כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
http://gigapan.org/viewGigapanFullscreen.php?auth=033ef14483ee899496648c2b4b06233c משהו מדהים
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוא הגיע היום בדיוק לגיל 18 ומותר לו: - לקנות אלכוהול - להיכנס לפאבים - לעשות רישיון לאופנוע כבד - לשאת נשק חם - לחטוף מכות משוטרים - להיכנס למעצר עם עבריינים בגירים - לשבת בכלא - לראות פורנו - להיכנס למועדוני חשפנות - לשכב עם זקנות - לחתום על כרטיס "אדי" לתרומת איברים - לקנות מוצרי טבק וסיגריות בפיצוציות - להשתתף בסרט פורנוגרפי / להציג את גופו בעירום בהקשר מיני - להפוך לחובש מוסמך של מד"א תוסיפו עוד דברים! מזל טובבבבבבבבבבבבבבב :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :beerchug: :birthday: :birthday: :birthday:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תרגיל 66 בעמ' 694 מתמטיקה 005 של בני גורן: בסדרה חשבונית 15 איבריםץ סכום חמשת האיברים האמצעיים הוא 300 וסכום חמשת האיברים האחרונים הוא 500. צריך למצוא את סכום הסדרה את האיבר הראשון ואת הפרש הסדרה אז הגעתי לנוסחה שסכום הסדרה שווה ל15A1+105D וזה שווה לסכום הסדרה כולה וכאן נתקעתי באיך להמשיך ניסיתי לחבר עם שאר הנוסחאות של האיברים האמצעיים והאחרונים ולא הצלחתי תרגיל נוסף תרגיל 72 עמ' 695 בסדרה חשבוןנית סכום האיברים הוא 144ץ האיבר הראשון הוא -10. והפרש הסדרה הוא 4. חשב את סכום האיברים במקומות הזוגיים. הבנתי שיש N/2 איברים בסדרה הD שווה ל8 כי צריך תסכום רק של האיברים הזוגיים וזהו פה נתקעתי באיך להמשיך תודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כ6500 אלף שקל פקדון מהשירות לאומי, להבדיל מהצבא, במידה ואני לא ישתמש בפיקדון הפקדון יחזור תוך 5~ שנים לעמותה שבא שירתתי שירות לאומי. חשבתי לקחת מספר קורסים בכל מיני נושאים להעשרת הידע שלי אך אאפשר לשלם להם בעזרת הפקדון. הבנתי שאני יכול להשתמש בכסף כאשר אני פותח עסק, וגם עסק פתור ממס. זה בעיה לפתוח עסק פתור ולסגור אותו לאחר מספר חודשים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אתחיל: כך תהפוך להאקר ישראלי ב-10 צעדים פשוטים: 1 האקר ישראלי בשונה מהאקרים בינלאומיים פועל בראש ובראשונה על מנת להטביע את חותמו ברשת, לכן עוד בטרם תתחיל במלאכת ההקינג, דאג לבחור לעצמך שם מפוצץ, כמו האניילזר, האורגייזר, הדיסק-לייזר או אליעייזר משוך בגייזר 2 הכן מראש רשימת אתרים, מוסדות, ארגונים פילנטרופים ומשרדים ממשלתיים, שאליהם בכוונתך לחדור. זה אולי נועד לכישלון מראש, אך יעשיר מאוד רשימת הבוק-מארקס שלך. 3 לפני שאתה מתחיל בהשמדת האתר, דאג להירשם ברשימת התפוצה שלו, השאר הודעה לווב-מאסטר והסבר את המניעים האידאולוגים העומדים מאחורי חיסול האתר. אקט זה יתרום להפיכתך לאגדה כבר בחייך ולשיווקך תחת המותג "ההאקר הישראלי הכי מטומטם ברשת". 4 דאג להצטייד מבעוד מועד בתוכנת "נטבאס…
-
- 53 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור ישיר ל setpoint 4.7 vista 64 bit ההורדה מהאתר של לוג'יטק פשוט לא זזה ואני לא מוצא קישור ישיר... לא אכפת לי מאיפה, העיקר שיוריד לי על יותר מ- 5 KB תודה...
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה סעיף זה בחוק שאסור לפתוח מכתבים? המשטרה תעשה משהו? הגישו על זה אי פעם כתב אישום?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני מאוד מעוניין ללמוד בצורה מעמיקה את נושא הרשתות ואני רוצה לקחת קורס באחת המכללות שיש בחיפה. אשמח לקבל המלצות. תודה !
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר עכבר רגיל של מחשב (USB כמובן) ל PS2 ? ו שהוא יפעל טוב. (אם זה לא הפורום המתאים אז מצטער)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3670684,00.html כתבה לא רעה בכלל בYnet על מוצרים שהיו ואינם עוד. רוב המוצרים שהם הם מוצרי מאכל, חוץ מ"קווסטים"(הא?), ואכן מעלה חיוך נוסטלגי אחד או שניים. כיוון שאני אינני גדול בשנים, יש שם דברים רבים שאני לא מכיר (כמו זיפ), אבל כמה דברים שאני זוכר מאוד לחיוב, כמו גלידות טנוגה, ובעיקר בעיקר - "מעדן הגולן"! אחחח היו ימים. אני הייתי מכניס לשם גם קינלי(לא הדרעק שיש עכשיו, מה שהיה לפני "פאנטה"). עוד מאכלים נוסטלגיים עולים לכם בראש? תגובות לכתבה? טקבקו כאן!(נסחפתי טיפה)
-
- 77 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
-
שלום אתם בטח מכירים את המוזיקה שיש חייזרים אז מישהו יודע איך קוראים למוזיקה בפתיחה של תיקים באפלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לשאול אם מישהו יודע איך משלמים לSKYPC ולא ע"י שטרות. הם משגעים את השכל בתקנון שהמחיר הוא על שטרות בלבד אבל מה שהם לא כותבים זה כמה עולה בכ.אשראי. אני שונא שאנשים חושבים שאני הולך לשלם להם 5000 ש"ח במזומן. מישהו יודע כמה זה?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מי שיודע שירשום באיזה תאריך הוא יהיה והאם הוא יהיה בעזריאלי בתודה מראש .
-
שלום! אני זקוק להמלצה לנגן מוזיקה וסרטים (לא חייב עם מסך ענקי... יותר קומפקטי, נגיד 2.5") התקציב הוא 480 ש"ח, מומלץ פחות ומומלץ חנות באיזור רחובות אבל לא חייב! חשבתי על creative zen... מה אתם אומרים? זה הכי טוב שאני יכול להביא בטווח המחירים הזה?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
זה דחוף חבר שלי הוריד בטעות ספייוואר והוא לא יכול להפטר ממנו והוא לא מצליח להכנס לאינטרנט אם מישהו שמע על תוכנה שיכולה לשחזר את הווינדוס שיגיד ונ.ב הוא גם לא יכול לעשות שחזור מערכת אם למישהו יש תוכנה או משהו שיכול לעזור שיגיד בבקשה תודה רבה מראש :) :) :)
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
נניח ורכשתי משהו מבן אדם שהוא יחסית מופשט ( משחק PSN דרך חשבון שייר בPS3 למי שמבין) והבן אדם לא קיים את החלק שלו בעסקה, האם יש דרך בה אוכל להחזיר את הכסף? ניסיתי לפתוח RESOLUTION CENTER אבל רשום שאי אפשר בגלל שכנראה פשוט שלחתי את הכסף
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בפתרון של יואל גבע חסרות 7 תשובות בחלק השלישי.עיתון לא קניתי אתמול ואני חייב פתרון,במיוחד של שאלה 8-שיקגו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איך אני בודק מצב חשבון בחברת פלאפון? (בסלקום למשל זה 444*)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל מצטער שפתחתי את זה כאן אני לא מצאתי סימנייה "כללי" או משהו אז אם אפשר בבקשה אתרים שאפשר לעקוב אחר משלוחים מחו"ל נמחקו לי כולם..= \
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני יודע שזה לא נהוג לפרסם פה פשוט אני מאשקלון ורכשתי לפניי כשבועיים את ה gatewatch ליום הולדת(מפנדה) ואחד הסנסורים היה דפוק הם אומרים לי שאני צריך לשלוח את המוצר אלייהם (מה שאומר שאני צריך לשלם משלוח של כ45 שח על מוצר דפוק שלהם) או שאני יגיע אלייהם מאשקלון לקיסריה (כשעתיים וחצי נסיעה) בכל אופן אני מתכנן קניה גדולה של רכיבי מודינג ומאווררים אני רוצה למצוא חנות(עם אתר אינטרנט כמובן) אחרת שנמצאת באיזור הדרום/מרכז ת"א, ראשון,חולון שלא יהיה ממש רחוק ממני שאני יוכל ליסוע אם יהיו לי בעיות במוצרים ולא כמו פנדה שזה כמעט בלתי אפשרי בשבילי. תודה לעוזרים. נ.ב אם לא ניתן לפרסם חנויות גם הודעות בפרטי יתקבלו בשמחה..:]
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי שיר שאני רוצה לפרסם אותו ברדיו. איך אני יכול לגרום להם לקבל אותו ולהשמיע אותו ברדיו?
-
- 9 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
-