כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
לטעמכם? לדעתי הוא מוסיף המון לאתר וכולל גם כפתור בצד לצפיה בטריילר. האם אתם אוהבים את HWzone צבוע בצורה כזאת ותרצו לראות עוד בהמשך? (בלי קשר לכל מיני Events)
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.spymac.com/index.php הרבה לפני google mail אבל השאלה שלי היא מה הקץ'? איפה האינטרס של מקינטוש ?
-
- 14 תגובות
- 873 צפיות
-
-
זה הולך ככה לוחצים על באנרים של פירסומות משאירים את הקישור שלהם כמה שניות שצריך ומקבלים על כל באנר איזה רבע דולר פחות או יותר ,צוברים לפחות 50 דולר ואז אתה יכול לדרוש את הפאיי צ'ק ואתה מקבל 50 דולר או יותר וממשיך לצבור ,קיצר הרשמה בחינם ופשוט לוחצים על איזה כמה פרסומות ביום ועושים כל יום איזה כמה דולרים סוף החודש זה משתלם... אני עכשיו נרשמתי לזה אמרתי מה יש לי להפסיד עם המשכורות העלובה של הצבא כבר אתה נואש חחחחחחחחחחח קיצר אחים שלי בהצלחה עם הכסף הנה הקישור:
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
זה מתחיל להרגיז אותי... לפני 3 חודשים הוצאתי רישיון נהיגה... כמובן-הרישיון הראשון שמוציאים הוא רישיון זמני עד לתום תקופת המלווה ב-17 לאוקטובר נגמרה לי חובת המלווה,ולפי מה שכתוב על הרישיון הזמני-"הרישיון הקבוע יישלח לביתך בתום הדרישה למלווה ובתנאי שהאגרה שולמה" את האגרה שילמתי לפני 3 חודשים בעת הוצאת הרישיון,אז מה לעזאזל?! כבר עבר שבוע מאז שהייתי אמור לקבל רישיון קבוע,ועדיין אין שום סימן חיים מצידם. יש לכם מושג למי אני יכול לפנות,לשאול,או מה אני אמור לעשות?
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי חברים, יצרתי סרגל כלים אשר מאחד מספר לינקים של האתר, RSS, טווטרים מעניינים, כלי ל SPEEDTEST ועוד ... דווקא יצא דיי נחמד, הוא עדיין די בסיסי. אבל אם אנשים ירצו אני אשפר אותו כמה שאפשר. אתם מוזמנים לנסות http://hwz.ourtoolbar.com/ ואם זה נחמד אני אשמח לשפר ולקבל עצות ובקשות לשיפור
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה ההסבר הפסיכולוגי לרצון של אנשים להיות מפורסמים?אני לא מוצא בזה שום הגיון. שמתי לב שחלק מהאנשים רוצים להיות עשירים לא רק בגלל הכסף אלא גם(ולפעמים בעיקר) בשביל ההשתייכות לקבוצה, למה?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כולכם בטח יודעים איפה להוריד.. מי שלא ראה את העונות הקודמות, עדיף שיראה אותם קודם.. תהנו..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברו'ס, המסך עושה אור חזק ומפריע לאישתי לישון אלה לי רעיון לקנות מחיצה שאשים מאחורי ותחסום את האור. משהו בסגנון המגני שמש ששמים על חלונות באוטו להסתיר את השמש מהילדים. יש לכם רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
G.Skill הצטיידה במיטב השבבים בשוק - וגרפה לעצמה 13 שיאי מהירות חדשים במסגרת Computex 2018 לכתבה
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, לכל מי שמכיר את פרויקט תגלית מהצבא..יש כזה דבר (או משהו בסגנון) גם לאזרחים רגילים?
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי... מישהו מכיר שמות של קיבוצים באיזור נתניה והסביבה ? אני פשוט מנסה להיזכר בשם של אחד מהם ולא מצליח... אז זה ממש יעזור אם תזרקו את כל השמות של הקיבוצים באיזור שאתם מכירים... thanks...
-
- 11 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום אני כרגע מתנדב כל יום בין השעות 8:00 - 16:00 בביה"ח ומחפש עבודה לשעות אחר הצהריים. העניין הוא שאני צריך לעבוד בלי תלוש כלומר "שחור".. עכשיו האופציות שיש לי הן כנראה מלצר באולמות או קייטרינג הבעיה היא שאני לא מוצא עבודה. אני מעדיף לעבוד בקייטרינג אבל אני לא מוצא משהו רלוונטי לאשדוד. אם יש פה מישהו שמכיר קייטרינג שצריך עובדים באשדוד ויכול לתת לי מס' טלפון או שם אני אשמח. או בכלל הצעות אחרות. תודה
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כפי שאתם יודעים, אודיגו - האתר התוכנה והרשת נפלו לפני כמה ימים בכל רחבי העולם. אז מה עושים שאודיגו נופלת - מבררים בגוגל למה היא נפלה. אם תערכו חיפוש בגוגל, ותרדו לתוצאה העשירים (הכי למטה בעמוד הראשון) תגיעו..... לדף הפרופיל שלי בדמוז: http://www.google.com/search?q=odigo&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official עכשיו אני מקבל אימיילים ששואלים אותי למה גוגל נפלה . LOL
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום למישהו יש פה שעון?כן לי יש בטח גם לחלקכם יש שעון אז הגיע הזמן לחשוף אתם , אפשר להוסיף תמונה לי י יש שעון casio gshock g 2400 בקרובאני רוצה להחליף לשון אנלוגי הרבה זמן הוא נמצא אצלי עלה לי 75 יורו!
-
- 43 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקי כאן נדבר כל מהלך הכיפור כמובן מי שיהיה על המחשב בטח ישעמם לו אם הוא לא יראה סרטים או משהו בואו נמצא איזה משחק כייפי לעשות או לדבר ככה על איזה מוצר חדש בשוק המשחקים או משהו אין לי מושג ואולי גם נסדר משחק רשת שנשחק בו ביחד באיזה שרת (הכל יהיה ריקD:) בנתיים יש לי רק America's Army 2.8.2 וSan Anreas Multiplayer! סאן אנדרס ברשת. וCS + CZ פרוץ. יש גם Age of Mythology וAge of Mythology - The Titans Expansion. יאללה אנשים תציעו משחקים שנשחק אם אני יוכל אני יריץ לכם גם שרת על היעודי שלי שרת וונטרילו! 80.179.153.12 9957 גרסא 2.3 להורדת ונטרילו www.ventrilo.com כדי שנזה אותכם תכנסו עם טאג [HWz]Username פעילות עכשווית: אוקי כרגע אנחנו משחקים SAMP בשרת 84.9…
-
- 40 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הקהל בבית בוחר את השחקן המצטיין והשחקן מקבל טלויזיית lcd, בעוד שמישהו אחד מהמצביעים מקבל סוף שבוע במלון בארץ :s05:, לא יכלו לעשות את זה ההפך, השחקנים לא מרוויחים מספיק כסף? האם זה מעצבן גם אתכם?
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
***בשביל לקבל הזמנה צריך להביא לי את המייל שלכם עדיף GMAIL!*** קיצר ידידה שלי שלחה לי את זה: יש איזה אתר נורא מגניב שאתם עושים בו כל מני דברים דברים - מזמינים חברים, משחקים, עונים על השאלה היומית... ומקבלים נקודות שאיתם אפשר "לקנות" מתנות חינם! טוב תקראו הכל בהמשך... רשמתי קודם שזה לא שולח לישראל אבל אחרי ברורים זה כנראה כבר כן שולח, אם לא אז חודש הבא אחרי ה-15 זה ישלח ^^ מה זה לוקרז? לוקרז.קום הוא אתר חברתי, והוא האתר ממש פופולרי ברשת. הוא עדיין בגרסא נסיונית, בגלל זה לא השיקו אותו רשמית. זה באמת ה-אתר לקבל דברים חינם. המקימה של האתר היא המנהלת לשעבר של אמזון- שיזמה תא האתר הזה בשיתוף עם חבורת גדולות כמו APPLE וכ"ו.... אבל ברור שהשאלה היא, האם זה רמאות? האתר הוא חינם לנס…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כי קיבלתי 2 ואני לא רוצה לעוף מהאתר ! ועוד על שטויות... אוףף... עד שיש אתר טוב.. אבל לא משנה. לכמה זמן אני עף מהאתר אם יש לי שלוש אזהרות ? יש אפשרות למחוק את האזהרות ? אה, ויש לי עוד שאלה, נגיד ויש לי שתי שאלות באותו נושא, אז אני פותח שני ת'ארדים ? או שאני שם את שניהם באותו ת'ארד ??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק עבודה כולל של 750 וואט (2 סאבז 12" 350 וואט/6 קומפוננטים 400 וואט). המגברים : RF PUNCH 400A4 & RF POWER 350A2!!! לפרטים נוספים... www.rockfordfosgate.com עוצמת רעש בפנים הרכב : 151.3 דציבלים. עוצמת רעש מחוץ לרכב (במרחק של 5 מטרים) : 92.6 דציבלים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש לי אפשאות לראות כמה זמן הייתי בשנה האחרונה באתרים מסויימים? איך זה עובד יש דרך מסויימת או שזה דרך הספק אינטרנט ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
איזה כיף, בית הספר שלי מככב בכל כותרות העיתונים בשבוע האחרון: יום שישי, ידיעות חיפה ידיעות אחרונות, היום נ.ב. הכתבה הראשונה מלאה בשקרים נ.נ.ב. הכתבה השנייה אמיתית לחלוטין בסוף כל התלמידים בבית ספר שלי יהיו סלבריטאים...
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי טאבלט tc-971 תקוע על מסך Android . איך הפשר להפס את המכשיר להגדרות יצרן ״hard reset” ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצאתי דרך יותר קצרה לנסח את זה... ;D יש למישהו מושג מה יהיה שם ? והאם צריך או אפשר להתכונן לזה ?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הורדתי את הפרק של אתמול ושל שבוע שעבר :lost.207.hdtv-lol.[VTV](1).avi ושאני מנסה לפתוח את הסרט הוא לא מצליח לקרוא את הקובץ ואת הפרקים הקודמים הוא כן מצליח לקרוא... מישהו יכול לתת קודקים מעודכנים??
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-