כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
אני ראיתי פעם ב MSN אתר עם פרסום הפתרונות והטפסים המלאים אבל פיספסתי אותו לפני ששמרתי, מישהוא מכיר איפה אפשר למצוא את זה?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
טוב מוכנים לשעת סיפור? יופי אז ככה. אני נסעתי היום לזיגזג לקנות עוד קטודה למחשב. סבבה דיברנו היה ממש נחמד. עכשיו רציתי גם לקנות את הסינקים של TT לכרטיס מסך שלי, אבל אני לא ממש אוהב את הצורה שלהם וזה דבר מעוד חשוב במודינג לא? אז שאלתי אותם אם אי פעם הם יביאו סינקים של tweakminster, הם לא ידעו מה אני רוצה מהם ועשו לי משהו כזה ??? ??? הראתי להם את האתר של טוויק ואמרתי להם כמובן שאם זה הייה אצלם בפחות מ150 שקל אני קונה 100% (ואני כן!) אז הם לא ממש ידעו כי אין לזה ממש שוק כזה גדול... אז אני אומר נעשה קצת לחץ חברתי ונראה להם שיש לזה שוק ושאם הייה במחיר סביר זה ימכר כמו לחמניות. אז תנו תגובות ותראו שיש שוק ונעשה קניה משותפת לסינקים הטובים ביותר שיש לכרטי מסך אז יאללה תנ…
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1819 חחחחח איזה אנשים קרועים הרג אותי מצחוק חחחח : ;D
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני יודע שזה הופיע בת'רד לפני כמה שבועות, אבל אין לי כח להקפיץ את זה, וזה גם לא ממש קשור..... בכל מקרה: ..... שמעתי כמה דברים טובים על ספיימק, אז החלטתי להצטרף. עכשיו הקטע הוא, שהממשק שלהם די מסורבל (מהשימוש הדי מועט שלי בו), ויש לי קצת בעיה עם שירות האכסון שלהם. אז אני אשמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות לגבי ספיימק: 1. האם אפשר להעלות רק תמונות, ורק תמונות שאושרו ע"י מודר? 2. איך אני מעלה קבצים אחרים (לא תמונות) לאתר, אם אפשר? 3. בהודעה שהם שולחים אחרי שאתה מעלה תמונה כתוב שאפשר לדלג על בדיקת המודר אם מגדירים שהתמונה תוצג באוסף הפרטי, אבל גם כשאני מסמן את האפשרות הזאת זה נראה כאילו שלוקח לתמונה המון זמן לעלות לאוסף (לא להטען לאתר-זה איטי בלי שום קשר (...), אלא להופיע ב…
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
http://www.free-web-polls.com/cgi-bin/poll.pl?pollid=10308&&subp=11&which=8&action=vote הנה לינק לבחירת מורה השנה..................................................
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא משנה למה, אני צריך להגיש למורה מחרותיים עבודה עיוונית בספורט. אין ממש נושא ספציפי... כל נושא של כושר גופני הולך אני מנסה להשיג נואשות עבודה כזו איפשהוא ברשת... ולא ממש מצאתי.... אם משהו עשה או יודע איפה אני יוכל לשים את ידי על דבר שכזה.. צריך רק לעבור את זה וזהו........ תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
איזה דבר קורע זה חחחח עובדים אל כוכבי קולנוע וכל הכוכבים... חחחח למי שיש יס שיפתח עכשיו YTV
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע על האתר של משרד החינוך הבעיה היא בשיטה החדשה אין לי את הסיסמא של המערכת החדשה אז איך אני יכול לברר את ציון הבגרות שלי ??? HELP ???
-
- 7 תגובות
- 20k צפיות
-
-
עניין אותי לדעת אם מישהו שומע פה רוק איכותי ( Led Zeppelin, Deep Purple ועוד ) ואם כן איזה. אני אתחיל בכמה שירים, תנסו לתמצת, תתנו מעט שירים אבל שירים מצויינים. Led Zeppelin - Stairway to heaven Black Dog Deep Purple - sometimes I fell like screaming Guns N' Roses - Dont you cry Its so easy יש עוד עשרות שירים מצויינים שלא עלו לי כרגע בראש, עכשיו - תורכם.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הבגרות בפיסיקה ביום שלישי? וגם הבגרות בידע עם ומדינה (חלק ב') יום ראשון ה-13 ? תודה רבה! ???
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
האם מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הבגרות בפיסיקה ביום שלישי? וגם הבגרות בידע עם ומדינה (חלק ב') יום ראשון ה-13 ? תודה רבה! ???
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש למשהוא מושג?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חנות המחשבים הכי קורבה לבית שלי נמצאת בתל אביב (אני גר בלוד) במחיר נסיעה של 28-37 ש"ח בערך. אחותי עובדת בקניון הזהב, ואני אבקש ממנה לקנות לי משהו אם יש שם חנות מחשבים. אבל הבעיה איתה, היא שהיא לא מסכימה להסתובב בקניון ולחפש (אין לה כוח), אז אם מישהו מכיר פה חנות מחשבים בקניון הזהב, שיגיד לי בבקשה באיזה קומה נמצאת החנות???
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מה קרה ל pch.co.il סגרו או משהו כזה?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היתה לי יומולדת ב18 למאי ואחותי בת ה12 בנתה לי שולחן כדורגל :D בחוג נגרות שלה. הנה קצת תמונות http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200406022227596357&user=misterbla אני לא ראיתי את השולחן הזה לפניי שהיא הביאה לי אותו אתמול ואני חייב להגיד שזה הרבה יותר ממה שציפיתי! ממש אחות מוכשרת
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך להגיש למחר 5 דוחות ניסויי במעבדה בפיזיקה כי התבטלתי כל השנה והמורה שלי נתן לי הערכה עד מחר עד עכשיו השגתי את: החוק הראשון של ניוטון,תנועה מעגלית וחוק שימור האנרגיה. אם למישהו יש במקרה את שני הדוחות החסרים על המחשב וקיבל ציון טוב ומוכן לשלוח לי אני אודה לו מאד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא חשוב כמה שטח אחסון מספיק לי מעט העיקר שיתמוך בASP (בשביל לשים את החתימה הרנדומלית..)
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מג'אב טק השאלה שלי היא האם חובה להשתמש בכרטיס אשראי בינלאומי או אפשר להשתמש גם באחד רגיל תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
-
באתר החנות אני לא מצליח לראות את המפה .. אימייל הם לא החזירו לי .. אז הייתי שמח אם תוכלו להסביר לי איך מגיעים לסניף ksp בגעש . תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ראיתי לפני כמה זמן איזשהו אתר המציע ללקוחות לקנות כל מוצר שרוצים ב eBay והוא ישלח לגתובת החברה שבארצות הברית ( מכיוון שלא כולם שולחים לארץ) ומשם המוצר מגיע לארץ. האם מישהו יודע את שם החברה / אתר ? תודה והמשך יום נעים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כלומר שאני אקבל את האימייל לאאוטלוק כי עד עכשיו היה לי של וואללה ומתחיל להתמלאות לי כל יום בספאם והם לא עושים כלום בנדון ומתחיל להימאס לי ואי אפשר להלביש על האימייל הזה תוכנת אנטי ספאם , כך שהייתי רוצה אימייל ישר לאאוטלוק .
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי כבל ארוך שצד אחד שלו הוא RJ7 וצד שני כניסה של טלפון , אני רוצה להחליף את הטלפון ב RJ7 איפה אני עושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שנה קניתי דרך האינטרנט (מספר סיריאלי) את תוכנת ChessRally של חברת Ingenuware. לפני כחודש חסמה החברה את המחשב שלי מלהשתמש במשחקים OnLine ! יצרתי קשר עם מנהל החברה ושאלתי מה העניין והוא הסביר לי כי "יש לו בעיה עם שתי משתמשים ישראלים שכאשר הם משחקים Online הם מוסרים מספרים סיריאלים של התוכנה ובגלל זה הוא נאלץ לחסום את כל המשתמשים מישראל (או של חברת נטוויזן ובזק נט ליתר דיוק)" המנהל הבטיח לי שתוך שבועיים הוא מוציא גירסה חדשה של התוכנה ואז הוא יוכל לחסום רק את המשתמשים הבעיתיים. קיבלתי את התנצלותו וחיכיתי. עבר כבר מעל חודש ועדיין לא יצאה גירסה חדשה וכן אינני יכול לשחק Online ומנהל החברה לא עונה לפניות שלי ולבקשתי שיאפשר לי לשחק או שיחזיר את כספי. שאלתי, האם יש…
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
ידעתי שאם אני ירשום את הכתובת (WWW.BABEZ.DE) כולם יבואו ;D עשיתי תמונה בשבילי (לרקע) ושלחתי להם מיד אחרי שגיליתי את האתר הנפלא הזה. מה אתם חושבים? http://www.babez.de/wallpaper/newpic60.php די ישן, כבר חודש או יותר שם אבל לא חשוב. מומלץ מאוד לכל מי שמרגיש שהוא חייב להיות מעודקן בכל מה שקורה בעולם הרכב (ומי לא?..)! אתם מכירים אתרים אחרים טובים בנושא? חשוב לי מאוד, תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-