כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
שמעתי את השיר לא מזמן ולא חשבתי שהקליפ יהיה כזה מצחיק! למי שלא ראה, אפשר ליראות את הקליפ בwow.walla(במהירות ואיכות סבירה בלי תקיעות- משהו נדיר בוואלה), מומלץ! 10/10 אני כבר מת שיצא האלבום החדש שלהם שיצא ב27 באפריל, אני ישר רץ לחנות לקנות אותו...
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
איש אחד נכנס לאיזה חנות. מוכר סיני זקן יושב בפינה, מעשן מקטרת. האיש מסתכל על כל מיני דברים, ומרים בסוף עכבר נחושת מלא אבק. המוכר בא אליו, לוקח לו את העכבר מהיד, מנקה אותו טוב טוב, ומחזיר ללקוח. האיש שואל את המוכר למחיר, והלה משיב בקול שקט: "הו, עכבר זה מיוחד מאוד. חמישים שקלים מחירו, ומאה שקלים סיפורו." הלקוח מתלבט, מוציא חמישים שקלים, ומשלם בעד העכבר בלבד. כשהוא יוצא מהחנות המוכר קורא אליו: "מחר בבוקר אתה תבוא לקנות ממני גם את הסיפור." האיש מחיך לעצמו, והולך לדרכו. פתאום הוא מבחין שמאחוריו הולכים חמישה עכברים קטנים. הוא ממשיך ללכת, ומגלה עוד ועוד עכברים, גדולים יותר, שעוקבים אחריו. האיש מתחיל להילחץ, ומאחוריו הוא רואה משהו כמו חמש מאות עכברים בכל הגדלים שלא מרפים מ…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני זקוק לעבודה לבית-הספר, מידע על פרטיות הילד. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע מדוייק על פרטיות הילד. אולי אתם מכירים אתרים שיש בהם מידע יל פרטיות הילד? אם כן, אנה תנו לי לינק, בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן (אני יודע קצת אבל אני רוצה להיות טוב!)אז אני מחפש לקנות עכשיו גיטרה קלאסית, חיפשתי כבר בחנויות כמו כלי זמר וכל מיני כאלה באיזור דיזינגוף סנטר/בוגרשוב אבל לא מצאתי משהו טוב.. תקציב של בערך 300-400 שקל אמרו לי שאפשר למצוא גיטרה לא רעה בכלל במחיר הזה(יש ראשונה..) אז בבקשה אם אתם מכירים חנויות או אתרים שמוכרים דרכם גיטרות אז תרשמו אותם פה.. גם המלצות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לברר את כתובת החנות המקוונת של הדיוטי פרי בנמל תעופה בן גוריון. תודה לעוזר
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום ! רציתי לבקש ממכם , כמובן עם זה אפשרי לתת לי קישור לגלריית התמונות מן מסיבת ה-Lan Party האחרונה של 3dv , הבעיה שלי שאני לא יכול לעשות באתר שם מישתמש - ואני פשוט חייב ליראות את התמונות .. אשמח לקבל לינק לתמונות או אולי איזה שם משתמש שלא פעיל וכך אני אצליח לראות את התמונות . תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי הצעת עבודה מעכשיו לקיץ מאבא שלי שהוא עובד באוניברסיטה להקים אתר על המחלקה שהוא מנהל עכשיו הוא אמר לי שהם רוצים אתר על רמה והם ישלמו לי משהו כמו 1300 ש"ח על העבודה ועכשיו להתלבטות אני יודע לעצב בצורה גרפית טובה אך הקטע של ה- html שלי דיי חלש זאת אומרת אני יכול לבנות ולעצב אתר בפוטושופ אך להפוך אותו ל html אני לא ממש יודע חוץ מאשר שאני יודע ששולחים את זה ל- איימג רדי ושם אני מגדיר כול דבר אבל מצדד שני להתחיל להתעסק בזה זה נחמד אך לא יותר מזה.... ורציתי לשאול אתכם מה אתם הייתם עושים במצב שלי! בתודה מראש אוהד! ;D
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
באיזה אתר אני יכול להוריד ספרי קריאה ולקרוא דרך המחשב באנגלית ואם יש גם בעיברית
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
נכנסתי היום לZENIT אחרי הרבה זמן שלא הייתי שם, הם עיצבו מחדש (אין לי מושג מתי - יכול להיות שזה כבר לא חדש כלכך....) בכל מקרה זה נראה ממש דומה לעיצוב של KSP:
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
דן שלנו סוף סוף הגיע לגיל המיוחל וצמחו לו שערות בבית השחי... וגם הוא מתגייס! ;D ;D דני חמוד שלי, שיהיה לך גיוס נעים וצום קל... ואל תשתה לי שם חשיש! :-* :clapper: :cwm26: :blushing: :cwm17: :cwm39: :lips: :auto: :wiggle2: :walksmil: :clown: :evilking: :cistinebiggrinA:
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשאול כמה שאלות שקשורות אליי בקשר לצבא: שלחו לי זימונים לטייס , עשיתי את המבחנים ונפלתי , שאלתי לאחר מכן אם אני יכול לעשות מבחן שני כי היה לי יום רע וזה באמת היה יום רע , אמרו לי שכן אבל רק לאחר שנה.-בסדר ,עד אז יש לי זמן. עכשיו שלחו לי שאלון העדפות-שם יש אפשרות אחת שמעניינת אותי וכל השאר לא, 1-מפעיל מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס 2-מפעיל מערוכות מחשב,תכניתן 3-מפקד כיתת טירונים 4-מדריך נוער בסיס,מדריך נוער מרחב 5-מדריך אימון גופני עכשיו מעניין אותי רק התפקיד ה 1 , כל השאר לא מעניינים אותי והמידע שיש לי בקשר לזה הוא מועט מאד שקיבלתי מקרוב משפחה כשהתקשרתי לדעת לבירורים, בקושי אמרו לי דברים חוץ ממה שרשום בחוברת מודיעין, כי אמרו לי שזה מסווג ביותר. מה שקרוב משפחה שלי א…
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם שני האתרים יש שם מחירים זולים מאחרים יש סיבה? מבקש תשובה בהקדם האפשרי www.oyes.co.il www.b99.co.il
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שאלה שתמיד רציתי לדעת. האם הדיור באילת הוא זול או יקר ביחס לערים ממוצעות במדינה?
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
למי שמכיר, וגם למי שלא, מומלץ מאוד לראות את הקליפ הזה, פשוט קורע. http://stage.co.il/Stories/290169
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה את הדעות שלכם בקשר לצורת קירור מהירה מאוד למכשיר שמקפיא כל דבר בכמה שניות (ההפך של מיקרו-גל-כלומר מקפיא בשניות) אני צריך רעיונות לצורת קירור במכשיר המקפיא הזה,מה ההיתם ממליצים? אני כבר חשבתי על שימוש בחנקן נוזלי....אשמח לקבל עוד רעיונות
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מישהו הזמין מהאת הזה? איך השרות שלהם? כמה בערך עולה משלוח לארץ? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להירשם לסיור במפעל והיכן הוא נמצא?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ערוצים שבהם עוצמת הקליטה חלשה ולכן לא רואים נקי את התמונה. כיצד אפשר להגביר את עוצמת התדר הנקלטת במכשיר הטלויזיה. אני יודע שיש איזה מכשיר או חלק שאפשר לחבר לכבל ובבכך העוצמה גוברת. יש למישהו רעיון או שהוא מכיר מכשיר כזה?
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יאה אני לא נושם מרוב צחוקקקקקקקקק www.zigzag2000.co.il "שמחה רבה, שמחה רבה, UNREAL הגיע FARCRY בא...." באמשלי אני מטורף על השריטה שלהם :-* ;D
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן זה אני זה שנגנב לו הn-gage רציתי לדעת במקרה שלא יחזירו לי את הn-gage כדי לקנות את האלפא p8 (ובשמו האמיתי alphacell m5) יש לי כמה שאלות לגבי הפלאפון: 1.יש לזה כרטיס הרחבה mmc/sd כי אם כן....... 2.זה הgaming pad edition או music pad או סתם ?m5 3.יש לזה משחקים שיצוא עוד מעט בעזרת מנוע x-forge האם זה נכון?(כי אם כן זה יהיה אותה גרפיקה משל הn-gage) 4.באיזה פורמט צריך את הסרטים avi או 3gp? 5.יש איזו שהוא אפשרות כדי לגרום לו להריץ תוכנות של microshit smartphone (הרי זה אותו קרנל-ליבה)? 6.יש לזה איזה שהוא מנגנון אבטחה? 7.יש למישהו את התאריכים של יציאת המשחקים של ה m5 ? 8.יהיה לזה משחקים ברמה של הn-gage כלומר שיצוא כותרים ידועים כמו sims ולא steak from steak land?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מקום צבאי שאני יכול לבחור ולהשתמש בו לפרויקט של ניהול רשת, המקום חייב להיות צבאי, ויכולה להיות בו כבר רשת מחשבים. אני גם ככה צריך להתחיל מההתחלה. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כמה בערך שוקל סטיק זיכרון? וכמה מעבד? אני מזמין היום דרך מוספוט אני מקווה שזה משתלם להזמין משם זיכרון... אם זה יוצא פחות ממאתים דולר אין מכס + מעמ נכון?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://www.mult.ru/projects/mas/mults/mult_87.html מאסאניה, למי שמכיר. ;D
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-