כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
עניין אותי לדעת אם מישהו שומע פה רוק איכותי ( Led Zeppelin, Deep Purple ועוד ) ואם כן איזה. אני אתחיל בכמה שירים, תנסו לתמצת, תתנו מעט שירים אבל שירים מצויינים. Led Zeppelin - Stairway to heaven Black Dog Deep Purple - sometimes I fell like screaming Guns N' Roses - Dont you cry Its so easy יש עוד עשרות שירים מצויינים שלא עלו לי כרגע בראש, עכשיו - תורכם.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הבגרות בפיסיקה ביום שלישי? וגם הבגרות בידע עם ומדינה (חלק ב') יום ראשון ה-13 ? תודה רבה! ???
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
האם מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הבגרות בפיסיקה ביום שלישי? וגם הבגרות בידע עם ומדינה (חלק ב') יום ראשון ה-13 ? תודה רבה! ???
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש למשהוא מושג?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חנות המחשבים הכי קורבה לבית שלי נמצאת בתל אביב (אני גר בלוד) במחיר נסיעה של 28-37 ש"ח בערך. אחותי עובדת בקניון הזהב, ואני אבקש ממנה לקנות לי משהו אם יש שם חנות מחשבים. אבל הבעיה איתה, היא שהיא לא מסכימה להסתובב בקניון ולחפש (אין לה כוח), אז אם מישהו מכיר פה חנות מחשבים בקניון הזהב, שיגיד לי בבקשה באיזה קומה נמצאת החנות???
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מה קרה ל pch.co.il סגרו או משהו כזה?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היתה לי יומולדת ב18 למאי ואחותי בת ה12 בנתה לי שולחן כדורגל :D בחוג נגרות שלה. הנה קצת תמונות http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200406022227596357&user=misterbla אני לא ראיתי את השולחן הזה לפניי שהיא הביאה לי אותו אתמול ואני חייב להגיד שזה הרבה יותר ממה שציפיתי! ממש אחות מוכשרת
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך להגיש למחר 5 דוחות ניסויי במעבדה בפיזיקה כי התבטלתי כל השנה והמורה שלי נתן לי הערכה עד מחר עד עכשיו השגתי את: החוק הראשון של ניוטון,תנועה מעגלית וחוק שימור האנרגיה. אם למישהו יש במקרה את שני הדוחות החסרים על המחשב וקיבל ציון טוב ומוכן לשלוח לי אני אודה לו מאד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא חשוב כמה שטח אחסון מספיק לי מעט העיקר שיתמוך בASP (בשביל לשים את החתימה הרנדומלית..)
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מג'אב טק השאלה שלי היא האם חובה להשתמש בכרטיס אשראי בינלאומי או אפשר להשתמש גם באחד רגיל תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
-
באתר החנות אני לא מצליח לראות את המפה .. אימייל הם לא החזירו לי .. אז הייתי שמח אם תוכלו להסביר לי איך מגיעים לסניף ksp בגעש . תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ראיתי לפני כמה זמן איזשהו אתר המציע ללקוחות לקנות כל מוצר שרוצים ב eBay והוא ישלח לגתובת החברה שבארצות הברית ( מכיוון שלא כולם שולחים לארץ) ומשם המוצר מגיע לארץ. האם מישהו יודע את שם החברה / אתר ? תודה והמשך יום נעים.
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
כלומר שאני אקבל את האימייל לאאוטלוק כי עד עכשיו היה לי של וואללה ומתחיל להתמלאות לי כל יום בספאם והם לא עושים כלום בנדון ומתחיל להימאס לי ואי אפשר להלביש על האימייל הזה תוכנת אנטי ספאם , כך שהייתי רוצה אימייל ישר לאאוטלוק .
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי כבל ארוך שצד אחד שלו הוא RJ7 וצד שני כניסה של טלפון , אני רוצה להחליף את הטלפון ב RJ7 איפה אני עושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שנה קניתי דרך האינטרנט (מספר סיריאלי) את תוכנת ChessRally של חברת Ingenuware. לפני כחודש חסמה החברה את המחשב שלי מלהשתמש במשחקים OnLine ! יצרתי קשר עם מנהל החברה ושאלתי מה העניין והוא הסביר לי כי "יש לו בעיה עם שתי משתמשים ישראלים שכאשר הם משחקים Online הם מוסרים מספרים סיריאלים של התוכנה ובגלל זה הוא נאלץ לחסום את כל המשתמשים מישראל (או של חברת נטוויזן ובזק נט ליתר דיוק)" המנהל הבטיח לי שתוך שבועיים הוא מוציא גירסה חדשה של התוכנה ואז הוא יוכל לחסום רק את המשתמשים הבעיתיים. קיבלתי את התנצלותו וחיכיתי. עבר כבר מעל חודש ועדיין לא יצאה גירסה חדשה וכן אינני יכול לשחק Online ומנהל החברה לא עונה לפניות שלי ולבקשתי שיאפשר לי לשחק או שיחזיר את כספי. שאלתי, האם יש…
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
ידעתי שאם אני ירשום את הכתובת (WWW.BABEZ.DE) כולם יבואו ;D עשיתי תמונה בשבילי (לרקע) ושלחתי להם מיד אחרי שגיליתי את האתר הנפלא הזה. מה אתם חושבים? http://www.babez.de/wallpaper/newpic60.php די ישן, כבר חודש או יותר שם אבל לא חשוב. מומלץ מאוד לכל מי שמרגיש שהוא חייב להיות מעודקן בכל מה שקורה בעולם הרכב (ומי לא?..)! אתם מכירים אתרים אחרים טובים בנושא? חשוב לי מאוד, תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
זהירות - תמונות קשות מאוד של פצועים בתאונות דרכים http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=read_count&om=29302&forum=Freedom&viewmode=threaded
-
- 15 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
-
היום בערב חזרתי אחי אימון ואני מגלה שהמחשב לא עולה לוינדוז מבדיקה ראשונית חשבתי שזה ספק כוח כי יש לי 9700פרו שצורך די הרבה... אחרי זה יתקרבתי אליו ושמעתי טאק טאק טאק ומפיסק לעבוד ואז שוב טאק טאק טאק ושוב... זה קרה כבר שלא הייתי בבית כי השארתי אותו דולק אני מעריך שההרד דיסק' שלי מת ביסורים קשים בערך בין שעה 9-11 :'( :'( :'( דרך אגב הוא היה MAXTOR D740X-6L 20GB 7200RPM אחד הטובים שהיו... לא היום מתי שקניתי לפני שחוש שנים :-X
-
-
אז ידוע שאמורים לצאת מלא דברים חדשים ורובם כבר יצאו... אבל כמה זמן יקח עד שאני יוכל לקנות מחשב חדש עם כל הדברים החדשים בארצנו הקטנה במחיר נורמלי ? ? ?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני מחפש כתבות באנגלית או בעברית על איך נרגילה מזיקה לבריאות, הרצתי קצת חיפושים אבל בקושי מצאתי משהו.. אני לא רוצה להתחיל וויכוח פה, אז כל המעשנים, אל תטרחו לענות כדי לא לסטות מהנושא.. תודה לכל העוזרים
-
- 78 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אל תגידו לי ערוץ 24....
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מי שראה בשישי כוכב נולד (טוב בשביל להוריד ת'אוכל ), בטח ראה ושמע את שלושת השירים שביצעו המתמודדים שם. אני אחד שלא מתלהב ממש מה wannabes האלה, אבל בתוכנית האחרונה היה ביצוע מדהים לשיר "בתוך" של להקת חיל האוויר ע"י הראל סקעת. מומלץ מאוד לשמוע ולשמור באוסף השירים שלכם... אז לסיכום, ביום קיץ רותח שזה, מומלץ לשמוע את "הראל סקעת - בתוך". עד כאן פינתנו להיום. :-*
-
- 14 תגובות
- 964 צפיות
-