עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קיבלנו עיסקה מ YES לאינטרנט, אחרי כמה ימים שדיברנו איתם שוב הם אמרו שזו טעות ולא ניתן לתת לנו את העיסקה הזאת ביקשתי עכשיו לדבר עם המנהל שם, השאלה שלי האם יש תוקף לשיחה שבה נתנו לנו את העיסקה (אפילו שזו "טעות" שלהם) ואיך אני יכול לאיים עליהם ולאלץ אותם, לקיים אותה.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by X1000P,

באיזה פרום אני יוכל לישאול שאלה כזאות? בקשר לארון מטבח?? עם יש כאן משהו שמבין אולי.. אז 4 מטר ו20 סוג DNF זה צריך לעלות 5200 שקל????זה מחיר רגיל?זול ?יקר?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  3. http://www.etn.fm/ מומלץ להתחבר לstream של הprogressive תהנו

4. איפה אני מוצא את הטופס הירוק של התאוריה שממלאים בו תפרטים הרפואיים והתמונה וה"עבר"\"נכשל" אני חשוב שפעם ראיתי את זה להדפסה באינטרנט או שדמיינתי........

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by yambtz,

למי שלא יודע יש ביום שישי LAN party שמארגנים האתר gamer.co.il וחברת שרתי המשחק OHC. רציתי לדעת מי פה בא לשם, מי מביא מחשב ואם במחשב הנ"ל נעשה מודינג. זה יכול להיות מחמד מאוד לראות במציאות את מה שאחרים עשו ולא תמונות שכולנו יודעים שלא מתקרבות לרמה של האמיתי. אני מביא את המחשב שלי, לפחות חלקים ממנו כי אני באמצע פרוייקט ופשוט לא נראה לי שהוא יהיה מוכן תוך כמה ימים. קיצר, מי עוד בא?

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by avivlyaviv,

:o Just watch

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by noambaum,

אני מעוניין לקנות מסך דק 17" של חברת הרקיולס ואני מעוניין לחפש אותו בחנויות בחו"ל שמבצעות משלוחים גם לארץ אתם יכולים בבקשה להפנות אותי לאתרים כאלו (אם יש בכלל?!) תודה.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  8. Started by שלמה הדג,

היי. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לשמור עליו נקי ומסודר, כך שביצועיו ישמרו לאורך זמן. על המחשב הנוכחי שמרתי בכבוד למשך שנתיים, הוא כמעט חסר ספייוורים, חסר ווירוסים, אני מאוד מסודר באופן איחסון הקבצים שלי וכו', אך התווכחתי לכך שזה לא מספיק. מעולם לא פירמטתי, איחוי דיסק עשיתי פעם ראשונה החודש ומעולם לא ניקיתי את תכולת המארז! יש לי מספר של שאלות בנוגע לתחזוקה ולשמירה על תוכן וחומרת המחשב, כך שאוכל רק לשפר את אופן תחזוקתי בעתיד. אני מקווה שתוכלו לספק לי תשובה לרובן, אני באמת אהיה אסיר תודה. 1. כמה מחיצות לעשות בעת התקנת הווינדוס? 1, 2, 3? ולמה כל אחת מועילה ואיך לסדרן? (לדוגמא: שתי מחיצות, רחת למשחקים ומולטימדיה ואחת לתוכנות ווינדוס). 2. פירמוט המחשב, מתי, למה ואיך? באמת, אין …

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  9. Started by G.P.S,

בבקשה משהו יכולל לתת לי שרת תומך PHP? אני מכיר http://www.tripod.lycos.co.uk/ אבל אני לא מצליח להרשם אם משהו בבקשה יכול להרשם לי לאתר ולתת לי את המשתמש והסיסמא אהיה אסיר תודה (לא משנה שם המשתמש או הסיסמא מה שתבחר\י) תודה מראש לקוראים

10. Started by J0n1,

היי. אני מחפש קומדיה שמסופרת על אדם עשיר בעל חברה מצליחה שיש לו בן (אדם סנדלר) והוא טמבל גמור, והאבא לא רוצה להוריש לבן את החברה, אז הבן עשה הסכם עם האבא שאם הוא מצליח לעבור 12 שנות לימוד חדשות, רק שעכשיו כל שנה זה שבוע, הוא יתן לו את החברה... מישהו מכיר את השם? תודה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  11. או יודע איפה המפעל נמצא ?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

זוכרים?: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=287711.0 הובכן, הקטנצ'יק הזה ייגיע אלינו בששון ובשמחה בחודש מרץ (במקרה הגרוע אפריל). מי שרוצה פוזה וחוויית נהיגה מרעננת ויש לו 16 ורישיון A2 וכמובן 31,000 ש"ח מיותרים, זה הזמן להתעניין באופנוע הזה. לסירטונים: לעוד פרטים עליו ותמונות: http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_yzf-r125_2008.php

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  13. Started by PyroGhost,

אפשר לשים בו כרטיס מיקרו SD של גי'גה או שהוא מוגבל בנפח?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by 1nstall,

היי ברצוני לשנות קצת את פרטיי בICQ ומיכייון שיש לי את אותו ציור כבר הרבה זמן (שנתיים נידמה לי) החלטתי לשנות אותו, אני מחפש כל מיני אתרים או סתם ציורים שאתם מכירים שאני יכול להשים שם. תודה מראש Install ד"א זה הציור שיש לי כרגע: .· · . ´ ` ´‾`·. .·´‾`: '·. `·. .·´ .·' `:--·´ `·--:´ ;´`; `·. ' ' .·´ ; ; ;`·-·´; (‾' '‾)

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by davidt99,

אני לא בטוח שזה קשור לכאן אבל, 1. אני מחפש לקנות מחשב, הבעיה שאני גר בירושלים וכל החניות המומלצות נמצאות מחוץ לעיר. רציתי לשאול לגבי התיקונים, איך זה לשלוח כל פעם את המחשב? (כמה עולה לשלוח מחשב היום?), האם זה משתלם או שעדיף לקנות בחנויות יותר "עממיות" שנמצאות בכל עיר? 2. כשאתם קונים מחשב שלם אתם מקבלים את כל הכבלים, הדיסקים והחוברות של כל המוצרים או שצריך לבקש במפורש מהחנות? פעם אחרונה שקניתי מחשב, הוא הגיע עם מעט דברים...

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by oleg4444,

אני רוצה את הדעות שלכם בקשר לצורת קירור מהירה מאוד למכשיר שמקפיא כל דבר בכמה שניות (ההפך של מיקרו-גל-כלומר מקפיא בשניות) אני צריך רעיונות לצורת קירור במכשיר המקפיא הזה,מה ההיתם ממליצים? אני כבר חשבתי על שימוש בחנקן נוזלי....אשמח לקבל עוד רעיונות

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. או שזה רק אצלי?

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by matrix66,

יש למישהו מושג איך קוראים למנגינה שסנופקין מהמומינים שר עם המפוחית שלו? (אני מתכוון למנגינה די קצרה)

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by ma4351,

1. אני רוצה לדעת רק אם יש תאימות מלאה בין הרכיבים 2. והאם הלוח טוב לזכרונות והם ינוצלו 3. והאם זה שהמעבד הוא 1333mhz זה יגביל את הזכרונות שלא ינצלו את כל ה1600mhz שלהם.. מעבד: q9550 קירור מעבד: arctic cooling freezer 7 pro לוח אם: ga ep45t ds3 זכרונות: OCZ DDR3 Platinum 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1600MHZ CL7 מארז: p182 se ספק: corsair 650tx כרטיס מסך: Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB EXO OC Premium Core 216 PCIe דיסק קשיח: Seagate 500GB Sata II 32MB דיסק קשיח: Seagate 500GB Sata II 32MB המחיר לא משנה אני מקבל את זה במחירים מוזלים מאוד..

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by MasterDK,

http://www.imagehost.ro/viewer.php?img=2502113445678a36429d7.jpg

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  21. Started by Miyota,

שלום יש לי מיני דיסק Mz -N505. הדגם הזה מגיע ללא סוללה נטענת.. הבעיה היא שהלכתי לחפש ואין אף מקום לא מוכר סוללה נטענת בודדה. כולם מוכרים את החבילה של 4 סוללות כולל מטען. הבעיה היא שה4 סוללות עולה 70+ שקל. אין לי מה לעשות עם 4 סוללות ניטענות במיוחד שהמיני דיסק יכול להטעין. אז מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות סוללה נטענת חיפשתי ולא מצאתי. אם מישהו יודע באיזור ב"ש זה יהיה מעולה תודה... ואם מישהו רוצה למכור סוללה אני מוכן לקנות.. תודה

22. שלום אינני יודע עם זה המקום אבל בכל זאת, אני בונה אתר של חנות מחשבים עכשיו רציתי לשאול איפה אפשר למצוא עידכוני חדשות שניתן לשלב באתר אני מתכוון כמובן לאיזה למלש אפליקציית tiker של חדשות נעות. אני אשמח לשלב חדשות מן האתר כאן ולקשרו בהתאם. אודה לעזרה בנידון, חגי.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  23. ללא תוכן

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  24. ובכן, שם המוצר הוא Skip-p (משהו בסגנון) והוא מתחבר למחשב דרך כניסת ה-USB. המכשיר עצמו דומה לטלפון, (שפורפרת עם מקשים ושטויות כאלה). עכשיו, לכל מכשיר Skip-P ישנו מספר יחודי משלו, וניתן לחייג ממכשיר למכשיר ללא צורך להתעסק עם המחשב, פשוט להקיש את המספר כפי שאתם עושים בטלפון רגיל. המכשיר עולה כ-300 עד 400 שקל (תלוי בחנות), והשירות ניתן ללא דמי תשלום חודשיים או משהו בסגנון. (זאת אומרת שאתם אפילו לא נותנים פרטים של כרטיס אשראי.. אין גבייה). עוד שירות מאוד מעניין ונחמד הוא האפשרות לבצע שיחות בינלאומיות במחירים של שיחה מקומית. זה מתבצע כך: ישנו שרת בערים גדולות או יעדים מבוקשים, למשל - ניו יורק סיטי. עכשיו, כאשר אתה רוצה להתקשר למישהו בניו יורק, השרת מבצע שיחה מקומית בתוך ניו יור…

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by sorwo,

והמנצח: בלו ריי וורנר ברוס בחרה בפורמט הבלו ריי. בכך נראה שבאה לסופה מלחמת הפורמטים ל-DVD ברזולוציה גבוהה http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=530664&sid=127

• 2 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים