עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yoav9,

הכל התחיל עוד בימים העליזים של pcpro כאשר בוריס וכולם היו, אז אני עוד בקושי נכנסתי אבל omer 8 וido 9 שרצו שם לרוב, ואז הפורומים הדרדרו ועברנו לכאן (חוץ מido שפשוט לא הצליח לעשות את המעבר יצא בכלל מהקהילות) אז עומר התחיל לזבל לכולם את השכל על המחשב ואני לכולם על שיר... בקיצור, בסופו של דבר עומר קנה את המחשב, אבל מה, יש לו בעיות שמע (כנראה הaudiogy) וגם אין לו אפשרות לעשות oc, למרות שהוא קנה mushkin וabit רק בשביל זה... אחרי שהוא קנה את המחשב פשוט נמאס לו.. אז הוא יצא מהקהילות, האתר עדיין עמוד הבית שלו אבל הוא כבר לא משוטט לו בנבחי הקהילות. לגבי... היה את כל הסיפור עם שיר , ממנו אפשר להגיעה למסקנה אחת לא כל מה שרוצים מקבלים, בטח ובטח אם מה שאתה רוצה זה נשים שיש להן מש…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  2. Started by ofer_mat,

אני מחפש אתר שבוא אני אקנה מאוור ומארז (ו LED וFAN LED ) אני צריך אתר שיתן לי גם תמונה של מה שאני הולך לקנות. באתר של פנדה מצוייןם בשבילי אבל החלקים יקרים (יחסית לZIGZAG ) רציתי לדעת אם משהוא מכיר אתרי קניות מחשבים בשבילי

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  3. Started by abc,

למיני מייזר לתשובה שרשמת לי מה לעזעזל הקשר של רוטר? מה כל דבר מצחיק -רוטר למה סגרת את הת'רד?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  4. Started by KapiSH,

אם הייתי משתמש בשומר מסך בטוח הייתי משתמש בזה! :smoke:

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  5. קו פתוח אצל דליק בגלי צה"ל . לכל החברה שרוצים לעבוד בשביל להרוויח איזה מארז , או כרטיס מסך . כנסו ותלמדו , ואל תוותרו על זכויותכם ! בשעה 15:00 .

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  6. Started by LermanIsUberCool,

או סתם שחרור (עריכה: מוצדק) של זעם מצטבר? © לרמן

7. Started by guyyug,

האתר הזה שולח מוצרים לכל העולם השאלה היא אם הוא נראה אמין ואם יש למשהו ניסיון עם הדברים האלו כי המחירים סבירים וזה יכול להיות פטרון מצוין לכל האתרים שלא שולחים מחוץ לארהב http://www.myus.com

8. http://www.albinoblacksheep.com/flash/gollum.php

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  9. Started by captaincaveman,

והכל בשביל כמה SAVE GAMES ו-EMAILS http://www.deadharddrive.com/

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  10. Started by x-dude,

האם המכס עדיין בשביתה? היזמנתי איזה חלק מארצות הברית ואני מחכה לו ממש הרבה זמן

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  11. Started by kikkler,

הוא תקוע לי בראש כבר איזה שבוע ואין לי מושג מה השם שלו / של המבצע כתבתי מידי רעוע בעשר דקות מתוך הזיכרון, זה בטח לא אחד לאחד http://virtual2002.tau.ac.il/users/www/58389// sdf1_3.mid

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  12. Started by shloosh,

אני כיתה י'5 באוהל שם.... יש כאן איזה מישהו מאוהל שם או בכלל מאיזה תיכון מרמת גן!?????

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  13. Started by ccc,

קחו כוס. שימו תיון שימו סוכר: מזגו מים חמים ערבבו שתו

14. Started by MoRtZkInG,

כי ככה זה מופיע באתר איפוקס אירופה לפי האתר שלהם הם גם הבואנים של ציינטק ועוד, כי זה יכול להסביר את המחירים המאוד נמוכים שם

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  15. Started by R0ck,

מושלם! ווקאלז מדהימים של Sarah Brightman שהופכים את יצירת המופית הזו לקטע עילאי! Schiller - The Smile 4:54m אחד הדברים שעשו לי ת'חג הזה! האזנה איכותית! 8)

16. Started by schumi,

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  17. Started by TyFon,

מה מצב? אני חדש בפורום, אני מקווה לעזור ולהשתתף. שמעתי שפיספסתי מפגש , לא נורא אני יבוא במפגש הבא.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  18. Started by hellyeahmofo,

ידוע לי שהפרוצדרה עולה 100 דולר אם משפחה מבקשת להוציא , כל אחד מבני המשפחה צריך לשלם מאה דולר?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  19. Started by love-its-my-name,

שלום, לפני משהו כמו חודש מישהוא הביא פה קישור לאחתר שמסביר דברים בפיסיקה ... חיפשתי את האתר הזה שוב אך ללא הצלחה... מישהו יכול לעזור לי? האתר היה מלא בהסברים בוידאו שהסבירו על חורי תולעת תאורית המיתרים ועוד כמה דברים.. אשמח אם תעזרו לי תודה מראש וביי

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  20. http://www.msnbc.com/modules/yip03/slideshow.asp?speed=lo

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  21. 1.אני צריך לדעת מהם שמם של המדינות בארה"ב 2.אני צריך לדעת מהם שמם של האזורים הקיימים בארה"ב(לדוגמא: שיקאגו נמצאת באלינוי) 3.אני צריך לדעת מה מספר האנשים שמתגוררים בארה"ב. תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  22. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  23. Started by Crash5,

אני מנסה להדליק את הטלוויזיה שלי בחדר, SONY "25, ובאותו רגע שהיא נדלקת רואים פס לבן אופקי לרוחב הטלוויזיה והיא מיד נכבת. היא עבדה רק לפני כמה שעות. למישהו יש מושג ירוק?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  24. Started by LioR CoHeN,

שלום אנשים, בעבר היו מספר חברות שסיפקו שירות משלוחים לארץ ע"י הכתובת שלהם. כלומר: היית יכול להזמין מוצר בארה"ב אל כתובת שהם סיפקו והם היו שולחים לארץ. לאחר חיפוש מהיר ב Google ובפורום פה לא מצאתי את השירות הנ"ל. אודה לכיוון קליל תודה מראש, ליאור.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.