עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eyarit,

מאחר ויש כאן המון אנשים בעלי ראש יצירתי הייתי שמח לקבל קצת רעיונות למציאת שם לעסק חדש העסק הוא גם חנות צילום, גם מעבדת מחשבים, גם סלולרי וגאדג'טים אשמח לשם מקורי ( לדוגמא: יועץ מס: מס-תיק) מי שימצא שם שייבחר ייזכה בדיסק און קי מתנה!

• 19 תגובות
    • 6.8k צפיות
  2. כחובב של CSI MIAMI יש את הפתיח החזק הזה , שתמיד אהבתי ולאחרונה התחלתי לשמוע מיידן , אז נתקלתי בשיר הזה THE NUMBER OF THE BEAST ובום ! ידעתי שאני מכיר את זה אז קיצר CSI MIAMI לקחו את זה מהשיר הזה?

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  3. הגירסה האחרונה היתה 503, כל שנותר הוא להתחיל לחפש שיפורים ותקלות חדשות. 8)

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by sergey_k,

טוב שמעו סרט ענקי כל כך היה כייף ליראות אותו ישבתי בלי לזוז ICE CUBE מרסק שם מכונית שעולה חצי מליון אחרי שהגיע איתה ל 350 קמש בסוף יש לו גם MUSTANG GT כחול יפה ביותר באותה MUSTANG הוא גם עשה את חברתו בעבר שהיא שווה ביותר הייתה גם בלונדה עם חזה משגע אבל ירו בה כי הייתה עם הלא טובים את כל השאר תיראו לבד סרט ענק 10 מתוך 10 הסאונד טראק של הסרט גם פצצה אה ובסוף הם אומרים שהם בדרך לבחור את ה XXX החדש זה אומר יהיה גם XXX 3.

• 40 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. רציתי לדעת .... האם לתת שיעורים פרטים באזשהו מקצוע כמו פיזיקה או מתמטיקה ולקחת כסף זה נגד החוק? ואפשר לקבל כנס או משהו?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by slrr,

מתי ניראה מעבדים בפחות מ-20 ננומטר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בתערוכת CES 2016 נפל דבר: שירות ה-VOD הפופולרי ביותר בעולם הגיע לישראל. איך זה נראה, והאם זה באמת שווה את זה? רשמים ראשוניים נטפליקס, שירות הזרמת המדיה המוכר ביותר בעולם הכולל מספר עצום של סדרות וסרטים מגיע גם לישראל, יחד עם עוד 130 מדינות נוספות – כך התבשרנו אתמול בתערוכת CES 2016. מדובר בפצצה, שכן הביקוש לשירות גם בארץ היה גבוה מזה שנים, והנה, הוא הניב תוצאות. חברת יס, הוט וסלקום משדרות מגוון רחב של סדרות האמנם, אך הוא מחסיר הרבה מאוד סדרות מבוקשות ואהובות ברחבי העולם מאידך. הצופים פונים לפתרון פיראטי, דוגמת טורנטים, צפיה ישירה באתרים או דרך מקורות בקודי, לכן הגעתה של נטפליקס, שירות שבו תמורת תשלום חודשי סמלי ניתן לצפות בכל אלו הוא חדשה מרעישה. נטפל…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by Aganathon,

קרה לי היום סיפור ממש מפחיד, ולמרות שאני יודע שזה קרה גם לאחרים, זה היה כל-כך הרבה חוסר מזל שזה מדהים (טוב אולי גם טיפה - אני מדגיש טיפה - טיפשות...). אני מצטער על האורך, אבל לא רציתי לקצר. אני מדליק את המחשב, פתאום אני שומע מן רעש מפחיד, חשבתי שהוא הא אולי מהדיסק הקשיח או ממאוורר כלשהו. הסתכלתי קצת ולא ראיתי כלום. אחר כך הווינדווס עולה, שוב פעם הרעש. הסתכלתי ב-System Properties, וחשכו עיני. המהירות של המעבד : 1.2 ג'יגה (במקום 2.4 !) ישר הבנתי שזה משהו בסביבה שלו, אני מסתכל פנימה, ולאור המנורות אני רואה פלסטיק (של חבק) מאחורי המאוורר של המעבד (בינו לבין ההיטסינק). פתחתי את הידיות של הגוף קירור (של אינטל) ופתאום נופל לי פלסטיק ענקי (לא זה שראיתי). הקטן יותר נשאר תקוע…

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. איזה דגם כדאי לי לקנות על סמך נסיון שלכם או ידע בנושא. תודה

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by redti,

אני עברתי את הצום בקושי רב כאבי ראש צמא בעיקר אוכל לא בעיה ושעמום!!! איך עבר לכם הצום אולי תתנו לי עצות איך זה יעבר בקלות לפעם הבאה?

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. לגבי הסירטון הזה: http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/Abroad/Worldnews/Article,51685.aspx ראיתי מלא סירטונים בחיים שלי אבל זה לא נראה כמו עריכה בניגוד לקודמות. אשמח לשמוע חוות דעת כאן של עורכי וידאו מקצועיים שיכולים להגיד במה מדובר.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

השיר בסוף פרק 6 בעונה 7 שיר מוכר נראה לי שמעתי משהו כמו : we can find out the sonas woo hoo...

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by mrsph666,

שלום. לאחרונה יצא לי להיחשף ל... אם תרצו - מדע החיזור אחרי נקבות, שנקרא בייבמאסטר(אינג). מצאתי אתר (www.babemaster.co.il), שם מציעים קורסים בתשלום ו\או מפגשים. ברצוני ללמוד את זה דרך האינטרנט - אילו אתרים יש עוד (ללא תשלום)? גוגל לא עזר לי הרבה... שמעתי ממישהו שהוא למד את רב הדברים (הוא תותח בקטע הזה, אבל לי ממש אפשרות ליצור איתו קשר) מהאינטרנט. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. ועוד שאלה באותו נושא - עם איזה תכונות אתם נעזרים בגוגל/ג'ימייל? פעם הצלחתי לקבל תזכורת ביומן שלהם למייל. לפני כמה ימים ניסיתי שוב ולא קיבלתי תזכורת. יודעים איך בדיוק עושים את זה? איך מקבלים תזכורת להודעות במייל לפי תאריך ונושא?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by avivlyaviv,

^^^^^

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  16. עולם המדע הבדיוני הקולנועי של ג'יימס קמרון ממשיך לתפוח, ויכלול כעת גם פרק חמישי שיהיה ככל הנראה הקדמה לשובר הקופות הענק שהגיע בשנת 2009 הוליווד התאהבה עד מעל הראש בסדרות ארוכות ומסועפות של סרטים שחולקים יקום עלילתי, כך נראה – וכעת בנוסף ל'מלחמת הכוכבים', עולם הקומיקס של Marvel, עולם הקומיקס של DC Comics ואפילו העולם של סרטי 'מהיר ועצבני', גם הסרט הכניס ביותר אי פעם, אווטאר (Avatar), יהפוך לסדרה גדולה וגרנדיוזית. ג'יימס קמרון, היוצר, הבמאי, התסריטאי והמפיק של סרט הפעולה-מדע בדיוני, ששבר את כל השיאים עם הכנסות בינלאומיות של יותר מ-2.7 מיליארד דולר (בעיקר תודות לטכנולוגיה חדשנית שהחזירה את תלת המימד הסטריאוסקופי לחיינו, למשך מספר שנים) – הודיע כי ישיק לא פחו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by תינוק22,

שלום ,אני מחפש עזרה בזיהוי סרט עם שחקנית מפורסמת שבו בחור שהוא צלם מכיר בחורה צעירה דרך האינטרנט ובסוף הוא מזמין אותה אליו ,והיא מאשימה אותו שהוא רצח איזה בחורה ואחרי שהיא לוכדת אותו בביתו היא מאיימת עליו שהיא תחתוך לו את הביצים , אני יודע שזה נשמע מפגר אבל זה סרט דרמה יחסית חדש . תודה מצאתי , הסרט נקרא : Hard Candy בכיכובה של Ellen page .

18. יש את המשוואה סטנדרטית AX^2 +BX +C איך הולכת השיטה המהירה למצוא את אותה המשוואה בצורה של (X+a)(x+b) תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Alex89,

האם אני יכול לעשות כך שאני יוכל לשלוט ברוחב המסך של ה LCD מהשלט של YES?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by wow,

העלתי תמונה ואין לי מושג איפה אני לוקח את הכתובת. ההעלאה הצליחה וזה מה שיש לי.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  21. Started by nnfyrbsnss,

שבוע הבא אני קונה מחשב חדש (סוף סוף) ואני מתכוון לקנות מskypc את המפרט הבא: http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=D3737DD4-C067-41B6-A77A-7198992235F9 האם המחיר הוא למזומן? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by nir007,

שלום.. האמת אני לא יודע אם זה מתאים לכאן אבל בכל אופן אם לא אני השמח אם תעבירו את זה למקום המתאים. אוקיי אז ככה: אני רוצה להקים עסק שקשור במחשבים (אני לא מתכוון לחנות מחשבים) אלהה אני מתכוון אולי יותר בשפות תיכנות/אבטחת אינטרנט. השמח לעצות..

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by Oreus,

שלום לחברי הפורום, האמת לא מצאתי שום פורום מתאים לשאול את השאלה הזאת, לכן החלטתי שכאן זה המקום הנכון. אני בקרוב מאוד שוקל להתחיל לימודים של אבטחת מידע, קורס רשתות בג'ון ברייס ולאחר מכן הקורס המתקדם שלהם לסייבר ואבטחת מידע. מישהו שמע דברים טובים/לא טובים על ג'ון ברייס? האם כדאי להתחיל ללמוד שם? שאלה נוספת, לפני שאני מתחיל ללמוד את עניין אבטחת המידע, מה אני צריך להתחיל ללמוד בבית על מנת לבוא קצת יותר מוכן? אם מישהו יכול להכווין אותי בנושא אני אשמח מאוד, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  24. Started by אמיר יצחקי,

והנה בגירסת הילד השמן המקפץ http://www.youtube.com/watch?v=esPS86pjAL8&mode=related&search= ;D

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. 1. 2. 3. 4. סליחה שהגודל לא בדיוק מתאים

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים