כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
אהלן מחר יש לי מיונים למשלחת לארה"ב מהארגון זרעים של שלום. עכשיו לשאלות: 1) מישהו השתתף במשלחת הזאת פעם? 2) אם כן מה היה במיונים? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני עושה סרט גדול לבית ספר במסגרת מגמת תקשורת, הסרט שאני מכין מורכב מסיטיואציות שהשחקן נכנס בהן לפלאשבאק. בהרבה סרטים שהשחקן נכנס לפלאשבק יש פייד מהיר ללבן ובום כזה (אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
-
מישהוא יודע איל אני מוריד מהמסך את הסלקום שכתוב מתחת לשעון במוטורולה C350?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
-
ואם כן, באיזו תחנה? אני מדבר על המשחק ביום חמישי הזה...
-
- 1 תגובה
- 5.9k צפיות
-
-
אני ממש אוהב את השיר אבל אין לי מושג מי שר אותו אני ממש רוצה להשיג אותו אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה שיר הסיום של העונה הראשונה של NARUTO מילים: culitivate your hunger before you idealize motivate your anger to make them all realize climbing the mountai,never coming down break into the contents,never falling down my knee is steal shaking,like i was twelve sneaking out the clasroom,by the back door aman railed at me twise thout,but i dident care waiting is waisting for people like me פיזמון: dont try to live so wise dont cry cause youre so right dont dry with fakes or fears cause you will hate yoreself in the end ואז הפיזמון חוזר זה שיר די רגוע אם משהו כמו חלי…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
נחמד מאוד, לא ראיתי זאת קודם. מינוי חדש ? טוב לדעת שיש מישהו ששומר עלינו מפני מפרי חוק
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
http://www.m1live.com/listen.php אחלה מוזיקה, זורם חלק, טיונים מאמצע שנות ה90 ובכלל מוזיקת צ'יל ודאנס משובחת.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
לי זה עושה פשוט להקיא, אני לא יודע מה איתכם.. <צונזר> מצטער, לא ידעתי שאסור להכניס כאלה דברים.. :-[
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אביזרים דרושים: בקבוק קולה מלא עד הקו העליון של האדום או פחות יד פה והמון מצב רוח (פחחח) התהליך: להחזיק את הקולה ביד לסתום עם הפה את הפתח להרים את הבקבוק ובשניה שהקולה נוגעת בפה להוריד את הבקבוק מהר בחזרה להמשיך לסתום את הפתח עם הפה! אחרי שאתם עושים את זה הגזים עולים, כנסים לכם לפה ויוצאים מהאף אחרי שהגזים יוצאים לכם מהאף תרגישו חופשיים לצחוק כמו מטומטמים ולהמשיך לעשות את זה מלא פעמים ;D הזהרה!: לא להרים ולהוריד מהר מידי, כי אז הבקבוק יכול להתפרץ ולא בא לנו להרטב התמסטלות נעימה 8)
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
-
היי כולם, נכון שהיה פעם (או עדיין) אתר ישראלי או לא, שהיה מהווה מעיין כתובת במקומות בחו"ל כדאי שאם נרצה לקנות מוצרים באינטרנט בחו"ל אז ניתן את הכתובת שהאתר נתן ואז האתר ידאג לשלוח לנו את זה. אוקיי, אז אני צריך את הכתובת למקרה שזה עדין קיים. תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני רוצה להעלות פה סוגייה מכאיבה ובעייתית , אשר נוגעת לכל מי שקנה / קונה או מתכנן לקנות מחשב (אם זה בחלקים או במארז). כמו שאתם יודעים , שוק המחשבים האישיים בארץ הוא תחרותי בצורה שלא תבייש תחרויות באולימפיאדה , שוק רצחני בהחלט . מה שמוביל לחלק מהחברות לעגל פינות , כמו למכור חלקים משומשים ללא ידיעת הקונים (מעבד לדוגמא - לא משהו שכולם יבדקו ),זאת על מנת לפצות על המחיר הנמוך שהם מוכרים את הציוד על מנת לעמוד בתנאי התחרות הקשים . תוצאה ישירה של המצב הזה , הינה שחברות מחשבים רבות הן על סף פשיטת רגל (גם אם הן חזק בתודעה של הציבור ומפרסמות במדיה - אין זה מעיד על הצלחה כלכלית ) . מה שמוביל אותי לדילמה הנצחית - איפה לעזאזל לקנות מחשב ??? . אני יכול להעיד שכבר תכננתי לקנות מחשב מ…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מישהו רואה את הסידרה הקונפלקיט האחרון שמשודר מדי פעם בערוץ YTV ... מה קורה אם הסידרה מאתמול שמתי לב שאין יותר פרקים!! מישהו יודע איך זה ניגמר כי אני נישארתי תקוע בפרק 31 יצאו עוד פרקים וכמה?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
עוד חודש יוצאים כל הכרטיסי מסך החדשים ובקרוב גם יתחיל כל הPCI אקספרס או משהו כזה וDDR2 כדאי לחכות או לקנות עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
-
יש לי על הכרטיס מסך מדבקה שעליה כתוב C.D.M ושהיא מציינת את תאריך האחריות התקף והוא ה9\2003 אני רוצה לדעת אם וכאשר לאן לפנות(לחברת CDM כמובן , אבל איפה היא נמצאת?)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
פעם אחת ראיתי את הסרטון הזה בtech-tv ועכשיו נזכרתי בו ואני חייב להוריד אותו(או לפחות לראות אותו בחלון גדול יחסית. יש את הסרטון הזה באתר של טק טיוי אבל בריבוע פיצי כזה שלא רואים כלום). תודה מראש למוצאים
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני מחפש DVD, לא יקר, 700ש"ח מקסימום. לא משנה לי שהחברה לא תיהיה מוכרת, העיקר שיהיה בו מולטיזון, VCD וSVCD. שוטטתי במכרזים ברחבי האינטרנט וראיתי שיש בסדר המחירים גם DVD קורא MPEG4 ואני רוצה לשאול האם הם שווים משהו, אם הם לא שווים בבקשה כתבו דגמים מומלצים. שוב מקסימום 700 ש"ח. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=2220871 הDVD הנ"ל נראה לי הכי טוב, אבל הוא לא מוכר, הוא שווה משהו?? ויש גם את: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=2062836 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1855041 מי מבין השלושה הכי טוב?? תודה לעוזרים! ואם תוכלו לענות מהר אני אשמח...!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
-
האם מישהו מכיר נוסחה של סמים כלשהם??? לא,אני לא מתכנן ליצר אותם בעצמי זה משהו בשביל המורה לכימיה... תודה איתן
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
משהו יכול להעלות או לקשר אותי לסיכומים לבחינת הביולוגיה, בעיקר על החלק הראשון, האמריקאי (שכולל את רוב החומר) אין לי מושג מאיפה ואיך להתחיל... מתכונת מחר.. תודה...
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-