כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
קו 405 כמה זמן בערך לוקח לו להגיע לתל אביב בצהרים. לא נראה לי שכל השעות באמת לוקחות 55 דקות... זה די חשבו לי לדייק ולא להגיע שעה לפני..
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
תודה רבה מראש...
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הדבר הזה אמיתי לחלוטין זה מתוך פרויקט כלשהו של גלי צה"ל מלפני כמה שנים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהי ההגדרה של פרוסה בקוביה ההונגרית? והשאלה היא לכמה פרוסות ניתן לחתוך את הקוביה ההנוגרית?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אם אני מעתיק את הקובץ .pst של האוטלוק זה שומר לי גם את הקונטקטס. או שיש דרך אחרת לשמור אותם?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
אז ככה.. הרעיון די פשוט, בודק את גבולות המחשב שלכם. נסו ליצור קובץ TXT כמה שיותר גדול, ע"י העתקה והדבקה של המון תווים. כותבים הרבה פעמים מספר מסויים (או לוקחים טקסט ארוך) ופועלים כך: סמן הכל (CTRL A) העתק (CTRL C) END (שזה מקש שמביא לסוף הטקסט והדבק (CTRL V) באיזשהו שלב הראם יתמלא מאוד, ולא תוכלו להמשיך להדביק. אני יצרתי קובץ של 220 מגה בערך, מלא בקבוצות מסודרות של 32 מיליון הספרות הראשונות של פאי (אחרי שימוש בSUPER PI) לוקח למחשב שלי כדקה לפתוח אותו. כשטוענים את הקובץ בכתבן, הוא לוקח בין 750-450 מגה ראם. אם מנסים להעתיק את הטקסט לוורד- וורד נתקע לחלוטין. נסו בעצמכם ופרסמו תוצאות [= *מצורפת תמונה **מקווה שזה לא נחשב ספאם ושזה המקום הנכון... [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישן אבל מאוד מצחיק. לאלההמכירים א הקטע הזה אולי אם יודעים איפו אני יכול למצוא את החלק השני?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
תורידו את התמונה למחשב שלכם, שנו את הסיומת מ jpg ל rar , תסתכלו בתוך ה rar , יש שם עוד קובץ. neet, don't you think? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת היכן יכולים להשיג קובצי MIDI עם מוזיקה דומה למוזיקה שיש בקיגנים של ORION. חיפשתי בGOOGLE ולא מצאתי כלום. תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הממ שלום לכולם היום במקרה נתקלתי במושג "קוד דה וינצי" כשעשיתי עבודה על לאנרדו דה וינצ'י. אחרי כמה שעות נקלתי במשוג הזה גם בטחת הפרסומות של HOT. רציתי לקבל יותר פרטים על זה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מחפש קוד טכנאי למכשיר סמסונג 522 בסלקום אם יש למישהו מושג בבקשה שיעזור. בתודה מראש: Penny Hardaway
-
-
נגנב לי לפניי חודשיים נגנב לי מכשיר סמסונג 514 ואתמול החזיר לי את הפלא פון חבר שלי שרא אותו אצל איזה ילד שקנה אותו ממישהו ,קיצור זה המכשיר שלי והוא סגור ,יש סיסמא על המכשיר ואני לא יכול לפתוח אותו יש אולי איזה סיסמא
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי טלוויזיה של Masimo שהשלט שלה התקלל . רכשתי שלט אוניברסלי של Sigma אבל בעלון המצורף אין קודים ל Masimo . ניסתי סריקה ידנית בסוף הצלחתי להגיע לקוד שהזיז כמה דברים אבל לא כמו שצריך והייתה החלפה בין הכפתורים למשל כפתור 0 הנמיך אל הווליום . איך אפשר לסדר את זה או האם למישהו יש קוד אחר ? כי תכלס חברת מסימו אי אפשר למצוא באינטרנט כי זה מוצר מדבקה כנראה . תודה
-
- 5 תגובות
- 79.5k צפיות
-
-
-
-
יש לי רכב איסוזו טנדר, אני מקיש את הקוד והקודן לא מגיב, שומע את הצפצוף של המקש כשאני לוחץ עליו אבל אין מתנהג כאילו הקוד שאני מכניס לא תקין התקשרתי לחברת פוינטר (הקודן שלהם) ולא יכלו לעזור לי, אמרו אין שידור, שכן שלי מוסכניק אמר לי יכול להיות שהמצבר חלש וזה משפיע על הקודן, להתניע אני לא יכול בגלל שהקודן לא מקבל את הקוד, התקשרתי למוסך שמטפל בבעיות של קודנים לרכב, אמרו לי 350 שקל רק זה שמגיעים אלי ויכול להיות בין 150 שקל ויותר טיפול בתקלה למרות שהייתי בטוח כמעט ב 100 אחוז שאין קשר למצבר וחשבתי שזה סתם בזבוז זמן, השכן שלי (המוסכניק) הגיע עם הרכב שלו וחיבר קבלים למצבר שלי, והינה הקודן פתאום מקבל את הקוד ואני מצליח להתניע, ולפי מה שקראתי בפורומים באינטרנט, …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את הפרק של אתמול ושל שבוע שעבר :lost.207.hdtv-lol.[VTV](1).avi ושאני מנסה לפתוח את הסרט הוא לא מצליח לקרוא את הקובץ ואת הפרקים הקודמים הוא כן מצליח לקרוא... מישהו יכול לתת קודקים מעודכנים??
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
-
שלחו לי עכשיו "קווסטון" שנבנה בפלאש. יכול להיות שייקח קצת זמן, אבל אתם תראו שאין הרבה אפשרויות לשחק איתן שם, אז לא להתייאש. הפיתרון תמיד מתחת לאף. שתפו אותנו בכמה זמן לקח לכם לפתור את זה, אם הצלחתם. http://www.datacraft.co.jp/takagism/index_e.html
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בת דודה שלי בבצועה משו לפנים..!!! http://www.flix.co.il/myClip/showVideo.asp?m=1061221
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-