כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום אתם בטח מכירים את המוזיקה שיש חייזרים אז מישהו יודע איך קוראים למוזיקה בפתיחה של תיקים באפלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לשאול אם מישהו יודע איך משלמים לSKYPC ולא ע"י שטרות. הם משגעים את השכל בתקנון שהמחיר הוא על שטרות בלבד אבל מה שהם לא כותבים זה כמה עולה בכ.אשראי. אני שונא שאנשים חושבים שאני הולך לשלם להם 5000 ש"ח במזומן. מישהו יודע כמה זה?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מי שיודע שירשום באיזה תאריך הוא יהיה והאם הוא יהיה בעזריאלי בתודה מראש .
-
שלום! אני זקוק להמלצה לנגן מוזיקה וסרטים (לא חייב עם מסך ענקי... יותר קומפקטי, נגיד 2.5") התקציב הוא 480 ש"ח, מומלץ פחות ומומלץ חנות באיזור רחובות אבל לא חייב! חשבתי על creative zen... מה אתם אומרים? זה הכי טוב שאני יכול להביא בטווח המחירים הזה?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
זה דחוף חבר שלי הוריד בטעות ספייוואר והוא לא יכול להפטר ממנו והוא לא מצליח להכנס לאינטרנט אם מישהו שמע על תוכנה שיכולה לשחזר את הווינדוס שיגיד ונ.ב הוא גם לא יכול לעשות שחזור מערכת אם למישהו יש תוכנה או משהו שיכול לעזור שיגיד בבקשה תודה רבה מראש :) :) :)
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
נניח ורכשתי משהו מבן אדם שהוא יחסית מופשט ( משחק PSN דרך חשבון שייר בPS3 למי שמבין) והבן אדם לא קיים את החלק שלו בעסקה, האם יש דרך בה אוכל להחזיר את הכסף? ניסיתי לפתוח RESOLUTION CENTER אבל רשום שאי אפשר בגלל שכנראה פשוט שלחתי את הכסף
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בפתרון של יואל גבע חסרות 7 תשובות בחלק השלישי.עיתון לא קניתי אתמול ואני חייב פתרון,במיוחד של שאלה 8-שיקגו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
איך אני בודק מצב חשבון בחברת פלאפון? (בסלקום למשל זה 444*)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל מצטער שפתחתי את זה כאן אני לא מצאתי סימנייה "כללי" או משהו אז אם אפשר בבקשה אתרים שאפשר לעקוב אחר משלוחים מחו"ל נמחקו לי כולם..= \
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני יודע שזה לא נהוג לפרסם פה פשוט אני מאשקלון ורכשתי לפניי כשבועיים את ה gatewatch ליום הולדת(מפנדה) ואחד הסנסורים היה דפוק הם אומרים לי שאני צריך לשלוח את המוצר אלייהם (מה שאומר שאני צריך לשלם משלוח של כ45 שח על מוצר דפוק שלהם) או שאני יגיע אלייהם מאשקלון לקיסריה (כשעתיים וחצי נסיעה) בכל אופן אני מתכנן קניה גדולה של רכיבי מודינג ומאווררים אני רוצה למצוא חנות(עם אתר אינטרנט כמובן) אחרת שנמצאת באיזור הדרום/מרכז ת"א, ראשון,חולון שלא יהיה ממש רחוק ממני שאני יוכל ליסוע אם יהיו לי בעיות במוצרים ולא כמו פנדה שזה כמעט בלתי אפשרי בשבילי. תודה לעוזרים. נ.ב אם לא ניתן לפרסם חנויות גם הודעות בפרטי יתקבלו בשמחה..:]
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי שיר שאני רוצה לפרסם אותו ברדיו. איך אני יכול לגרום להם לקבל אותו ולהשמיע אותו ברדיו?
-
- 9 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
-
-
מאחר ויש כאן המון אנשים בעלי ראש יצירתי הייתי שמח לקבל קצת רעיונות למציאת שם לעסק חדש העסק הוא גם חנות צילום, גם מעבדת מחשבים, גם סלולרי וגאדג'טים אשמח לשם מקורי ( לדוגמא: יועץ מס: מס-תיק) מי שימצא שם שייבחר ייזכה בדיסק און קי מתנה!
-
- 19 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
כחובב של CSI MIAMI יש את הפתיח החזק הזה , שתמיד אהבתי ולאחרונה התחלתי לשמוע מיידן , אז נתקלתי בשיר הזה THE NUMBER OF THE BEAST ובום ! ידעתי שאני מכיר את זה אז קיצר CSI MIAMI לקחו את זה מהשיר הזה?
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הגירסה האחרונה היתה 503, כל שנותר הוא להתחיל לחפש שיפורים ותקלות חדשות. 8)
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
טוב שמעו סרט ענקי כל כך היה כייף ליראות אותו ישבתי בלי לזוז ICE CUBE מרסק שם מכונית שעולה חצי מליון אחרי שהגיע איתה ל 350 קמש בסוף יש לו גם MUSTANG GT כחול יפה ביותר באותה MUSTANG הוא גם עשה את חברתו בעבר שהיא שווה ביותר הייתה גם בלונדה עם חזה משגע אבל ירו בה כי הייתה עם הלא טובים את כל השאר תיראו לבד סרט ענק 10 מתוך 10 הסאונד טראק של הסרט גם פצצה אה ובסוף הם אומרים שהם בדרך לבחור את ה XXX החדש זה אומר יהיה גם XXX 3.
-
- 40 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת .... האם לתת שיעורים פרטים באזשהו מקצוע כמו פיזיקה או מתמטיקה ולקחת כסף זה נגד החוק? ואפשר לקבל כנס או משהו?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
בתערוכת CES 2016 נפל דבר: שירות ה-VOD הפופולרי ביותר בעולם הגיע לישראל. איך זה נראה, והאם זה באמת שווה את זה? רשמים ראשוניים נטפליקס, שירות הזרמת המדיה המוכר ביותר בעולם הכולל מספר עצום של סדרות וסרטים מגיע גם לישראל, יחד עם עוד 130 מדינות נוספות – כך התבשרנו אתמול בתערוכת CES 2016. מדובר בפצצה, שכן הביקוש לשירות גם בארץ היה גבוה מזה שנים, והנה, הוא הניב תוצאות. חברת יס, הוט וסלקום משדרות מגוון רחב של סדרות האמנם, אך הוא מחסיר הרבה מאוד סדרות מבוקשות ואהובות ברחבי העולם מאידך. הצופים פונים לפתרון פיראטי, דוגמת טורנטים, צפיה ישירה באתרים או דרך מקורות בקודי, לכן הגעתה של נטפליקס, שירות שבו תמורת תשלום חודשי סמלי ניתן לצפות בכל אלו הוא חדשה מרעישה. נטפל…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קרה לי היום סיפור ממש מפחיד, ולמרות שאני יודע שזה קרה גם לאחרים, זה היה כל-כך הרבה חוסר מזל שזה מדהים (טוב אולי גם טיפה - אני מדגיש טיפה - טיפשות...). אני מצטער על האורך, אבל לא רציתי לקצר. אני מדליק את המחשב, פתאום אני שומע מן רעש מפחיד, חשבתי שהוא הא אולי מהדיסק הקשיח או ממאוורר כלשהו. הסתכלתי קצת ולא ראיתי כלום. אחר כך הווינדווס עולה, שוב פעם הרעש. הסתכלתי ב-System Properties, וחשכו עיני. המהירות של המעבד : 1.2 ג'יגה (במקום 2.4 !) ישר הבנתי שזה משהו בסביבה שלו, אני מסתכל פנימה, ולאור המנורות אני רואה פלסטיק (של חבק) מאחורי המאוורר של המעבד (בינו לבין ההיטסינק). פתחתי את הידיות של הגוף קירור (של אינטל) ופתאום נופל לי פלסטיק ענקי (לא זה שראיתי). הקטן יותר נשאר תקוע…
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איזה דגם כדאי לי לקנות על סמך נסיון שלכם או ידע בנושא. תודה
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
לגבי הסירטון הזה: http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/Abroad/Worldnews/Article,51685.aspx ראיתי מלא סירטונים בחיים שלי אבל זה לא נראה כמו עריכה בניגוד לקודמות. אשמח לשמוע חוות דעת כאן של עורכי וידאו מקצועיים שיכולים להגיד במה מדובר.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-