עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gilgol,

אני לא יודע אם זה האשכול המתאים, אבל שאני מנסה להכנס להורדות באתר הוא מקפיץ חלון של שם וסיסמא וזה לא הסיסמא או השם שנירשמתי באתר יש משהו מיוחד שפיספסתי?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by Holy,

חושבים שיחליפו לו לחדש באחריות?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  3. אני מוריד סרטים באימיול (רק חוקיים, ואתם לא יכולים להוכיח אחרת) ואני שם לב שסרטים אמריקאיים שאמורים להיות באנגלית שכתוב עליהם צרפתית ספרדית איטלקית הם בעלי הרבה יותר מקורות. מה שונה בהם? הם מדובבים לשפות שונות, רק הוסיפו להם כתוביות, או מה?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  4. שלום רב, לפני מספר ימים פתחתי דף אוהדים בפייסבוק ולאחר שהוספתי את כל הפרטים ומילאתי את השדה "תיאור" בדף עריכת העמוד בכרטיסיית פרטים בסיסיים ולאחר שמירתו לא הוצג לי המידע שרשמתי בצד הימיני של הדף.. מישהו יוודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה ??

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  5. Started by Shasoosh,

נראה כאילו הבחור עשה מחקר רציני http://www.youtube.com/watch?v=25LceCPO1ys

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  6. גם אתם שמעתם 4 פיצוצים מהאוויר באיזור מרכז/דרום נתניה בערך ב 16:15 ?? ממש מוזר, הסתכלתי למעלה וראיתי פס עשן שיורד למטה, אני חושב שהצלחנו לצלם את זה עם ה N73 של חבר שלי. אני אנסה להעלות את זה מחר עריכה: אופה מצאתי משהו!! http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-3480657_184,00.html אבל מה זה אחרי זה היו עוד 2 מסוקים של צה"ל באיזור

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by smdsjd,

יש לכם שירים ש-חייבים- לשמוע? זה המקום. סיגנון: אלקטרוני/דאנס/מועדונים. הנה כמה להתחלה, בהמשך אעדכן עוד. האחרון פשוט WOW 8)

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by d1v,

שלום לכולם, ברצוני לפתוח אתר אשר יעסוק בתיווך בתים . איני מבין דבר באתרים אבל השימושים שלי באתר הם : מספר תמונות,שיתמוך באנגלית ועברית ושיהיה נגיש לארץ ולחו"ל. אשמח לפרטים כיצד לפתוח אתר,עלויות וכד' ,תודה מראש אילן.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  9. אם מישהו יוכל להמליץ על מקומות באיזור המרכז\שרון זה יהיה מעולה. למי שיש מטען למכשיר שהוא לא צריך והוא מתגורר באיזור השרון (כפ"ס,רעננה) והסביבה, אני מוכן לתרום כליה או לשלם 70 שקל בשבילו.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  10. שלום חברים, ידוע למשל, שהרבה חנויות בארץ מוכרות אוזניות cx300 מזוייפות. באיזה עוד רכיבי חומרה ידוע לכם שיש זיופים וצריך להיזהר לפני שקונים? אני חושב שאם תיתנו אינפורמציה על המוצרים המזוייפים שנפוצים בארץ זה מאד יעזור לכל החברים וגם לאנשים הפשוטים ש"נופלים ברשת הזיופים". תודה מראש וכל הכבוד על האתר המקצועי.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  11. בד"כ מפרקים משוואה ריבועית ע"י טרינום או ע"י הנוסחה לכפל מקוצר או הנוסחה השנייה שאני לא זוכר איך קוראים לה.. אבל אני יודע שאפשר להישתמש גם בנוסחאת השורשים, אני פשוט לא זוכר איך, צריך לעשות את הנוסחה ואז להציב את X1 ואת X2 באיזה נוסחה מסויימת ואז מקבלים בעצם את הפירוק של המשוואה, מישהו זוכר מהי הנוסחה ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by Or ei,

שלחו לי במייל היום את זה וחשבתי לשתף אותכם

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  13. שלום לכולם מישהו יכול בבקשה להגיד לי מאיפה מורידים את הסרט של LEVITATION? ש- NINJA GUZ עשה?? אני פשוט מחפש כבר הרבה זמן ואני לא מוצא

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  14. היום שלחו לי הזמנה להרשמה, נרשמתי ואז לא יכולתי להיכנס כתוב שהסרוור לא בסדר לחכות 30 שניות... כבר עברו הרבה יותר... משיהו יודע מה קורה איתו?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by shabis,

שלום חברים במשך כמה שים השתמשתי בכרטיס לצפייה והקלטת שידורים עם התכנה הצורפת לכרטיס לא השתמשתי בשלט המצורף כי הכל היה אפשרי עם העכבר. היום עברתי למדייה סנטר בחלונות 7 ואז אני מתבקש לחבר את השלט. את השלט מצאתי אבל העין שמחוברת לכרטיס אבדה האם יש אפשרות לחבר את המדייה סנטר ללא השלט?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by idofr,

לא ידעתי איך אני פונה ולמי אז אני פשוט כותב פה, עכשיו שמתי לב שהשעון של הפורומים משום מה נמצא על GMT במקום GMT+2 שהוא זמן ישראל.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  17. Started by the red dragon,

מישהו מכיר משחק כזה שאתה ראש המששלה של הדינה כול שהיא ואתה צריך לנהל אותה. למשל אתה בוחר מדינה ומנהל אותה וזה... מישהו מכיר כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  18. היי אני מחפש לקנות אוטו חוץ מ YAD2 אתם מכירים עוד אתרים שמפרסמים שם? תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  19. בסוף ההפסקה שלי בעבודה, לפני חצי שעה, ראיתי ביס את הסדרה הבית הלבן, בפרק שבו הבת של הנשיא נחטפת. מישהו יודע איך זה מסתיים? אין לי מושג מה העונה ומספר הפרק, אז לעבור על כל התקצירים של כל הפרקים והעונות נראה לי מוגזם :-X.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  20. שלום לכולם אשמח לקבל לינקים לשידורי טלויזיה באינטרנט הכוללים גם ערוצים ישראליים כדוגמת האתר הבא : http://tv.coolsite.co.il/radio.php?radio=16 תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  21. כי סגרו את הLH וכנראה זה יהיה לתמיד...באסה להם..ולי... עכשיו יש אתר בסגנון כזה של הורדות..(בלי לינקים=חוקי...אבל עם האש.??..או שם יחודי שדרכו אפשר להגיע לסרט המדויק..)

22. Started by Andrey22,

לא ראיתי אופציה כזאת,אנשים מתקשרים והחומרה נמכרה כבר.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  23. Started by D@nny,

שלום אני מחפש אתרים מחו"ל שאפשר להזמין בהם גיימפאדים, המחיר בארץ יקר מדי, לכן אני מחפש מחו"ל.. תודה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  24. Started by אישי555,

עשיתי מספור דפים אבל אחר כך התחרטתי ומחקתי את המספר. אבל התוספת באורך העמוד לא השתנתה למרות שרשום בעזרה שזה אמור לבטל הכל ולהחזיר את המצב לקדמותו. אולי לא הבנתי נכון את ההוראות? אודה אם מישהו מכאן יבדוק ויחזיר לי תשובה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by בקהאם,

http://video.google.com/videoplay?docid=-2117130312975963808&q=smart+car http://youtube.com/watch?v=wXnW_Me-w5w&search=smart%20car%20crash

• 0 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.