כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש קרובים בחו"ל לאחרונה מצאתי כמה אתרים שנותנים את השירות אבל בתשלום בעזרת כרטיסי אשראי אשמח אם תעזרו לי במציאת אתרים של שירות דומה אבל בחינם אני צריך רק לניו יורק או אם ישנן תוכנות שעוקפות את התשלום או עם מספרי כרטיסי אשראי מפוברקים ששמעתי שיש תודה מראש DEMULTI
-
יש לכם שירים [חדשים בלבד] להמליץ לי על השמעה באוטו? יש סאב וופר ענק בבגז' אז ראפ יתקבלו בברכה דברים שיתקבלו ביותר ברכות ממוזיקה שחורה זה שירים עם רגטון [דדי יאנקי וכדומה] ושירים בסגנון קלאב. אשמח אם תתפנו לדקה או שתים בשביל להמליץ לי על מספר שירים יפים. תודה מראש :-*
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
נשיא AMD לשעבר: " AMD יכולה לחגוג עוד שנה, אבל הניצחון שלהם יגיע רק באמצעות הוצאת מוצרים טובים לשוק. כרגע נראה שבשדה הזה דווקא אינטל נותנת את הטון והיא מצליחה להוציא לשוק מוצרים במהירות רבה יותר". " http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3291486,00.html
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
רציתי להכין קליפ עבור חבר של אבא שלי מתמונות שהוא הביא וסרט של הילד בחוג כדורעף, אבל אין לי זמן לטפל בזה. אם יש מישהו באתר שרוצה לעזור, שישלח לי הודעה בבקשה. (צריך להיות מוכן עד אוגוסט) עריכה באיזור כפר סבא
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
משהו יכול להעלות או לקשר אותי לסיכומים לבחינת הביולוגיה, בעיקר על החלק הראשון, האמריקאי (שכולל את רוב החומר) אין לי מושג מאיפה ואיך להתחיל... מתכונת מחר.. תודה...
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
פתאום האינטרנט לא הגיב לי הכל התנתק אני מנסה להכנס לאתר וזה נכנס לי לאתר של SMILE אומר לי שמעדכנים תשתיות ושירות משהו כזה ואני צריך להוריד איזה משהו והשם משתמש שלי מוסיפים לו 202 בסוף (נניח RAN אז RAN202) למישהו קרה?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
http://www.smalltime.com/dictator.html צריך לבחור דמות מתוכנית טלוויזיה (לא ישראלית מן הסתם), ולענות על השאלות שהמחשב שואל אותך בכן או לא. כנסו ותבינו. אם אתם לא יודעים מה התשובה לשאלה תלחצו לא. תהנו!
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
לא ראיתי פורום מיוחד בשביל זה, יש לי שאלה איך אני משנה את האימייל כניסה בפייסבוק? אני מסתבך דווקא בדברים הקטנים חחח
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
גם לי יש מערכת כמו שלכם- smf שהתקנתי אותה בפעם הראשונה כל כך הזדעזעתי מהאייקונים (סמיילים) המכוערים של המערכת שדבר ראשון שעשיתי זה להחליף אותם .
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי בחנויות לוח אם שנשרף לי ואני חייב להשיג אחד חדש או משומש כדי לא לאבד הרבה מידע. הבעיה היא שהמעטים שיש להם רוצים עליו 600 שח ויותר, אני שילמתי בזמנו על חדש 270... אם למישהו פה יש במקרה לוח אם(לא משנה של איזה חברה) שמתאים למפרט הבא ויכול למכור לי אותו במחיר סביר, אני אודה לו מאוד. כל שאר המאפיינים לא ממש משנים לי. CHIPSET - INTEL 865PE CPU - SOCKET 775 תודה מראש דורון
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
לאן הבנאדם נעלם ? פתאום ככה לא רואים שום הודעות שלו בפורום..
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
-
-
ראיתי פורום עם נשים " נשלטת שיפחה " דברים כאלה ואני לא מבין דבר אחד איך בחורה מוכנה להיות מושפלת ולמכור את הגוף שלה ? בשביל אהבה ? תשומי ? עברה טראומה בבית ? זה מוזר לראות גברים בני 60 מתעסקים על ילדות בנות 20 - 25 ועושים בהן ככל על רוחם והן עוד קוראות להם " אדוני מאסטר שלי " זה מוזר הן מטורפות לא נורמליות , הן ניראות " כאילו " נורמליות הן מקלידות " כאילו "נורמלי אבל משהו דפוק להן בראש , אוהבות שמכים אותן מורידים להן דם קושרים אותן מה זה ? אני רק יודע שקוראים לזה BDSM והגברים שהם כביכול " המאסטר " קולטים שהן שרוטות על כל הראש ופשוט עם לשון חלקלקה גורמים להן לעשות כל מה שהם רוצים ואפילו קראתי שהם מבטיחים להן להיות מאושרות והן מאמינות בזה ואפילו רושמות בפורום " אני מאושרת ב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה שמשגעת אותי כבר הרבה זמן. למה כשלפעמים מראים בטלויזיה מישהו וברקע יש מסך של מחשב עובד אז המסך מהבהב ומרצד בטירוף? ולמה לעולם לא רואים מסך מחשב מרצד בסרטים בקולנוע? איך בסרטי קולנוע מעלימים את הבעייה הזאת של הריצוד? זה פשוט משגע אותי ואני מת לדעת למה....
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איפה ובאיזו מסגרת אפשר לעשות אותם. כמה זה יעלה ? ואיזו תועלת אפשר להפיק במידה ואם הציון גבוה ? והאם הצבא\אוניברסיטה ייתחשבו בזה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
מבחן לטכנאי PC, כמה שאלות ואם אפשר פרטים, תודה
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
השאלה הגדולה היא אם הוא אמין?,אני קצת חושש לקנות משמה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
מישהוא יודע איך קוראים לשיר נושא של "חלום אמריקאי" שמשודרת בערוץ 3 ביס? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
לאשדודים שביניינו....מחר אני אמורה להתייצב ב8 בבוקר בתחנת מד"א אשדוד, אני לוקחת קונקס לתחנה המרכזית שלכם, ומתכוונת לעשות טיול רגלי עד התחנה... אם מישהו יודע איך מגיעים, אשמח לקבל הסבר. (או מפה...לא מוצאת)
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
WTF סרט חבל על הזמן מההתחלה עד שהם מגיעים לבוסטון. יש קטעים רגשניים שנמצאים בדיוק במקום ומשולבים ממש טוב בכל הבלאגן, ואז פתאום הכל נגמר בחמש שניות בלי שום סיבה רצינית ובלי שום קשר. החייזרים שעד לפני שנייה זיינו את האמאמא של כל הצבא האמריקאי נופלים כמו כוסיות וכולם שמחים. יש הרגשה שחסרה לפחות עוד שעה-שעה וחצי של סרט. גם פיתוח הדמויות נפסק באמצע, מה שבכלל מראה שזה לא הסוף של הסרט כמו שסוף צריך להיות. זה רק אני או שסטיבן שפילברג צריך לצאת לפנסיה?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
מנגינה שמזוהה עם הצרפתים... יש אותה בפרסומת לביטוח ישיר, ואם זכור לי נכון גם ב Psychonauts בשלב עם פרד (ווטרלו) מישהו יודע על מה מדובר?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
לא מצאתי את המקום המתאים בתקווה שפה המקום. למישהו יש חנות מחשבים אמינה עם מחיר זול באזור ירושלים שיכולה להביא לי באותו סכום את המפרט הבא. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351349.0
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
או, כמה ק"מ זה ללכת בדרכים מסביבה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-