עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Lord Richard,

שלום אני מחפש שירים טובים כמו Dry country של בון ג'ובי עם סולו טוב כמו שיש שם !

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  2. : תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  3. Started by tfo,

זה באג זמני או שסגרו את זה?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  4. Started by POD,

שלום לכם, מצאתי את הכבל הזה (DKU-5) בכל מיני אתרים, במחיר של לפחות 100 שקל. רצית לדעת אם אפשר להשיג אותו בפחות איפה שהוא? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by DXT,

http://news.walla.co.il/?w=//597348 : לדעתי אם אסור לשחק כדורגל בתחתונים אני מניח שאין סיבה לתת לה לשחק בלבוש שהיא רוצה. יש חוקים בכדורסל, שחלק מהם זה הלבוש, אי אפשר לכופף את החוקים לכל אחד עם מקרה מיוחד הרי..

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by alonezer,

שלום לכולם, קניתי טלפון חדש באירופה T-Mobile G1 הטלפון מעולה אבל מעביר המון data. כרגע יש לי סים ישן שיש לו רק edge אני מעוניין לקנות חבילה של אינטרנט סלולרי 3G באורנג'. מישהו יודע מה החבילה הכי משתלמת? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  7. ממליץ לכם מאוד לגלוש באתר www.theride.co.il "הרכיבה של החיים". האתר הוקם ע"י אורן קוזלובסקי חולה סיסטיק פיברוזיס שהתגבר (וממשיך להתגבר) על המחלה שלו וממשיך לחיות את החיים עם הדוקאטי 800SS שלו. http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=424394 אשמח מעבר לזאת שתצטרפו לפורום המופלא שמאגד בתוכו אחלן חבר'ה שבעולם.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by Koko Ben Hamin,

שלום..אני בכיתה ז'..אני תלמיד טוב ואני מעולה באנגלית..אבל ליתר ביטחון אני בטוח שאתם יודעים אנגלית יותר טוב..כי אתם יותר גדולים.. אשמח אם תגידו לי אם רשמתי הכל כשורה: My favourite holiday is Rosh Hashana. We celebrate Rosh Hashana,because according to the Jewish religion it marks the beginning of the new year. Jews from all over the world go to the synagogue and pray. We also listen to the blowing of the Shofar(the ram's horn). Before Rosh Hashana we send greeting cards to our freinds and family,and with then a happy new year. At Rosh Hashana we eat the head of the fish,to be the first and not the last. We dip an apple in honey-for a sweet year. We also eat pomegranates. ת…

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by elad the master,

ציצולי האתר כשאני שומע אותם..דרך האתר..לאיזו תקייה הם הולכים ? *בדוק שהם בתוך תיקייה כלשהי אבל אנילא שוכר איזו.. קצת עזרה ואולי מישהו יודע..?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by MS-D,

שלום ! רציתי לבקש ממכם , כמובן עם זה אפשרי לתת לי קישור לגלריית התמונות מן מסיבת ה-Lan Party האחרונה של 3dv , הבעיה שלי שאני לא יכול לעשות באתר שם מישתמש - ואני פשוט חייב ליראות את התמונות .. אשמח לקבל לינק לתמונות או אולי איזה שם משתמש שלא פעיל וכך אני אצליח לראות את התמונות . תודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.dubbed.rules.it/ תעשו:VIEW IT HERE ותיראו פרק פרק.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  12. אנא הרתמו למאמץ! http://cats.omerkatzir.com

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by aofer,

אני רוצה לקנות מחשב בחודש הקרוב ואני בודק חנויות... המחירים שלהם נראים טובים והכל.. הם באשדוד שזה יחסית קרוב אליי.. מישהו פעם קנה אצלהם? אשמח גם לקבל המלצות אחרות באיזור אשדוד,רחובות.. לפי מה שהבנתי מהפורום הזה מKSP עדיף להתרחק.. וגם מIVORY לא?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  14. אני כרגע מוריד דרך התוכנה לאחר שנרשמתי בהצלחה לשרת USNET עכשיו איך אני מגדיל תמספר חיבורים שלי? זה נותן לי רק עד 2 חיבורים (connections) ושנרשמתי אז רכשתי תחבילה של ה-streams 8 ואיך אני יודע בדיוק מה מהירות ההורדה שלי כי בתוכנה רשום למטה מצד ימין... לדוגמא: 260kbps/30kBps אז איך אני יודע על כמה אני מוריד בדיוק? וזה הגיוני שאני מוריד על 30? אני אמור להוריד על כל הפס! יש לי אינטרנט 2 מגה וכל ההורדה אמורה להסתיים בערך עוד 22 שעות גודל ההורדה היא 2.37 ג'יגה יש מצב שלא מילאתי טוב תפרטים בתוכנה?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by kobi_af,

שלום עזרו לי בפתרון החידה הזאת ניקח את סטט' הפורום , רשום 240 אורחים ו315 משתמשים , משתמשים הבנתי אבל מי אלו 240 האורחים בדיוק?אני רואה את זה גם בפורומים אחרים במספרי אורחים בהרבה גבוהים יותר מהמשתמשים. ???

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by Zeev86,

היי. מישהו כאן משתמש באתר הזה כדי לרכוש דברים דרך האינטרנט? אם כן, יש לי שאלה. איך הרכישה מתבצעת? האם רק הכסף מועבר או שגם פרטי הויסה (מספר הכרטיס)? כי אני חושש בנוגע למקרה הגנבות והפריצות שקרו בSTEAM. עזבו אם זה אמיתי או לא, אני רק רוצה להיות בטוח שפרטי הכרטיס שלי לא הועברו לVALVE אם קניתי אצלהם משחקים עם PAYPAL. בבקשה תגובות רציניות וממי שיודע. תודה מראש (:

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by XDude,

עם שני רמקולים והמערכת עצמה של חברת KOSS דגם לא ישן כל כך! כולה היתה אבק אבל מה... הכל פועל!!! חוץ מטייפ אחד! חיברתי לי למחשב בכיף!!! ושומעים בן ****!!!!! מזל? ולא אני לא גר בשכונת עשירים...

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by junding,

[glow=red,2,300]מונדיאל 2014[/glow] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=5&ca החלק השביעי מתוך הסיפור. מקווה שתהנו, תגובות! מי שרוצה חלקים קודמים שיבקש

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by Ran B,

חבר שלי הראה לי משהו, נקרעתי מצחוק, אז עשיתי על חבר אחר שלי. תראו!! http://www.moveyoassets.com/v.html?id=775e0222fc306d0a216c3344b0d87044 תעשו create על דברים מצחקים שלכם ותראו את זה פה, זה מצחיק לאלה! אפשר גם להחליף מוזיקות, ולנשות את סגנון הריקוד!! !!!

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  20. יום טוב לכולכם אז ככה, אני מחפש באינטרנט כבר כמה זמן בכל מיני פינות וחורים ואתרים ואחרים מגזין מדעי עתיק וישן. שם המגזין הוא Philosophical Magazine והוא משנת 1798 והלאה, הוצאה לאור של Taylor & Francis מגזינים מדעיים עתיקים אחרים אפשר למצוא, את זה ספציפי, כמעט ולא ואם כן, אז רק בחלקים עם חוסרים רבים. גילגוליו השונים של אותו מגזין הם : Philosophical Magazine Philosophical Magazine and Journal Philosophical Magazine and Annals of Philosophy The London and Edinburgh Philosophical Magazine and Journal of Science The London, Edinburgh and Dublin Philosophical Magazine and Journal of Science בחיפושי ושיטוטי במרחבי הסייברספייס, מצאתי כרך פה, עותק שם, חצי מאמר וכל …

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  21. התמונה שוקלת 782 קילו ברזולוציה 3008 על 2000 ומוצגת בה ג'ינג'ית כשרה למהדרין. מהנסיון שלכם: א. כמה זה יעלה לי בערך? ב. האם האיכות של התמונה מספיקה כדי להדפיס בפוסטר

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  22. אני לא מצליח לכתוב תגובות לנושאים/לפתוח נושא בפורום קירור. מנהלים???

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  23. שלום חבר'ה אמא שלי נוסעת ביום ראשון הקרוב להוגריה ואני לא מצליח למצוא חנויות\אתרים כמו PCH אבל בהוגריה משהוא יכול לעזור ? תודות מראש.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  24. אני צריך ליצור קשר עם הרקדן עידו תדמור בקשר למשהו, (ולא, אין פה שום קשר לנולד לרקוד או משהו בסגנון ... ) ואין לי מושג איך ליצור איתו קשר (או עם הסוכנות שלו, אם יש לו כזה דבר) יש למישהו רעיונות? (אני יודע שזה מפתה אבל תשתדלו לא להסטלבט, זה עניין די רציני )

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by אמיר יצחקי,

שלום, יש שירים שאומרים את המילים האלה בוניטה ולוליתה מה הכוונה??

• 4 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים