כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שנשאר ממש מעט זמן עד הגיוס אבל אני שוקל לדחות, ממספר סיבות. בתיכון למדתי במגמת הנדסת תוכנה. הגיע אלי הביתה לפני כמה ימים מכתב שמציע לי להמשיך י"ג-י"ד בהנדסת תוכנה במקיף בעיר. האם מכתב בו אני אסביר ללשכת גיוס שאני שוקל להמשיך בלימודים יוכל לדחות את גיוסי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה. ראיתי נעלי כדורגל (קט-רגל) חדשות של נייק בחנות מגה ספורט, והיה כתוב על הלשונית שלהם מבפנים Made In Indonesia. גם בנעליים אחרות ראיתי Made in Thailand. השאלה שלי היא האם זה אומר שהנעליים האלה מזוייפות או שמייצרים אותן במדינות האלה כי עלות היצור שם נמוכה? מבאס לקנות נעל יקרה שמתגלה כזיוף בסוף.
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש ולמנהל שמחק את הת'רד שלי,,, צריכה להיות לך לפחות ההגינות להודיע לי בפרטי שאתה מוחק את הת'רד... הסבר גם יהיה נחמד, כי אני אישית לא מוצא סיבה למחוק את הת'רד. מטי.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
זהו. נגמר. פיניטו. נגמרה העונה הראשונה של גיבורים. את הפרק כנראה כבר ראיתם. אז מה אתם חושבים, השערות לעונה הבאה, ושאר דברים שנוגעים לסדרה לפה. * אני יודע שיש ת'רד ענק ב"אקטואליה ותרבות", אבל צריך להתחיל מחדש, הדיון ההוא כבר עמוס (והוא גם לא בדיוק בפורום הנכון). נ.ב: הנה הקומיקס האחרון לעונה: http://www.nbc.com/Heroes/novels/downloads/Heroes_novel_034.pdf מי שעוד לא קרא את כל השאר, שירוץ לקרוא אותם. הם משלימים את הפרקים עצמם, ויש בהם כמה פרטים שבכלל לא מוזכרים בפרקים. כמה לינקים: * האתר הרשמי של הסדרה * Heroes ב-TV.com * האתר הישראלי של הסדרה * Heroes ב"תפוז"
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך עובדים על אנשים שלא מבינים הם לא מתביישים לקחת על הח*א הזה 9.99 (דולר$)
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני טס היום לתורכיה. רציתי לדעת אם יש בדיוטי פריי או באיזה חנות בטרמינל חנות עם חלקי מחשב (אני צריך כרטיס קול) אז יש או אין?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אמא שלי מאוד מאוד ליברלית בנוגע למה שאני עושה עם החדר שלי, זאת אומרת שלמעשה אין ממש גבול למה שאני יכול לעשות איתו (גרפיטי על הקירות, הכל...). אז, חבר'ה.. תתנו לי רעיונות לדברים מגניבים שאפשר לעשות לחדר כדי להכניס לו קצת אווירה של groove. אני אעלה תוך יומיים או שלושה ימים תמונות של החדר כדי שתבינו פחות או יותר על מה מדובר וכך תוכלו להתאים עניינים. בעיקרון עדיין אין ריהוט בחדר (חוץ ממיטה וארון או משהו) אבל זה לא אומר שיש לי תקציב, בעיקרון אני מחפש משהו בכמה שפחות הוצאות, ז"א עדיף משהו יותר Hand-made מאשר פיצ'פקס שקונים בשוק או בהפנינג. תודה רבה, תהנו מהת'ראד.. 8)
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקבל טיפול רפואי? אני בראשל"צ כרגע. אני לא מצליח למצוא
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לעצור את זה או ממה זה נגרם? כבר עזבו את הקבוצה 50 איש בגלל השטות הזאת [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים האתר נתקע גם לכם מדי פעם או שנדמה לי? במיוחד בפורומים פתאום כשאני רוצה להכנס לנושא מסויים זה פתאום נתקע וזהוא .... קרה לכם ???
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ישנה בעיה מסויימת להכניס קישורים לת'רדים במיוחד אם הם קישורים שיש בהם ",". כאשר מכניסים קישור בצורת copy & paste מבלי להשתמש בכפתור היאאב פשוט חותך אותו אחרי ה-"," (או כל סימן מוזר אחר) ולא מציג אותו כראוי כך שבמקום לראות את זה: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,FF.html אנו רואים רק קישור חלקי כמו זה: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,FF.html. אנא הקפידו לרשום קישורים כראוי בכדי לחסוך את המאמץ לפענח אותם אח"כ. אלו היו 60 מילים על: "איך מכניסים קישור לת'רד".
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
האתר האמור שימש אותי בכמה הזדמניות היטב וכעת המידע דרוש לי שוב מי מכיר מי יודע? תודה מראש וחג שמח לכולם
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היום בבוקר קמתי בשמחה רבה, ולפתע אני מגלה שאני לא יכול להזיז את היד השמאלית שלי!!! אז אמרתי לעצמי... WTF!?!?!?!?!? התחלתי להישתגע כמו מטורף חשבתי אולי ישנתי עליה אז ניסיתי להזרים דם לייד חח אחרי חצי דקה בערך היא חזרה לעצמה.. עכשיו אני שואל.... מה לעזאזל זה היה?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי טבעת אם מילית בסינית או יפנית ואני רוצה לדעת מה רשום עליה איך אני יכול לדעת ? יש איזה אתר שיש בו את כול המילים ואת הפרושים ?<
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך פותחים תאב (עם שם אני קובע) בפורפיל שלי בפייסבוק? אני רוצה לראות איזה דברים חמודים אני יכול לעשות אני יודע שזה דורש עבודה עם א'גקס אין לי בעיה עם זה.. אין גם בעיה עם XML (מה שיותר בטוח)
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=546222.0 ראיתי שיש פה לא מעט אנשים שדי מעוניינים. אני אעלה לפה פעם או פעמיים בשבוע חידות גיאומטריה, לא מדובר על דברים מספרים של בני גורן או שטויות כאלו שלוקח בין 20 ל 40 שניות בממוצע לפתור- אלא חידות עם עומק ובד"כ גם איזה טוויסט. חוקי המשחק- 1- גיאומטריה אוקלידית בלבד, בלי טריגו. 2- ב 99% מהמקרים, דרושה בניית עזר 3- אם מעלים תמונה של הפתרון, בבקשה להעלות בלינק ולא בתמונה גלויה על הפורום, ככה שמי שעדיין רוצה לנסות את כוחו ולפתור יוכל. אז נתחיל, משהו לסופ"ש:
-
- 44 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום. אבא שלי קיבל היום בדואר רשום דו"ח על חניה במקום אסור. יש רק בעיה אחת, אנחנו גרים בעפולה, והדו"ח הוא על חניה בבאר שבע (זו לא טעות דפוס, כי המכתב הגיע מבאר שבע...) אבא שלי היה פעם אחת בחיים שלו בבאר שבע, וזה היה לפני כמה שנים טובות. לי אישית אין רשיון, ומה גם אין לי מה לחפש בבאר שבע.. יש את כרטיס העבודה של אבא שלי בשביל להוכיח שהוא היה בעפולה בשעה 6 בבוקר. הדוח רשום על 9 ורבע.. למישהו יש מושג מה אנחנו יכולים לעשות? תודה...
-
- 13 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קיבלתי זימון לצו ראשון לתאריך 18.2.09. הייתה לי בעייה להגיע (לחץ בלימודים ועוד כמה בעיות אישיות) אז מילאתי את הטופס של הדחייה ושלחתי בפקס, התקשרתי כדי לאשר ואמרו בסדר. טוב... עכשיו הגיעה סוף שנת הלימודים אז שוב המון לחץ (אני בי"א עכשיו). תיכנתתי לדבר איתם היום לגבי קביעת מועד לצו לאחר שלא שמעתי מהם כלום עד היום. ואז פתאום היום בצהריים מתקשרים אליי מחסום, 5 שניות בערך של איזו מוזיקה מוזרה (בחיי שכמעט ניתקתי כי חשבתי שמדובר באיזה טרול טלפוני שאין לו מה לעשות) ואז עונה מישהו: "למה לא הגעת ל3 הזימונים ששלחנו לך בדואר? אם אתה לא מגיע או מחר או מחרתיים לצו ראשון אנחנו פותחים עליך {הכנס כאן את השם הזה שאתה עריק, לא זוכר איך קוראים לזה}" ומפה כמובן מתחילה כל הביזארי…
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לאחרונה נזכרתי בסרט הזה והייתי רוצה לראות אותו שוב, הסרט הוא על משפחה עם 2 אחים (בן ובת) באותו הגיל (כנראה) והם עושים מבחנים כדי לקבל רישון בביה"ס, קודם יש להם את התאוריה עם המחשבים הישנים האלה עם המסכים הקטנים (רקע שחור, טקסט ירוק) והנער נלחץ מהשאלות והוא כל הזמן מסתכל על אחותו והוא רואה אותה מצליחה במבחן ואח"כ הם יוצאים החוצה למבחן המעשי והוא נכנס לרכב עם המדריך שהוא בנאדם עצבני והא שם כוס מלאה קפה על לוח השעונים והוא אומר לו שאם טיפה אחת תישפך אז הוא יפסול אותו ואז הוא מסתכל מעבר לכביש וראוה את אחותו בתוך האוטו עם המדריך שלה ואיך היא כזה צוחקת איתו והוא נחמד. הם חזרו הביתה אח"כ והוא לא קיבל רשיון והוא אמר להורים שלו שהוא כן קיבל רשיון ואז הם רוצים שהוא יצטלם עם הרשיון …
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
-
שלום, יש ברשותי חלקי מחשב ישנים, מטענים ומוצרי חשמל שאני מעוניין לזרוק. איכן ניתן לעשות זאת באזור ת"א באופן נקי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול את דעתכם איזה ספק הכי טוב ומאיזה כדאי להימנע וכן האם יש יתרון לאחת התשתיות שבוע טוב
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אבא שלי נוסע עוד כ-18 יום לתאילנד ובהזדמנות זו רציתי לרכוש לעצמי מחשב נייד. אשמח לקבל פרטים על המחירים באיזור (בנגקוק) ואולי גם אתרים של חנויות טובות RESPECT SNA-E
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-