עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ONKYO,

לא כולם חדשים, ולא כולם ישנים, אבל כולם חזקים Sarah Brightman-harem (חפשו את הגרסא האלקטרונית, כי אני חושב שיש גם גרסא פשוטה) מרי לנצח, של עברי לידר, ברמיקס של henree (לא בטוח שתמצאו אותו, אבל שווה לנסות...) Narcotic Thrust- Safe From Harm (Peter Rauhofer Mix) midway - Monkey Forest (Original Mix) Dark Monks - Insane (Steve Murano RMX) חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!! DJ Skribble And David Waxman-Appreciate Me (NYC Roxy Mix) תהנו...

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  2. שלום! לי יש מוטורולה E1 ולחבר שלי יש תא הV3X. עכשיו כשאני רוצה לשלוח לו שיר או תמונה אין בעיה אני עושה העבר דרך בלוטוט' והפלא שלי יש מזהה אאת שלו.. אבל כשרוצים ההפך והוא מנסה לשלוח לי שיר הפלא שלו מחפש התקנים ולא מוצא אותי..גם אם אני עושה "מצא אותי"... לפני כן הצליחתי להעביר לפלא שלי קבצים מסוני אריקסון K700I בלי בעיה וממוטורולה V3 ( למרות שגם בזה בפעם האחרונה לא זיהה לי תפלאפון..) לי אין שום בעיה לשלוח קבציםם.. תודה... שמעון

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  3. http://www.freegadget.co.il/vote.php?uId=7

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by alonezer,

שלום, נשבר לי המסך של המחשב נייד של לנובו המחשב נקנה באופיס דיפו. האם יש טעם ללכת לאופיס דיפו ושם לשלוח לתיקון או יש ללכת למעבדות לנובו? כמה בערך יאלה תיקון כזה למסך 15.4? תודה.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  5. שלום לכולם מישהו יכול בבקשה להגיד לי מאיפה מורידים את הסרט של LEVITATION? ש- NINJA GUZ עשה?? אני פשוט מחפש כבר הרבה זמן ואני לא מוצא

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by TomB,

www.whatisthematrix.com

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  7. Started by duk4u,

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by nadavP3,

אני הואב מישהיא***** שלא אחפת לה ממני בכלל אז מה אתם אומרים חיים בזבל,לא,כן,בססה?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by omerha,

אני אודה לעוזרים ...

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by xXDevil4Xx,

אתם יודעים שאת המארזים sunbeam transformer בפנדה הורידו מ-600 ל-400 בגללי שדיברתי עם האחראית ואמרתי לה שזה יקר לעומת אתרים אחרים והיא הורידה חחחחחחחחחחחחחחחחחח......................... :jump: :jump:

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  11. אז ככה, השאלה היא: k(x^2+3)-2=2x(k-2) z וצריך למצוא לאילו ערכי K יש למשוואה שני פתרונות ממשים.. עכשיו, אם מישהו יוכל לכתוב לי את הדרך ואת הפתרון זה ממש יעזור לי כדי שאני אבין את העיקרון של זה.. תודה ענקית מראש

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  12. שלום רב, מחפש קלטות וידאו לצפייה אישית בלבד של השעשועון "עשינו עסק" ששודר בזמנו בשנים 94-96 בהנחיית אברי גלעד בערוץ 2. אם מישהו בעבר הקליט או מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג כזה דבר אודה לכם אם תגיבו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  13. ליום הולדת של אבא שלי.... אני מחפש באינטרנט, מי שיכול לתת לי המלצות ולינקים לאתרים טובים ואמינים יעזור מאוד, גם פומביות זה טוב אם תתנו מחיר שוק נורמאלי.... וגם אתרים עם ביקורות יעזרו... תודה מראש עריכה מס' 1: מצאתי את האתר הבא http://www.j-rubin.co.il והוא נירא לי די אמין, יש להם הצעות טובות??

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by אביהרץ,

שמעו אני נרקומן של המוזיקה הזאת ואני לא יודע איפה יש מסיבות טובות או איפה באינטרנט מתאגדים כל היוצרים ואוהדי המוזיקה (כך שגם אין לי הרבה מה לשמוע.. ) אם מישהו יכול לעזור לי בנושא (בפרטי או פה) הוא יקבל חיבוק תודה :]

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  15. אמאזון לא שולחים את רובם לארץ, אני מחפש חנות אחת עם מבחר גדול של כל מני סוגי מפרטים ולעשות את הכל בקניה אחת

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  16. http://news.walla.co.il/?w=//686842

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  17. http://img205.imageshack.us/my.php?image=alexk.jpg זה מין אתר כזה שאנשים מציירים בוא בזמן אמת מישהו אולי יודע איך מה האתר? מה הקישור לזה או איך קוראים לו? זה אתר כזה לא יודע של אנשים שמציירים ביחד ONLINE לא יודע חחחאני חייב דחוף הינה עוד אחד זה בעצם כזה עיגול שאנשים מציירים בתוכו מכול העולם ONLINE ככול שעושים זום זה מתקרב ואפשר לצייר קיצור http://img205.imageshack.us/my.php?image=piss2.jpg אני צריך קישור לאתר הזה פליז אולי מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  18. מישהו איפה הוא נמצא ?

19. Started by m0sh,

טוב חברה, אז מחר אני מתגייס יש לי פרופיל 45 רפואי ככה שהרבה אני לא יעשה ואני מאמין שתוך חודש-חודשיים אני כבר יחזור יומיות אז לא ממש נורא אבל יש מצב גדול שאני נתקע עכשיו חודש בבקו"ם. העיקר כבר להתגייס כי נשבר לי ומיציתי את עצמי (איביזה+אמסטרדם) בקיצור שמרו על עצמך ונתראה מתישהו! יום טוב

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  20. שלום, אני רוצה למכור כרטיס מסך מדגם : Point Of View 7600GS 256MB PCI-E וספק כח ג'נרי JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 24pin retail כמה לדעתכם הם שווים כיום? כמובן שהם במצב מצויין, ללא תקלות והיו בשימוש כמעט שנה.. תודה.

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  21. ובכן, Live Sale הוא אתר המרכז ומפרסם מאמרים הקשורים לכלכלה, מיסים, מניות, מסחר, הלוואות ועוד, בשפה האנגלית. כל המעוניינים מוזמנים להכנס ולקרוא את המידע, אשר מתעדכן בכל הזדמנות אפשרית. לחצו כאן ע"מ להכנס לאתר. במידה ויש הערות (חיוביות ושליליות גם יחד), אל תהססו להגיב.

22. Started by HeaT-SinK,

לעדשות מגע יש חסרונות כל שהן לפי דעתכם? מה ההבדל בין רכות לקשות ? מישהו מכיר תחברה חניטא או משהו יצרנית עדשות ?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by Sex$Booster2007,

שלום, הייתי רוצה לדעת מדוע בהוספת הפרויקטים לא מופיעים המעבדים החדשים של AMD בסוקט AM2 עם 65NM? רציתי רק לדעת מתי שזה יתעדכן, כי אני מעוניין להוסיף פרויקט על הX2 4000+ 65NM והלוח לא מעודכן כבר כמה זמן.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  24. Started by de money,

כל הכרטיסים נגמרו אז מי שנשאר בלי כרטיס שירשום פה ונדסקס על המחיר

25. Started by IG,

IF YOU DON'T READ THIS TO THE VERY END, YOU HAVE LOST A DAY IN YOUR LIFE. AND WHEN YOU HAVE FINISHED, DO AS I AM DOING AND SEND IT ON. George Carlin's Views on Aging Do you realize that the only time in our lives when we like to get old is when we're kids? If you're less than 10 years old, you're so excited about aging that you think in fractions. "How old are you?" "I'm four and a half!" You're never thirty-six and a half. You're four and a half, going on five! That's the key. You get into your teens, now they can't hold you back. You jump to the next number, or even a few ahead. "How old are you?" "I'm gonna be 16!" You could be 13, but hey, you're gonna be 16! And then…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים