עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני צריך ליצור קשר עם הרקדן עידו תדמור בקשר למשהו, (ולא, אין פה שום קשר לנולד לרקוד או משהו בסגנון ... ) ואין לי מושג איך ליצור איתו קשר (או עם הסוכנות שלו, אם יש לו כזה דבר) יש למישהו רעיונות? (אני יודע שזה מפתה אבל תשתדלו לא להסטלבט, זה עניין די רציני )

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  2. שלום , רציתי להזמין משהו מחו"ל והבעיה שאני לא מצליח להתקשר למספר שרשום להם באתר: 08703509408, יש איזה קוד שאני צריך להקיש לפני המספר הזה נכון ? אגב החנות נמצאת ב Address: BECS Software Solutions 74-75 Victoria Road Great Yarmouth Norfolk. NR30 3BA UK אז איך אני מדבר איתם ?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  3. היי חבר שלי עכשיו שם והוא מביא אמור להביא כמה דברים.. logitech g5 sennheiser eh250 Steelpad S&S אני צריך חנות שבטוח יש בהם את שלושת הדברים האלה...(ולא צריך להזמין...כי הוא לא יהיה שם הרבה זמן..) המקומות שהחנות צריכה להיות בהם הם: בניורק | אורלנדו | מיאמי | לאס ווגס | לוס אנגלס זה ממש ממש דחוף!!! תודה מראש install

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by er0101,

האם יש אתר שמארח שידורי וידאו כמו blogtv של תפוז, רק ייעודי?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  5. תראו איזה אתר מצאתי הוא מסביר איך לעשות שיחות חינם הוא גם בעברית וגם עובד בישראל http://www.free-calls.co.nr/

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by Check_Point,

מישהו יודע ממשפחה מתי מחר מתחילה התפילה (שחרית ליום חג?) ומתי השופר? לצערי לא הספקתי להתעדכן.. |:

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by ChrisBrown,

אני רוצה לקחת את חברה שלי ביום הולדת לספא מצאתי את זה: http://www.spaplus.co.il/30191/spa_-_sea (המחיר שם לא מדיוק, המחיר הנכון הוא 800 ש"ח לזוג ל4 שעות ) מה אתם אומרים? יש עוד כאלה בסגנון ? ( עם חוף ים וכו' ) יש לכם המלצות אחרות ?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by generalA,

מישהו מכיר אולי חנות מקוונת למפרטי מחשב וכו' שעושה משלוח ישיר לארץ ובמה זה כרוך?....

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  9. שמעו אני רוצבה להזמין מחשב מ newegg החנות מחשבים האמריקאית אז תגדיו לי אם כדאי ואם אתם יודעים שהוא מאובטח ואני יקבל את המוצרים שאני מזמין

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by cleric,

אז ככה, אני וחברה שלי יוצאים כל ערב להליכה של חצי שעה\שעה בחודש האחרון, והיום החלטתי שאני רוצה ל"שדרג" ולעשות חלק מהמסלול בריצה, או בלעז - ג'וגינג. התחלתי מריצה בקצב בינוני במשך 15 דקות בערך עד שהתעייפתי והמשכתי בהליכה עוד חצי שעה. (כמעט 10 שנים של עישון קופסת סיגריות ביום כנראה עשו את שלהם ) אם יש כאן אנשים שרצים באופן קבוע אשמח לשמוע טיפים להתחלה, אזהרות, כמה לרוץ, באיזו תדירות, וכל מה שאתם חושבים שאני צריך לדעת בנושא. תודה

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by m1ke,

בוקר טוב, האם יש פה אנשים שעשו אינפי 1 ויש להם המלצות על אתרים ברשת שיכולים לעזור? הכל הולך. חוץ מהאתר של gMath. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  12. סאבס להלה דונקי כל מה שהיה לי פעם נסגרו.. מישהו מכיר אתר תירגום חדש? או משהו ישן שלא הכרתי..

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by nadaviz,

משהו מכיר חנות טובה בת"א שמחזיקה מגוון מוצרים גדול?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by Kayama,

צוללן מזהה דג השוחה לקראתו, ואת השתקפותו של הדג בפני המים. פני הים שקטים ומקדם השבירה שלהם הוא 1.33 -מדוע המרחק בין הדג לבין עיני הצוללן צריך להיות גדול מערך מזערי מסוים כדי שהצוללן יוכל לראות את הדג, וחשב מרחק מזערי זה אם העומק (של הצוללן והדג) הוא 2 מטר מתחת לפני הים~ btw אני חדש, תומר. נעים מאוד ^^"

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  15. מישהו מכיר אלבום שדומה ל-Converting Vegetarians (CD2) THE OTHER SIDE? לא יודע איך בדיוק נקרא הסגנון הזה, אבל זה מן צילאאוט משולב עם טרנאס בקטנה..

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  16. הכותרת בעיקרון אומרת הכל. ראיתי אתר כלשהו שמסביר איך לשנות משהו באוזניות שלי, ואני רוצה לעשות את זה כנראה. הבעיה היא שאני לא יכול להשיג את חומר הזה כיוון שאני לא יודע מה השם שלו בעיברית. מישהו יודע במקרה? תודה מראש לכל מי שיעזור. Anatoli.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  17. Started by Lord Richard,

שלום אני מחפש שירים טובים כמו Dry country של בון ג'ובי עם סולו טוב כמו שיש שם !

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  18. Started by tfo,

זה באג זמני או שסגרו את זה?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  19. Started by RayZ,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3050379,00.html לדעתי זו תיהיה פשוט זוועה לשבט בני אדם. כאילו,כשהאדם ישובט,הוא זה שיסבול . מה דעתכם?

20. Started by nehmia,

סתם אתר עם הרבה אכאילה אבל דברים איכותיים...

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by elad the master,

ציצולי האתר כשאני שומע אותם..דרך האתר..לאיזו תקייה הם הולכים ? *בדוק שהם בתוך תיקייה כלשהי אבל אנילא שוכר איזו.. קצת עזרה ואולי מישהו יודע..?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  22. בסרט ללכת על המים משמיעים איזה 2 שירים שלו. מישהו יודע אולי איזה שירים אלו?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  23. Started by X1000P,

באיזה פרום אני יוכל לישאול שאלה כזאות? בקשר לארון מטבח?? עם יש כאן משהו שמבין אולי.. אז 4 מטר ו20 סוג DNF זה צריך לעלות 5200 שקל????זה מחיר רגיל?זול ?יקר?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  24. אנשים רק אתרים ישראלים עובדים לי ?? זה אצלהם?

25. Started by Kenny,

היי , יש לי כאן די וי די של Prosound 9000PS (בלי תגובות!) הממ , קיצר , מידי פעם שאני מכניס סרטים , זה כותב לי "The parental level of the player has been set. press "yes" to continu" ויש לי אפשרויות בין Yes/No שאני בוחר ב Yes הוא מבקש ממני סיסמא , ולא הגדרתי שום סיסמא מעולם! אין לי מושג מה הסיסמא... ניסיתי לאשר בלי סיסמא , והוא אומר שיש טעות , ניסיתי 1234 ואת כל השטויות האלה , כלום לא עבד. כשאני לוחץ NO הוא כותב לי : "This movie will not play due to the current parental lever setting of the players Please eject the disc" מה קורה כאן? למישהו יש מושג? יש לי אחריות עליו , אבל אין לי מושג מה המספר ... הזמנתי אותו כחלק ממערכת שלמה , של חברת פירלס. ואיבדתי את המספר שלהם , למ…

• 4 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים