כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי לפני שבועיים גולף שנת 2000 2000 סמ"ק רציתי לדעת אם ישנו אתר שמספק מידע אודות כוח סוס הספק וכו נכון לדגם של שנת 2000 בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
נשקים כוללים : tanks/subs/etc אני אישית בוחר ב RUSSIA T-34 tank...PPSH-42...AK-47...Dragunov rifle...RPG-7...Hind...T-72...T-90...MiGs...etc..
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/8/1096750 :lol:
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום! רכשתי מחשב חדש לפי מפרט שבניתי איך אני יכול לדעת שכל הרכיבים שבחרתי הם הרכיבים שמותקנים אצלי במחשב :-\
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לי ולחברים שלי יש הרבה תמונות שאנחנו רוצים לשתף בינינו, איפה אפשר לעשות אלבום תמונות מקוון שיאפשר גישה עם סיסמה בלבד, וניתן להעלות אליו כמות יחסית גדולה של תמונה?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ובכן, Live Sale הוא אתר המרכז ומפרסם מאמרים הקשורים לכלכלה, מיסים, מניות, מסחר, הלוואות ועוד, בשפה האנגלית. כל המעוניינים מוזמנים להכנס ולקרוא את המידע, אשר מתעדכן בכל הזדמנות אפשרית. לחצו כאן ע"מ להכנס לאתר. במידה ויש הערות (חיוביות ושליליות גם יחד), אל תהססו להגיב.
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני צריך MP3 בסביבות ה600 שח ואני צריך שישמעו בו מצויין בלי להתפשר על איכות, שישמעו את הבאס, גיטרות הכל מעולה אם אפשר בסביבות גיגה עד 3.... תודה רבה ראיתי כל מיני בזאפ ואין לי מושג מה לבחור
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
DF=dark funeral מי שמכיר יודע על מה אני מדבר.
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
-
שלום,אחרי באן ממושכח של חודש חזרתי,והחלטתי לשנות את דרכי,מעכשיו בלי יותר נושאים טיפשיים וקללות מעכשיו אני ילד טוב ;D
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
חבר שלי הראה לי משהו, נקרעתי מצחוק, אז עשיתי על חבר אחר שלי. תראו!! http://www.moveyoassets.com/v.html?id=775e0222fc306d0a216c3344b0d87044 תעשו create על דברים מצחקים שלכם ותראו את זה פה, זה מצחיק לאלה! אפשר גם להחליף מוזיקות, ולנשות את סגנון הריקוד!! !!!
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי רציתי לקרוא את כל הסיפור שהיה עם מנהלי האתר ופנדה ומשום מה המנוע חיפוש לא מוצא לי אותו ( ואני יודע שהוא קיים כי קראתי אותו פעם אחת) אז מישהו מימכם יודע את הלינק לתרא'ד הזה שיכתוב לי אותו בבקשה. בתודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי טלפון חדש באירופה T-Mobile G1 הטלפון מעולה אבל מעביר המון data. כרגע יש לי סים ישן שיש לו רק edge אני מעוניין לקנות חבילה של אינטרנט סלולרי 3G באורנג'. מישהו יודע מה החבילה הכי משתלמת? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
אם מישהו מכיר, מה אתם אומרים על הטלויזיה הזאת (דגם 42LG60 / 42LG6000), מכל הבחינות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי למכור שטויות באיביי ונתקלתי בכמה שאלות , אם יש פה אנשים שביצעו כבר מכירות ויוכלו לענות לי על כמה שאלות בפרטי זה יהיה מעולה . צרו איתי קשר או השאירו הודעה פה תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כמו שרשום ^^^ הבגרות ב 14:00 אז בהצלחה!!! אני רק בכיתה י"א אבל רוב בתי הספר מגישים ב-י"ב
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
מיום חמישי שעבר בערך, הRSS לא מצליח להתעדכן. הן בFF 2.0.0.15 והן בFF3.0 (בשני מחשבים שונים, חשוב לציין). קורה לעוד מישהו?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
נתקעתי בבעיה \ התלבטות. בהרצאה אנחנו לרוב מוכיחים טענות לפי "יהא X שייך ל... כך ש.." ואני יודע שיש דרכים של חוקי דה מורגן וקומוטטיביות ודיסטריוטיביות (רשמתי נכון?!) אבל המרצה מסבכת עניינים... אז איך אני למשל מוכיח את : (A n B)X C = (AXC) n (BXC) לציין כי n מציין חיתוך... אז איך מוכיחים לפי כללים פשוטים \ מפריכים באופן קליל ? אשמח ללמוד את השיטה. תודה !
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש המלצות? חשובה לי מאוד האמינות. זה הנושא העליון מבחינתי, אני מאוד פחדן בכל הנוגע לעסקים שאני לא מכיר ולא שמעתי עליהם, לכן אני מבקש המלצות על חנויות שהתרשמתם מהם לטובה בנושא קניית רכיבי חומרה. אני רוצה לקנות רק לוח אם (אני כבר די סגור על דגם, פחות או יותר), ומחפש מקום שמוכר לוחות של ג'יגה בייט, מקום אמין שמוכר ציוד איכותי כדי שאני לא אתחיל להתרוצץ בנושא האחריות חנוית באיזור המרכז, עדיפות לת"א-ר"ג-גבעתיים-חולון והסביבה תודה!
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
תוכנית המוטוריקה המפורסמת ביותר בעולם שאיבדה את שלושת המנחים שלה לטובת אמאזון, ליהקה את ג'ואי מהסדרה חברים בתור אחד מצמד המנחים החדש שלה אם אתם אוהבים טלוויזיה ואוהבים רכבים, כנראה שאין צורך להציג בפניכם את Top Gear – התוכנית האלמותית של חברת BBC הבריטית שעד לפני כשנתיים הונחתה בהצלחה רבה בידי ג'רמי קלארקסון, ריצ'רד האמונד וג'יימס מיי. כל זה השתנה לאחר שקלארקסון האקסצנטרי איבד עשתונות ותקף עובד הפקה, "זכה" לפיטורים מה-BBC לאחר סאגה לא קצרה – ולאחר מכן נחת, יחד עם שני הקולגות שלו שבחרו לפרוש מ-Top Gear גם הם, אצל לא אחרת מאשר אמאזון האמריקאית, בדרך ליצירת תוכנית מוטוריקה בגישה ובשם חדשים. המותג והתוכנית Top Gear נותרו אצל ה-BBC, שמצידה הכריזה כי שדרן הרדיו ה…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אם הלוויתי למישהו סכום מכובד של כסף, והייתי רוצה איכשהו להיות בטוח שכשאני ארצה אותו אז הכסף יחזור אלי, מה אני עושה? השאלה נובעת מכך שהבנתי שכשאני מביא לו את הכסף יש אופציה לכך שהוא יביא לי צ'ק על סך אותו סכום, האם זה באמת יכול להגן עלי ואיך? איך הצ'ק הזה אמור להיות רשום? תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לא ידעתי אם זה שייך לאחד הפורומים האחרים אז כתבתי בפורום זה. לפני כמה זמן הייתי בחנות TNT, ושמתי לב שבתא ההלבשה ישנה מנורה שנראה לי שהיא מקנה גוון (אולי אדמדם מעט) הגורם לעור הגוף להראות שזוף יותר ממה שהוא באמת. יש למישהו מושג על מה אני מדבר, איך זה נקרא, האם דמיינתי, איפה קונים את זה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש את הפרסומת שהם מתחת למים וזה נשמע כמו סטיבי וונדר מישהו יש לו מושג?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-