עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אמיר יצחקי,

נחמד להיזכר

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  2. Started by IG,

יש לי ולעוד כמה אנשים מייל משותף ביאהו עם כמה עשרות (או אפילו מאוד) קבצים במחצות שונות- סביבות הג'יגה חומר. אנחנו מעוניינים לדעת אם יש דרך להוריד למחשבים שלנו את כל החומר (או לפחות תיקיות שלמות) במכה אחת ולא כל קובץ בניפרד. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  3. http://www.file2host.com/437089 איך קוראים לשיר?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  4. הבקשה בכותרת, שיהיה בפתח תקוה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by chiki boy,

http://www.no-pel.coo.co.il/ אני כ"כ אשתתף בזה! תפיצו בכל מקוםםםםם חייבים להצליח..

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by galz,

יש סרט אחד על איזה ילד ממנצ'סטר שהוא בקבוצת כדורגל והוא אפס ואז הוא מקבל נעליים מיוחדות ונהיה תותח משהו כזה מישהו יודע על איזה סרט אני מדבר?

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

http://www.metacafe.co.il/watch/311700/the_annoying_devil_3_balls_of_steel/ תסתכלו מזה מעשי "נאצה" בלי בושה. זה משודר כנראה בבריטניה, אם אתם הולכים לתייר בבריטניה ואתם רואים אותו תתרחקו ממנו. הבנאדם הזה יכול להחליף את "ארץ נהדרת" וכל השאר..... למי שיודע התוכנית הזאת משודרת בישראל בכלל?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  8. וזה עוד עבד אחרי שפורק והדיסקט חולץ משם. אל תשאלו איך ולמה אנשים עושים את זה. אבל זה הגיע אלי לתיקון בטענה שפתאום כונן ה CD הפסיק לעבוד.... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by Drazick,

שלום. האם ניתן לשפר את הפורום כך שתמונות מצורפות יוגדלו לגודל צפייה כמו בפורומים של "צילום". לפחות את הפורום העוסק בתחום? תודה.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by J0HNiE,

מה דעתכם על הדיסק החדש שלהם? אני אישית חושב שהוא בסדר, אהבתי את השירים: Artillery Becoming Insane Heavyweight Change The Formality כל השאר נחמדים... מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  11. חברה צריך עזרה אני צריך להכניס עוד מחשב לחדר וזה אומר עוד מסך אבל הבעיה זה שהוא CRT וזה די ענק התרגלתי לLCD אין לי ממש רצון להשקיע בנוסף אז אני מצרף כמה תמונות תנסו לעזור לי החדר שלי הוא 220 ס"מ על 300 ס"מ די קטן זה הממד יש לי שולחן גדול אם הLCD , המחשב עצמו ועוד מסך CRT שאני זורק אותו עוד מעט לבני דודים שישרפו להם העניים קצת מהקרינה חשבתי אולי לשים את המחשב מתחת לשולחן ואולי בכלל לחבר אותו לשולחן עצמו מלמטה כיחידה אחת ולעשות איזה מחשב שולחני חח חשבתי להוסיף שולחן מאחורי אבל אז יהיה לי מרווח של מטר +- מהשולחן השני לכיסא זה מספיק אבל אז החדר סגור לגמרי יש לי אפשרות להוסיף אולי מדף שיתחבר לשולחן מצד ימין אבל אני לא יודע אם הוא יחזיק את הCRT ובכלל איפה אני ישים את המקלדת …

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by Zeev86,

היי. מישהו כאן משתמש באתר הזה כדי לרכוש דברים דרך האינטרנט? אם כן, יש לי שאלה. איך הרכישה מתבצעת? האם רק הכסף מועבר או שגם פרטי הויסה (מספר הכרטיס)? כי אני חושש בנוגע למקרה הגנבות והפריצות שקרו בSTEAM. עזבו אם זה אמיתי או לא, אני רק רוצה להיות בטוח שפרטי הכרטיס שלי לא הועברו לVALVE אם קניתי אצלהם משחקים עם PAYPAL. בבקשה תגובות רציניות וממי שיודע. תודה מראש (:

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by X-It,

Fat Kid on Rollercoaster http://www.youtube.com/watch?v=HzS-OdWVpHo הילש כמעט מת שמה והיא רק צוחקת... חח נקרעתי

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  14. קרובי משפחה שלי יכולים להביא לי משהו מארצות הברית אני יכול לבקש מהם לקנות לי זכרונות אבל אם תהיה בעיה אני לא רוצה להדפק תהיה עליהם אחריות גם בארץ או רק בארה"ב?

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by MilkMan,

http://www.crazymonkeygames.com/swf/boxheadmorerooms.swf

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by Thadar,

תודה חבר'ה... אז ככה, ראיתי כמה קטעים מסרט, ותהיתי עם מישהו יכול לעזור לי לזהות את הסרט. -קודם כל, זה סרט על זומבים. קטע ראשון: (מצטער עם אני קצת לא ברור, צפיתי בקטעים ללא קול ולא ממש הבנתי מה קורה) מסיבה... כלוב עם שני זומבים בפנים שקשורים בשרשרת... הרבה צופים מסביב... גבר זורק בחורה בכוח לתוך הכלוב, הבחורה נאבקת קצת עם הזומבים, ואז מגיע גבר, יורה בשני הזומבים ומציל אותה. קטע שני: גבר, לבוש בחליפה, יושב בתוך רכב אשר נמצה בחניון תת-קרקעי, בזמן הנהג שלו (כנראה) פותח את שער היציאה של החניון (הוא במרחק כמה מטרים מהרכב). כשהוא (הנהג) רואה זומבי מתקרב אליהם, אז הוא צועק לבחור שהיה במכונית משהו, ובורח דרך השער. הזומבי מתקרב למכונית, מנסה לשבור את החלון ולא מצליח, הבחור שולף אק…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  17. שאפשר לקנות בהן את ה HD280?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  18. בשנת 1999 בערך היה מאין טראק שהמילים היחידות שהיו בו הן: I've noticed you around ואז עוד כמה קשוקשים עם המשפט הזה ובסוף "Would you have sex with me?" תודה לכל המוצא!

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  19. Started by BlackTalon,

אני עומד לפרמט ת'מחשב וזאת פעם ראשונה שאני עושה את זה לבד...אז אם יש לכם טיפים\עצות אני אשמח לקבל. 1. הורדתי דריבר למסך (לא כרטיס מסך המסך עצמו) וזה שלושה קבצים ולא פועל דרך התקנה עצמית. איך אני מתקין אותם? מה יקרה אם אני אפרמט אתקין הכל והדריבר של המסך לא יהייה מותקן? 2. אני צריך דריבר ללוח אם? כי חיפשתי ולא כ"כ מצאתי...אז אם כן איפה אני מוצא? נ.ב-אתם יכולים להעיף מבט במפרט

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  20. שלום רב, אני חבר בצוות ההפקה של תוכנית נוער שתשודר בערוץ הקהילתי שלנו, ולקחתי על עצמי את תחום המחשבים. לכן, אני מבקש ממכם לרשום פה כל מני שמות של תוכנות קטנות (לא תוכנות שכל אחד מכיר), אתרים שמצאו חן בעינכם ומשחקים קטנים. בתודה מראש, עדי רובין.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  21. לדעתי הכוון הוא יותר לpink floyed.. הנה הקטע: http://planet.nana.co.il/pctip/sasha.mp3 תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך אתרים של שבלונות,ושמעתי שיש פה גם באתר אבל לא מצאתי ערתי על כל 12 הדפים!!!(של ההורדה)

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by noambaum,

אני מעוניין לקנות מסך דק 17" של חברת הרקיולס ואני מעוניין לחפש אותו בחנויות בחו"ל שמבצעות משלוחים גם לארץ אתם יכולים בבקשה להפנות אותי לאתרים כאלו (אם יש בכלל?!) תודה.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  24. Started by asichen,

מישהוא יודע איל אני מוריד מהמסך את הסלקום שכתוב מתחת לשעון במוטורולה C350?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  25. אני מחפש אתר שממנו אפשר לשלוח הודעות בחינם לאורנג' , פעם היה אפשר לשלוח מ ICQ אבל ביטלו את זה :-\ אז האם מישהו מכיר משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים