עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kenny,

היי , יש לי כאן די וי די של Prosound 9000PS (בלי תגובות!) הממ , קיצר , מידי פעם שאני מכניס סרטים , זה כותב לי "The parental level of the player has been set. press "yes" to continu" ויש לי אפשרויות בין Yes/No שאני בוחר ב Yes הוא מבקש ממני סיסמא , ולא הגדרתי שום סיסמא מעולם! אין לי מושג מה הסיסמא... ניסיתי לאשר בלי סיסמא , והוא אומר שיש טעות , ניסיתי 1234 ואת כל השטויות האלה , כלום לא עבד. כשאני לוחץ NO הוא כותב לי : "This movie will not play due to the current parental lever setting of the players Please eject the disc" מה קורה כאן? למישהו יש מושג? יש לי אחריות עליו , אבל אין לי מושג מה המספר ... הזמנתי אותו כחלק ממערכת שלמה , של חברת פירלס. ואיבדתי את המספר שלהם , למ…

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by Ran B,

אני יודע שזה פחות או יותר (הרבה יותר) ספאם, אבל בעקבות התארד שפתח 144..(מספר כשלהו..) אני פותח תארד חדש..כי מישהו נעל אותו.. : ;D אז ככה - בעקבות כך שהאתר ירד לכמה זמן (כל הבאגים, החלפת השרת והכל) אז מין הסתם אני ובנצי לא נכנסו הרבה זמן, ובעקבות כך אפשר להגיד "התרגלנו" לא להכנס..ו..."נגמלנו" קצת. עכשיו, אין לנו הרבה זמן להכנס בגלל הבגרויות, אבל אם יהיה משעמם יום אחד נכנס. אני בטוח שיש מיליון פרויקטים חדשים במודינג ועוד מלא דברים שאני כבר לא עוקב.. בכל מקרה, אכן נושא כאוב ביותר.. ;D

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by AviraM13,

במפגש האחרון צולמה התמונה הבאה: FireMan -מה הכינוי שלו עכשיו? כי אני לא מוצא אותו,אני צריך לדבר איתו,הוא באותו בית-ספר שלי אבל יותר גדול ממני ואני צריך לדבר איתו דחוף. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  4. Started by pain_killer12,

חבר'ה איך אני מוכיח שלכל קבוצה חסומה יש מינימום ומקסימום. ז"א אני יודע שזה ברור, השאלה איך אני כותב את זה כמו שצריך? תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  5. http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=90334 הידיעה הזאת פשוט שפכה אותי. במיוחד אחרי הביטחון של החברה.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by NuXeR,

ככה , לדוד שלי יש מעבד P4 2.4 והוא מפחד לעשות OC . הוא שואל : 1)איזה נזק גורם ה-OC למחשב ? 2)תוך כמה זמן הנזק בא לידי ביטוי ? כמובן מדובר ב-OC של מעל 400MHz לפחות..וכמה זמן אנשים שעשו עובדים על OC...?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by Nahum2,

גוגל..

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  8. קראתי איפה שהוא שצריך להעלות את זה דרך המערכת הישנה שלהם 2.x העליתי: הראשוון: http://www.zendurl.com/r/rbchtt1/w/ והשני: http://www.zendurl.com/r/rbchtt/www/ ***** איך אני מוסיף את זה לDB של Radioblogclub.com? כשאני מחפש את זה שם אני לא רואה את זה שם...

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  9. היי חברה יש לי מחר מיונים לגאמא..והיתי רוצה לדעת בערך מה יהיה שם! כפי שכבר הבנתי יהיה שם מבחן על מחשבים באופן כללי, מבחן תכנות שצריך לתכנת 2\4 תוכניות ב C \PASCAL ומבחן אסמבלי! אולי מי שהיה במיונים האחרונים או שזוכר שאלות יכול להגיד איזה תוכניות היה עליו לכתוב? איזה שאלות היו על מחשבים כללי ועל מערכות הפעלה? על מה כדאי לחזור בכללי ו ב c? תודה רבה מראש! מקווה שתגיבו

10. Started by ranyr,

איפה איפה איפה?? אם יש פורום יותר טוב לשאול בו אז תגידו לי... תודות מראש ובהמשך

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by רינת22,

יש אתר חינמי למחירון של אוטו? תודה

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by HaEsrimVeArba,

לחבר שלי מת לפני שעה או שתים העכבר, היכן ניתן להשיג בראשון עכבר בשעה כזו?

• 9 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by mrdjmo,

מה החשיבות של הצורות הגיאומטריות של הרכבים השונים במחשב ,לדוגמה : למה הדיסק קשיח מלבני , למה דיסק עגול , למה הסוללה עגולה..... וכו . אני מעוניין לשמוע מכם את הסיבה לכך .

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  14. אתר שאני אוכל לשמוע ב-LIVE תחנות מכל העולם אבל שיהיה באיכות נורמלית ובלי ניתוקים. יש דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by ccc,

אני צריך את השם של שיר הסיום של הסרט CON AIR בקטע שקמרון פוגש את אשתו והילדה בסוף אחרי שכולם מתים ...

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  16. Started by Mesatla,

17. Started by Pure-Gold,

נחמד מאוד, לא ראיתי זאת קודם. מינוי חדש ? טוב לדעת שיש מישהו ששומר עלינו מפני מפרי חוק

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  18. קיבלתי זימון למצ"א ליום שני הקרוב. יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? יש דרך להתכונן? אם אני אצליח - לאן זה יכול להוביל אותי? אם אני אכשל - מה ההשלכות של זה?

19. Started by bykeking,

מחר אני עושה אבחון לבדוק אם יש לי ADD (אני רציתי, לא המלצה של הבצפר). זה באמת משנה מה הם יגידו? יש לזה משמעות כלשהי? ריטלין בכל מקרה אני לא אקח, ואני משש לא זקוק להערכת זמן במבחנים או הקלות כאלה. כדאי בכל זאת לעשות? יש לזה משמעות בתעודת הבגרות? תודה!

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  20. הייתה סידרה בשנות השמונים אני חושב שקראו לה "כל יכול" או "איש הכל יכול"....יצא מהמחשב כולו בכחול זוהר (שחקן בלונדיני יפיוף כזה) עם הסמן והמכונית המגניבה...איך קוראים לסידרה הזו,ויותר חשוב לי השם באנגלית. עריכה: לא משנה מצאתי!! Automan חחחחחחחחחחח גדול.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by rubin 37,

שלום, נגן שהבטריה שלו ניטענת דרך המחשב בעזרת ה USB, האם הוא ממשיך להיטען גם כאשר המחשב במצב שינה?? בברכה

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by SOLIDUS SNAKE,

סרט חדש עומד לצאת : http://www.startrek.com/startrek/view/news/article/45415.html הבמאי הוא ג'.ג' אברמס מי שאחראי בין השאר על M:I 3 (כמו גם צוות ההפקה).

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  23. Started by Ghosthunter,

האם אני היחיד שGMAIL לא עובד לו עכשיו?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  24. לפני כמה שנים טובות (1-2) קניתי HDD של מקסטור כרגע הוא מראה סימנים של מצוקה ואני לא מוצא את הקבלה שלי על הקניה מה אני יכול לעשות? האם יכבדו את האחריות גם ללא הקבלה? (אולי להם יש קבלות משלהם?)

• 3 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים