כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
הפיזמון נשמע כך " I want to feel connectted i want to be affected - my heart is beckonig .. beckoning for u .." לא מצליח למצוא דרך גוגל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קנייה ומכירה כללית... יש ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מראש הולך להיתנצל על העיברית הכתובה שלי, צריך קצת לתרגל עדיין. אני חזרתי יחד אם משפחתי ארצה מחו"ל אחרי 8 שנים באוסטרליה והייתי מאוניין לשמוע ממכם, אנשים שמתעסכים ומתעניינים בתכום המיחשוב על השירות הצבאי. אז ככה, אני בן 23 וחזרתי הנה אם Diploma בתחום של Network Engineering, זה היה קורס של שנה וחצי ולימד בעצם את היסודות של Network admin. אני הייתי מעוניין להיתעסק בתחום הזה שבו למדתי גם בזמן השירות שלי, השאלה בעצם היא איך אני מגיע למצב הזה. מבחינת התהליך אני עדיין לא גמרתי צו ראשון(ועדה רפואית דרשה בדיקות נוספות). מה קורה אחרי צו ראשון? הבנתי שיש מיונים לכול מיני דברים, איך מגיעים אליהם? בשורה התחתונה, איך אני מגיע לתפקיד שעוסק ב-networks, מה אתם ממליצים? האים…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
-
שלום בדקתי באתר האינטרנט שלהם ורוב החלקים שאני לוקח למחשב שלי לא נמצאים שם. רציתי לדעת אם אני הלך לסניף שלהם הם יסיגו לי את החלק שאני צריך גם אם הוא לא נמצא באתר שלהם תודה לכול העונים
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני פשוט לא מוצא את זה בהגדרות פרופיל
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
Rodney Carrington - Show Them To Me.mp3 אני מחפש את השיר הזה, עדיף להורדה ישירה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בתמונה: http://img238.imageshack.us/img238/3107/2007050349554qq2.jpg נכון יש את שקע הורוד הרחב הזה? למה הדבר הזה נועד בדיוק? איך קוראים לשקע הזה?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום,אנוכי כאן בונה מכונת CNC והגעתי לשלב שאני צריך לחתוך פלטות עץ בדיוק רב רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנויות\מפעלים וואט אוור באיזור חדרה-נתניה שיש להן מכונת CNC אשר מסוגלת לעבד עץ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי אני די חדש פה ... לפני שבוע בערך שאלתי אם מישהן יכול להכין לי עטיפת דיסק ... משהו בסגנון של היפ הופ (ראפ) שמעתי שזה פורום נחמד ושיש פה יחס ... אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח אתם גם יכולים לכתובת לי לאיימל שמי קובי אני בן 17 וחצי האיימל שלי kobii45@walla.co.il
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני יודע שזה כיסא די מפורסם. אשמח לדעת מי המעצב\ת, ועבור איזו חברה הכסא עוצב. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
התרגיל הולך ככה: x+y=3 2^x+2^y=6 מקווה שהבנתם(אם לא זה 2 בחזקת איקס ועוד 2 בחזקת וואי..) ,תודה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אבא שלי קנה יאכטה,,, ועכשיו הוא רוצה לשים רמקולים בתוכה, עכשיו הוא קדח חורים לרמקולים וסידרק מקום והכל אבל ברגע שהוא הפעיל אותם הוא גילה שהמצפן השתגע, ואז הוא נזכר שליד הרמקולים ( בקיר הפנימי) יש את המצפן . אבא שלי רוצה לדעת איך אפשר להפריד את השדה המגנטי של הרמקולים בבלוק נחושת , זה יעזור ? איזה רעיון אתם מציעים!? תודה רבה רבה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמה דברים למודינג ואני לא ממש מכיר אתרים ממולצים. אשמח אם אנשים שרכשו בעבר והיו מרוצים ימליצו לי, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
הניגון של הפסנתר זה בנפרד? יש כזה? אם אין אז איך קוראים לשיר\זמרת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אתר שיהיה חינמי ונוח לשליטה בשביל אכסון קבצים.. אני מכיר למשל את 4shared.com מישהו מכיר אתרים אחרים? תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הנדס"ק לדאו גונס ? מישהו יודע ?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מישהו מכיר את ROCKING MUSIC של MARTIN SOLVIEG? אני רוצה לדעת מי זה זה ששר שם אני מחפש שיר שלו כבר הרבה זמן.זה לא MARTIN SOLVIEG שר זה מישהו אחר תודה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
נכון יש את הנוסחה שאם אתה בגובה מסוים אז אתה צריך לשקול במשקל מסוים....מה הנוסחא?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אבל זה אחד הגדולים http://www.youtube.com/watch?search=&mode=related&v=45IXLsUSpKA
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן... לכל מי שעשה את הטעות, וניגש היום לפסיכומטרי... רציתי לשאול איך היה לכם המבחן? לדעתי המבחן היה ממש קשה, במיוחד באנגלית שהייתה ברמה ממש גבוהה, וגם הכמותי והמילולי היו ממש מעצבנים... בכל מקרה, שתפו את החוויות שלכם.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
זה הדף הי רשמי והכי מעודכן שמצאתי ברשת בהקשר של ההגרלה של הגרין קארד (זה נקרה גם תוכנית הויזה למהגרים?). יש באנגלית ועיברית: http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html http://israel.usembassy.gov/publish/mission/consular/2006a.html תסבירו לי אם הבנתי נכון, ההגרלה לויזה של 2006 נגמרה ב January 7, 2005. והיא התחילה ב November 5, 2004? זה אומר שההגרלה הבאה היא בחמישי לנובמבר השנה? זאת ההגרלה ל 2007?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה מספר ימים, בעת שאני מבצע חיפוש בפייסבוק (על בסיס שם), תוצאות החיפוש מוגבלים רק למה שמופיע ברשימת החברים שלי. אם, נניח, רשמתי את השם 'עמית' בשורת החיפוש וברשימת החברים שלי אין אדם בשם הזה, מנוע החיפוש מדווח על-0 תוצאות. האם מדובר בכשל טכני כלשהו, בשינוי מדיניות של פייסבוק, או בשינוי כלשהו שבוצע בהגדרת החשבון? כיצד ניתן להחזיר את המצב לקדמותו (חיפוש במערכת העזרה של 'פייס' ובגוגל לא מצא לי תשובה כלשהי)? תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
זה הולך משהו כזה: you call me crazy tell me all tell me all זה מוזיקה שחורה, שיר מלפני שנה ככה. TNX
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן פירסם פה בחור.. את קהילת "איבי" הישראלית, היית מועניין לקבל קישור, מקווה שתעזרו לי, תודה מראש! =]
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-