כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
-
קודם כל אני לא מוכר אני צריך לקנות ודחוף אני בונה מערכת יחודית מסוגה ... דבר שני לא חוסמים שי .... שי אדם חשוב so it with my leader "sheep" no else shell b asked or to burn in hell with the white rabbit so bring it back bring it back dont leave it away .....cause .....
-
קניתי מחשב חדש מפלונטר ואני רואה במעקב הזמנות נשלח ללקוח(סוף סוף) ורציתי לדעת תוך כמה זמן יגיע אליי החלקים אני מבאר שבע תודה? ;D
-
-
-
לאן הבנאדם נעלם ? פתאום ככה לא רואים שום הודעות שלו בפורום..
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
הצלחתי תגידו מה דעתכם hock עיצב לי אותה, תודה רבה אחי!!!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
צינו כל אחד מהו חברת הסוללרי שלו וכמה אתה מדבר ממנו האם יש לך קשר משפחתי וחלוקת החבררות האחרות לפי זמנים תודה נ.ב אם אפשר צילום -ללא שם משתמש אני רוצה לארגן מכתב עם סטיסטיקה נגד העושק של חברות הסוללר ראיתם כמה הירוויחה סלקום השנה - קרוב למיליארד שקל
-
אם היית מחפש קצת באתר של הרקולס במקום להציף את הפורום ולנדנד היית מוצא את זה!
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
אני אולי משתמש חדש אבל אני בכל זאת רוצה לאחל לבעלי האתר מזל טוב על חזרת הפורום!!!!!!!! ומקווה שלא יהיו לכם יותר בעיות ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=376
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
-
בקיצור אני רוצה לדעת עם יש סיכוי להעביר אלקטרוניקה בלי שיתפסו אותך המכס ?? ובכלל איך הם עובדים שם ,כי אני אני רוצה לקנות כמה דברים בארה"ב ואני לא רוצה גם לשלם עליהם במכס ... פעם שעברה שטסתי לשם לא קניתי שום דבר טכני ולא כל כך התעניינתי... הפעם אני רוצה לדעת בדיוק מה ואיך ... תודה .
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אתמול התחילה לי חופשת מתכונת בלשון קיבלתי יומיים כדי שאני יוכל ללמוד (כן בטח...) בכל מקרה חשבתי איזה כיף אני יקבל את הבית לעצמי יהיה לי קצת שקט ויהיה סבבה אבל לא גם הכריזו היום שביתה אז גם אחי הקטן בבית ויותר גרוע בבית ספר של אחי הקטן יותר גילו שלהרבה ילדים יש כינים אז גם הוא בבית היום ומחר מה אני יעשה עכשיו רק אני הייתי אמור להיות בחופש לא כל העולם זה דווקא אני אומר לכם דווקא
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר נחמד עם כל מיני תמונות נחמדות שהוא מראה?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
-
אוקיי אני מקווה שהפעם זה יעבוד... MY 100th MESSAGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Weeeeeeeeeeeeee ;D ;D 8) 8) ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
לפני 3 חודשים +- היה בפורומים מישהו שדיבר על כוכב שיתנגש בכדור הארץ בשנת 2008 והוא ציין את השם של הכוכב. מישהו זוכר את השם של הכוכב? ולא אני לא מושגע פשוט נזכרתי בו והכשיו יש לי טלסקופ :
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
או קיי זה יכול להחשב כספאם, אולי , אבל הבנתי שספירת ההודעות לא נכללת כאן אז מותר לי. נכון כאשר אתם רעבים אתם אוכלים (DUH), או גם אם לא רעבים.... אז נוסעים להרצליה פיתוח לאווזי, או לנמל תל אביב למסעדת האווזים, או לראשון לציפורה, או לשמש ברמת גן..... ואוכלים.......ואוכלים. ומגיע הרגע שאתם שבעים, אך ניתן לאכול עוד. כי אתם יודעים שאם לא במהרה תהיו רעבים ותצטערו שלא אכלתם את ה 2-3 ביסים האלו שנשארו....או הכמה צ'יפסים.... אז אתם ממשיכים לאכול. ואתם מרגישים מפוצצים!!!! אתם לא יכולים לזוז, פשוט רוצים להרים את החולצה, לא להוריד, להרים, לפתוח כפתור וריצ'רץ.... ולשבת בצורת שכיבה כזו, לא יודע איך להסביר, ולהרגע...... ואז אתם נזכרים שאי אפשר אתם לא יכולים, כי זה פומבי, ואתם עוד…
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
http://lovetest.co.il/lovetest.php?love10192.html תבדקו אם אתם מתאימים!
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
תענו בבקשה תקשיבו אני רוצה להיות טכנאי כשאני יהיה גדול איפה אני יכול ללמוד והאם את מכירים אתר שצריך מישהו שיזור לנהל פינת תמיכה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
זהו עברנו גם את הבגרות במחשבים ועכשיו נשאר רק תנ"ך (י"א) ביום רביעי בהצלחה לכולם
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
-