עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by matrix66,

יש למישהו מושג איך קוראים למנגינה שסנופקין מהמומינים שר עם המפוחית שלו? (אני מתכוון למנגינה די קצרה)

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by Idan-h,

אני מתגייס מחר, למודיעין שדה. יש כאן עוד מישהו שמתגייס מחר? עכשיו אני לא אוכל להיות פעיל בפורום לעיתים קרובות, אבל אני אבוא לבקר מידי פעם. בכל מקרה גיוס נעים לכל מי שמתגייס מחר, או בכלל בזמן הקרוב .

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by FARKASH7,

אני צריך חומר על שני סיפורים: 1. חצוצרה בואדי 2. התפסן בשדה השיפון תקציר של הסיפורים(לא קראתי אותם), סיכומים עליהם ודברים אחרים שיכולים לעזור תודה.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  4. העם יש רדיו שמנגן את כל השיירים החדשים של mtv שאני יכל לדעת מה חדש מה יפה בלה בלה בלה אני לא מבין כלום

5. Started by nadaw,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090576,00.html וממש לפני שבוע השגתי שני יוזרים חדשים..

6. Started by nehmia,

למשהו יש אתר טוב שאפשר להוריד ממנו ההרבה פונטים???

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  7. ראיתי עכשיו(EYES) שידור חוזר של הפרק של "דה טונייט שואו". הפרק עם ביונסה וצ'רלס ברקלי. הוא אמר שם שההוא התבדח באיזשהו משחק על איזה שופט איטלקי זקן והזקן קרא עליו תיגר - מירוץ במחצית של האולסטאר גיים. מיד בסיום התוכנית חיפשתי את המירוץ הזה. קבלו זה אדיר! http://www.youtube.com/watch?v=sJ2LdRwHrAQ

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by aaviran,

לי ולחברים שלי יש הרבה תמונות שאנחנו רוצים לשתף בינינו, איפה אפשר לעשות אלבום תמונות מקוון שיאפשר גישה עם סיסמה בלבד, וניתן להעלות אליו כמות יחסית גדולה של תמונה?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  9. בעיקר הופעות רוק מטאל לא יודע מה שיש תודה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  10. ללא תוכן

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by fish123,

רציתי לדעת כמה דברים: 1. נגיד יש לי מגן 60 ובבגרות אני מוציא 90, ציון המגן לא נכלל בציון הסופי? 2. אם אני עושה מועד חורף ומקבל ציון נמוך יותר, הציון הגבוה קובע? 3. אם 1 נכון ו-2 לא, ויצא 90 אבל החלטתי לעשות מועד ב' וקיבלתי 70, זה נכלל ועושה ממוצע?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  12. Started by 00000,

באזור השרון. אני רוצה להתחיל, עד שאוכל לצרף את זה לפרוייקטים של מוזיקה שאני עושה. עריכה: אם מישהו יכול לכוון אותי טיפה אני אשמח, אני רוצה להגיע לצלילים מאוד נמוכים, אוכל לעשות זאת גם בצ'לו? כי לא מתחשק לי קונטרבס.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  13. טוב אז אני אקדים בכך שהמאמר שסרקתי לכם עכשיו הוא מאמר שקיבלתי בשיעור אזרחות ע"י המורה שלי, שאני חושב שהוא הבנאדם עם הדעות הכי שמאלניות שאי פעם פגשתי ושמעתי.. שתבינו שהוא פעיל במפלגת חד"ש !! (מפלגה שמורכבת בעיקר מערבים..). לעיקרו של עניין: הוא הביא לנו מאמר בכיתה שאני בטוח שלחלקכם, או אפילו לרובכם יגרום משהו (בין אם זה פליאה, עצבים, הרבה עצבים, או אנערף מה..). זה מאמר שכתב אילן פפה , הסטוריון שמאלני (כל כך שמאלני שאף אוניברסיטה בארץ לא מוכנה לקבל אותו כי הוא נוגד הרבה דברים "ישראלים" אם אפשר לקרוא לזה כך..) במשפט על המאמר: הוא מציג "עובדות" חדשות על מלחמת העצמאות (מה שאילן פפה קורא "מלחמת 48") ועל היישוב העברי שהיה בא"י.. אז מעניין אותי מה אתם חושבים על המאמר המסיט (לד…

14. עוד 1.8% יש לי סאן אנדרס במחשבבבבבבבבב

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  15. השיר מתנגן לי בראש ואני לא מצליח לזכור מי שר אותו.... זה שיר רוק כזה עם קטע חזק של גיטרה חשמלית

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  16. שלום לכולם יש את הצאט הזה של הסלולרי mushroom.co.il או bleep.co.il מישהו יודע אם אפשר לגשת לצאט הזה דרך המחשב ולא הפלאפון ? תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  17. תכנסו ללינק ותראו את הפיספוסים הכי מצחיקים באינטרנט!!! תגיבו, תדרגו ותצביעו 5 הצפייה חובה הלינק: http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?FileID=37413&tmpl=10&Page=21&cid=213

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by urich,

איך ה ps2 תור dvd האם זה סתם גימק או שהוא שווה משהו בתור אחד והאם ניתן לחבר אותו לרסיבר לצליל סראונד כמו dvd אחרים.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  19. לרשום מה אתם חושבים לקבל ....ומה אתם קיבלתם בראש השנה ו פסח קודם ..לא חייבים לציין שם חברה ... 1) פסח שעבר : SONY PSP 2) ראש השנה : מצלמת COLDPIX עם חיבוריות ל WIFI ..

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by dodo215,

:jump: למכירה בהזדמנות נדירה מחשב נייד דגם: DELL M6300 מסך 17 אינטש, במצב חדש מעולה לגרפיקה, רק 7 מחשבים כאלו הגיעו לארץ, למעשה לא השתמשתי בו כלל. 050-4417385 יהודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  21. Started by sofix4,

:s05:

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by Internal,

קבלו את הרכב של בטמן האמיתי עם כל הפרטים

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by shuy,

לא מצויירת, שודרה לפני כ-12-15 שנים, מעיין דרמת אימה-מסתורין שכזאת בסגנון טווין פיקס. לשחקנים היה מבטא דרומי (דרום ארה"ב), ומשפט אחד חזר שוב ושוב בסדרה "THERE'S SOMEONE AT THE DOOR". מישהו זוכר?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום בדקתי באתר האינטרנט שלהם ורוב החלקים שאני לוקח למחשב שלי לא נמצאים שם. רציתי לדעת אם אני הלך לסניף שלהם הם יסיגו לי את החלק שאני צריך גם אם הוא לא נמצא באתר שלהם תודה לכול העונים

• 3 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים