עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by lev-27,

אחרי שהתאכזבנו פעם אחר פעם משואב אבק ביתי החלטנו לרכוש שואב אבק תעשייתי. כלומר מינימום שטויות. מנוע גרמני איכותי, פלסטיק גרמני עבה מכוער וזהו. העוצמה של השואב נמדדת ביחידות hPa ובסוגריים (Mbar) כמה זה ביחידות WSP? http://www.metabo.com/metabo/com/en/produkte/allpurposevacuumcleaners_specialsuctionunits/1200wattallpurposevacuumcleanerasa1202_6_01202_00.html

• 1 תגובה
    • 8.8k צפיות
  2. ענקית הטכנולוגיה מציגה את Veo 3, מודל יצירת וידאו פוטו-ריאליסטי המשלב וידאו, דיאלוג ומוזיקה ביצירה אחת עם תוצאה מרשימה עד חרדה, לצד שורה של חידושים בתחום הבינה המלאכותית, ומאותתת על שינוי דרמטי בעולם התוכן הדיגיטלילכתבה

3. http://www.nargila.co.il/Products/19/naked-woman.asp מה אתם אומרים שווה קניה?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  4. Started by 114508534,

חבר מתחתן ואנחנו רוצים להכשיר טוקסידו כל החברה , איפה יש כזה בארץ ואם מישהו יודע מחירים אז בכלל יהיה מצויין. תודה

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  5. Started by ARIK1984,

היי אולי מישהו יודע מתי כדאי לחלק פליירים כלומר באיזו שעה והאם כדאי להכניס אותם לדואר או מדלת לדלת תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by thebomb59,

שלום קניתי אתמול מארז חדש כי המארז שלי ישן מדי אבל הבעייה שהקוד של המערכת ההפעלה שלי היה שם אז מה אני יכול לעשות בנושא הזה החנות נמצאת קרוב ליד הבית שלי ונראה לי שהוא לא זרק את זה אבל מאיפה אני יכול לדעת ???

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  7. פעם היה שירות של בזק שהייתה מזין מספר והייה רושם לך למי הוא שייך ואותו דבר גם למספרים של ניידים. יש לי מספר של פלאפון ואני רוצה לברר למי הוא שייך איפה אני יכול לבדוק את זה באינטרנט? תודה

• 1 תגובה
    • 12.1k צפיות
  8. Started by MasterDK,

היי, עד לא מזמן השתמשתי ב FF והגופנים נראו שם ממש אחלה, ועכשיו עברתי לכרום והגופנים ממש מקשים את הקריאה של אינדקס הפורומים (בהודעות עצמן זה בסדר), חשבתי אולי זה בעיה של כרום אז נכנסתי מ IE8 ומסתבר שזה אותו הדבר. האם יש דרך לשנות את זה? תודה רבה מראש ומצטער עם הפורום הלא נכון (כנראה).

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  9. אביזרים דרושים: בקבוק קולה מלא עד הקו העליון של האדום או פחות יד פה והמון מצב רוח (פחחח) התהליך: להחזיק את הקולה ביד לסתום עם הפה את הפתח להרים את הבקבוק ובשניה שהקולה נוגעת בפה להוריד את הבקבוק מהר בחזרה להמשיך לסתום את הפתח עם הפה! אחרי שאתם עושים את זה הגזים עולים, כנסים לכם לפה ויוצאים מהאף אחרי שהגזים יוצאים לכם מהאף תרגישו חופשיים לצחוק כמו מטומטמים ולהמשיך לעשות את זה מלא פעמים ;D הזהרה!: לא להרים ולהוריד מהר מידי, כי אז הבקבוק יכול להתפרץ ולא בא לנו להרטב התמסטלות נעימה 8)

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  10. Started by K0sTa,

מישהו יודע להכין פרח מנייר יש פה אתר אבל לא הצלחתי להבין מה הם רוצים http://www.snopi.com/origami/flower/flower.htm מי שמצליח שיסביר לי בבקשה

11. מצאתי את האתר הבא שמאפשר לעלות עד 5GB http://www.yourfilelink.com/ אני רק לא יודע עד כמה הוא אמין

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  12. Started by adiabargil,

שלום רב בעיקבות הרצון לשפר את האנגלית אני מחפש אתרים יחסית דומים לזה שיהיו באנגלית לקרוא כתבות בכל מה שנוגע לטכנולוגיה עדיפות לאתרים שיכולים לתת התראות בדפדפן. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. שלום חברים, יש לי שאלה, האם יש סיכוי שאפל תעבור למעבדי AMD ZEN2.0 (כניראה גירסה מקוסטמת) לדור החדש של MAC PRO? כי רואים שהם לא עידכנו את המוצר כבר כמה שנים- למה הם מחכים? ולאיזה מעבד אינטל הם יכולים לעבור שיהיה חזק באופן משמעותי מה18 ליבות שמוצע בIMAC? כי אם הם יבחרו לעבור לAMD יהיה להם גישה למעבד מקוסטם של עד 64 ליבות עם צריכת חשמל הגיונית, ופער גדול מאוד מבחינת הביצועים למה שקיים באינטל כרגע ולפחות עד 2020. בנוסף בטח המעבד יהיה זול יותר משל הפיתרון של אינטל לפני דור ה7NM- מה שאפל מאוד אוהבת(מרווח רווח גדול מאוד לעומת העלות של המוצר). אני מודע לפטנט של אינטל על חיבורי הTB, אבל זוכר שהיו דיבורים על שאינטל תאפשר לאחרים להישתמש בתקן ו…

14. Started by Milford Cubicle,

the Great Milenko / fourth Joker's Card / ICP. From deep within the netherlands of shadow walkers comes yet another exhibit of the Dark Carnival He is the master of the art of using magic without magic He is a necromaster... the craft of using magic through the dead. Dead meaning both physically and mentally. This spectacle shall be witnessed only by those who are meant to see it. Look deep inside of your soul and ask yourself... Do you hold a ticket to withness the show? The answer lies within yourself. He is the fourth to rise. He feeds upon one's own greed. He is powered by one's own jealousy. lust and temptation. To envision yourself with something that rightfully doe…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. חירבשתי את השאלה אנא עזרו לי מה לעשות יש שמה דברים חשובים בתודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  16. לפני עשר שנים הייתי (פעם אחת) בחנות בעלת מבחר עצום של דיסקים של רוק קלאסי כמו : led zepplin doors iron maiden pink floyd black sabath ועוד ועוד אבל כיוון שהייתי רק פעם אחת שמה ולפני עשר שנים , אין לי מושג איפה היא נמצאת או איך קוראים לה יש לציין שהיא הייתה זולה בטירוף(30 ש"ח לדיסק מקורי) , מישהו מכיר אותה או האם מישהו מכיר חנות דומה לזאת ?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  17. Started by So,

http://www.youtube.com/watch?v=u1_73Vgm66U שימו לב למה שהוא אומר לאחר סיום הקרדיטים. הקישור הזה התפרסם היום במדור כלכלה של ידיעות אחרונות. [הערת שוליים: מישהו פרסם הודעה שהוא מחפש את הסרטון ב-4.11.2007, מכיוון שאסור להקפיץ פרסמתי הודעה זו.]

18. Started by Osher1234,

אני צריכה אתר אכסון לעצומה שתועלה לאינטרנט. ומה שניסיתי לא היה טוב בינתיים, הייתה בעיה עם העברית אבל זה לא משנה. אני צריכה אתר אכסון שיתמול בASP.. אם אתם מכירים משהו טוב[אם בלי פרסומות גם אז מעולה] אז בבקשה תכתבו פה תודה מראש

19. Started by QQQ,

מישהו יודע מתי המועדי חורף של: אנגלית E לשון א' הבנתי שאם יש לי ציון הגשה גבוהה וציון בגרות נמוך יחסית אז ניתן לגשת שוב עם אותו ציון הגשה (יוצא לי מאוד משתלם). בקיצור מישהו יודע מהם התאריכים של אנגלית E ולשון א'?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  20. Started by Psycho17,

אחר צהריים טובים לכם אנשים. אני מחפש את השם של הסרט מהקליפ "KING OF MY CASEL" אם מישהו יודע הוא יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן. ;D

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  21. Started by Yehudaa,

כבר איזה חודשיים נראה לי שהפורום לא פעיל . למישהו יש מושג מה קרה ? http://www.pocket.co.il/community/index.php

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  22. Started by 114508534,

אהלן אני שוקל להעתיק את מקום מגורי לקנדה - עוד לא יודע לאן בידיוק אבל לא לחלק הצרפתי בטוח. הבנתי שקיום זה הרבה יותר מסובך מפעם ושצריך לצבור איזשהי מכסת נקודות שנמדדות לפי המקצוע גיל מצב משפחתי שירות צבאי וכ'ו. הייתי שמח לשמוע ממישהו שעבר תהליך דומה או שברר ויודע איך בידיוק דברים עובדים, לצורך העניין אין לי מקום עבודה עדיין בקנדה ואני רווק . אז תודה

23. Started by Sargon,

ידעתי שיש משהו ממכר באגירת רכוש וצבירה של נקודות\שלבים וכו. יש לי טלפון חדש של LG ויש לו רק 32GB. אז כמובן שקניתי כרטיס SD CARD כדי להרחיב את שטח האיכסון. כששמתי את הכרטיס במכשיר היה משהו כיף בלראות את "הנתותנים משתפרים". ולמרות שהסתדרתי עם המכשיר הישן שלי עם רק 16GB במשך 5 שנים, הכמות של התמונות והווידואים שאני מצלם גדלה ויש כבר צורך ביותר נפח. אבל... שמתי לב לתחושה של הכיף של עוד 64 GB למכשיר. אפילו שה64GB האלה ריקים מתוכן היה בזה משהו כיף. ואז כמובן התחלתי לחשוב במה למלא אותם... ואז היה לי רעיונות למלא אותם במשחקים שאני יודע שאני לא אשחק בהם בכל מקרה... אז האם למעשה יש משהו ממכר בצבירת רכוש, שיפור STATS(ברכוש אבל גם במשחקים)... למה בעצם אנחנו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. היי, רציתי להודיע לכם על סדרת אינטרנט חדשה שעלתה לרשת - "המכשפות משינקין"! המכשפות משינקין היא סדרת אינטרנט צבעונית, קסומה וראשונה מסוגה בארץ. היא מספרת על שתי מכשפות המנהלות את חנות הכשפים הכי טובה - והיחידה - בישראל. הסדרה היא פרויקט מושקע בטירוף, ללא מטרות רווח, של חבורת צעירים. לאתר הסדרה: http://www.magicshop.co.il תהנו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.