כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם המסמך כתוב בלשון נקבה בשל מקוריותו בלשון נקבה, אך מכוון לשני המינים. מצאתי את מה שאתם הולכים לקרוא במהלך אחד משיטוטי ברשת, ובדיוק כמוכם עכשיו, נתקלתי במאמר הזה במקרה. המאמר מספר על זה שאנו יכולים להרוויח כסף, הרבה כסף, בתוך שבועות קצרים, ועם השקעה בסיסית של רק 6$ או 30 ש"ח + 6 בולים. המחשבה הראשונה שלי הייתה שזו הונאה, אמרתי לעצמי, "כן, בטח..." הייתי סקפטית, אבל כמו רובנו הייתי גם סקרנית והמשכתי לקרוא. היה כתוב שם, שאם אשלח 1$ או 5 ש"ח לכל אחד מ 6 השמות והכתובות שהיו רשומים במאמר, אוכל לעשות אלפי דולרים בזמן מאד קצר. בנוסף צריך להוסיף את השם ואת הכתובת שלך כמספר 6 בתחתית הרשימה ולשלוח ל300 קבוצות דיון( ברשת ) יש בערך 500,000 וזה פותח אפשרות לשוק די גדול, לא…
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הייתי במיונים לתפקיד מאבחן פסיכוטכני וגיליתי שזה דווקא תפקיד די נחמד וקליל ובאופן עקרוני אין לי בעיה לעשות אותו. בכל מקרה, עברתי את השלב הראשון(ועכשיו יש לי רק לעבור וועדה). מהרגע שאני נכנס לוועדה והלאה אין לי אפשרות לחתום וויתור ככה שאני צריך לחשוב טוב טוב אם זה מה שאני רוצה לעשות. אבל הבעיה היא שאני גר בכפ"ס, ולהגיע לתל השומר(שם נמצאת לשכת הגיוס) כל בוקר הלוך חזור זה סיפור של 6 אוטובוסים ויותר, ככה שזה די בעיה, וגם תמיד יש את הסיפור של "אולי אני אקבל תפקיד יותר טוב אם אני לא אלך לזה?" ויש לי גם אפשרות לבקש לשרת רחוק מהבית ואז אני יכול גם לגור בבית החייל שזה כמו אכסניה נחמדה שכל החיילים גרים ביחד. בקיצור עד יום שלישי אני צריך להחליט מה אני עושה ואין לי מו…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום רב, אני שמח לספר לך ששמך עלה בגורל בהגרלה הראשונה לכבוד יום ההולדת החמישי לאתר שלנו. הפרס בו זכית הוא: Spider 120mm - מאוורר הכולל פילטר נגד אבק של חברת Evercool מתנת Com4U ברכות! על מנת שנוכל להעביר אליך את הפרס במהירות האפשרית, אבקש כי תגיב על מייל זה ותשלח אלינו את הפרטים הבאים: שם מלא. כתובת למשלוח הפרס, כולל מיקוד במידת האפשר. טלפון בו אתה זמין על מנת לתאם את המשלוח. שים לב! באם לא תתקבל תשובה למייל זה בתוך מספר ימים, תועבר זכות הפרס לזוכה אחר שיעלה בגורל. בכבוד רב, מור שובל, צוות HWzone
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
במקביל לבכורה הבינלאומית של Star Wars החדש, צץ ברשת גם הקדימון הראשון עבור Star Trek Beyond, עם אישיות מפתיעה בכיסא הבמאי סוף השבוע הקרוב (וכנראה שגם כמה מסופי השבוע הבאים) עתיד להיות מוקדש כל-כולו למלחמת הכוכבים, ובפרט לפרק השביעי The Force Awakens שמגיע לבתי הקולנוע עם ציפיות גבוהות באופן יוצא דופן, אך נראה שבאולפני פרמאונט החליטו שזה דווקא הזמן הטוב ביותר להציג לעולם את הסרט הגדול ביותר שלהם לשנת 2016, Star Trek Beyond. הפרק השלישי בגירסת המילניום החדש למסע בין כוכבים מיועד להגיע ביולי 2016, עם צוות שחקנים מורחב שכולל גם את אידריס אלבה וסופיה בוטלה – אבל בראש ובראשונה מחליף את ג'יי-ג'יי אברהמס (שעבר לצד השני של המתרס, לביים את אותו The Force Awakens) בכ…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
If my soul could revive From my carnal remains What does it matter to me If it all fades to black If I'm born once again Then no one really is free How could I be condemned For the things I have done If my intentions were good I guess I'll never know Some things under the sun Can never be understood How can we believe in heaven Human reason counters all My tears are soul society My life is just a fragment Of the universe and more There must be more than I can see In the dark we're the same In the concept of time We're like a grain in the sand And we sprout from the flame As if death was a rain 'Cause we can not understand How I wish there was a hea…
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
www.warez-bb.org אחרי ההרשמה הוא לא שולח לי את הקוד הפעלה לאימייל. אח שלי הקטן המעצבן הזה אומר שהוא יודע למה והוא יגיד לי רק אני אשלם לו 5 שקל...כמעט הבאתי לו חמש כאפות... מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה? ואם הוא הצליח לקבל משתמש מאושר והכל אז שיביא לי אותו או יגיד איך
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אין לי מה להוסיף ^^^ תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://www.johnstonsarchive.net/nuclear/nuclearwar1.html אומנם ישן משנת 88 אבל עדיין די נחמד חחח תקראו תראו איך ארה"ב נדפקת חזק ותקראו שם בין השעה 12:35 ל-12:30 ישראל משום מה גם משגרת נשק גרעיני על מדינות ערביות חחחחח :lol: קיצר הזוי לגמרי אבל עדיין!! זה כמובן עוד בתקופה של ברית המועצות וברית ורשה נגד ארה"ב ונאט"ו
-
שלום לכולם, אתמול ניגשתי לבגרות בתנ"ך, ורציתי לדעת, אם התפרסמו כבר התשובות לבגרות. מי שיודע משהו על הדבר הזה, שיגיב בבקשה תודה רבה. עריכה- אני מדבר על הבגרות, שמס' השאלון הוא: 002213
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתרים מחו"ל שאפשר להזמין בהם גיימפאדים, המחיר בארץ יקר מדי, לכן אני מחפש מחו"ל.. תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
ראיתי לא מזמן פרסומת מגניבה לאללה של איזה 2-3 דק' (האמת ראיתי שתיים). אח"כ אמרו לי שזה של mountain dew, משקה כזה. הצלחתי להוריד איזה 2 פרסומות שלהם, אבל זה לא זה. הם גם קצרים יותר. בגדול בפרסומת רואים איזה מרדף מגניב כזה של שני אופנוענים במהירות אדירה בעיר, יש שם גם את האפקט של זמן יריית כדור (מ'המטריקס'). בפרסומת השניה יש גם איזשהו מרדף על אופנועים אבל עם שתי בחורות. יש שם פעלולים ממש יפים. אשמח אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להגיד לי מאיפה להשיג את הסרטונים. ד"א, גם באתר שלהם הם לא מופיעים, יש שם סרטונים אחרים (יש שם אחד עם סטיבן סיגל. מומלץ! ) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חייב את עזרתכם הנדיבה! אני צריך ברוב טובכם הזמנה לפתוח דואר בגימייל! בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מכתב מהצבא ( אולי מכתב מספר 20 אני לא צוחק ), ורשום בו שאני מוזמן למבחני התאמה למקצוע תוכניתן ( אני הולך ליג' ) מקום ההתייצבות הוא איזשהו בית ספר למקצועות המחשב, מחנה מקלף ברמת גן, ואם אני לא מגיע אני לא יוכל לעבור את הקורס או משהו כזה מישהו יודע על מה מדובר או שהוא עבר את זה? אני אשמח עם מישהו יספר לי....
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
טוב מי שלא יודע הממשלה המסריחה והמושחתת שלנו עומדת לסגור את תנו לחיות לחיות בשביל לבנות בניין לפרוייקט נדל"ן, ואם המקום יסגר חלק מהכלבים ייזרקו לרחוב וחלקם יאומצו ע"י משפחות.עכשיו לי יש כלב ואני בטוח שלהרבה פה יש חיות מחמד שחשובות להם וממש קשה לי מתי שאני רואה את הפרסומת לתרומה של תנו לחיות לחיות אז מי שיכול לעשות משהו כמו: לתרום כסף לפתוח אתר תמיכה שילדים יוכלו לחתום שם אז שיעשה את זה בבקשה למי שרוצה כלב וממש חשוב לו לעזור אז אם הוא יכול וההורים מרשים והכול אז שיאמץ לי זה ממש חשוב שהכלבים לא יזרקו לרחוב אז תרמתי כבר 100 שקל תבקשו מההורים שיתרמו כי כל תרומה תעזור אפילו 20 שקל הנה טלפון לתרומות 057-2224477 קטע מהאתר של תנו לחיות לחיות "קריאה לעזרת הציבור - פינוי הכלבייה ע…
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אם למישוה יש לינק...אני אשמח לשנן ולהציק למורות עם זה
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
כי סגרו את הLH וכנראה זה יהיה לתמיד...באסה להם..ולי... עכשיו יש אתר בסגנון כזה של הורדות..(בלי לינקים=חוקי...אבל עם האש.??..או שם יחודי שדרכו אפשר להגיע לסרט המדויק..)
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לפנות לפרטי אם אתם מכירים מישהו / עובדים / לא יודע מה .
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
כמו בכותרת אבל אתרים בעברית ולא באנגלית. נ.ב עשיתי חיפוש בגוגל לפני שפתחתי את הת'רד
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
תגידו אנשים מי מכם פה יודע לנגן ואוהב לנגן על אורגן? השאלה הזאת לא סתם..זה חשוב..
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://attach.walla.co.il/?w=/@attach&acode=UISAfffitalyheferrlam55cool&fid=-1000&id=6060582&aid=1&n=&save=1&filename=%63%61%72%5F%61%64%2E%77%6D%76
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1399&CategoryID=294&Page=1 או http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=751&CategoryID=232&Page=1 תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אז עוד שנה מסתיימת לנו עכשיו ורציתי לדעת מהו הדבר האלקטרוני שבאמת עשה וכבש את שנת 2003? תנו (אם יש לכם..) את שלושת המקומות הראשונים שלכם (ואם אפשר אז תסבירו למה דוקא בחרתם את המקום הראשון)
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים הגבילו את ההלעת הקבצים לאורט לקבצים שלא יותר גדולים ממגה . עכשיו השאלה שלי לאיפה אני אני יכול להעלות קבצים מהר ובחינם אני לא יכול על לייקוס כי הם לא מרשים. הקבצים הם קטעים שאני וחבר שלי הכנו וזה 100 אחוז חוקי!
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://www.planetunreal.com/images/photo/index.asp?id=431778 ב2001 אני חושב... בהחלט היו ימים!
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-