עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by mostwanted,

אני צריך לעשות עבודה על קוצב לב חשמלי ואשמח אם מישהו יתן לי לינקים לתמונות מידע רכיבים וכו' תודה מראש

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  2. http://news.walla.co.il/?w=//869591 אני מנסיון שאני עושה הפסקות ארוכות משתית משקאות מוגזים יורד במישקל ומרגיש יותר טוב ואיך חברה רצינית כמו קוקה קולה מצפה שיאמינו שהיא מוכרת מוצרי בריאות אני לא מבין

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  3. Started by Art Tatum,

קניתי ארגז קוקה קולה 1.125 ליטר מיוצר במפעל של קוקה קולה ליד רמאללה. אחרי קירור הגיע שלב הטעימה. פחות טעים או אותו דבר ?

• 35 תגובות
    • 6.4k צפיות
  4. Started by D_N_A,

מישהו זוכר אותי בכלל? 8)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

היי רציתי לדעת איפו אפשר להשיג את קורא ה-RFID וטביעות אצבעהזה מישהו אולי יכול לשאר כמה דבר כזה עולה? או איפו אפשר להשיג את זה בישראל?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by BrAvE_HeArT,

תחשבו על כול דבר וזה יגלה על מה אתם חושבים בעזרת כמה שאלות כלליות :coolman:

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Ran B,

שלום לכולם. ברשותי קורא כרטיסים RDIF, מסוג NFC ACR122 אני מחפש תוכנה איתה אני יכול לקרוא כרטיסים ולכתוב עליהם בצורה נוחה ופשוטה. הSDK שהגיע עם המכשיר לא מספק. אשמח לעזרה אם מישהו יודע.. (כמובן אני אחרי המון חיפושים בגוגל, הורדות שונות והמון בלגן) תודה, רן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by iakovl,

בואו נעשה עוד ספירת אוכלוסיה בפורום כל הקשישים (5+) להתפקד בבקשה חוגג בדיוק היום את ה9 שלי בפורום

• 121 תגובות
    • 19.7k צפיות
  9. Started by Phyro,

קישור : http://www.fadihot.com/MindR אתם חושבים על משהו מפורסם, לוחצים על PLAY בצד שמאל. עונים על 20 שאלות והוא אומר לכם על מי חשבתם דבר פשוט גאוני, לא לפספס

• 94 תגובות
    • 13.1k צפיות
  10. Started by GRiM,

http://basshunter.m0o.eu/anna/index_il.php

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by avivlyaviv,

אני מצטער אם השאלה קצת מפגרת אבל זה חשוב לי... הבנתי שבקורד טייס אחת המשימות היא משימת קורדינציה. דוד של חבר שלי עבר שנה וחצי קורס טייס ונפל על קורדינציה. יש לי עוד כמה שנים עד לצבא אבל אני רוצה להתאמן מעכשיו ולשאלה: מישהו יודע איזה תרגלי קורינציה יש במחנים...? (לפחות איזה אזור: ידים/אצבעות...) איזה תרגילים יש לשיפור הקורדינצה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. קורה שאתם מבקשים עזרה בפורום ולא עונים לכם? :s05:

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מה יעשו אלה שכבר קנו אותה רק עם 4 כריות אויר וללא ESP? למי הם ימכרו אותה בעתיד? האם ניתן יהיה לשדרג? כמה יעלה השידרוג?

• 61 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by nahoom,

מנהלים בבקשה לינעול (מצאתי כבר) כדי שלא יגרום לספאם

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by aquarius,

ישנו אתר אשר מראה את הנוסח של קורות חיים באנגלית מישהו מכיר??? אפשר קישור????

16. במידה ויש לך 20 יחידות לימוד, חסרות לך 3/4 יחידות לימוד לבגרות מלאה, מה אתה כותב? אולי עדיף לא להזכיר בכלל את התעודת בגרות, אבל יש לי 20, לא מתכוון לוותר עליהם. להשלים? אין זמן, רוצים במקום העבודה קורות השבוע. מי שיכול לעלות קורות חיים שלו, ואני אעתיק איך שזה ניראה - תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Decktor,

חבר שלי נמאס לו לחפש עבודה ולשלוח קורות חיים כל הזמן אז הוא הכין סוג קצת אחר... (אזהרה מראש מכיל גסויות)

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Started by segev22,

אני משתחרר חודש הבא מהצבא.... ואני רוצה לנסות את מזלי באינטל מישהו יודע מה המייל של אינטל שאליו אני שולח את הקו"ח שלי?

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. אני מועמד לכל מיני מסלולים בחמ"ן, בדרך פלאית כלשהי, הקורות חיים שמילאתי באינטרנט לא הגיעו אליהם התקשרו אליי, אני צריך לשלוח להם קורות חיים (בפקס, אין ברירה), הבעייה היא שעבר הזמן שבו יכולתי להגיש את הקורות חיים באינטרנט, ואני לא יכול לראות את הטופס ככה שאין לי מושג מה לכתוב להם אם מישהו פה מועמד למשהו בחמ"ן ועדיין יכול לגשת לטופס קורות חיים, אשמח לדעת מה שואלים שם תודה איל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. קורות חיים - שם פרטי שם משפחה, יליד 1988 (16). תלמיד במכללת אורט ע"י האוניברסיטה. כישורים: אנגלית ברמה גבוהה מאוד (דיבור שוטף) עברית שפת אם הקלדה עיוורת באנגלית ועברית וידע במחשבים ברמת טכנאי. יישומים: אופיס מעבד תמלילים ומסד נתונים (וורד ואקסל) תכנות בשפת C, HTML וJavaScript-. להוסיף משהו / לשנות או לערוך? אם אני יכול אז להרחיב או לתמצת? לעצב את זה בצורה מיוחדת (מושקעת) בוורד או לשלוח כמו שזה, איזה דברים חשוב לציין? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by methodman,

הקורנפלקס החדש של גירס אוף וור בקרוב בחנויות http://www.g4tv.com/xplay/videos/35316/Comedy_Grains_of_War.html (:

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  22. שלחו לי היום מכתב מהצבא שאני צריך להגיע ביום ראשון הקרוב לאיזה כנס שקשור לקורס הזה . לפי מה שהבנתי זה רק לעולים חדשים או משהו (למרות שמגיל שנתיים אני בארץ) . מישהו היה בקורס הזה ויכול לספר מה היה שם ? רשום שם שזה טירונות 3 שבועות + קורס 10 שבועות . מה זאת אומרת ? אני יעשה פעמיים טירונות? רשום שלא חייב ללכת לזה . אם אני לא ילך (רוב הסיכויים) זה יפגע לי בשירות ? לדוגמא אני ירצה משהו אז יכולים להגיד לי "אתה לא עשית קורס זה בלאט לך מפה " אני צריך להגיע לבית החייל בחיפה . איפה זה ? זה אותו מקום שעשיתי בו צו ראשון ? תודה

23. Started by r1plet,

צהרים טובים חברים, סיימתי טירונות רובאי 02 בבט"ר נ(ל)יצנים והמתנתי שבועיים בלוט"ם שבצריפין לקורס, מוכרח לציין שהייתה אחלה המתנה, להגיע לבסיס לשעתיים לארוחת צהרים ושק"ם ולחזור הביתה... : ביום ראשון מתחיל הקורס, ושום חיפוש בשום מקום לא מחזיר לי אף תשובה... כל מה שכתוב זה קורס/מקצוע 1700 בבה"ד 7. האחראית אמרה שמדובר באלקטרוניקה אנלוגית. יש מישהו שעשה/שמע/יכול להרחיב בנושא?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by oded15,

אהלן חברה, שמי עודד אני מנהל רשת בצבא אבל ברצוני לספק לשלוש שנים של נסיון גם תעודה פורמלית של מייקרוסופט. השאלה שלי היא איפה לדעתך המקום הכי טוב לעשות את הקורס? מין הסתם על גו'ן ברייס שמעתי וגם ביררתי אבל רציתי לדעת אם יש עוד מקומות שלא נופלים מהרמה של גו'ן ברייס?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by antonays,

שלום בהמשך לנושא שרץ פה בנוגע ללימודי מחשבים. אני מעוניין לעשות קורס MCITP (מנהלי רשתות) באחת המכללות המציעות קורס זה, על מנת להיכנס לעבודה בתחום הרשתות ותחזוקת המחשבים. האם יש מישהו שעשה קורס דומה ויכול להמליץ? עד כמה קשה למצוא עבודה בתחום ללא נסיון מעשי ברשתות? מהו טווח השכר בתפקיד? ואילו מקומות עבודה מציעים עבודה בתחום? האם זהו הקורס הנכון לעשות למי שמעוניין להיכנס לתחום המחשוב? (לא תיכנות). תודה רבה

• 22 תגובות
    • 7.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים