עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מחפש לקנות שי לחבר טוב.. ולמרות שאנחנו לא מתראים הרבה.. ולי הוא לא הביא "דבר" ליום הולדת 20 זה לא מעניין אותי.. הוא בין החברים הטובים שלי ואני מרגיש שאני צריך לתת איזה שי ייחודי/מקורי.. לפני שבוע הבחור סיים את ההנדסאי שלו (אני עוד חודשיים).. וסופ"ש הבא יש לו יום הולדת.. המתנה חייבת להיות סביב "ארק" (אבל מוכן לקבל גם הצעות אחרות) כי לבחור יש היסטוריה ארוכה עם ארק.. בקבוק ארק זה זול ויעוף במהרה, לא ישאר ממנו זכר.. אז מחפש מתנות אחרות.. חשבתי על החולצה הזו: http://www.h-i-h.co.il/item/15/%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%A6%D7%94_%D7%A9%D7%9C_%D7%90%D7%A8%D7%A7_%D7%A2%D7%9D_%D7%94%D7%90%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A7%D7%99%D7%90%D7%95%D7%AA איך האיכות נראת לכם? הבחור בטלפון …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. אני בנק לאומי..

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  3. שלום כולם! חבר שלי ביקש ממני שאני אעזור לו להבין\להעריך כמה שוות הקופסאות סיגריות שיש בידיו (ואם בכלל שוות משהו) כל הקופסאות עדיין בניילון המקורי ובמצב חדש אם זה משנה אלה הקופסאות שיש לו ומאיזה שנה: הנשיא-60, דובק-61, נובלס-58, מונט בלנט- 61, דורון -61, פילטרון- 60, אילון- 58, נשר-60 תודה על כל עזרה שלא תיהיה, אנחנו פשוט מנסים להעריך מה שווי האוסף הזה תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by daniel0089,

היי, למה נעלו את התראד הראשי לזיהוי שירים? טוב כל מקרה, הקלטתי חלק מהשיר ואני צריך את השם שלו בבקשה. הינה לינק להורדת הקובץ:http://rapidshare.com/files/385251391/record.mp3.html תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  5. Started by Rafi921,

לפי גוגל המס הוקפא/לא הוקפא, מישהו יודע מה המצב כיום? יש איזשהו פרסום מסודר בנושא באתר ממשלתי? תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  6. Started by DimRah,

יצא אלבום חדש אחרי המתנה של 4 שנים בשם The Oracle! מידע על הלהקה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%95%D7%93%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A7 (האלבום החדש לא נמצא בדיסקוגרפיה כי התרגום לעברית עדיין לא עודכן) אתר רשמי: http://www.godsmack.com/

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  7. Started by aviad91,

אהלן יש לי בקרוב בגרות על אתר האינטרנט במחשבים. יש מישהו שהרחיב מחשבים ויש לו אתר אינטרנט לפי הדרישות של הבגרות? אני צריך כמה רעיונות למי שיש ויכול לעלות זה יעזור לי מאוד תודה!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  8. בדיוק כמה ימים לפני ההופעה של אסף אבידן הלכה לי המצלמה הדיגיטלית ונשארתי רק עם ה-HD של סוני (לא שאני מתלונן עליה) פשוט נראה לי בעייתי טיפה להכניס אותה לבארבי מבחינת זה שהיא כביכול תתעד את האירוע ולא יתנו לי להכניס אותה. מישהו ניסה פעם להכניס מצלמת ווידיאו ממש קומפקטית כמו ה-HD של Sony (שהם באמת נורא קטנות יחסית לוידיאו ועוד HD)לבארבי ולא עשו לו בעיות? תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  9. Started by o07,

כן כן אלבום חדש לפישי הגדול חופשי להורדה: http://livo.co.il/artists/89/%D7%A4%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C אחלה אלבום, אהבתי במיוחד את מאמא, פרפר, אדולן וערב רומנטי.

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  10. http://vimeo.com/11528827 איזה רוכב מוכשר, שם פס על כל חוקי הפיזיקה. ;D

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  11. Started by smdsjd,

איך זה בהשוואה לבזק או אורנג? יש תוכנות אחרות בתחום?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  12. תמיד במבחנים אני ניתקע כזה בשירת פתיחה ואז מתחיל לאבד זמן ואני לא מוצא את המילים הנכונות. אז אם למישהו יש רעיון איך לנסח ככה את תחילת הפיסקה (של הפתיחה או האמצעית או סיום - הכל יעזור) ויש לו ניסוח טוב או משהו זה ממש יוכל לעזור לי מחר בבגרות... תודה ושיהיה בהצלחה לכולם מחר

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by MODY69,

שלום רב, יש לי מספר שאלות פתוחות לגבי הזמנת מוצרים מחו"ל מאתרים כמו eBay. 1) שמעתי שהחל ממחיר מסויים צריך לשלם על המוצר מסים כלשהם. האם זה נכון? אם כן, אשמח לפירוט קצר לגבי זה. 2) במידה ואני מזמין מוצר ב- 2$ מ- eBay, האם המדינה תדע מזה? בגדול, מעניין אותי לדעת האם המדינה תעשה בעיות אם אני מזמין המון מוצרים מחו"ל. תודה, MODY.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Dimer,

אני רוצה לקנות SSD ב-newegg דרך מישהו שגר בארה"ב. אם הבן אדם הזה ישלח לי אח"כ את המוצר בדואר האם אני צריך לשלם מכס או מע"מ?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  15. Started by Gorge25,

שלום, רציתי לשאול האם ישנו תשלום חודשי על כרטיס אשראי (מסוג כלשהו) בתנאים מסוימים ? - למשל מס' חיובים מינימלי בחודש או סכום הורדה מינימלי שאם אני לא מגיע אליו אני צריך לשלם סכום לחברת האשראי (עשרות שקלים בודדים נניח). האם ישנם גם דמי הנפקה כלשהם ? תודה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  16. Started by Mesatla,

I've become quite annoyed at some silly comments being approved on the news section of the site so I conducted an experiment to see if the comments are really being filtered by the "system". I posted Wan Wan Paradise on this article http://hwzone.co.il/news/133436 . http://www.youtube.com/watch?v=UnMj1aG2q3Y Comment #10 Experiment's conclusion: Comments are not being filtered by the "system". HWzone's status: Doesn't give a shit.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  17. שלום. ברצוני להביא מחו"ל הגה Logitech G27 עם מישהו שנמצא שם. זאת אומרת להזמין נגיד באמזון, שישלחו את זה לכתובת מקומית בארה"ב ולהעלות את זה על המטוס לישראל איתו כשהוא יחזור לארץ. עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע לכך: 1. האם המוצר חייב במכס כלשהו או רק במע"מ? ניסיתי לחפש באתר של המכס אך לא הצלחתי לאתר את ההגדרה שתתאים הכי טוב למוצר כזה. 2. מה קורה בעצם כאשר יכנסו איתו לארץ ויכריזו עליו במסלול האדום? 3. במידה ויש בעיות עם המוצר, זאת אומרת משהו מתקלקל בזמן השימוש לאחר זמן כלשהו. האם ידוע למישהו אם אפשר לשלוח את המוצר ליבואן של Logitech בארץ כדי שיתקן אותו? (בתשלום כמובן) או בכלל לרכוש בשביל ההגה אחריות בארץ. כמו שיש חברות/מעבדות שמוכרות ומספקות שירות מורחב למצלמות דיגיטליות. 4…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. מישהו יודע איזה סעיף זה בחוק שאסור לפתוח מכתבים? המשטרה תעשה משהו? הגישו על זה אי פעם כתב אישום?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  19. Started by benor,

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  20. Started by the red dragon,

נכון בסרטים לפעמים אתם רואים כזה שמישהו מחבר מצלמה למכונית צעצוע שלו ואז מסיע אותה ורואה לאן היא נוסעת דרך מסך כזה. חשבתי לקחת מצלמה לקשור אותה על הכלב שלי ולשחרר אותו איך אפשר לעשות את זה? שאני יראה דרך טלויזיה בLIVE?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  21. Started by marinata,

מבקשת הזמנה ל Bitme.org . זהו אתר טורנט לימודי. תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  22. כמה שאלות על הטריידזון למי שיודע,בהנחה שזה המקום כי זה לא שאלה "טכנית" על מחשבים) אני פשו לא מצליח ליצור קשר עם אחד המוכרים שם.. 1. לאן מגיעה ההודעה שאני שולח דרך הטריידזון? 2. יש דרך למצוא את המשתמש "האמיתי" בפורום ולשלוח לו הודעה פרטית?(בהנחה שאני לא יודע מי זה מראש כמובן...ויש גם כאלה שמתמשים בשם נוסף לטריידזון)

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  23. אז חשבתי לפתוח ט'רד שבו נוכל לתת המלצות על ספרים טובים שקראנו. אתחיל. המלצה על: הסמל האבוד. (כן כ"כ מיינסטרימי , אבל אני אוהב את הספרים של דן בראון, וספרו הרביעי לא יוצא מן הכלל(ואף לדעתי אחד הטובים מספריו)). על מה הספר(למי שמשום מה לא מכיר): ספר מתח מהיר קצב ושנון על הפרופסור חוקר הסמלים רוברט לנגדון והרפתקאתו בוושינגטון הבירה. עכשיו אתם..

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  24. היי, אני צריך המלצה לאיזה חידה או פאזל (לא רגיל) מסובכים וקשים. את החידה יצטרכו לפתור שישה שחקני D&D וותיקים, וצריך שזה יקח משהו כמו 10-15 דקות. כמו כן יהיה נחמד אם זה לא יהיה משהו מוכר. משחק קופסה יכול להיות רעיון טוב. הצעות?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  25. Started by EasyPooper,

שלום! לאחרונה הפייסבוק התחיל לעבוד לא כראוי: יום יומיים אני לא מקבל נוטיפיקיישנס ואחרי זה כל הנוטיפיקיישנס מגיעות אלי בבום אחד, וגם אם אני בודק אותן הן לא נעלמות. בצ'אט לפעמים הסימן שמי שמתכתבים איתו כותב לא יורד וכפור הCOMMENT לא מופיע זה רק אצלי ככה? איך אני פותר את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.