עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זה שכאילו איזה אחת רודפת אחרי מישהו עם לפטופ ורוצה להביא לו תמודם נייד הזה.. קיצור, מה שם השיר ?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  2. שלום לכולם יש את הצאט הזה של הסלולרי mushroom.co.il או bleep.co.il מישהו יודע אם אפשר לגשת לצאט הזה דרך המחשב ולא הפלאפון ? תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  3. אני צריך אתר טוב לרמה לפחות של 4 יחידות ללימוד אנגלית שיהיה שם הכל זמנים,אנסין וכל השטויות מקווה שתמליצו לי על משהו טוב כי אני מצאתי רק זבל

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  4. Started by SixKiller,

שלום אני לבד בבית ואני לא יוכל לדבר עם אף אחד עד מחר בבוקר שכולם יחזרון מנתניה כל המשפחה שלי שם... ושאני מתקופף יש לי לחץ מפחיד במצח וזה כואב מישהו יכול לעזור אולי לשלוח לי תרופות? ;D

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by ranran,

שלום לכם חברים מישהו יכול להגיד לי באיזה שעות כל השאלונים של אנגלית מועד ב' (9 ליולי) וכל השאלונים של מת' מועד ב' (14 ליולי) זה ממש דחוף לי ולא מצאתי באינטרנט תודה רבה

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by Amit_Alcobi,

http://www.google.com/tisp/ תקנו אותי אם אני טועה.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  7. משעמם לי כבר מהשירים שליף רוצה משהו חדש, מה אתם ממליצים? (לא מזרחית!!!) תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  8. תודה ל@Moon-Mage@A-10 על העזרה בבחירת מעבד ובכללי. זה התחיל ממפרט כזה: 4GB RAM 500GB HDD מעבד i3 כרטיס מסך GT 630 ספק כוח 500W שודרג ל 16GB RAM שודרג למעבד i7 (יד2 200) שודרג לכרטיס מסך GTX1060 3GB(יד 2 400) שודרג לספק כוח 650W(יד2 250) הוחלף מאוורר למארז(25 בערך) (לפני סידור כבלים) אחרי סדר- שודרג קירור למעבד Pure Rock Slim 2(עלה 113) התווסף זיכרון 240GB SSD (100 בערך) אפשר לסכם שלמדתי מהתהליך ואני מרוצה מהתוצאה הסופית. תודה ,וכל טוב.

9. כמו שרשום בכותרת. אני צריך משהו קרוב לאשדוד למרות שזה לא הכי חובה. מה אומרים על אייבורי בתור יבואנים? את ההרכבה פיזית אני עושה לבד כי אני פחות סומך על אנשים שינגעו לי במחשב. אני צריך שירות, מחירים סבירים (כמובן שאם זול יותר יותר נחמד אבל הכיוון לאמינות), ושלא יסגרו בזמן הקרוב (אחריות) ושלא "דוחפים" לאנשים רכיבים מחודשים כמו ***. תודה יבגני

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by shimon956,

http://www.liquidgeneration.com/poptoons/saddamfromiraq.asp

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by Internal,

קבלו את הרכב של בטמן האמיתי עם כל הפרטים

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  12. אני מחפש אתר שממנו אפשר לשלוח הודעות בחינם לאורנג' , פעם היה אפשר לשלוח מ ICQ אבל ביטלו את זה :-\ אז האם מישהו מכיר משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  13. לדעתי הכוון הוא יותר לpink floyed.. הנה הקטע: http://planet.nana.co.il/pctip/sasha.mp3 תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by Burned,

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שאני אוכל לשמוע איתה שירים ולסדר אותם, לשנות פרטים בקלות ויעילות? יש עוד תוכנות חוץ מITUNES?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by kfirlion,

שלום, יש לי עוד כמה זמן להגיש עבודת הגשה למורה שלי בפסיכו', ניסיתי לחפש מקורות למה שאני מנסה למצוא ולא מצאתי, אולי אתם מכירים אתר טוב? אני צריך לפרש ולפרט את המושגים הבאים: 1. מהו רפלקס? 2.מהו סכמה? איזה סוגי סכמה יש? (סכמה תקראו כמו סחמה) תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by ziv22,

http://www.torrentleech.org עולה לכם ? .. (לא מצאתי מקום אחר שאפשר לשאול את זה בו )

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by Mesatla,

אני לא צוחק- תצפו בכל הסרטונים אחד אחרי השני AWESOMENESS מובטח (לא צחוק באמת ) חלק 1 חלק 2 חלק 3 חלק 4 חלק 5

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by stone cold,

יום אחד היה אסון במגרש כדורגל והגיעו לשמיים 50 אלף גברים במכה אחת אז ה' לא ידע איך למיין אותם ואמר לבחורים לעמוד ב 2 שורות , שורה בצד ימין לכל הגברים הפחדנים שעושים כל מה שהאשה רוצה ומחפדים מימנה ובצד שמאל יעמדו כל הגברים האמיתיים שיודעים לעמוד על שלהם ולא חוששים, אחרי 10 דקות רואה ה' שיש לו 2 שורות מוכנות בשורה בצד ימין יש תור ארוך ארוך ובשורה מצד שמאל רואה ה' רק איש 1 קטן כזה מקובצ'ץ תימני , בא אליו ה' אומר לו: וואלה כל הכבוד לך אתה גבר אמיתי ואתן לך את הזכות להכנס ראשון ולא לעמוד בתור תקבל את כל הפינוקים של גן עדן רק תסביר לי דבר אחד איך זה שאתה כזה קטן יצאת כזה גבר וכולם פה פחדנים שעושים כל מה שהאישה רוצה , אז אומר לו התימני : אה ? מה ? לא יודע אישתי אמרה לי לעמוד בצד…

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  19. אתם זוכרים את אתר מיליון הדולר? (גם את הזיוף הישראלי שלו) ראיתי עכשיו במקרה אתר מעניין שמזכיר משהו דומה (לכל האחראים של הפורום אין לי קשר לאתר אז לא לחושב שזה פירסום למטרות רווח שלי) http://www.projectext.com/ ממליץ להסתכל ולקרוא די מעניין ונותן השראה

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by Proww,

אהלן. יש לי בעיה בפייסבוק שקשורה לפלאש. אולי אתם יכולים לעזור לי. כאשר אני מסתכל באלבומים של אנשים אחרים, ואני לוחץ על התמונה עולה לי התמונה במן "JAVA", שמאחורי התמונה שחור.. כרגיל כמו אצל כולנו (שאגב, חבל שפייסבוק שינו מהישן לזה..) אבל הבעיה היא למה שכאשר אני סוגר את התמונה (על ידי לחיצה על הדפדפן בצד) עולה לי ההודעה הבאה: אין ניתן לחסום את ההודעה המעצבנת הזאת? לעיתים היא גורמת לפיירפוקס להתקע. תודה.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by Ghosthunter,

נראה לי שמפנים אותו עכשיו.

22. Started by avivlyaviv,

:o Just watch

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  23. מיקרוסופט מתחייבת להמשיך במדיניות העבודה הגמישה שלה, בניגוד למגמה של חברות המחזירות עובדים למשרד, כל עוד הפרודוקטיביות נשמרתלכתבה

24. Started by Yaron-Cohen,

איזה חנויות עושות משלוחים מארה"ב לפה.? יש אפשרות בניואג לשלם בויזה בינלאומית והמשלוח יהיה לארה"ב?? יש לי משיהו מארהב שאני יכול לשלוח אליו והוא יביא לי את החבילה...איזה חנות יכולה לעושת את זה? תודה רבה...350$ בגג זה אמור לעלות?

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  25. או שיקח עוד מלא זמן וזה סתם מופיע באתר של פנדה?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים