כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
ליצ'רים ידידותיים שלי, כאן תשתפו שיטות, טקטיקות, דרכים וכל מה שבא ליד שקשור לאינטרנט במחיר עלות לחודש של פחות ממסטיק בזוקה. נתחיל במעגל הודאה שכל אחד יגיד "גם אני גונב מהירות לשכן" ומשם נמשיך לעולם שכולו טוב. נמשיך באיזה מהירות וכמה קליטה יש לכל אחד חינם בדירה (ייאיי ), ושיטות להשיג יותר ולשלם פחות (כלום אם בכלל) לחברת תקשורת המונית שבסופו של דבר, תגביל את הbandwidth שלך. יאללה חבריי מוצצי הKbpsים, תנו אחד לשני בראש.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
יש תחרות בפייסבוק של קסטרו.. אני משתתף רציתי לבקש ממכם למי שיכול שיעשה לי לייק על התמונה..זה כולה לייק יהיה מאוד נחמד אם תפרגנו , בבקשה כנסו לקישור http://apps.facebook.com/style-icon/?rg=1031361&src=direct זה יגיד לכם לאשר את האפליקציה של קסטרו תעשו אישור וזה יכניס אותכם לדף של כל המשתתפים תצאו מזה וכנסו שוב לקישור אל אותו הקישור http://apps.facebook.com/style-icon/?rg=1031361&src=direct ועכשיו תופיע התמונה שלי , מי שיכול תעשו לייק.. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
מערכת המכירות יד שנייה של האתר די מצ'וקמקת, כאשר כל קטגוריה מלאה בדפים שאין בהם מוצרים כלל, מנגנון הוספת מוצרים מסורבל, ותיבות טקסט שמדי פעם מתבלגנות ודורסות זו את זו. (לפחות ב-IE) בהתחשב באיכותו הגבוהה של שאר האתר, אני משער שמדובר בשריד מיתולוגי מתקופה מוקדמת של האתר, ורציתי לדעת האם יש כוונה לשדרג אותו?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
נמאס מלהוציא 1000 שקל דלק, 500 שקל דוחות חניה, ו300 שקל ביטוחים לחודש בשביל נסיעה עירונית שלוקחת 5 שעות בגלל פקקים. רציתי קצת לינקים, מחירים ומידע על אופניים עם מנוע חשמלי, נסיון אישי וכו'. THANK YOU
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, התענייני ברכישה של אייפון יד שנייה, ומצאתי את המודעה הבאה: http://www.bipbip.co.il/SecondHand/?Category=11 הכוונה היא לאייפון 4 שמחירו 2545 ש"ח (!!). הוספתי את הבחור שם לסקייפ כדי לקבל ממנו מידע על ההצעה האטרקטיבית. הנה השיחה שלנו: [23:31:29] Yemi George: English [23:31:30] Yemi George: ? [23:31:48] mena: YES [23:32:01] mena: I SAW YOU POST [23:32:03] mena: IN HOMLESS [23:32:08] mena: ABOUT IPHONE [23:32:17] Yemi George: ok [23:32:24] Yemi George: Apple Iphone 4 32GBN [23:32:30] Yemi George: 32GB unlocked [23:32:37] Yemi George: also 16 Gb [23:32:44] mena: EXACTLY [23:32:46] Yemi George: right ? [23:33:08] Yemi George: ok [23:33:10] mena: HOW MUCH…
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
הבנתי שהמוצרים שם אמורים להיות הכי זולים, חוץ מלנסוע לשם, יש דרך אמינה לקנות משם במחיר מוזל? כמה לדוגמא יעלה HTC HD7?[br]פורסם בתאריך: 17.10.2010 בשעה 07:08:55 מצאתי לדוגמא את האתר הזהhttp://www.chinabuye.com/computer-accessories/netbook הוא מוכר שם מחשבים חדשים ב-400 ש"ח השאלה מה אפשר בכלל לעשות עם מחשב של 300 מגה הרץ..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש אקורדים/טאבים לשיר "דג" של רמי פורטיס? חיפשתי בגוגל... לא מוצא משהו... אני יודע שזה לא בדיוק הפורום לשאול אבל זה בפורום כללי אחרי הכל
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר change עם מעט עמלה ועם התנאים הכי טובים להמרה של קרונה דנית לשקל?
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
מישהו מציק בצורה חוזרת, יש לי דרך לדעת מי זה?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
+ האם מי שמשרת בצפון "ינפוש" בכלא 6 ומי שבדרום בכלא 4? או שאין קשר בין הדברים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
איך אני נרשם לאשכול מסויים ומקבל עדכונים על תגובות חדשות
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי השבוע מחשב חדש ע"פ המלצה של חברי הפורום ובאמת ע"פ כל הבדיקות קיבלתי בדיוק את המפרט ע"פ הצרכים המדוייקים שלי ואני מאוד מרוצה מכל אותם חברים שהמליצו מכל הלב. למרות היותי בתחום המחשבים לא הייתי מגיע לקנייה כזו אילולא נעזרתי בכם ועל כן אני רוצה להודות לכולכם על העזרה גם שהתמורה לא ממש בצידה. תמשיכו כך כי הרבה אנשים זקוקים לעצות ללא משוא פנים. תודה רבה. אייל מרטיני
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
אני מחפש שם את בית הכנסת המרכזי בצרפת שנקרא Synagogue de la Victoria ואני לא מוצא..
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
כותרת. בעקבות השוק שראיתי לפני שניה לגביי מחירי הדלק מעניין אותי לדעת על מה עוד העלו את המחיר ועל מה הורידו אם יש כזה דבר
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
הייתם פשוט צריכים להסביר את המצב לפני שסמת את ההודעות הקופצות האלה. והאנשים לא היו הולכים נגדכם ככה. עכשיו מה שנותר לעשות, זה רק להוציא הודעה שתסביר את המצב של האתר, וכולם ירגעו. ללכת ראש בראש עם הגולשים לא תעזור.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
קורה לכם? מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לנו חבר משפחה שיש לו אוסף גדול של בולים משנות ה 50 מעדות ומדינות שונות איך או אויפה אפשר לדעת מה הערך של הדברים?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
-
זימנו אותי לא מזמן לפרוייקט הזה וגם למחקר מודיעין מישהו יכול להסביר לי פחות או יותר מה עושים שם? או סתם להמליץ תודה!
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אם אני בונה מפרט בKSP.. בסוף התוצאה שיוצאת לי זה עם הרכבה? או צריך גם להוסיף כסף על הרכבה?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
www.signshop.co.il אתר מומלץ לכל מי שצריך שלטים ( אין כניסה, זהירות כלב, אסור לעשון וכו'... )
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
נשיא AMD לשעבר: " AMD יכולה לחגוג עוד שנה, אבל הניצחון שלהם יגיע רק באמצעות הוצאת מוצרים טובים לשוק. כרגע נראה שבשדה הזה דווקא אינטל נותנת את הטון והיא מצליחה להוציא לשוק מוצרים במהירות רבה יותר". " http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3291486,00.html
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני רוצה להצטרף לרשת של הבית ספר שלי בפייסבוק ואני צריך מישהו שכבר נמצא ברשת ויאשר אותי. יש לי כמה חברים שברשת אבל הם לא יודעים איך לאשר מי ששלח בקשה להצטרף, מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
לחלון של חדר לדוגמא כמה עולה להחליף לתריס חשמלי? אני אשמח ללינק. וכן הינה עוד הודעה הזויה שלא קשורה לפורום מחשבים
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-