כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולכם!! אני זמר יוצר בן 23 והוצאתי שיר לרדיו לפני שלושה ימים. מה דעתכם? הראל יפת - מקום אחר ♫ (אודיו)
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
העתקתי קבצים ממחשב לכרטיס זיכרון, אחר שהעברתי מראה לי כי התיקייה ריקה מה אני יכול לעשות כדי להציג את הקבצים
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
rele' Tomada do ar condicionado Luz noturna ? תודה
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אלהן יש לא שאלה: נניח ואני רוצה ללמוד בחול האם קיימות תוכניות מסויימות שניתן ללמוד חינם? אם לא כמה תעלה לי שנת לימודים? אני לא מדבר דווקא על אוניברסיטאות כמו הארוורד או MIT, אלה אוניברסיטאות פשוטות. אני דיי בטוח שיש ארצות שבהן המדינה מממנת לימודים. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בפרסומת של ה roland E-80 כשהוא מציג את הצליל של הפסנתר כנף מה המנגינה שהוא מנגן? היא ממש מרגיעה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת עם הפייסבוק .. אני יצרתי אלבום, אך משום מה אני לא רואה אותו בפרופיל כאילו אין אלבום למה זה?? איך אפשר לפתור את זה?? תודה רבה רבה למי שיעזורר!!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לא שנוסטלגיה זה רע, פשוט אחרי השדרוג של הפורום היקר שלנו לפני שבועיים כל ההודעות שמופיעות לי שם הן מהמאה הקודמת. אני מאמין שזה קרה לכולם. יש דרך לעשות "נקרא" על הכל? או לפחות שהעמוד יציג את כל ההודעות שאסמן לבד כי לעבוד על 50 עמודים זה לא סימפתי.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
MFF RINGTONES מאיפו אפשר להוריד בחינם אולי ? יש לי מכשיר SAMSUNG E630 והוא תומך רק ב MMF * חיפשתי אבל כל מה שמצאתי היה הורדה בתשלום.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
אני צריך אתרים שלומדים בהם אנגלית ברמה של 5 יחידות, או לפחות אתרים שיש בהם דברים מעניינים לקרוא! חשבתי על ביקורות של חלקי מחשב, נראה לכם זה יעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
טוב, כולם ראו את הקולה ומנטוס המקורי ואז כולם ראו את הגרסה ההיא שמעיפים את הבקבוקים לרצפה בכח.. עכשיו הגיע הזמן לעשות מזה אמנות http://eepybird.com/dcm1.html בפעם הבאה : קולה ומנטוס בחלל החיצון
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מחפש כבר הרבה זמן...יודע רק כמה מילים מהפזמון... אשה אומרת משהו ואז הגבר אומר: SHE'S LYING ואז האישה שוב: I DONT WANT NOBODY ELSE AND THATS TRUE,הגבר שוב: SHES LYING האישה: SEE YOULL ALWAYS BE MY FRIEND SWEET DARLYNG... הגבר: WHAT DOES SHE CAN SAY? נתתי הרבה אינפו,מקווה לתשובה טובה.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני צריך חומר על שני סיפורים: 1. חצוצרה בואדי 2. התפסן בשדה השיפון תקציר של הסיפורים(לא קראתי אותם), סיכומים עליהם ודברים אחרים שיכולים לעזור תודה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
http://images.nana.co.il/SiteFiles/pilei/crazygamer.wmv
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן אנשים ומנהלים, רציתי ליידע אתכם שהביקורת על אוזניות המדוזה שקיימת באתר לא עובדת משום מה כבר הרבה מאוד זמן. אודה לכם אם תסדרו את הדבר, ואני מתנצל אם זה לא קשור לתחום הזה של הפורום (לא ידעתי איפה לפרסם את זה). http://hwzone.co.il/reviews/medusa/
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
עליכם לתת פקודות קצרות ולעניין כגון: קפוץ, תרקדי, תתחבקו, תשירו, דברו, תתפשטי(תראו מה קורה) וכדומה http://www.otherway.co.il/?CampID=44&BannID=44_1&rightURL=OK נחמד מאוד
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
עשיתי פה חיפוש באתר וגם התקשרתי לכמה חנויות באיזור KSP אומרים שאין להם במלאי מישהו מכיר חנות באיזור שמוכרת משחה טרמית? תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מה הנוסחה ל: (a+b)^3 במקרה שלי (x+4)^3 כלומר איך פותחים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
דייב מאסטיין KISS אקסל רוז כמובן שלאקסל יש שריטה ענקית במוח,אז אני יכול להביא עוד המון שלו, אבל למה? תוסיפו כל מה שאתם מכירים.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שימו לב לחתימה שלי. המרכאות לא נמצאות במקום.. בעיה של אנגלית-עברית כנראה.. יש דרך לתקן את זה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אוקי , קניתי מחשב חדש השאלות שלי קשורות לדיסק קשיח. SEAGATE 500GB 32MB יש לי מספר שאלות בנוסע מתחומים שונים. אז ככה איזו שיטה להתקין את הווינדוס על הדיסק קשיח? FAT או NTFS או לפחות מה ההבדל ביניהם... מה השוני בין אחד לשני... נ.ב המחשב שלי למשחקים. איך אתם ממליצים לי לחלק את הדיסק קשיח מבחינת האחסון? אני הולך להוריד ולהתקין הרבה משחקים כבדים, האם לחלק את הדיסק קשיח למספר כוננים או שניים או פשוט אחד? לפי ההצעה שלכם תנו לי בבקשה כמה תכולת לכל כונן. שיהיה נוח ולא יפגע במהירות. מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה
-
- 9 תגובות
- 586 צפיות
-
-
...
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הסרט הזה עם דניאל קרייג, אולי לא כזה שחקן טוב אבל הסרט פשוט מדהים! אחד הסרטים הטובים שראיתי... מבוסס על סיפור אמיתי- על מלחמת העולם השניה או הראשונה איך 3 אחים עוזרים ליהודים לחיות בבלרוסיה נדמה לי, משהו טו-פא*ינג-ובבבב! יש אקשן יש מכות יש מתח אין הרבה חפירות, קיצר אחד הסרטים.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-