עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yanushka,

בלופ

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by david32,

אני מחפש מוזיקה שקטה , כמו למשל בפסקול של המשחק BRAID. חוץ מזה גם אשמח להמלצה למוזיקה אירית. תודה.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by First Squad,

4. עוד מעט יש לי מבחן בהבעה (כיתה ט') ואני מחפש אתר ללמוד, למישהו יש אתרים עם הסברים ? חיפשתי בגוגל ומצאתי רק חומר מאתרים של בתי ספר, למישהו יש אתר מיוחד רק לזה ?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  5. שלום כולם רציתי לדעת אם שיטת המיסוי החדשה הולכת להשפיע על שוק האופנועים? אם כן אז איך? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by daniel666,

להשוות תשובות 3 יח מתוך 5

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  7. אני מתכוון לחנייה בכחול לבן שמחולקת לאיזורים תודה.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by avi2014,

מישהו מכיר את הדבר הזה ומה הדרגה שלכם??? http://www.slang.co.il/cgi-bin/frt/index.cgi?579706

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by iem,

נתקעתי בבעיה \ התלבטות. בהרצאה אנחנו לרוב מוכיחים טענות לפי "יהא X שייך ל... כך ש.." ואני יודע שיש דרכים של חוקי דה מורגן וקומוטטיביות ודיסטריוטיביות (רשמתי נכון?!) אבל המרצה מסבכת עניינים... אז איך אני למשל מוכיח את : (A n B)X C = (AXC) n (BXC) לציין כי n מציין חיתוך... אז איך מוכיחים לפי כללים פשוטים \ מפריכים באופן קליל ? אשמח ללמוד את השיטה. תודה !

10. שלום ידוע שאפשר ללכת לערוך דין ולשאול אותו על אדם מסויים אם יש לו עיקולים או תיק בהוצאה לפעול. כמובן שעורך הדין לוקח כסף על טרחה שכזאת. האם מישהו יודע כיצד הם מבררים עניין שכזה? איך אני, בתור בעל עסק, יכול לבדוק מידע שכזה? עוד שאלה שרציתי לשאול איפה אני יכול לפרסם חינם באינטרנט עסק? יש חייה כזאת?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם! אני חייב את עזרתכם הנדיבה! אני צריך ברוב טובכם הזמנה לפתוח דואר בגימייל! בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  12. הייתי רוצה לנקות אותו , באיזה דרך הכי טוב . ?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  13. לא ידעתי אם זה שייך לאחד הפורומים האחרים אז כתבתי בפורום זה. לפני כמה זמן הייתי בחנות TNT, ושמתי לב שבתא ההלבשה ישנה מנורה שנראה לי שהיא מקנה גוון (אולי אדמדם מעט) הגורם לעור הגוף להראות שזוף יותר ממה שהוא באמת. יש למישהו מושג על מה אני מדבר, איך זה נקרא, האם דמיינתי, איפה קונים את זה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by רביד,

זה נעלם מהאתר של משרד החינוך צריך דחוף!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by stone cold,

יום אחד היה אסון במגרש כדורגל והגיעו לשמיים 50 אלף גברים במכה אחת אז ה' לא ידע איך למיין אותם ואמר לבחורים לעמוד ב 2 שורות , שורה בצד ימין לכל הגברים הפחדנים שעושים כל מה שהאשה רוצה ומחפדים מימנה ובצד שמאל יעמדו כל הגברים האמיתיים שיודעים לעמוד על שלהם ולא חוששים, אחרי 10 דקות רואה ה' שיש לו 2 שורות מוכנות בשורה בצד ימין יש תור ארוך ארוך ובשורה מצד שמאל רואה ה' רק איש 1 קטן כזה מקובצ'ץ תימני , בא אליו ה' אומר לו: וואלה כל הכבוד לך אתה גבר אמיתי ואתן לך את הזכות להכנס ראשון ולא לעמוד בתור תקבל את כל הפינוקים של גן עדן רק תסביר לי דבר אחד איך זה שאתה כזה קטן יצאת כזה גבר וכולם פה פחדנים שעושים כל מה שהאישה רוצה , אז אומר לו התימני : אה ? מה ? לא יודע אישתי אמרה לי לעמוד בצד…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  16. שלום, רציתי לדעת אם מישהו ראה או מכיר או סתם עכשיו מחפש ומוצא במקרה מחקר שבודק את ההבדל בפגיעה בראייה בין עבודה ממושכת מול מסך LCD למסך CRT. ידוע כי ישנו הבדל וישנם מסכים שמצריכים מאמץ יתר לעבודה עימם וכאלה עם פחות, שאלתי האם מישהו מכיר מסמך מחקרי שכזה שמצביע על הבדלים בריאותיים לעין. תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by FTP,

אני צריך MP3 בסביבות ה600 שח ואני צריך שישמעו בו מצויין בלי להתפשר על איכות, שישמעו את הבאס, גיטרות הכל מעולה אם אפשר בסביבות גיגה עד 3.... תודה רבה ראיתי כל מיני בזאפ ואין לי מושג מה לבחור

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  18. כשאני נכנס דרך פיירפוקס כתוב לי שאני 'מורחק' מהפורום..וכשאני נכנס דרך האקספלורר אז אני מצליח להכנס...זה רק מהיום ככה...בהתחלה חשבתי שבאמת חסמו אותי לא הבנתי למה :-X לעוד מישהו זה קורה?

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by yanivnn,

אתמול הזדמן לי אתר שלא ידעתי עליו אשר הניב לי תוצאות מוזרות מאד {בחלקם} איני יודע על אמינות האתר וטיב דבריו אבל אם הוא מהימן אז הנתונים באמת מפתיעים... האתר הוא http://clients.futuremark.com/peacekeeper/results.action?key=6Nvb שבודק כביכול איזה דפדפן יהיה הכי טוב למשתמש.... עד לבדיקה הייתי בטוח שכרום הוא הכי קל ומהיר אבל אחרי השוואה לפי נתוני האתר האקספלורר 9 היה כפול או יותר קצת ופיירפוקס היה כמעט כפול מהאקספלורר... מה אתם אומרים

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  20. אז עוד שנה מסתיימת לנו עכשיו ורציתי לדעת מהו הדבר האלקטרוני שבאמת עשה וכבש את שנת 2003? תנו (אם יש לכם..) את שלושת המקומות הראשונים שלכם (ואם אפשר אז תסבירו למה דוקא בחרתם את המקום הראשון)

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by lia1966,

שלום לכולם המסמך כתוב בלשון נקבה בשל מקוריותו בלשון נקבה, אך מכוון לשני המינים. מצאתי את מה שאתם הולכים לקרוא במהלך אחד משיטוטי ברשת, ובדיוק כמוכם עכשיו, נתקלתי במאמר הזה במקרה. המאמר מספר על זה שאנו יכולים להרוויח כסף, הרבה כסף, בתוך שבועות קצרים, ועם השקעה בסיסית של רק 6$ או 30 ש"ח + 6 בולים. המחשבה הראשונה שלי הייתה שזו הונאה, אמרתי לעצמי, "כן, בטח..." הייתי סקפטית, אבל כמו רובנו הייתי גם סקרנית והמשכתי לקרוא. היה כתוב שם, שאם אשלח 1$ או 5 ש"ח לכל אחד מ 6 השמות והכתובות שהיו רשומים במאמר, אוכל לעשות אלפי דולרים בזמן מאד קצר. בנוסף צריך להוסיף את השם ואת הכתובת שלך כמספר 6 בתחתית הרשימה ולשלוח ל300 קבוצות דיון( ברשת ) יש בערך 500,000 וזה פותח אפשרות לשוק די גדול, לא…

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  22. http://www.teagames.com/games/funkytruck4wd/play.php http://www.teagames.com/games/funkytruck3/play.php http://www.teagames.com/games/funkytruck/play.php http://www.teagames.com/games/funkytruckarizona/play.php - תנסו מחפש משחקים בסגנון, שיהיו פלאש ללא התקנה, לא להמליץ על Elasto Mania.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  23. מזמן הייתה לי את התוכנה הזאת של התמונות שאתה צריך להוריד ואז כל יום אתה יכול להוריד עוד 5 תמונות לשולחן העבודה ...אני רוצה עוד פעם להוריד את זה אבל אני לא זוכר את האתר..אולי מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by zorgi,

היי אני חושב לעשות צניחה חופשית ואולי אפילו קורס שלם, אף פעם לא צנחתי.. הייתי רוצה לישמוע מאנשים שעשו את זה כבר אם זה שווה לעשות, ואם מישהו עשה קורס אז בכלל אני אשמח לישמוע. יש כאן אנשים שעשו את זה או שחשבו לעשות צניחה חופשית?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.