כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
http://www.tomshardware.com/storage/20030425/70tb_backup-03.html TIMMY!!!
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן (מאוד) P166 ממש שמעל 100 MH היה "טיל". יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות איתו ? חשבתי על שרת, אבל לצערי הוא רק יאט לי את הרשת שכבר קיימת (והיא אלחוטית) יש רעיונות או שפשוט אני אחכה עד שהוא יהיה ענתיקה ויעשה מימנו $$$ (נאמר בצחוק...)
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסתבר שכל חנות שאני יכול לחשוב עליה כבר לא מחזיקה כזה. למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא רוטב סויה פטריות באיזור ת"א?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ומי שינסה לשנות אותה , אפי יחר עליו !!! בנימה זאת , אני חפץ לאמור שפע ברכות לחבר יקר , איש אהוב , אמיץ ללא חת , חסר רבב , במלאות יותר מדי אביבים שהוא מסתובב בינינו . הלא הוא עופר , בעל השמחה בעוד כשעה , הזדקנת בעוד שנה , אך אבוי , לא רואים ( ??? ) זאת עליך . האיש שלא חושש להלחים שום דבר , מחבר הכל להכל , עורך ניסויים גנטיים על לוחות מחשב , גודש בדרכים עם הel h'mar האדום שלו ... אךךך עופר ..... קבל לאות יום הולדתך לא שמנים מקפצים , לא סמיילים חסרי תכלית , אלא פשוט ברכה פשוטה ומוזרה : מזל טוב בן אדם !
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ממיר HD של הוט מהישנים יותר וראיתי שיש דגם חדש קטן יותר אז רצתי לשאול אם אני מתקשר להוט ומבקש שיחלפו לי את הממיר לחדש הם יחליפו? אני רוצה להחליף אותו כי הגדול לוקח לי מקום שאני צריך
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איפה יש מקום שמוכר נחושת (לא בצורה גולמית של קוביה או משהו) אני צריך צינורות מלאים של נחושת (2 מטר ) וכמה פלטות בעובי (2 1.5 מ''מ ) למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא ? מישהו מכיר חנות טובה?
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני מנוי ב Rapidsahre ולפני כיומיים קיבלתי דוא"ל מהם בו מצויין שהחל מה 29/06/2010 (היום) משתנה המודל העסקי ומודל התמחור. להלן ציטוט מהאתר שלהם: RapidShare is launching a new currency: Rapids. This will allow users to take up various packages from June 29, 2010. Rapids can be acquired in the following increments: Prepaid funds 400 Rapids € 4,99 1.000 Rapids € 9,95 2.000 Rapids € 19,90 5.000 Rapids € 49,75 20.000 Rapids € 199,00 Many users will already have Rapids in their accounts from the start as both the remaining days in existing Premium accounts and unused traffic share will be converted automatically into Rapids. For each remaining day, th…
-
- 74 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
היי, אני יודע שאני זכאי לפטור מתאוריה כי יש לי רשיון B ואני רוצה לעשות גם A1. אז יש טופס ירוק עם בדיקת עניים ואישור רופא, מה הלאה? לאיפה אני הולך בשביל שיחתמו לי על הפטור ומה אני צריך להביא חוץ מהטופס הירוק? בנוסף מה הטווח מחירים שיעלה לי השיעורים (באיזור פ"ת ורמת גן) והטסט?? תודה מראש, אוראל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לא יודע אם זה אמיתי, אבל זה פשוט מצחיק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=71&msgid=17406391
-
זה ממש מטומטם שאין בחולון מוניות שירות! צריך לעשות עם זה משהו... :s07:
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
50 שניות לפני הסוף. אפשר לראות כאן http://filmix.net/serialy/8364-smotret-onlajn-csi-majami-csi-miami-serial-2002.html ^ פשוט לסמן מס 12.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, כיום אני בן 20, משלים את הבגרות במתמטיקה (5 יח''ל). אתם בטח שואלים אם עשיתי צבא..אז לא, עשיתי שירות לאומי כי קיבלתי פטור מצה''ל. מה שמציק לי זה שאף פעם לא עבדתי בשום דבר. בתיכון לא עבדתי כי הייתי חייב להתרכז בלימודים, איך שסיימתי תיכון התחלתי לעשות שירות לאומי ואיך שהשתחררתי נרשמתי לקורס להשלמת הבגרות במתמטיקה שלוקח שנה. (מועד חורף שאלון 005 ומועד קיץ שאלונים 006+007). וכשאני אסיים עם זה אני אעשה פסיכומטרי שגם במהלכו אני לא אוכל לעבוד, ואז כשאני אסיים עם זה אני אירשם ללימודים לתואר ראשון שימשכו עוד 3 שנים בלי לעבוד. בקיצור, אני פשוט לא עובד בגלל שכל הזמן אני עושה משהו אחר (בדר''כ לימודים). אני לא מצליח למצוא עבודה במשמרות שאני אוכל לשלב בה לימודים, כל מקום עבודה רוצה…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו כמו Guns N' Roses - Civil War בעצם כל מה שעולה ברוחכם, פרט לאוריינטלי. תודה
-
- 45 תגובות
- 16.9k צפיות
-
-
-
היום אני חוגג 18, אז אתמול אבא שלי לקח אותי ליום של צלילות בעקבה. יצאנו מהבית באילת ב 8 בבוקר, עברנו את הגבול לירדן, ועלינו על מונית למועדון צלילה. לא נתקענו בגבול ולכן היה לנו איזה חצי שעה לחכות. אחר כך כשהגיעו שאר הלקוחות, עלינו על הסירה שלהם. הסירה שאנחנו היינו עליה נקראת "יסמינה" והיא למעשה שימשה בעבר גוררת. עכשיו, אחרי שיפוץ מדהים הם הסבו אותה לספינת צלילה עם קומת שיזוף, מקום למיכלים ולציוד, שמו מערכת סאונד, הוציאו ממנה חצי מהמשקל והחליפו תיבת הילוכים. בקיצור, עשו בית ספר לכל הערסים שחושבים שספוילר ואגזוז לחץ זה מגניב. אחרי שכל הציוד והמיכלים הועברו לספינה יצאנו לדרך. פה אני חייב לציין שהדגל הירדני שבנו שם ענק. ענק הכוונה שהתורן 180 מטר. לא קולטים את זה עד ששטים לידו…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
מישהו יודע מהי הצריכה הממוצעת של מחשב ממוצע לשעה נניח? ואיך זה מתבטא בכסף? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמעתי ברדיו שמחלקים חסכנים לאזרחים בגלל תיקון חדש לחוק כלשהו... יש אמת בדבר? מישהו שמע על זה גם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתנו לנו לעשות עבודה על בתי זיקוק (בז"ן) מלט-נשר או חברת החשמל וז אני בחרתי בבז"ן.. אז צריך לכתוב עליו את הדברים הבאים : רקע היסטורי תהליכי בקרה המתקיימים במפעל המפעל ואיכות הסביבה את הראשון והאחרון עשיתי אבל אני לא מוצא בשום מקום משהו על תהליכי הבקרה בבז"ן, אולי חיפשתי לא טוב.. אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד..
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מה שאני הולך להגיד,לא יחדש לכם שום דבר. אבל,אולי לבודדים כאן,זה יחסוך חלק גדול מהסיוט שניקרא בליינד דייטס,שרק ראיונות עבודה יותר גרועים מהם...... אני לא יודע מה איתכם,אבל מאז שחזרתי ל-"שוק הבשר",גיליתי שחרף העובדה שהיום לכולם יש אינטרנט בפס רחב בבית,חלק גדול מהבחורות נמנעות לשים תמונה באתרי היכרויות מסיבות שונות ומשונות, וגם אלו שטורחות לשים תמונה,שמות בדרך כלל תמונה לא עדכנית שלא משקפת את המראה החיצוני שלהן נכון להיום.(יש גם מעטות ששמות תמונה שבה הן נראות פחות טוב במציאות-למה?, תהרגו אותי,אבל אין לי שמץ של מושג). אני מזמן התייאשתי מלהבין את ההיגיון המעוות של מרבית המין הנשי,אם יש בכלל כזה..... זאת המציאות-TAKE IT OR LIVE IT. עוד יותר מוזר בעיני זה ,שהרבה בחורות(שחלקן עוב…
-
- 647 תגובות
- 73.5k צפיות
-
-
לשמחתי יש לי דוד שטס אוטוטו לארצות הברית אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהביא משם משהו (שמן הסתם כאן יעלה לי הרבה כסף) חשבתי בכיוון I POD, או PSP, תכלס זה יכול להיות כל דבר.. אשמח לקבל עוד הצעות\רעיונות..
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מכיר את האפשרות הראשונה ובחג הזה נתקלתי בנוסח שונה. 1) בליל הסדר רק ראש השולחן מברך על 10 המכות, מטפטף יין לכוס ואז זורקים את הכוס. 2) כל אחד מיושבי השולחן מטפטף מהיין לצלחת שלו .
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
חשבתי שיהיה נחמד לפתוח ת'ארד כזה שאף פעם לא ניפתח שכל אחד ירשום מה הוא אוהב,ובאיזה גחלים הוא משתמש(פחות קריטי. אני אתחיל. מעשן טבק במשקל,בטעם אבטיח,גחלים זולים של ערבים מהשוק הבדואי. בקרוב ינחת לי בננה חלב,שמעתי זה נדיר. מה איתכם?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-