כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
קודם כל אני רוצה להמליץ על האתר http://www.heavy.com באמת אחלה אתה, לפעמים יש להם יציאות חזקות הפעם הם העלו את הקומדי רדיו, שזה בעצם אוסף של קטעי סטנד אפ קצרים של אמנים שונים כמו אדי מרפי (ממומלץ),קריס טאקר, אפילו הכבל הזה מקומדי סנטרל וכמה מוכרים פחות ויותר. כדי להפעיל את הרדיו תכנסו לאתר, תלחצו על הכפטור השלישי משמאל בשורה התחתונה - יהיה כתוב קומדי רדיו כשתעברו עליו. תיכנסו ותבחרו אומן.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי אתמול חולצה של ברצלונה ללא מספר אני מחפש חנות שאפשר להדפיס עליה שם ומספר באיזור רמת גן תל אביב תודה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, חשבתי בזמן הצבא לעשות כמה מועדים חוזרים של בגרויות בשביל לשפר את הממוצע שלי (98.5 בערך) לציון יותר גבוהה בשביל שאוכל אחרי הצבא להתקבל ביתר קלות לאוניברסיטה. האם הצבא מאפשר לצאת לבגרויות אקסטרניות? אם כן, כמה אפשר לעשות בשנה? יש הגבלה בנוגע לכך? איזה חופש, אם בכלל, אני מקבל לפני הבגרות בשביל להתכונן אליה? תודה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
חברה אני צריך אתרים לכתוביות בעיברית [לסרטים]. תודה.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
החוק בשורה האדומה למה היתכוון המשורר ? https://accountservices.msn.com/pphmagreement.srf?vv=30&id=9&lc=1037
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היום שלחו לי הזמנה להרשמה, נרשמתי ואז לא יכולתי להיכנס כתוב שהסרוור לא בסדר לחכות 30 שניות... כבר עברו הרבה יותר... משיהו יודע מה קורה איתו?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי כיסא שקניתי מאופיס דיפו לפני המון זמן והידית של הכיסא התחילה להקרע עם הזמן, רציתי לדעת איך ניתן להדביק אותה הכי טוב? בתמונות למטה נמצאת הידית הקרועה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי ולעוד כמה אנשים מייל משותף ביאהו עם כמה עשרות (או אפילו מאוד) קבצים במחצות שונות- סביבות הג'יגה חומר. אנחנו מעוניינים לדעת אם יש דרך להוריד למחשבים שלנו את כל החומר (או לפחות תיקיות שלמות) במכה אחת ולא כל קובץ בניפרד. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3346692,00.html מומלץ לקרוא, אחלה ראיון.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
העכבר החדש לנשים - להיט! לחצו על התמונה על מנת להגדיל (בלי שקל תשעים). [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני יודע שמקבלים על זה בערך 50 אחוז משכר הלימוד אבל מה קורה אם אני הורדתי 2 קורסים ככה שנשארו לי רק 2 ואז השכר לימוד שלי יהיה בערך 5000 שקל ולא 10000 אז מה אני אמור לקבל כרגיל ז"א 5000 שקל בערך או 50 אחוז ממה שאני אמור לשלם ז"א 2500?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מתלבט - כדאי לי לשלם 650 שקל ולקבל צ'יפ לXBOX כולל התקנה ואז לקנות ממישהו פרטי בנתניה משחקים ב50/60/80 ש"ח למשחק (תלוי באיכות הדיסק כי לפעמים יש פאק אחרי כמה הפעלות)?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
hello i'm currently in romania do you know where i can find ipod nano around here? (:thx anyway:)
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אם יש המלצות לצופר אויר גם טוב.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שיפוע הישר AB - שלושה רבעים , ואורך הקטע AB ( שנמצא ברביע הראשון ) 10 . מצא את משוואת הישר AB :s05: תודה לעוזריפ
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש עכשיו ספשל של חברי הWU TANG קילר פריסט ורמדי שמופיעים באנגר 11 עוד שבוע. תתפתחו את הראש שלכם למוזיקה חדש, חוץ מהטרש מטל שאתם כל הזמן שומעים. לא שיש לי משהו נגד מטאל. תפתחו, תנסו , ותהנו. יש גם זיכה יהודית לאחד הזמרים, השירים שלו חבל"ז. עם למישהו יש מוסג איך להקליט את התוכנית דרך תוכנה שמקליטה מהמדיה פלייר.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
האתרים שנסגרו: torec donkey subs subs-il[ לפי מה שכתוב זמני] יש עוד אתרים לכתוביות? שלא נפלו
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
מישהו יודע מה התאריך העברי של "יום זכויות האם"? בשביל השיעורים...
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קרובי משפחה שלי יכולים להביא לי משהו מארצות הברית אני יכול לבקש מהם לקנות לי זכרונות אבל אם תהיה בעיה אני לא רוצה להדפק תהיה עליהם אחריות גם בארץ או רק בארה"ב?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אלהן יש לא שאלה: נניח ואני רוצה ללמוד בחול האם קיימות תוכניות מסויימות שניתן ללמוד חינם? אם לא כמה תעלה לי שנת לימודים? אני לא מדבר דווקא על אוניברסיטאות כמו הארוורד או MIT, אלה אוניברסיטאות פשוטות. אני דיי בטוח שיש ארצות שבהן המדינה מממנת לימודים. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש את הפרסומת שהם מתחת למים וזה נשמע כמו סטיבי וונדר מישהו יש לו מושג?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מישהו יודע ,איפה צריכים טכנאי מחשבים באזור נתניה,חדרה? אני כבר מחפש זמן מה ולא ממש מוצא,רציתי לשאול אם מישהו כאן יודע איפה אפשר למצוא עבודהכזו,או שידוע לו על חברות או חנויות שמחפשות טכנאי. חשוב לציין שאני חסר הסמכה מיקצועית,אבל נמצא 5 שנים בתחום החומרה והתוכנה ובעל ניסיון רב. בצבא זה היה התפקיד המשני שלי.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מתכוון לחנייה בכחול לבן שמחולקת לאיזורים תודה.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, יש לי דילמה רצינית אני רוצה לדעת איפה כדיי לשים את המחשב על השולחן או על הריצפה עכשיו הוא על השולחן .. זה לא שאני כ"כ צריך את המקום זה יותר שיקולים של מראה וטמפ' של המחשב.. למארז יש מאורר ציבעוני מאיר ודלת שקופה ובקרוב אני מוסיף לו קטודות .. תמונה של החדר :
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-