עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הקמפיין: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/230845.html למי שלא הבין את הבדיחה... SOLID SNAKE המבוגר מ "metal gear solid 4" בזמן ההתקנה והטעינה של המשחק: http://www.youtube.com/watch?v=QqMxx1n2kXE

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  2. אהלן חברים. מחר אני צריך להיות בבקו"ם - בבסיס תל השומר למי שמכיר אותו בשם הזה בלבד. בכל אופן,אני בדר"כ לוקח רכבת עד ההגנה ואז לוקח 35 עד לבקום... חשבתי אולי לקחת את הרכבת עד לת"א מרכז ומשם מהמסוף לקחת 45 (בדקתי באתר של דן) http://www.dan.co.il/search/lines_details.asp?adsCatid=-10&LineNumber=45-_-1119# ואיתו להגיע לתל השומר. עכשיו רשום שהוא עוצר שם במסוף 2000 ומגיע גם לתל השומר..השאלה אם באמת מסוף 2000 זה שם ליד התחנה ויותר חשוב,האם מסוף תל השומר הוא המסוף של הבסיס או של הבית חולים? כי זה די רחוק להליכה ברגל..ואני שם אצל רופא,ככה שאני לא יכול לאחר... ועוד משהו,מישהו יודע כמה זמן לוקח (גם בערך זה טוב) מהמסוף 2000 הזה ליד הרכבת עד לבסיס תל השומר?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by One Man Crew,

רק אני לא הבנתי את הסוף? למה צי'ף היה כזה מנייאק ובסף חנק אותו עם הכרית וברח בעצמו לבד? עוד מלכחתילה הוא שיחק אותה חירש ומוגבל, אבל אחר כך הוא התוודא בפניו הוא רצה לעשות לו מוות קל שלא יסבול אולי? מה זה שתי הצלקות שהיו לו בראש? הוציאו לו חצי גולגולת או מה ? ולשם מה בכלל עשו לו את החישמול באמצע הסרט? בגללל שהוא התפרע? אני יודע שזה עוזר בפסיכיאיטריה, נגד אנשים פסיכוטים, אבל מה זה בידיוק משרה? מתקן גלי חשמל במוח? מרגיע את הבנאדם ? קיצר מי שראה את הסרט(ואני מאמין שהרבה ראו) יודע על מה אני מדבר

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by AsD[eyal],

יש לי הישר מעל המיטה קן צירעות אכזרי אם איזה 20 צירעות מוכנות ומזומנות לצאת מה עושים ?? איך אני מבריח אותם הורג אותם לא יודע משהו ? =/

• 54 תגובות
    • 6.6k צפיות
  5. Started by ForresT,

סתם רציתי לדעת מה אתם חושבים על הנושא..האם הקנאביס צריך להיות חוקי? סתם שתדעו-הקנאביס לא פוגע בבריאות..רק בזיכרון בטווח הקצר אםאתם משתמשים ממש כבדים מעוניין לשמוע דעות בנושא שדי מסקרן אותי בקרב בני הנוער..

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3949805,00.html מסתבר שלמרות שבדרך כלל יש בעיה להחזיר ניידים שהופעלו (בגלל מערכת ההפעלה וכו') השופטת פסקה שמגיע לו להחזיר בגלל שלא הסבירו לו שאי אפשר להחזיר.

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  7. את האבזור הזה לא תמצא בחוברת של פאררי. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3271514,00.html P: מחיר של אנזו חדשה (לא FXX) בסביבות ה $1,000,000 למי שנמצא ברשימה של פאררי.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

אהלן.... חבר שלי (הידוע לשמצה כVega) קנה לי ליומהולדת שני אוגרים - זכר ונקבה.... אוקיי...... אחרי יותר מדי נסיונות...... אמא שלי לא הרשתה לי לשמור אותם בבית אולי בת דודה שלי תקח אותם.... אבל עד אז אני צריך לשמור אליהם משמע........ תגידו לי איך!! עם האוגרים הגיע קילו אוכל שלהם..... אהה ויש להם כלוב גם........... כרגע שמתי להם מים חדשים בכלוב והיה אוכל כבר..... מה לעשות איתם? כמה עולה נסורת? כל כמה זמן לנקות? שמעתי שאם לא נוגעים בגורים שיהיה להם האמא לא תאכל אותם ואין צורך להפריד.... זה נכון? איזה שמות לתת להם? הייתה איזו תוכנית בערוץ 6 לפני איזה חמש שנים על קנגורו וחבר שלו שהיה מין פרה כזאת ושכחתי איך קראו להם מישו זוכר? תנו רעיונות....... אחד מהם כל הזמן על הגלג…

• 88 תגובות
    • 6.8k צפיות
  9. Started by ravid,

אני יודע שהיו מלא דיונים על זה אבל השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות משם. יש לי כרטיס visa אבל רשום עליו שהוא תקף רק בארץ, אז מה זה אומר שאני לא יכול לקנות משם :s05:

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by Pure-Gold,

שלום, ראיתי לפני כמה זמן איזשהו אתר המציע ללקוחות לקנות כל מוצר שרוצים ב eBay והוא ישלח לגתובת החברה שבארצות הברית ( מכיוון שלא כולם שולחים לארץ) ומשם המוצר מגיע לארץ. האם מישהו יודע את שם החברה / אתר ? תודה והמשך יום נעים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ONKYO,

בגלל שנגנב הפלאפון שלי (824 חמוד..) והביטוח (טלטיב-לא להתקרב אליהם) החליט שבא לו לקחת 1500 שקל בשביל שאני אקבל אחד אחר, לא חדש, מחלקים... בקיצור אני רוצה לקנות מכשיר חדש ומצאתי באיביי את המכשיר שאני רוצה: נוקיה 6100, אני לא צריך מידע על המכשיר, אני מכיר אותו והוא הבחירה שלי. הקטע הוא הקניה מאיביי זה הקישור http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3057455429&category=41346 קראתי וראיתי שיש לו 100% של positive feedback, לא נשמע קצת מוזר? 100% ?? מה דעתכם? מישהו כבר קנה מאיביי? ויודע איך הולך התשלום? (לפני קבלת המוצר? אחרי? מה קורה אם לא מקבלים את המוצר?) ויש לי בן דוד בארה"ב, חשבתי לשלוח אליו ואז ממנו להביא את זה דרך עוד מישו מהמשפחה שטס לבקר כי בארץ בטח …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. החלטתי להזמין ספק-כח מחנות שלא אנקוב בשמה,בצעתי את ההזמנה ביום שישי (אתר מאובטח),סבבה. יום ראשון בבוקר מתקשרת אלי הפקידה או מי שלא תהיה שהיא צריכה את פרטי כרטיס האשראי שלי,אמרתי לה שנתתי את פרטי הכרטיס ברגע שהזמנתי,היא אומרת שהיא חייבת לדעת את פרטי כרטיס האשראי ושאין לה גישה למספר ועוד שטויות כאלו. אמרתי לה: מותק,אני מזמין כבר במשך שנים דרך האינטרנט מוצרים מכל העולם כולל ישראל,ואף פעם לא נתקלתי בדבר כזה שאני צריך לתת את פרטי כרטיס האשראי שלי בזמן קנייה וגם אחר כך טלפונית. היא אמרה שהיא מצטערת אבל ככה הם עובדים. אמרתי לה לא תודה ואני מעוניין לבטל את ההזמנה. עצוב. ועוד סיפור על חנות אחרת (שלא אנקוב בשמה אבל יש כאן באנרים שלה :) רציתי להזמין את אותו ספק-כח משם,בדף של …

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by נערי,

שלום לכולם אני קונה קבועה באתר של אליאקספרס - מרוצה מאוד, אתמול כשחיפשתי מעיל מצאתי חנות עם מחירים מאוד זולים, איך אני יכולה לדעת אם הוא אמין? בכל המשובים לא ראיתי אפילו משוב אחד מקונה- לא חיובי ולא שלילי, כתבתי לו שאלה והוא לא ענה לי, תוך כדי שאני מתארת כאן את הסיטואציה, אני מבינה שהוא לא אמין, אך המחירים הזולים שלו מפתים אותי, למי אפשר לפנות שם באתר כדי שיתן לי מידע האם החנות הזאת אמינה? האם יש למישהו נסיון עם חנות לא אמינה שם? לי בנתיים לא קרה כזה דבר, אשמח לשמוע תגובות תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. אני רוצה לקנות מצלמה והמחירים שמה ממש שווים ועוד עם מתנות - חצובה עדשות ובלה בלה.... האם שווה לקנות? למוכר יש דירוג טוב מאוד, המחיר הוא חצי מחיר מבארץ, ואני יעשה משלוח כנראה למישהו בחו"ל, מה אתם אומרים? שווה?.

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  15. לאחרונה הוארו עיני לכמות גדולה של אתרי מכרזים ברשת שמציעים מגוון רחב של מוצרים. לכאורה, הדבר נראה משתלם ביותר, אתה קובע את המחיר שאתה מוכן לשלם תמורת המוצר שאתה מעוניין בו. האמת שבסופו של דבר הדבר אינו כך במציאות. בדר"כ המוצר שנמכר במרכז באותם מכירות הוא ביחידה בודדת ולכן יש רבים אשר מציעים הצעות על אותו המוצר ובכך מעלים את המחיר במהירות. נודע לי גם כן, כי יש חברות אשר מפקידות את העובדים שלהם להשתתף במכרזים ולהעלות את המחירים כמו כל גולש מן השורה ובך לרמות את המכרז ולגרום למחיר לעלות בצורה משמעותית. בסוף כל הסיפור הזה, השאלה הנשאלת, היא האם זה באמת שווה ומשתלם ? האם המחיר באמת אטרקטיבי לעומת מחיר השוק? אשמח לשמוע את דתעכם בנושא, מבלי להזכיר שמות של אתרים וחברות כמובן.

16. Started by michaelsko,

שלום, אני מתכנן רכישה של אוזניות מאתר Amazon.com וחשבתי להיעזר באתר Mustop. האם מישהו קנה בעזרת אתר זה? כמה זמן לקח למוצר להגיע לארץ והאם היו בעיות כלשהן? נ.ב : ביצעתי חיפוש בפורום וראיתי הרבה הפניות לאתר Mustop כדרך לקנות מחו"ל אבל לא ראיתי דעה של מישהו שקנה שם בעצמו. תודה מראש :cwm35:

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by KF,

אני מעוניין לקנות מוצר כלשהו מאיביי.. המוכר דורש תשלום דרך פייפאל מבלי כל התהליך של איביי עם buy it now וכד'.. פשוט לשלוח לו תשלום למשתמש שלו בפייפאל ולרשום לו לאחר מכן את הכתובת שלי.. רציתי לדעת האם יש לי ממה לחשוש לפני שאני שולח לו תשלום ? *אני מעוניין לשלוח לו את התשלום מכיוון שאני אקבל הנחה מסכום התשלום המופיע בעמוד המוצר שלו באיביי. תודה לכולם

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by core_i7,

טוב אז אני מתעתד לרכוש מחשב נייח מבוסס i7, ללא מסך, ואני מתלבט בין שתי החנויות הנ"ל. לפי ניסיונכם באיזו חנות ההרכבה איכותית יותר? במובן של הקפדה על הרכבת הקירור למעבד, סידור הכבלים, ובכלל הארגון הפנימי של המארז עבור סירקולצית אוויר מיטבית. המחיר ב iqpc זול בסביבות 250 ש"ח, מתוך 7000.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by THE FOX,

הייתי רוצה לדעת איך הולך כל הקטע של הקנייה מEBAY? ואיך זה הולך בתחום של המשלוחים מחול? למשל אם אני רוצה לקנות מעבד המשלוח יגיע לסכומים גבוהים? ??? ואם יש מכס על מוצרי מחשב בארצנו בכלל?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  20. Started by michaelsko,

שלום. אני רוצה לתת אזהרה לכל מי שחושב להזמין מאתר Ecost.com. העיניין הוא שהזמנתי משם אוזניות בעזרת כרטיס אשראי בינלאומי (מאסטרכארד) שכבר הזמנתי בעזרתו מאתרים אחרים. קיבלתי אי-מייל שהם קיבלו את ההזמנה ומטפלים בה. לאחר יום אחד, קיבלתי אי-מייל נוסף אשר אומר שהם ביטלו את ההזמנה שלי מפני שכרטיס האשראי רשום על כתובת שנמצאת מחוץ לארה"ב ולכן הן לא יכולים לטפל בהזמנה. כמו כן נאמר שאם אני רוצה בכל זאת להמשיך עם ההזמנה, אני צריך לשלוח להם בפקס פרטים מאוד רגישים כגון צילום הכרטיס עצמו מ-2 הצדדים, צילום תעודה מזהה ואישור חתום בכתב המאשר להם לשלוח אלי את החבילה. אני רק רוצה שכולם ידעו שזה מה שדרוש על מנת להזמין משם ומי שאינו מוכן לשלוח להם את הפרטים האלה חבל שיבזבז את הזמן שלו בניסיון …

21. Started by alfred3,

אני רוצה לרכוש הארד דיסק למחשב הנייד ואין אפשרות לרכוש עם כרטיס האשראי שלי . המליצו לי להשתמש ב PAY PAL האם מישהו השתמש כבר באופציה הזאת האם זה בטוח? יש אתר אמין וזול שאתם ממליצים ? אני לא צריך משלוח לארץ יש לי כתובת למשלוח בחו"ל. אודה לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by ohad5g,

שלום קניתי מוצר מאתר ebay . (מברשת שיניים חשמלית ) לאחר יום הטענה( 18 שעות כפי שכתוב בספר) המטען נישרף הלכתי לחנות חשמל חשבתי שמשהו לא בסדר בשקע בהתחלה ,אמרו לי שהוא נשרף בגלל בארצות הברית יש מתח אחר של חשמל 120 במקום 224 , אין לי מושג אם המכור יביא לי מטען חדש מה עושים נתקעתי בלי מטען מאיפה לי לדעת שיש הבדלים במתחים . אם לפנות למוכר הוא יכול לשלוח לי מטען ? תודה ושבת שלום

23. Started by Bessmertniy,

שלום תגידו מישהו פה רוצה לארגן איזה קניה גדולה מאתר בחול כמו ה jab tech שיש מישלוח לארץ? מישהו שיש לו כסף ניפגש כמה חברה של ה פורום נביא לו את ה כסף... ואם הוא יכול שיבקש ממהורים שלו שיזמינו את החלקים כל אחד רוצה....(שיכניסו את הכסף לבנק או משהו ואז יזמינו , לא יודע איך..) וככה גם נתחלק כולנו ב דמי מישלוח שיצא פחות.... מישהו בעד הפרוייקט?

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by HumanFly,

שלום, מי היבואן של DFI בארץ ? והאם ניתן לקנות ממנו באופן פרטי ביותר זול ?? אותו דבר לגבי כרטיסים האם אפשר לעשות דבר כזה ?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.