כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
אני מתגייס ב אוגוסט אין לי מושג למה אין לי מושג גם מה הפרופיל. אפשר לדעת לפי החודש?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אני יעתיק מה שרשום: קודם כל בצד שמאל למעלה רשום צה"ל אחרי זה לשכת גיוס ואז מדור תנועה ואז מספרי טלפון עכשיו לחלק החשוב 1.בתוקף סמכותי לפי סעיף 12 לחוק שרות וביטחון נוסח משולב בלה בלה בלה... הנני קורא לך בזאת להתייצב לשרות חובה לתקופה של 36 חודשים :-\ עוד בלה בלה בלה בלה למרות שכושרך תרם נקבע... ואז רשום עוד שטויות קיצר קיבלתי את זה מרס"ן כהן סיגל רמ"ד תנועה מה זה?? אני יהיה במשטרת תנועה או משהו כזה?? קיצר זיין אני הולך מחר אני אומר להם שאני לא משרת או משרת במשטרה כחולה וכמובן אני יצא ביציאה כמו חבר שלי תנו לי 2000 ש"ח לחודש ואני משרת והם לא הסכימו לזה והוא קיבל פטור מהצבא חחחח :hat:
-
זה יכול למנוע ממני להגיע למקומות אחרים? אם כן איך אני יוצא מזה? תודה...
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך להיות שם ב- 9.6, אבל כנראה אני אדחה את זה כי יש לי מבחן באותו יום. עוד מישהו קיבל את זה?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אחרי כמעט שנתיים שאני משוחרר כבר.. קיבלתי צו ראשון שלי בישביל ראיון השאלה שלי היא כזאת.. אם אין לי לא מדים לא נעליים וביכלל אין לי שום דבר שקשור לצבא אפשרי להגיע על אזרחי?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי ב1.1.2007 (תאריך מושלם לא ?? ) צו ראשון אחרי דחייה של שנה אני קצת חושש מישהו יודע מה עושים בהתייצבות הזאת?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
תענו לי על מה שכתוב בכותרת, פליז!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלחו לי מכתב שאני צריך להתייצב בלשכה. אני לא יודע אם ללכת, עפתי מגאמא, הייתי מועמד לטכני בח"א אבל לא הגעתי בגלל שהיה לי מגן באתו יום והם לא התקשרו עוד פעם. עכשיו הגיע אליי הדבר הזה, בכלל הבחירה במנילה הייתה לא גדולה - רק איזה 6 תפקידים. במנילה סימנתי(יש לי פרופיל 97 + בן יחיד ): המערך הטכני בחיל האוויר והחלל שירות בחיל האויר והחלל מערך הנהיגה הכבד המערך הטכני בחיל החימוש שירות בתי הסוהר (שב"ס) מה אתם אומרים על הנהיגה? :-\
-
- 13 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
קיבלתי קנס על שימוש בפלאפון בזמן נהיגה .. 500 שקל, עכשיו דיברתי בטלפון על רמקול כשהמכשיר היה באיזור הבטן, יש איזה סיכוי אולי מאחר ושלוש שנים אני בלי עבירות תנועה לגמרי להעביר את הקנס לאזהרה ?! אני רוצה לרשום מכתב, השאלה מה כדי לרשום בה ... לא יודע אני חייל קרבי זה יכול איכשהו אולי ו.... לעזור קצת ירחמו עלי ... ?!?!??!?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הקטע המטומטם הזה של עיריית ראשון? ??? היום מצאתי בדואר "הודעת תשלום קנס" ובו רשום "הנ"ל לא מנע מבעל חיים המשוטט חופשי בתחום העירייה ו/או המווה מטרד לציבור." אני מסתכל ורואה שבאמת רשום על הדו"ח את הפאקינג שם שלי, כתובת, תז ופשוט הכל. והדבר הזה מעולםםם אבל מעולם לא קרה! אני חייל בכלל ואין לי זמן בשיט להוציא את הכלבה שלי שגם ככה אני לא מוציא אותה אלא רק אח שלי ואם דבר כזה היה קורה הוא היה אומר לי. מה הקטע המטומטם הזה? ??? אני דורש לעלות למשפט ושהצדק יעשה כי דבר כזה לא קרה, אני לא יודע באיזה סרט הפקח הזה חי אבל כנראה שהוא הוזה וצריך לקבל תרופות או שפשוט מישהו "הפליל" אותי. וזה לא שאיבדתי את הת.ז או החוגר. דו"ח של 500 שקל. פעם זה קרה למישהו? מה דעתכם?? יוצאים לי ור…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נסעתי עם חבר לנס ציונה לחברים אחרים שלי, החנתי את הרכב בחניית בית ספר וישבתי ברכב עם מוסיקה חלשה, פתאום מגיעה פקח [אחרי שעה ת'אמת] אני אומר לו לילה טוב הוא מבקש את רישיון הרכב והנהיגה, הוא רושם את ת.ז ונוסע. שבוע אחרי אני מקבל קנס בסך 430 שקל, לא כתוב מספר הרכב ולא כתוב מספר רישיון נהיגה רק ת.ז. תיאור הקנס: "ישב עם חבריו כשרכבו פתוח ומוסיקה מרעישה,איסור הקמת רעש בין השעות 6-00 23-00." מה לעזאזל והאם אני יכול לבטל את הקנס? הם היו פקח ועוד מישהו שישב ברכב, היינו בערך 5-6 חברה. כוסאומו המדינה הזאת!!!!
-
- 54 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
היום תפס אותי שוטר לא עוצר בתמרור עצור (תמרור שבאמת ובתמים לא ראיתי אותו! הייתי בשוק..פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי...) נתן לי 300 ש"ח קנס ו4 נקודות, זה מוגזם או לא? (לכאורה שאלה מטומטמת אבל מה לעשות אני פעם ראשונה בעסקי הקנסות\נקודות) הוא גם טען שאי עצירה בתמרור עצור יכולה לתת הזמנה לבית משפט..זה נכון? הכי אני לחוץ מהנקודות האלה..מה המינימום שצריך להגיע כדי לשלול\לזמן לקורס? יש טבלה של כל מיני ספים של נקודות? אפשר להפטר מהנקודות האלה איכשהו? אחרי זמן מסוים או משהו? או שזה קבוע לכל החיים? לפי מה שהבנתי הנקודות מתאפסות לאחר איזשהי תקופה..השאלה ממתי מתחילים לספור את התקופה? מהנקודות הראשונות? הרכב שנהגתי בו זה רכב ליסינג של אמא שלי מהעבודה. חברת הליסינג תדע מזה? (השוטר…
-
- 64 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
-
אני עומד לסיים יג' ולהתחיל את השירות שלי היום קיבלתי את השאלון הזה ואלה הן האופציות שלי: 1. חיל האוויר 2. חיל הים 3. חיל התקשוב 4. חיל מודיעין ( שלפי מה שהבנתי צריך בשבילו יד' ) 5. חיל חימוש הבקשה שלי היא אם תוכלו להסביר לי מה יותר טוב, איפה התנאים יותר טובים ( לפי התנאי שירות של חיל האוויר זה נראה גן עדן שם ), מה יותר יתן לי בחיים, איזה חיל יותר מעניין? תגובות שלכם נורא חשובות לי, אשמח לקבל כמה שיותר תגובות על מנת שאני יותר שקט עם עצמי והבחירה שאני עושה תודה
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קיבלתי לתאריך 28 ליולי מישהו יכול להגיד לי בערך מי מגייסים בתאריכים האלה?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי תאריך גיוס, תאריך הגיוס הוא: 7 לדצמבר 2011. רציתי לדעת איזה גיוס זה ? עוד מישהו מתגייס בתאריך הזה ? ומה אני אמור לקבל במנילה ? (בערך, לפי התאריך הנ"ל)
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חוץ מלנסוע בתחבורה ציבורית על אזרחי מה עוד היא נותנת לי?
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קודם כל,שבוע טוב לכולם! דבר שני שלא יהיו תגובות מטומטמות וספמאיות,כולה שואל שאלה העבירו אותי מתפקיד שקמיסט(שדרך אגב הרגשתי שזה גדול עליי ולא אהבתי את זה,רק היציאות שם היו מעולות והייתי יכול גם ללמוד באו"פ אבל זה לא משנה),לתפקיד פקיד בלשכה\בקשר\באג"מ. האם תפקיד פקיד זה תפקיד טוב יותר משקמיסט?מה אני בתור פקיד אמור לעשות חוץ מלהשתמש בתוכנה שם במחשב להדפיס כל מיני דברים,לקבוע לו"ז למג"ד אם זה בלשכה שלו וכו'? איך באופן כללי זה עובד?האם זה משמרות?או שעבודה כל היום מהבוקר עד נגיד 6 בערב? תודה
-
- 36 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
עבר החג כמעט ולכן פתחתי את הסקר אם אני מתחיל ממני אז את החגיגה של החג עשיתי היום עם המשפחה,וכן קיבלתי דמי פורים לא עשיתי שום דבר עם חברים לא יצאנו וכו',מה שכן הייתי בתל אביב פעם אחת במהלך החופשה וזהו עכשיו יהיה תורכם
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישו יודע איך אני גורם לכך שהשלט של הYES ישלוט על הטלויזיה? אני יודע שאמורים לעשות איזה קוד אבל אין לי מושג איזה מספרים לעשות...בכל טלויזיה זה משו אחר או שזה תלוי ביצרן של הטלויזיה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם .. מה קורה??? איך אפשר לקדם אתר שיגיע לכמה שיותר אנשים , אני מכיר את גוגל אדד וורדס ואד סינס . אבל חוץ מזה איך האתר יהיה גבוהה במנועי חיפוש ?? ואיזה דרכים אחרות יש לקדם אתר . חוץ מהודועת אימיל כי עוד מעט יכנס לתוקף חוק הספאם ואי אפשר לשלוח פרסומות לאנשים לאימילים . אז אני צריך עזרה בכל דרך שיש לכם . תודהה
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי המון כסף במשחק טורן (כמה מיליארדים) ואני מעונין להגדיל את הקהילה. יש קצת ישראלים במשחק אבל רובם ברמות גבוהות, תצטרפו למשחק כי זה המשחק דפדפן הכי שווה ברשת! כל מי שנרשם דרכי מקבל אוטומטית 3 מיליון כדי להתחיל (זה הרבה מאוד להתחלה) ועזרה בכל דבר כולל בית ונשקים. גם מי שלא רוצה להירשם דרכי יקבל את זה.. שלחו לי הודעה במשחק ואני אעזור לכם. המשתמש שלי הוא Valerius 1373222 המדריכים הכי טובים למשחק הם פה: (באנגלית) http://tcbasic.com/ להרשמה דרכי: http://www.torn.com/1373222 אם אתם לא רוצים להירשם דרכי פשוט תיכנסו לאתר הראשי.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
אהלן, מישהו יודע במקרה של מי הקידומת 1-222? האם זה שייך למשרדי ממשלה או משהו בסגנון? ראיתי מס' טלפון כזה במשרד הפנים ומשרד הרישוי. מה עלות השיחה לקידומת כזו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אילו מספרים/מספר הקידומת שלהם חינמית? כלומר אם אני מתקשר אליהם אז חברת הסלולר שלי לא לוקחת לי עליו כסף.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-