עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני צריך להגיש למחר 5 דוחות ניסויי במעבדה בפיזיקה כי התבטלתי כל השנה והמורה שלי נתן לי הערכה עד מחר עד עכשיו השגתי את: החוק הראשון של ניוטון,תנועה מעגלית וחוק שימור האנרגיה. אם למישהו יש במקרה את שני הדוחות החסרים על המחשב וקיבל ציון טוב ומוכן לשלוח לי אני אודה לו מאד

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

http://www.free-web-polls.com/cgi-bin/poll.pl?pollid=10308&&subp=11&which=8&action=vote הנה לינק לבחירת מורה השנה..................................................

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

לא חשוב כמה שטח אחסון מספיק לי מעט העיקר שיתמוך בASP (בשביל לשים את החתימה הרנדומלית..)

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by OR007,

אין טעם להרחיב במילים, תשפטו אתם. http://corky.net/~dorimani/animations/newstageredman.htm

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איזה דבר קורע זה חחחח עובדים אל כוכבי קולנוע וכל הכוכבים... חחחח למי שיש יס שיפתח עכשיו YTV

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני רוצה להזמין מג'אב טק השאלה שלי היא האם חובה להשתמש בכרטיס אשראי בינלאומי או אפשר להשתמש גם באחד רגיל תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  7. Started by massinvallus,

אל תעשו את זה.

• 15 תגובות
    • 27.3k צפיות
  8. Started by The_overclocker,

ישנתי אתמול אצל חבר ומצאנו אצלו בגינה עכביש, בגודל של בערך 3 ס"מ, לקחתי אותו הביתה לנסות ולבדוק איך הוא נראה תחת המיקרוסקופ. אבל לא יכלתי להיות רע להקריב אותו למען המדע אז שמרתי אותו בתוך תיבת פלסטיק עגולה בקוטר של 20 ס"מ ושמתי שם אדמה של עציצים שחורה כזאת עם כלמיני חארטות לבנות כאלה.. Anyway.. חשבתי לעצמי "ממ אתה אלרגי לחתולים ולכלבים ולכל דבר שיש לו פרווה, למה לא לאמץ עכבישון ??" Well, אז הוא יושב שםומטפס והולך עוד קצת ויושב לו, לא כמו כלב אבל חפיף ;D אז חשבתי לעצמי " איציק בטח רעב אני אביא לו אוכל !" (איציק זה השם שלו - לפי השיר חחח ) אז ישבתי לי במטבח וצדתי לאיציק ג'וק עסיסי ! הכנסתי אותו לקופסא השקופה מפלסטיק כדי שאיציק יאכל .. אבל הוא לא אכל אותו :'( אז שמתי …

• 62 תגובות
    • 5.4k צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

שלום, ראיתי לפני כמה זמן איזשהו אתר המציע ללקוחות לקנות כל מוצר שרוצים ב eBay והוא ישלח לגתובת החברה שבארצות הברית ( מכיוון שלא כולם שולחים לארץ) ומשם המוצר מגיע לארץ. האם מישהו יודע את שם החברה / אתר ? תודה והמשך יום נעים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by MS-D,

באתר החנות אני לא מצליח לראות את המפה .. אימייל הם לא החזירו לי .. אז הייתי שמח אם תוכלו להסביר לי איך מגיעים לסניף ksp בגעש . תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by The_overclocker,

מישהו מכיר מקומות שאפשר לקנות שם אקדח אוויר, יש לחבר שלי אחד כזה אבל הוא הביא את זה מחו"ל.. מישהו יודע אם מוכרים את זה אולי בארץ באיזה מקום ?

• 98 תגובות
    • 12.3k צפיות
  12. כלומר שאני אקבל את האימייל לאאוטלוק כי עד עכשיו היה לי של וואללה ומתחיל להתמלאות לי כל יום בספאם והם לא עושים כלום בנדון ומתחיל להימאס לי ואי אפשר להלביש על האימייל הזה תוכנת אנטי ספאם , כך שהייתי רוצה אימייל ישר לאאוטלוק .

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by BigBandJoe,

שלום לכולם לפני שנה קניתי דרך האינטרנט (מספר סיריאלי) את תוכנת ChessRally של חברת Ingenuware. לפני כחודש חסמה החברה את המחשב שלי מלהשתמש במשחקים OnLine ! יצרתי קשר עם מנהל החברה ושאלתי מה העניין והוא הסביר לי כי "יש לו בעיה עם שתי משתמשים ישראלים שכאשר הם משחקים Online הם מוסרים מספרים סיריאלים של התוכנה ובגלל זה הוא נאלץ לחסום את כל המשתמשים מישראל (או של חברת נטוויזן ובזק נט ליתר דיוק)" המנהל הבטיח לי שתוך שבועיים הוא מוציא גירסה חדשה של התוכנה ואז הוא יוכל לחסום רק את המשתמשים הבעיתיים. קיבלתי את התנצלותו וחיכיתי. עבר כבר מעל חודש ועדיין לא יצאה גירסה חדשה וכן אינני יכול לשחק Online ומנהל החברה לא עונה לפניות שלי ולבקשתי שיאפשר לי לשחק או שיחזיר את כספי. שאלתי, האם יש…

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  14. איך קוראים לטראק שיש בסוף התוכנית של אקזיט? יש כזה טראק אם אההההההה של תינוק ואז כניסה חזקה מאוד... איך קוראים לטראאק?

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  15. ידעתי שאם אני ירשום את הכתובת (WWW.BABEZ.DE) כולם יבואו ;D עשיתי תמונה בשבילי (לרקע) ושלחתי להם מיד אחרי שגיליתי את האתר הנפלא הזה. מה אתם חושבים? http://www.babez.de/wallpaper/newpic60.php די ישן, כבר חודש או יותר שם אבל לא חשוב. מומלץ מאוד לכל מי שמרגיש שהוא חייב להיות מעודקן בכל מה שקורה בעולם הרכב (ומי לא?..)! אתם מכירים אתרים אחרים טובים בנושא? חשוב לי מאוד, תודה 8)

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  16. Started by Mr.Pepo,

אני בכיתה י' ויש לי את הבחינה ביום ראשון. תוכלו להביא כמה סיכומים שמצאתם ברשת? גם יא' עושים השנה בגרות, אבל באיזה תאריך?

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. לי אישית היה ממש סבבה, כמו שהמורה שלי לפיזיקה אומר: שאלון 05 היה "ביזיון לאינטיליגנציה" פתרתי אותו ב 15 דקות!!!! שאלון 06 היה כבר יותר מסובך אבל גם לא רציני, בקיצור הייתה בגרות הוגנת לפי דעתי מה דעתכם?

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by ביז'ו המוס,

היתה לי יומולדת ב18 למאי ואחותי בת ה12 בנתה לי שולחן כדורגל :D בחוג נגרות שלה. הנה קצת תמונות http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200406022227596357&user=misterbla אני לא ראיתי את השולחן הזה לפניי שהיא הביאה לי אותו אתמול ואני חייב להגיד שזה הרבה יותר ממה שציפיתי! ממש אחות מוכשרת

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Sting,

אז ידוע שאמורים לצאת מלא דברים חדשים ורובם כבר יצאו... אבל כמה זמן יקח עד שאני יוכל לקנות מחשב חדש עם כל הדברים החדשים בארצנו הקטנה במחיר נורמלי ? ? ?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  20. זהירות - תמונות קשות מאוד של פצועים בתאונות דרכים http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=read_count&om=29302&forum=Freedom&viewmode=threaded

• 15 תגובות
    • 8.9k צפיות
  21. Started by TermiNal,

עניין אותי לדעת אם מישהו שומע פה רוק איכותי ( Led Zeppelin, Deep Purple ועוד ) ואם כן איזה. אני אתחיל בכמה שירים, תנסו לתמצת, תתנו מעט שירים אבל שירים מצויינים. Led Zeppelin - Stairway to heaven Black Dog Deep Purple - sometimes I fell like screaming Guns N' Roses - Dont you cry Its so easy יש עוד עשרות שירים מצויינים שלא עלו לי כרגע בראש, עכשיו - תורכם.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by urielka,

סתכלו זה מחשב עם 2.4ghz (אותו מעבד שיש לי בתוך מכשיר נייד)מריץ פאר קריי אני מת http://www.hwhell.com/articles/sl-interphase_rogue_hand-held_gaming_console_preview/ סירטון מאתר החברה: http://sl-interphase.com/Rogue_web_movie_high_res.wmv [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by Fede,

קוראים לי פדה Fede מקווה לעזור פה להרבה אנשים וללמוד בשבילי הרבה דברים חדשים וגם לצבור ניסיון אחלה פורום ועוד יותר אחלה אתר.

• 4 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.