עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום. ברשותי מכשיר DVD נייד של Luxor מדגם DMG6006 . אין לי את המטען של המכשיר וחשבתי לקנות שנאי אחר שיתאים. מעל הכניסה (חיבור דק יחסית) כתוב DC IN9-12V . מישהו יכול לשלוח קישור למשהו מתאים? כמה זה אמור לעלות? תודה.

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  2. Started by yacovmateo,

ערב טוב. לפני כחודש פלוס מינוס ראיתי את התוכנית המקצוענים בערוץ 10,היה שמה בחור שדיבר על חינוך פיננסי וכל זה,אמר הרבה דברים חכמים,אמר גם שאם תשים במשך 20 שנה 750 שקל ועם קצת השקעה עם תשואה של 5 אחוז אפשר להיות מילניור. כמובן שהוא בא לאולפן לפרסם את את הספר שאיתו הוא יצא,השאלה איך קוראים לאותו ספר?,אני זוכר ב100 אחוז שהיו בו את שילוב המילים חינוך פיננסי. ואם יש איזה אתר באינטרנט שמסביר טוב טוב מה זה בורסה,ומתי כדאי להשקיע וכדומה(אני יודע דברים שהם BASIC כמו מה זה אגרות חוב וכדומה),אשמח לעזרה,בא לי להחכים קצת במקום לבזבז כסף לפח.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  3. Started by nadav245,

הייתי רוצה ממי שיכול לעזור, לעזור לי למצוא מאגר של שמות משפחה יהודיים ששונו בזמן המלחמה ובכל מיני תקופות (דגש על אירופה) (עדה אשכנזית) אני מאמין שהיו הרבה מאוד יהודים שעיוותו את השמות משפחה שלהם כדי להסתיר את מוצאם היהודי. הסיבה היא שיש לי שם משפחה מאוד מוזר שהוא לא בעברית ואני לא מצליח להבין גם מהמשפחה מה המקור שלו. השם בעברית: "שניג" באנגלית: shnieg אני רק יודע ש: שניג בפולנית זה שלג, לא יותר מזה. (מוצאי מפולין) חיפשתי במיליון מאגרים ומקומות אבל זה נשאר תעלומה. תודה לעוזרים. (אני רק מחפש איזשהו מאגר שמות שידוע ששונו , הסבר , לינקים )

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  4. Started by mikyl,

האם ישנו מכס בנוסף למע"מ בהבאת ג'ויסטיק מחו"ל, שעלותו גדולה מ-50$?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Mr Melada,

קרוב לוודאי שכל מי שכאן לקראת צבא ואילך מכיר את העניין הזה, בסביבות היום הולדת, פתאום כל מיני מספרים שמעולם לא יצרתם איתם קשר, מתחילים לשלוח smsים ומציעים לעשות יום הולדת במועדון שלהם. למי שיש ספק- אני לא נרשם לשום אתר שבאופן רשמי בתקנון שלו מעביר את הפרטים שלי לצד שלישי, כולל הגרלות ודומיהם. וגם אם כן, אני מספק תאריך יום הולדת שגוי, ובכל זאת כל הספאם מתייחס ליום הולדת האמיתי. ובכל זאת אני מקבל כל שנה את האסאמאסים (ולפעמים טלפונים). קודם כל, זה מאוד לא חוקי. אני, והרבה מכם, נמצאים איפהשהו במאגר מידע מסחרי שמועדונים קונים כדי להציע להם שטויות שלא ביקשנו. מאגר שמחזיק את השם, מספר, ותאריך לידה שלנו. מאגר שנועד רק להציק לנו ולקחת לנו את הבחירה לא לקבל spam לנייד. בינתיים אני …

6. אינה סרטון קצר שמראה לנו בדיוק איזה רובוטים חכמים כבר קיימים ;D

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  7. Started by kobi_af,

נשלח אליי מוצר דרך USPS - FIRST CLASS MAIL בשני לאפריל השאלה שלי אם אני יכול לקצר את הזמן עד שיודיעו לי שהגיע הפריט עבורי , כלומר ללכת למכס או לדואר ישראל ולשחרר בעצמי את הפריט ? ועוד שאלה אני יכול לברר דרך דואר ישראל או המכס היכן נמצאת החבילה שלי ? יש לי מין מספר מעקב שבאתר של USPS יש עדכון על המשלוח אך באתר של דואר ישראל אין מידע . יש לציין שזה פריט פלוס משלוח מתחת ל 50 דולר . תודה רבה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  8. Started by LiranUdi,

מאיפה בארץ הכי כדי לקנות חומרה, ציוד היקפי, משחקים, קונסולות וכל הדברים מסוגם? אתר/חנות פיזית. או אפילו חנות [וירטואלית] שאפשר לקנות מהם ושיהיה משלוח בארץ (אני יודע לגבי המכס..) אשמח לקבל מידע על זה.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  9. היי, האם לאחרונה בכל פעם שאתם נכנסים לעמוד הראה תגובות חדשות להודעות שלי הוא מציג לכם כמות רבה של הודעות למרות שכבר למעשה קראתם אותן? אם התשובה היא כן (וסביר להניח שהיא כן), המשיכו לקרוא הבעיה הזאת נבעה משדרוג מערכת הפורום לגירסה חדשה, שדרוג שבמהלכו בוצעו מספר שיפורים ועדכונים שנועדו בין היתר לשפר את מהירות וחווית הגלישה בפורום. לצערנו אחד מהשינויים האלה גרר אחריו את חוסר הנוחות הזמני הזה. אבל אל דאגה, הנושא כמובן ניתן לתיקון! כל מה שנדרש לעשות על מנת לנקות את הרשימה בצורה נוחה ופשוטה, הוא להיכנס לעמוד הראשי של הפורומים ושם ללחוץ על "סמן הכל כנקרא" (בסוף רשימת כל הפורומים). זהו, הבעיה נפתרה

10. Started by JohnnyBravo,

11. Started by matrix66,

כמו שהכותרת אומרת... התחלתי לרוץ פעמיים בכל שבוע בתחילת החורף עם חולצה תרמית, וחיפשתי חולצה לריצה לתקופה של האביב-קיץ מצאתי אחרי חיפוש את החולצה הבאה שנראית לי די סבבה אבל לא מצאתי מקום שמוכרים אותה... http://gearup.co.il/476/adidas-response-running-tshirt-%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%A6%D7%AA-%D7%A8%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%90%D7%93%D7%99%D7%93%D7%A1-%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A1/ יש למישהו מושג איפה אפשר להזמין אותה? או המלצה לחולצה אחרת? (בדגש על חולצה ולא גופייה..) תודה רבה.

12. Started by Zeev86,

אם אפשרי, תעבירו את הבאנר לצד ימין בבקשה. הפונט בפורום גם ככה קטן, וכשאני מגדיל אותו (CTRL+SCROLL), הוא גולש מתחת לבאנר השמאלי.

13. לדוגמא 6/6 = 0 או 6/12 = 1.25 (כאילו) יש איזושהי טבלה שאני יכול לראות מה מספר המשקפיים אולי??

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  14. Started by r1plet,

אז מתי באמת אין תחבורה ציבורית יחד עם החנויות שכולן סגורות? ועד מתי?

• 1 תגובה
    • 7.9k צפיות
  15. שלום. בהגיעי למעמד הרשמה למוסד אקדמי כלשהו, נתבקשתי להביא טפסי דיווח על שכר שנתי (106) או לחילופין טפסי מחוסרי עבודה של ההורים. כשהסברתי שנצטרך לדלג על השלב הזה, מפני שאין לי קשר להורים ואין לי אפשרות להמציא מהם את הטפסים האמורים- הופניתי למשרד הרווחה על מנת להביא מעובד/ת סוציאלי/ת מכתב שיפרט את מצבי המשפחתי ועל הנתק מההורים. (עד כמה שאני מבין זה לצורך בקשה למלגה). המשפחה שלי לא מוכרת באף משרד כמשפחה קשת יום/מרובת ילדים או בעלת כל בעייה מדווחת אחרת. עם זאת, אני לא גר בבית ואין לי תמיכה כלכלית של ההורים בשום עניין. רציתי לדעת אם מישהו פה עבר תהליך דומה ופנה למשרד הרווחה בבקשה למכתב כזה. תודה המשך יום טוב!

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  16. שמעתי איזו שהיא שמועה שיש אפשרות לקלוט בממיר DTT בלי האנטנה החיצונית שמקבלים עם הממיר (אצלי האנטנה הקטנה קולטת 95%) האם שמועה זו נכונה?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  17. Started by Demagh,

מתכונת רגילה או חצי יום?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  18. Started by ben222,

רקעים איכותיים (HD) המותאמים למסך רחב... סתם במשך שעות ישבתי וסיננתי בסוף בחרתי את ה 13 שהכי אהבתי אשמח לתגובות על הטעם [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]לינק 1 : http://upload-il.net/he/3C76F41126 לינק 2: http://www.fileflyer.com/view/zUde8AT[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  19. פייסבוק הפרימיטיבים האלה כל פעם משנים את האנטומיה של האתר, והאבסורד הוא שאצל חלק זה נשאר במבנה הישן, בכל מקרה, למי ששדירגו לו למבנה החדש, לאן הולכים בהגדרות פרטיות כדי לבטל האפשרות לקבל בקשות חברות מאנשים?. מציאה בחיפוש ביטלתי, שליחת הודעות שמתי לחברים בלבד, אבל רק ת'קטע הזה לא ראיתי שם... אם מישהו יודע, אשמח להכוונתו. תודות!.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. שלום רב, לפני מספר ימים פתחתי דף אוהדים בפייסבוק ולאחר שהוספתי את כל הפרטים ומילאתי את השדה "תיאור" בדף עריכת העמוד בכרטיסיית פרטים בסיסיים ולאחר שמירתו לא הוצג לי המידע שרשמתי בצד הימיני של הדף.. מישהו יוודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה ??

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  21. Started by vacuuuum,

בעיקרון אני מחפש אתרי אנטרנט טובים שאפשר ללמוד מהם לנגן על פסנטר\אורגנית. אני מעדיף אתרים למתקדמים, אבל כל אתר שאתם מכירים יכול לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by WildFire,

למי שלא שמע על התחרות: הקבוצות בונות כלי טיס ומשגרות אותם לתוך הירקון, המנצחים הם מי שמגיעים הכי רחוק. לעוד פרטים: http://www.redbull.co.il/cs/Satellite/he_IL/Red-bull-Flugtag---What-is-Flugtag/001242937182413 אח שלי וחברים שלו משתתפים בתחרות, הקונספט שלהם הוא זה: הם רצו להתחפש לציפורים ולירות את עצמם מתותח, אבל זה נגד את חוקי התחרות, אז הם נאלצו להתפשר. בנוסף, הם פרסמו סרטון דל תקציב אך משעשע רציתי לבקש מאלו מכם שאהבו את הרעיון ורוצים לעזור להכנס לעמוד שלהם בפייסבוק ולעשות לייק, מה שיתן להם להוביל את המפלצת הזו לירקון בחינם. עמוד הפייסבוק: http://www.facebook.com/flugtag.angrybirds תודה בכל מקרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. יאללה, כבר עברנו את המצלמות המעפנות של שנת 2003-2005 שבקושי היית רואה דרכן משהו, וג"כ שהצד השני זז כמו רוח רפאים... דיי, עבר הזמן של זה, אנחנו ב2011, אני רוצה לקנות פעם אחת ולתמיד מצלמה טובה, ראוייה, ואיכותית. ברכות.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  24. היה בפורום שרשור על מציאות בשוק עכשיו ,ואני לא מצליח למצוא את השרשור אשמח לקבל קישור ! תודה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.