובות של אנשים שקנו מאמאזון (לא ספרים), אך איני מכיר כאלו אישית. אז אפשר או אי אפשר?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  4. אני מחר אמור לעבור סוג של מבחן והכשרה. העבודה היא שיווק של כרטיסי אשראי. והם משלמים לא רעה בכלל אז זרמתי על זה. אין לי נסיון במכירות, אני אשמח לטיפים מהמנוסים. איך כדאי לגשת, מה כדאי להגיד,באיזה צורה וכו'.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  5. Started by alex.turovsky,

ספרו על מור"קים(מורשת קרב) מהעבודה שהתגובה היחידה להם תהיה: אני אתחיל. לקוח גדול מאי שם בעולם: "שלום. התחלנו התקנה של מוצר X שלכם והכל הלך בסדר גמור. באמצע ההתקנה עשינו Log Off ו-Log On מחדש (אבל מהר!) וקיבלנו שגיאה בהתקנה. המוצר שלכם לא עובד, איך אנחנו מתקנים את ההתקנה? זה דחוף!!!" אני: "שלום. הפתרון לבעייתך היא להתחיל את ההתקנה מחדש אבל באמצע ההתקנה לנתק את המחשב מהחשמל ולחבר מחדש (אבל מהר!)." סופ"ש נעים לכולם

6. גם לי יש מערכת כמו שלכם- smf שהתקנתי אותה בפעם הראשונה כל כך הזדעזעתי מהאייקונים (סמיילים) המכוערים של המערכת שדבר ראשון שעשיתי זה להחליף אותם .

7. Started by nisimm,

מישהו כאן מכיר את האתר ballistic products? הם מוכרים ספרים באנטרנט ורציתי לדעת אם מישהו הזמין דרכו או אם למישהו יש ביקורת עליו בכללי זה טוב להזמין ספרים באנטרנט? מישהו ניסה ממקום אחר?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  8. Started by --Adidas,

f

9. אני שם לב שאני מסיים למשימות אז לפעמים אני מקבל נקודה. או שאני עולה LVL. איך עוד אני יכול לקבל נקודות?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  10. שלום, אני סטודנט ועקב בעיה שניתקלתי בה בשנה שעברה עקב תקלה כלשהי במחשב לא היתה לי גישה לעבודות הגמר שלי ועקב חוסר ידע והדחיפות של הנושא נאלצתי להפרד 500 ש"ח לשם תיקון והוצאת מידע מהדיסק(בהתחלה נאמר כי אני אצרך לשלם רק 200-300 ש"ח, אך לאחר שהמחשב היה כבר בידי טכנאי זה המחיר עלה...). לאחר שכבר ניכוותי פעם אחת אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על טכנאי אמין עם מחירים הגיוניים באיזור המרכז. תודה לכל מי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  11. Started by hichcock,

היי אני מעביר שני דיסקים קשיחים מסוג: lacie 2.5" 500gb lacie 3.5" 500gb כמובן שאת הכל אני סוחב עליי.... רק רציתי לדעת מראש אם יש בעיה כלשהי בהעברת הציוד במכונות של נתב"ג. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  12. Started by eyaler,

יום כיפור מתקרב - ואני כבר נהיה רעב שמעתי שמועה שיש מקומות שפתוחים ביפו ביום הנלוז מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 8.6k צפיות
  13. Started by imac,

יש לי עבר בניהול אתרים, בין היתר PcTip הישן למי שזוכר (פפיי איזה נוסטלגיה, ממש צמרמורת עוברת לי בגוף) ועוד כמה אתרים בעלי פוטנציאל אדיר שלא מומשו. פשוט כבר תקופה שאני חושב על לפתוח אתר אינטרנט. אני לא רוצה להתרכז בנושא אחד, אני רוצה אתר שיהיה מן פורטל מינימליסטי שירכז בעמוד הראשי חדשות מעולם המחשבים/גאדג'טים/תוכנה, תמונות וסרטונים מצחיקים וכל מיני שטויות... מן פורטל לגבר אפשר להגיד חחח... לדעתכם אתר כזה יוכל להצליח? אין לי בעיה להשקיע משאבים וזמן כי את זה יש לי... על שם כבר חשבתי

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  14. היי, האם מישהו יודע\זוכר האם מחירי הציוד למחשב, ומחירי הקונסולות(אני מעוניין בWII) בתאילנד זולים יחסית לארץ? תודה רבה

15. Started by eben,

טוב הוא עובד... אבל לא מוצא תוצאות

16. Started by -Tal-,

יש לי בעיה במנוע חיפוש בפורום. אני מנסה לעשות חיפוש, אפילו עם מילה שאני יודע בוודאות שקיימת בפורום - לדוגמא "מפרט" וזה רושם לי Your search query didn't return any matches. לעוד מישהו זה עושה את הבעיה? מקווה שזה המקום הנכון לפרסום ההודעה. תודה

17. Started by Iv0ry,

18. Started by Toxin II,

אהלן, השאלתי מחבר את הדיסקוגראפיה של Pearl Jam. לצערי [ולשמחתי], לפארל ג'אם יש המון המון המון אלבומים שהולכים הרבה אחורה. בכל אופן, משום מה שנים שאני מתכחש לקיומם של פארל ג'אם כי פשוט לא אהבתי את הסגנון המוזיקלי שלהם, אבל משום מה מצאתי את עצמי הולך ומתחבר אליהם. מכיוון ואין לי זמן וכוח להתחיל להקשיב לשיר שיר בכל אחד מ100 האלבומים שלהם רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לאלבומים שלהם? כי קצת נאבדתי בתוכם. אני מבקש המלצות שלא כוללות את האלבום TEN [כי מי לא מכיר אותו], וגם לא את האלבום האחרון שלהם Backspacer [שיצא החודש], שהוא סבבה, אבל כבר חרשתי עליו. תודה.

19. כן אני יודע שזה פורום מחשבים מן הסתם,אבל במחשבה שנייה 95% מפה הם גברים אז.. הנכשיר מיועד להסרת שיער מכל חלקי הגוף לגבר,זה נשמע לי קצת לא אמין משום מה,מישהו מכיר אותו והתנסה איתו?,בעיקר השעירים מאוד באיזור החזה והבטן שבינינו חח...אשמח לחוות דעת עליו הינה קישור של פרטים על המכשיר: http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22947343&af=2055&bid=true

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. אהלן, אני מחפש תוכנה או ויידג'ט לוינ7 שאני אזין לה סדרות, היא תראה לי תאריכי שידור של הפרק הבא, מישהו מכיר משהו בסגנון?

21. Started by Alexkmr,

???

22. שלום, עשיתי את בחינת הברות המתמטיקה 5 יחידות שלי לפני כ-6 שנים במתכונת הישנה וכעת אני מעוניין לשפר ציון. יש בידי 2 ספרי בני גורן: חלק ו' ו-ז' כאשר יש לי ידע לפתור כ80% מהמבחנים המסכמים בסוף הספרים הללו, עכשיו (1)האם בכלל יש לי צורך בליפתור בני גורן חלק ה'? לאחר חיפוש ועיון בפורום לא הצלחתי למצוא תשובות לשאלות הבאות: (2)מה החומר הכולל של 5 יחידות בגרות במתמטיקה למועד חורף הקרוב (ללא המיקוד) ? - אודה לכם אם תוכלו להביא לי לינק, כי לא מצאתי באתר של משרד החינוך. (3)האם המבחן במתמטיקה 5 יחידות אכן נימשך 6 שעות רצוף? ואם לא אז איך העסק מתנהל? (4)האם נוסחאון במתמטיקה 5יח' משנת 2005 הוא גם הנוסחאון שישמש בבחינה הקרובה? (5) הבנתי שקיימת אפשרות לעשות את הבחינה במתכונת ישנה - אודה ל…

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  23. כל שעליכם לעשות זה לרשום פה את האיימייל שלכם אני ישלח לכם את כתובת האתר שמאפשרת להרוויח דברים + כתבה שנעשתה על האתר שמוכיחה כי זהו דבר אמיתי ואמין!!

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  24. שלום לאחרונה ביצע אתר hwzone פעולת שיפור ותחזוקה. מאז הוא מתנהל אצלי באיטיות רבה (מה שלא היה קודם). האם הבעיה ידועה או שהיא קיימת רק אצלי??? איך/ מה לעשות כדי לשפר את המצב?? בברכה

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  25. שלום, אנסח את השאלה שלי בצורה ברורה יותר: ביום ה"re-גיוס" שלי, אני מניח שאוכל לדלג על כמה תחנות, כגון צילום שיניים, פתיחת חשבון בנק, הנפקת דיסקית [למרות שלדעתי חבל כשיש אפשרות לאחת נוספת לרזרבה] וכו'. כמובן, שאצטך להשלים את החסר: זוג נעליים נוסף, צ'ימידן במקום קיטבג, וכמה פריטים נוספים. האם זה המצב? מצד שני, אם אפעל אחרת, ואתנהג כאילו אני כשאר המתגייסים הטריים, האם אוכל "לעקוץ" את כל הדברים שקיבלתי ביום הגיוס המקורי שלי [3 זוגות מדים ושאר הפריטים]? אשמח לטיפ איך לפעול, ואם יש מישהו שעבר את זה, במיוחד לשמוע את דעתו על-סמך נסיונו.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.