כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו יודע אם יש אתר או תוכנה שדרכה ניתן למצוא שם של בן אדם דרך מספר טלפון?, כמו שפעם היה את האתר הזה של 441 שהיה נותן את השירות הזה (יענו הפוך מ144)
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
והפעם לשאלה היומית שלנו: מי אתם רוצים להיות בעתיד? אני אישית מסתכל על תחום המחשבים ואם להיות מדויק על תחום הנדסת התוכנה אבל עדיין לא הולחט סופית מה איתכם? נ.ב עריכה- בשביל משתמשים חכמולוגים - כן, כולנו יודעים שאתם רוצים להיות מנהל hwzone בעתיד אז לא צריך לבזבז הודעה על זה....
-
- 42 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
(403 Forbidden Unauthorized IP address.)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
HELLO הקיצר אני רוצה לעבור מפלאפון לאורנג' [מ-1001 סיבות,אבל אני לא אפרט כי אסור לי לאמר את מה שיש לי להגיד על פלאפון בפורום ] בכל מקרה,יש להם מבצע למתגייסים [ומכיוון ויש לי כבר תאריך גיוס,המבצע תקף לגבי] שבמסגרת המבצע הזה אני מקבל את המכשיר מוטורולה אי 1000 במחיר ממש מגוכח. רציתי לדעת האם המכשיר הזה באמת שווה?כי הרבה אנשים אומרים שהוא מדהים בתור מכשיר דור שלישי,וחלק אחר אומרים שהוא מכשיר מעצבן ולא נוח... ועזבו את העובדה שהוא נראה כמו לבנת חבלה.
-
- 10 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, איפה יותר כדאי ללמוד את המקצוע הנ''ל בבראודה או באוניברסיטת חיפה? תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
[attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מבקש מכל אחד ממכם לתאר שקורה משהו עכשיו. למשל שהמכונית התקלקלה, שהאינטרנט נפל, תמציאו סיטואציה, ותגיבו עליה. קדימה אנשים, הביאו לפה אנרגיות חיוביות.....
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כנסו לגוגל ?הכניסו את הערך : ?כשלון חרוץ ולחצו על הכפתור : ?יותר מזל משכל ...
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
הזמנתי בערך לפני 3 שבועות סרט DVD מחו"ל מהאתר YESASIA ולפיהם הוא הגיע לארץ כעבור בערך שבוע... עכישו הבעיה שלי היא שלא הייתי בבית מה-2.11.08 בגלל שסגרתי שבת בבסיס ואחר כך ביליתי במעצר צבאי היום חזרתי ושאלתי את המשפחה אם הגיע משהו.... הם אמרו שלא.. התקשרתי לסניף הקרוב לבית שלי והם אמרו שאין משהו על שמי.. הבחורה שהייתה שם שאלה אותי אם אני יודע את מספר החבילה.. אבל אין לי מושג... חשבתי שמשאירים פתק או משהו אם אף אחד לא בבית לא? מה אני עושה במצב כזה?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מכירים את כל אנשי הטלמרקטינג שמתקשרים ומציעים לכם כל מיני דברים מפגרים? ובכן, יש להם סקריפט מיוחד לפיו הם שואלים את השאלות. ה Counter Script (אותו מצאתי היום ברשת במקרה) מוגש לכם, כדי שתוכלו להלחם בחזרה במזיקים הטלפוניים: ;D
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 345 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שהסירו את האשכול שהיה בנעוץ. אשמח מאוד לעזרה, אני מחפש את השם של השיר הזה: [הוקלט מהרדיו] http://www.f2h.co.il/1763146989979 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
-
;D מה קורה? ;D אין לי כוח לשים הקדמה יפה, אז ישר לעניין. בחרתי במגמת הנדסת תוכנה + פיסיקה / ביולוגיה. אני מתלבט בין פיזיקה לביולוגיה, שני המקצועות נראים לי טובים. מה דעתכם? איזה מקצוע נותן יתרון בלימודים גבוהים בעתיד? (או שזה בכלל לא משנה?)
-
- 87 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום... חג שמח!!! יש לי שאלה למי שהיה לאחרונה בחו"ל והזדמן לו לבקר בדיוטי פרי נתב"ג. אני כבר הרבה זמן מחפש בארץ את המשקפיים הללו: http://oakley.com/catalog/colors/eyewear/xmetal/juliet/plasma_ice_iridium_polarized/ Oakely Juliet Plasma Ice Iridium הייתי רוצה לדעת אם ראיתם את הדגם הנ"ל בדיוטי פרי, אם כן מה מחירו (בארץ קרוב ל2000 ש"ח)? האם משהו יודע אל חנות באינטרנט בארץ אשר מוכרת את הדגמים האלו של Oakley?
-
- 15 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
ערב טוב, האם מישהו מכיר חנות שתוכל לספק לי מחשב ע"פ אחד המפרט המומלצים באתר זה. אני מעונין באחד המפרטים הזולים 2500-3000 ללא מסך למחשב לצרכים עיסקיים. אשמח לחוות דעת על חנות ועל המפרטים מפרט1: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=1 מפרט2:http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=46
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ערב טוב אשמח לקבל המלצה לצימר זול וטוב בצפון- לילה אחד בסוף שבוע - צריך לקחת את החברה . תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
אהלן יצא לי במהלך הטיול לשתות קפה ממאלט אשמח לדעת אם מישהו יודע איפה מוכרים את זה בארץ או לחלופין איך אפשר להכין את זה גם בבית תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מבוא: מסגרות למידה עמוקה הן כלים חיוניים לבנייה ופריסה של רשתות עצביות, המאפשרות למתרגלים להתמודד עם משימות מורכבות כמו זיהוי תמונה, עיבוד שפה טבעית ולמידת חיזוק. עם שפע של מסגרות למידה עמוקה זמינות, כל אחת מהן מציעה תכונות ויכולות ייחודיות, בחירת המסגרת הנכונה הופכת חיונית לפיתוח פתרונות למידה עמוקה יעילים וניתנים להרחבה. במאמר זה, נחקור את הנוף של מסגרות למידה עמוקה הנפוצות בבינה מלאכותית ונעמיק בנקודות החוזק והיישומים שלהן באמצעות דוגמאות קוד מעשיות. בין אם אתה חובב בינה מלאכותית החוקרת רשתות עצביות או מתרגל ותיק המבקש לייעל את מודל הלמידה העמוקה שלך, מאמר זה ידריך אותך בבחירת מסגרת הלמידה העמוקה המתאימה ביותר למטרות ולדרישות הבינה המלאכותית שלך. שְׁאֵלָה: חוק…
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-