כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
פיתוח חדש של Intel, משחקי LEGO הדור הבא
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני ממש אוהב את השיר אבל אין לי מושג מי שר אותו אני ממש רוצה להשיג אותו אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה שיר הסיום של העונה הראשונה של NARUTO מילים: culitivate your hunger before you idealize motivate your anger to make them all realize climbing the mountai,never coming down break into the contents,never falling down my knee is steal shaking,like i was twelve sneaking out the clasroom,by the back door aman railed at me twise thout,but i dident care waiting is waisting for people like me פיזמון: dont try to live so wise dont cry cause youre so right dont dry with fakes or fears cause you will hate yoreself in the end ואז הפיזמון חוזר זה שיר די רגוע אם משהו כמו חלי…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
איך זה הולך?? רציתי לדעת באיזה מקצועות יש בונוסים? מה סכום הבונוס? ואם זה משתנה בין 4 ל5 יחידות??
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
היום, כאשר הפעלתי את המחשב שלי, נוכחתי לשים לב לכך שהוא מקרטע ונתקע לעיתים קרובות, כאילו משהו אוכל את משאבי המעבד. פתחתי את מנהל המשימות, ואכן הייתה צריכה גדולה של המעבד. בדקתי מה התהליך שצורך את משאבי המעבד, והתברר לי שזה היה התהליך של סקייפ, Skype.exe. איך אפשר להיפתר מהדרעק הזה?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
יש לי עבר בניהול אתרים, בין היתר PcTip הישן למי שזוכר (פפיי איזה נוסטלגיה, ממש צמרמורת עוברת לי בגוף) ועוד כמה אתרים בעלי פוטנציאל אדיר שלא מומשו. פשוט כבר תקופה שאני חושב על לפתוח אתר אינטרנט. אני לא רוצה להתרכז בנושא אחד, אני רוצה אתר שיהיה מן פורטל מינימליסטי שירכז בעמוד הראשי חדשות מעולם המחשבים/גאדג'טים/תוכנה, תמונות וסרטונים מצחיקים וכל מיני שטויות... מן פורטל לגבר אפשר להגיד חחח... לדעתכם אתר כזה יוכל להצליח? אין לי בעיה להשקיע משאבים וזמן כי את זה יש לי... על שם כבר חשבתי
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
-
באיזו תחנת רכבת בת"א אני צריך לרדת כדי להגיע הכי מהר לגני התערוכה? זה חובה או שאפשר להבריז בלי שאף אחד ידע?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי האם זה נכון שכדי שאבן ירקן ניו זילנדית תהפוך לירוקה צריך לשרוף אותה? אם כן, באילו תנאים? תודה מראש, בני
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בן 16, החלטתי שבשנה הבאה אני נכנס לאחד הקורסים של ומשם להמשיך (כבר הוצע לי בכמה וכמה מכללות). אבל בינתיים אני לומד לבד, רואה איך זה ומשם כבר נראה לאן זה ילך(אם אני יאהב או לא). ברשותי ספר של מייקרוסופט: MCITP 70-647 Second Edition אבל אני מחפש ספר של סיסקו שעוסק ב- CCNA (במידה וקיים). אשמח לקבל מכם עזרה, זה ממש חשוב לי (:
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שהתאכזבנו פעם אחר פעם משואב אבק ביתי החלטנו לרכוש שואב אבק תעשייתי. כלומר מינימום שטויות. מנוע גרמני איכותי, פלסטיק גרמני עבה מכוער וזהו. העוצמה של השואב נמדדת ביחידות hPa ובסוגריים (Mbar) כמה זה ביחידות WSP? http://www.metabo.com/metabo/com/en/produkte/allpurposevacuumcleaners_specialsuctionunits/1200wattallpurposevacuumcleanerasa1202_6_01202_00.html
-
- 1 תגובה
- 8.9k צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה מציגה את Veo 3, מודל יצירת וידאו פוטו-ריאליסטי המשלב וידאו, דיאלוג ומוזיקה ביצירה אחת עם תוצאה מרשימה עד חרדה, לצד שורה של חידושים בתחום הבינה המלאכותית, ומאותתת על שינוי דרמטי בעולם התוכן הדיגיטלילכתבה
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.nargila.co.il/Products/19/naked-woman.asp מה אתם אומרים שווה קניה?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
חבר מתחתן ואנחנו רוצים להכשיר טוקסידו כל החברה , איפה יש כזה בארץ ואם מישהו יודע מחירים אז בכלל יהיה מצויין. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
היי אולי מישהו יודע מתי כדאי לחלק פליירים כלומר באיזו שעה והאם כדאי להכניס אותם לדואר או מדלת לדלת תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול מארז חדש כי המארז שלי ישן מדי אבל הבעייה שהקוד של המערכת ההפעלה שלי היה שם אז מה אני יכול לעשות בנושא הזה החנות נמצאת קרוב ליד הבית שלי ונראה לי שהוא לא זרק את זה אבל מאיפה אני יכול לדעת ???
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
פעם היה שירות של בזק שהייתה מזין מספר והייה רושם לך למי הוא שייך ואותו דבר גם למספרים של ניידים. יש לי מספר של פלאפון ואני רוצה לברר למי הוא שייך איפה אני יכול לבדוק את זה באינטרנט? תודה
-
- 1 תגובה
- 12.2k צפיות
-
-
היי, עד לא מזמן השתמשתי ב FF והגופנים נראו שם ממש אחלה, ועכשיו עברתי לכרום והגופנים ממש מקשים את הקריאה של אינדקס הפורומים (בהודעות עצמן זה בסדר), חשבתי אולי זה בעיה של כרום אז נכנסתי מ IE8 ומסתבר שזה אותו הדבר. האם יש דרך לשנות את זה? תודה רבה מראש ומצטער עם הפורום הלא נכון (כנראה).
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אביזרים דרושים: בקבוק קולה מלא עד הקו העליון של האדום או פחות יד פה והמון מצב רוח (פחחח) התהליך: להחזיק את הקולה ביד לסתום עם הפה את הפתח להרים את הבקבוק ובשניה שהקולה נוגעת בפה להוריד את הבקבוק מהר בחזרה להמשיך לסתום את הפתח עם הפה! אחרי שאתם עושים את זה הגזים עולים, כנסים לכם לפה ויוצאים מהאף אחרי שהגזים יוצאים לכם מהאף תרגישו חופשיים לצחוק כמו מטומטמים ולהמשיך לעשות את זה מלא פעמים ;D הזהרה!: לא להרים ולהוריד מהר מידי, כי אז הבקבוק יכול להתפרץ ולא בא לנו להרטב התמסטלות נעימה 8)
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
מישהו יודע להכין פרח מנייר יש פה אתר אבל לא הצלחתי להבין מה הם רוצים http://www.snopi.com/origami/flower/flower.htm מי שמצליח שיסביר לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
מצאתי את האתר הבא שמאפשר לעלות עד 5GB http://www.yourfilelink.com/ אני רק לא יודע עד כמה הוא אמין
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום רב בעיקבות הרצון לשפר את האנגלית אני מחפש אתרים יחסית דומים לזה שיהיו באנגלית לקרוא כתבות בכל מה שנוגע לטכנולוגיה עדיפות לאתרים שיכולים לתת התראות בדפדפן. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה, האם יש סיכוי שאפל תעבור למעבדי AMD ZEN2.0 (כניראה גירסה מקוסטמת) לדור החדש של MAC PRO? כי רואים שהם לא עידכנו את המוצר כבר כמה שנים- למה הם מחכים? ולאיזה מעבד אינטל הם יכולים לעבור שיהיה חזק באופן משמעותי מה18 ליבות שמוצע בIMAC? כי אם הם יבחרו לעבור לAMD יהיה להם גישה למעבד מקוסטם של עד 64 ליבות עם צריכת חשמל הגיונית, ופער גדול מאוד מבחינת הביצועים למה שקיים באינטל כרגע ולפחות עד 2020. בנוסף בטח המעבד יהיה זול יותר משל הפיתרון של אינטל לפני דור ה7NM- מה שאפל מאוד אוהבת(מרווח רווח גדול מאוד לעומת העלות של המוצר). אני מודע לפטנט של אינטל על חיבורי הTB, אבל זוכר שהיו דיבורים על שאינטל תאפשר לאחרים להישתמש בתקן ו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
the Great Milenko / fourth Joker's Card / ICP. From deep within the netherlands of shadow walkers comes yet another exhibit of the Dark Carnival He is the master of the art of using magic without magic He is a necromaster... the craft of using magic through the dead. Dead meaning both physically and mentally. This spectacle shall be witnessed only by those who are meant to see it. Look deep inside of your soul and ask yourself... Do you hold a ticket to withness the show? The answer lies within yourself. He is the fourth to rise. He feeds upon one's own greed. He is powered by one's own jealousy. lust and temptation. To envision yourself with something that rightfully doe…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חירבשתי את השאלה אנא עזרו לי מה לעשות יש שמה דברים חשובים בתודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
לפני עשר שנים הייתי (פעם אחת) בחנות בעלת מבחר עצום של דיסקים של רוק קלאסי כמו : led zepplin doors iron maiden pink floyd black sabath ועוד ועוד אבל כיוון שהייתי רק פעם אחת שמה ולפני עשר שנים , אין לי מושג איפה היא נמצאת או איך קוראים לה יש לציין שהיא הייתה זולה בטירוף(30 ש"ח לדיסק מקורי) , מישהו מכיר אותה או האם מישהו מכיר חנות דומה לזאת ?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-