עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by talevi,

יש לי חבר שגר בהונג-קונג והוא מגיע לארץ האם למישהו יש מושג האם המחירים שם זולים יותר מארה"ב ? כי אני רוצה לקנות מחשב ויש לי אפשרות או מNEWEGG או בהונג-קונג מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  2. היי אני בן 27 יש לי תואר בכלכלה ומנהל עסקים אבל מאוד מעניין אותי תחום המחשבים ( אני יודע שזה תחום מאוד מאוד נרחב). בהתחלה חשבתי לעשות הסבה לתחום של מנהל או מהנדס רשת אבל הבנתי שמאוד קשה למצוא עבודה בתחום הזה לחסרי נסיון/רקע. לאחר התיעצות המליצו לי ללמוד את תחום ה- erp . בדגש על sap. שווה ללכת ללמוד את התחום הזה ? איזה קורס טוב לקחת ? שיהיה בו יחסית יותר ביקוש ומשכורת סבירה. אשמח לכל תגובה תודה.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by AliceInChains,

אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לזהות את השירים מהמעברונים של MTV שמשודרים מדי פעם בין שיר לשיר. למי שיודע למה אני מתכוון זה אלה עם הקטעים מהשירים האלה למשל: alice in chains - would the ting tings - thats not my name blur - country house יש שם עוד כל מיני שירים מגניבים שאני לא מצליח לזהות, והקליפים האלה לא מופיעים באתר הבית של MTV........

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by rk666,

http://www.neowin.net/forum/index.php?automodule=blog&blogid=17&showentry=777 ;D

• 53 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. אני צריך להזמין מוצר כלשהו בצורה סיטונאית ואני צריך למצוא את המפעל הזול והטוב ביותר למוצר הזה. מה הדרך הכי טובה למצוא מפעל כזה? אני יודע שיש אתרים כמו אלי באבה וכאלה, מישהו יכול לעזור לי עם עוד אתרים בסגנון?

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by yaronzeev1,

היי עוד חודש ההורים שלי טסים לסין אז אני רוצה להביא להם את ה145 דולר בשביל שאני יגיד להם מה לקנות לי והם יקנו אז ככה אני לא יודע כל כך מה אני רוצה אני לא רוצה משחקים כי לא בא לי משחק כי משחק זה לא משהו שאני ייקנה בחו''ל אז משהו לא יודע מה משהו אלקטרוני כי אני אוהב ג'אג'אטים ומחשבים מאוד בעיקר משחקים אני גיימר מושבע אז תייעצו תודה ירון

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  7. :'( חיפשתי לא מצאתי :s05:

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  8. Started by yadaaa,

למישהו יש Inside Information? פעם הם היו נחמדים וזולים, לפחות כמו המתחרים. פתאם כל המחירים שלהם קפצו בטירוף - כ-15% יותר מבעלי אתרים אחרים ברשת. מי? למה? מדוע? הכיצד?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by MilkMan,

http://www.metacafe.co.il/watch/369148/my_birthday_disaster/ :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 62 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by enzo,

הכנסתי את הכתובת למשלוח,את פרטי כרטיס האשראי ואז מגיע השלב למלא את ה-BILLING ADDRESS. אין לי מושג מה זה ומה אני אמור למלא שם(הכנסתי את כתובת הסניף בנק שלי בארץ ובפעם השניה את הכתובת מגורים שלי בארץ וזה שלל את שניהם) אנשים שהזמינו בעבר מאמאזון תעזרו לי בבקשה,אילו פרטים אני צריך להכניס שם? :s05:

• 11 תגובות
    • 14.2k צפיות
  11. Started by [NOS],

http://www.killsometime.com/video/video.asp?ID=183 :lol:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by barzanger,

אני צריך לשאול אותם שאלה עקב בעיה שיש לי עם חנות אשמח אם יש להם תמיכה בארץ את המספר ואם לא מייל לתמיכה בחו"ל תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Dr-XP,

חבר שלי קנה מחשב מp1000 איזה פנטיום 4 1.7 וכרטיס מסך של sis אמרתי לא לקנות והרכבתי לו מפרט אבל הוא לא רצה עכשיו הוא הריץ 3dmark ונחשו כמה הוא קיבל?? לפני שאני אומר את התשובה, בעלי וודו 3 ו4, כמה אתם מקבלים?

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by 00000,

.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by BoA,

האם מישהו יודע אם יש אתר או תוכנה שדרכה ניתן למצוא שם של בן אדם דרך מספר טלפון?, כמו שפעם היה את האתר הזה של 441 שהיה נותן את השירות הזה (יענו הפוך מ144)

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by Dark_Phantom,

והפעם לשאלה היומית שלנו: מי אתם רוצים להיות בעתיד? אני אישית מסתכל על תחום המחשבים ואם להיות מדויק על תחום הנדסת התוכנה אבל עדיין לא הולחט סופית מה איתכם? נ.ב עריכה- בשביל משתמשים חכמולוגים - כן, כולנו יודעים שאתם רוצים להיות מנהל hwzone בעתיד אז לא צריך לבזבז הודעה על זה....

• 42 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. אהלן השאלה די פשוטה... כמה טכנאי מחשבים מקבל בחודש? בממוצע... במה זה תלוי, מה התנאים הסטנדרטיים, איך זה הולך... כל מידע שיש לכם תודה! יניב

• 30 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. (403 Forbidden Unauthorized IP address.)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by tombcatz,

HELLO הקיצר אני רוצה לעבור מפלאפון לאורנג' [מ-1001 סיבות,אבל אני לא אפרט כי אסור לי לאמר את מה שיש לי להגיד על פלאפון בפורום ] בכל מקרה,יש להם מבצע למתגייסים [ומכיוון ויש לי כבר תאריך גיוס,המבצע תקף לגבי] שבמסגרת המבצע הזה אני מקבל את המכשיר מוטורולה אי 1000 במחיר ממש מגוכח. רציתי לדעת האם המכשיר הזה באמת שווה?כי הרבה אנשים אומרים שהוא מדהים בתור מכשיר דור שלישי,וחלק אחר אומרים שהוא מכשיר מעצבן ולא נוח... ועזבו את העובדה שהוא נראה כמו לבנת חבלה.

• 10 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by timac,

שלום, איפה יותר כדאי ללמוד את המקצוע הנ''ל בבראודה או באוניברסיטת חיפה? תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  21. אורח Si-Nom

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 845 צפיות
  22. אני מבקש מכל אחד ממכם לתאר שקורה משהו עכשיו. למשל שהמכונית התקלקלה, שהאינטרנט נפל, תמציאו סיטואציה, ותגיבו עליה. קדימה אנשים, הביאו לפה אנרגיות חיוביות.....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Kidney_stonE,

כנסו לגוגל ?הכניסו את הערך : ?כשלון חרוץ ולחצו על הכפתור : ?יותר מזל משכל ...

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by Kukishin,

מישהו מכיר, כדאי להתעסק?

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. Started by imac,

הזמנתי בערך לפני 3 שבועות סרט DVD מחו"ל מהאתר YESASIA ולפיהם הוא הגיע לארץ כעבור בערך שבוע... עכישו הבעיה שלי היא שלא הייתי בבית מה-2.11.08 בגלל שסגרתי שבת בבסיס ואחר כך ביליתי במעצר צבאי היום חזרתי ושאלתי את המשפחה אם הגיע משהו.... הם אמרו שלא.. התקשרתי לסניף הקרוב לבית שלי והם אמרו שאין משהו על שמי.. הבחורה שהייתה שם שאלה אותי אם אני יודע את מספר החבילה.. אבל אין לי מושג... חשבתי שמשאירים פתק או משהו אם אף אחד לא בבית לא? מה אני עושה במצב כזה?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים