עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חברה...מה שרשום בכותרת זרקו הצעות (לא ללכת לדיקוטקים ושוטויות כאלו...) משהו כמו לצאת עם החברה לאיזו פיצריה או מסעדה או לא יודע מה או אפילו אפשר בכיוון אחר לגמרי זרקו הצעות!!! איזור המגורים שלנו זה רמלה תודה!

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by Fkl0ster,

שימו לב גם למשפט מימין, ליד הAvatar שאין לי...

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by ben007,

אלוהה, מצאתי בבוידם מחשב פנטיום 3, מיני לוח אם עם כ.מסך מובנה [אין לי מושג של מי], וסטיק זכרון Sdram 128. יש משהו לעשות עם זה?( אין לי דרך לבדוק אם הוא עובד, כי יש לי רק את החלקים האלה.. ) רעיונות יצירתיים יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  4. אני לא אשקר לכם ואמר את האמת, כל כניסה עוזרת לי להתקרב לתגמול.. אז...כנסו ללינק הזה וזהו אם אתם רוצים אתם יכולים למצוא שם בגרות ופסיכומטרי וכאלו אולי תתעניינו ויהיה משהו טוב לכם.. תודה http://www.mikood.co.il/?v=x-amin

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  5. Started by kobibo,

ישנו איזו סירטון שיכול גם להיות כשומר מסך למחשב על ציפורים על כבל חשמל שציפור גדולה יותר מתיישבת להם על הכבל וכולם שם מנסות להעיף אותה. מישהו יודע איך ניתן להשיג את זה?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by שלמה הדג,

היי. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לשמור עליו נקי ומסודר, כך שביצועיו ישמרו לאורך זמן. על המחשב הנוכחי שמרתי בכבוד למשך שנתיים, הוא כמעט חסר ספייוורים, חסר ווירוסים, אני מאוד מסודר באופן איחסון הקבצים שלי וכו', אך התווכחתי לכך שזה לא מספיק. מעולם לא פירמטתי, איחוי דיסק עשיתי פעם ראשונה החודש ומעולם לא ניקיתי את תכולת המארז! יש לי מספר של שאלות בנוגע לתחזוקה ולשמירה על תוכן וחומרת המחשב, כך שאוכל רק לשפר את אופן תחזוקתי בעתיד. אני מקווה שתוכלו לספק לי תשובה לרובן, אני באמת אהיה אסיר תודה. 1. כמה מחיצות לעשות בעת התקנת הווינדוס? 1, 2, 3? ולמה כל אחת מועילה ואיך לסדרן? (לדוגמא: שתי מחיצות, רחת למשחקים ומולטימדיה ואחת לתוכנות ווינדוס). 2. פירמוט המחשב, מתי, למה ואיך? באמת, אין …

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  7. Started by IG,

המקורי של בלאק סאבאת' עד כמה שאני יודע. עכשיו שמעתי קאבר של פנטרה לשיר הזה (שאישית אני מאוד אוהב בביצוע של סאבאת' עם עוזי :-*), והזמר בקאבר לא נשמע כמו הזמר של פנטרה... מעין חיקוי של אוסבורן (עם קול מגעיל ולא קשור) או משהו כזה... מישהו יודע על מי מדובר? אגב, לעבור בצורה חדה מפנטרה לאייס אוף בייס- לא מומלץ... לגאנז & רוזס, לעומת זאת- מאוד מומלץ

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by ariel-ro,

אהלן! כתוב לי ברשימת ספרים, לתלמידי 5יח"ל במתמטיקה לקנות את הספר הבא: מתמטיקה חלק ג' בני גורן. עכשיו, הרצתי חיפוש וזה מראה שזה ספר ל3 ו4 יח"ל. אז צריך את זה או לא? ומשנה שעברה היה ספר שקוראים לו: אלגברה חלק ג'. אולי זה אותו דבר? אריאל

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  9. http://moomoo.co.il/films/supermario.html :xyxthumbs:

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by LIOR1994,

קניתי אתמול חולצה של ברצלונה ללא מספר אני מחפש חנות שאפשר להדפיס עליה שם ומספר באיזור רמת גן תל אביב תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך אתרים של שבלונות,ושמעתי שיש פה גם באתר אבל לא מצאתי ערתי על כל 12 הדפים!!!(של ההורדה)

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  12. או שזה רק אצלי?

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  13. עשיתי פה חיפוש באתר וגם התקשרתי לכמה חנויות באיזור KSP אומרים שאין להם במלאי מישהו מכיר חנות באיזור שמוכרת משחה טרמית? תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by Guy King,

לא משנה, סודר.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by 00000,

יום שני או שלישי?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by nadavP3,

אני הואב מישהיא***** שלא אחפת לה ממני בכלל אז מה אתם אומרים חיים בזבל,לא,כן,בססה?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by marking,

נו דחוף אני צריך לדעת אם להישאר הלילה. תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by nadaw,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090576,00.html וממש לפני שבוע השגתי שני יוזרים חדשים..

19. Started by hell,

היתי היום בדוחן ממש מושקע היה שם פשוט הכל מפוסטרים במחירים ממש סבירים עד מגילות(תמונה על בד גדולה)היו סיפרי אומנות של רב הסדרות ומה שאתם רק לא רוצים חולצות מדבקות בובות כרטיסים פסי קול מקוריים עוד פוסטרים וממש המון מגילות ממש איכותיות היו הרבה דברים נדירים לאספנים רצינים והיו גם דברים פשוטים כמו כלפי פוקר ומחזיקי מפתחות כך שכולם היו מרוצים החברה שהיו שם הם פשוט יצגו את הקהילה המופלאה של המנגה והאנימה בכבוד והערכה הראוים להם ואני ממליץ מכל הלב לכל מי שמיתענין שיתעדכן לגבי הדוכן הבא שם יהיו מלא הפתעות האתר של המארגנים www.zzeien.com

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by Anas-Nanas,

http://84.40.3.164

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  21. שלום אינני יודע עם זה המקום אבל בכל זאת, אני בונה אתר של חנות מחשבים עכשיו רציתי לשאול איפה אפשר למצוא עידכוני חדשות שניתן לשלב באתר אני מתכוון כמובן לאיזה למלש אפליקציית tiker של חדשות נעות. אני אשמח לשלב חדשות מן האתר כאן ולקשרו בהתאם. אודה לעזרה בנידון, חגי.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by david2006,

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  23. אני מחפש עבודות הגשה (שיעורי בית) ומבחנים של האו"פ בנושאי אפיק מעבר למדעי המחשב. כרגע זה רק אלגברה ליניארית I אבל אני ישמח אם יש של כל הקורסים. האם מישהו מכיר אתר שאני יכול להשיג בו את הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  24. אני לא מבין, הביקורת אמורה ליהיות על כרטיסי מסך, אבל לא מצויין שם ולו דגם אחד של כרטיס מסך, והשוואות ביצועים. אולי יש טעות ולא העלתם את הכל.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  25. אני סטודנט שנה ג', אני צריך סיוע שלכם במילוי שאלון לצורך המחקר. חשוב לציין שאתם לא חייבים לענות אבל אשמח מאוד אם כן השאלון אנונימי לחלוטין ולא ארוך ואני מפרסם קישור שיוביל למסמך גוגל אונליין למילוי https://docs.google.com/forms/d/1Q4YlinsrxbSwmUA_TEZNJfo8EZ5K3cz5bOXogilKA_U/viewform?c=0&w=1

• 0 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים