עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by aviram20,

אני מחפש כבר ימים ולא מצאתי רמז מי שמכיר את ברנאאוט פרדייס יש שמה מכונית שנקראת Rossolini Tempesta האם הדגם הזה נבנה על סמך רכב קיים או שזה סתם הכלאה ושרבוטים של היוצרים..? הפרצוף שלה מזכיר לי משהו מוכר ..

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  2. Started by kfirbep,

ניסיתי לחפש במנוע חיפוש של האתר משתמש ואני לא מצליח יש איזושהי דרך אחרת לחפש משתמשים?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  3. Started by pain_killer12,

אהלן חבר'ה, מישהו מכיר את התפקידים במשרד קצין פניות הציבור בקריה? מה השעות\שבתות\שמירות וכו'? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. רכשתי מנוי לשנה הורדה עד 100 גיגה בחודש וזה עדיין לא עובר את ה60 k ,אשמח עם מישהו מבין בזה ויוכל לעזור לי יש לי אינטרנט של בזק בן לאומי 014 מגה 8 שיהיה שבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שלום! אנחנו עוברים לחולון בעוד זמן מה לאזור משה שרת (רחוב אלופי צה"ל) הייתי שמח לשמוע אילו חדרי כושר יש שם באזור (ומה לשם שינוי יש בהם). חיפשתי כבר בגוגל, עקב אי הכרת האזור אני לא יכול לדעת מה קרוב למה. נ.ב. חוץ מימית 2000 תודה מראש ושבת שלום

6. Started by shaithebest,

הי מישהו יודע איך פותחים בפייסבוק fan page? תודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  7. Started by shalomelbe,

פתחתי טוויטר ולא הבנתי בכלל מה עושים שם. יש אנשים מעניינים שאתם עוקבים אחריהם? (סליחה על ההצפה בנושאים היום, היתי רחוק מהמחשב מלא זמן :-) )

8. סקודה הוציאה השנה אוקטביה שברמת האבזור דיי דומה לקודמותיה עם שיפורים קלים וטריוואלים אבל, השיקה אותה עם מנוע 1.2 ליטר עם טורבו... עד כה הבנתי שהמנוע הזה הוא חסכוני מאוד (נתונים יבשים 16.9 ק"מ לליטר בממוצע) וגם מסוגל להגיע מ0 ל100 בסביבות ה11 שניות שזוהי המהירות למשפחתיות בעלת 1.6-1.8 ליטר מנוע שזה מאוד מכובד רציתי סתם לפתוח דיון לראות מה אנשים חושבים על הרכב המדובר, שווה קנייה, היכרות איתו, האבזור המגיע מהחברה ומה שבאלכם להגיד על הרכב הזה לטובתו ולרעתו

9. Started by yacovmateo,

השאלה הגדולה היא אם הוא אמין?,אני קצת חושש לקנות משמה.

10. Started by FresH-MeaT,

חברה שלי מסיימת צבא עוד שבוע היא גרה בקרית אתא ומחפשת עבודה מועדפת. אבל לא תחנת דלק איזה מפעל או משהו. יש למישהו רעיון. מקומות שאולי כדאי לחפש שם. גוגל היה קצת בעייתי, הרבה תוצאות אבל יותר מידי מבלבל. תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  11. Started by dan79,

http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/141/659.html?hp=0&loc=158&tmp=719 לא מצליח לקלוט מדוע לא מגייסים מילואים (אני מתנדב למילואים וכל מי ששוחחתי איתו גם מוכן) מעלים אותם על משאיות ,מובילים אותם לגבול המצרי שממנו הם הגיעו ונותנים להם בעיטה בתחת ואם צריך גם את הקת בפרצוף. ושהשמאלנים יפי הנפש לא יבלבלו את המוח. מאותו רגע שהכושים ברחו מדרפור למצריים או לאחת מ-200 המדינות באפריקה כבר לא נישקפת שום סכנה לחייהם ואין להם מה לחפש בארץ. בזמן שאנחנו מתעסקים עם הפלשינאים בקטנות על קילומטר לפה או לשם הכושים פשוט גונבים לנו ולהם את המדינה מתחת לאף. מדינת חלם עם ממשלה אימפטנטית ואני מתבייש להודות שהצבעתי עבור נתניהו.

12. Started by wooper,

היי החליפו לנו בעבודה הכסאות עם מעט ריפוד לכסאות מאבן מאיפה אפשר לקנות ריפוד/כרית לכסא לאזור הישבן?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by 114508534,

אשמח לקבל הסבר על איך בידיוק עובד מזגן . תודה

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  14. Started by intel suck,

היי אחרי כמה חודשים שאני רץ ודי שחטתי כבר את הnike impax הישנות, הגיע הזמן להשתדרג לנעלי ריצה חדשות, חשבתי על brooks dyad 6 אבל בינתיים אני לא בטוח, יש לי כף רגל קורסת כשאני דורך עליה הקשת פשוט קורסת והרגל נהיית שטוחה איזה נעליים מתאימות למצב כזה? התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח, אם יש פה אנשים שגם הם רצים אני אשמח לעזרה. תודה יום טוב.

15. Started by Judas Iscariot,

הוא מתנגן לאחרונה די הרבה בפרסומות, הליריקה הולכת(או לפחות נשמעת) משהו כזה: this can't be the end of that.... so i stop breathin, somewhere on... טודע לעוזרים

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  16. איזה שטויות כל ה"מאמרים" שלו- "המרכז לאומנות הפיתוי".כל יום אני מקבל 10 מיילים כאלה שמפוצצים לי את התיבה .הוא/הם לא מבקשים שום כסף אז אני לא יודע אם אפשר להכניס את זה לחוק הספאם. משהו בכלל שמע על ה"מכללה" שלו.מאיפה הוא/הם בכלל השיגו את המייל שלי??

17. אני צריך למצוא משקפיים לראייה מרחוק עם מספר 1 בכל צד, מוכנות מראש ובחנות שפתוחה במוצ"ש, איפה שהוא באזור המרכז/שרון. יש סיכוי למצוא את זה? מישהו יודע על חנות?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  18. Started by gal555,

אם אני מזמין נעליים מחו"ל צריך לשלם עליהם מכס?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by raiman1,

"אחת הצלעות במלבן ארוכה ב33 ס"מ מהצלע השניה. הזווית החדה שבין האלגסונים היא בת 58 חשב את צלעות המלבן" צריך להשתמש בסינוסים וגל החרתא הזה... אני לא יודע למה זה לא מצליח לי , הצלחתי לעשות שאלות יותר מסובכות אבל את לא.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  20. Started by maormark,

שלום וברכה אני באתר הזה כמה שנים עדיין לא הבנתי איך עושים חיפוש לפי משתמש?? אני כותב את השם שלי בחיפוש לפי משתמש והוא לא מוצא לי שום הודעה שלי הוא רק כותב לי Did you forget to put something to search for?

21. צריך המלצה למתנה לחבר בין הכי קרובים שיש תקציב - בסביבות ה200 ש"ח. בנתיים חשבתי על שעון

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  22. Started by m1ke,

סתם FYI לאלה שנוהגים לשכוח ולהשאיר את ה FB פתוח במקומות עבודה או מחשבים אחרים: http://www.ghacks.net/2010/09/03/facebook-adds-remote-logout-feature/ פייסבוק הוסיפו אפשרות לביצוע logout מ- sessions מרוחקים (ממש כמו בג'ימייל). או במילים פשוטות, אם שכחתם לעשות logout מהמחשב של החברה, תוכלו לעשות את זה מהבית.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. כותרת

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  24. Started by gtabak_37,

שלום לכולם, חג שמח ושנה טובה ככה לכבוד החג אני רוצה לנסות להכין תמד ביתי אבל לא מצאתי מתכון מדוייק וברור באינטרנט אז חשבתי להסתמך על הנסיון שלכם. במתכונים באינטרנט, הכמויות לא מדוייקות- היחס בין הדבש למים, כמות השמרים, סוג השמרים (שמרי יין או שמרי בירה, שמרים נוזליים או מוצקים). לא ברור לי גם במדוייק כמה זמן להשאיר את זה סגור בכלי, חלק אומרים חודשיים וחלק ממליצים שנתיים. כמו כן יש כאלה שמוסיפים קינמון באיזשהו שלב של הבישול וכו' אשמח לקבל ממישהו (עם נסיון שלו או של חבר- עדיף) מתכון טוב, ומדוייק כדי להכין תמד ביתי טוב. תודה מראש, גל

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  25. Started by radioactive,

http://soundcloud.com/high-rankin/high-rankin-dont-carry-on-like-a-rude-boy-when-daddys-got-a-yacht

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.