כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
יש לי מתכונת מחר בלשון יש למישהו סיכומים משהו שיוכל להשים פה אני יודה לו מאוד תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2929904,00.html OMGSTFUn00bZ!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דת זה דבר מפגר...סליחה אם אני פוגע במישהו מאמין...אם נשארו בכלל.. דת זה דבר מפגר בגלל כמה סיבות: הדת מאז העת העתיקה לא עשתה כלום בכדיי לתרום לאנושות! היא פילגה את הגזע האנושי ליהודים..מוסלמים.נוצרים..בודהיסטים וכ"ו..ואז בתוך הדתות עצמם היו פילוגים! במקום שכולנו נהיה "הגזע האנושי" הדת באה ושמה עלינו תגים ותוויות שמפלגות אותנו לצדדים שונים...בגלל הפילוג נוצרו מלחמות ותחרות בין הדתות שגרמו להרס רב...מסעות הצלב... הג'יהד של המוסלמים וכ"ו... ואם תנסו למצוא משהו טוב בדת אתם לא תמצאו...והעובדה שאנשים פונים לדת היא מתוך יאוש ותיסכול! וזה דבר שנראה לעיין יום יום.. אנשים מחליטים להרפות מהכול ולומר "אלוהים ידאג לשאר"..אם אתם שואלים אותי זו הדרך הכי שפלה וקלה להתחמק מהתמודדות עם המצי…
-
- 73 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
תגידו, ברצינות, ותעזבו את העובדה שהיא קטינה (שמה בד.אמריקה, קטינה או לא קטינה -לא תופס) לא הייתם רוצה שתעשה לכם טובה? פצצת מין הבחורה הזו, מעוצבת כמו פסל! http://web.msn.co.il/msn/love/2F8F38DA26BC478380555CE38AE5302E.htm סתם מעניין אם רק אני חושב ככה.
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא יצא לכם נכון אבל לי זה יצא נכון כל 20 הפעמים שניסיתי וכמה פעמים אפילו חשבתי על 2 מספרים וזה הוציא את שניהם.... :o http://www.zooloo.co.il/fun/magic/Hresults1.asp ואם אתם מצליחים לגלות איך זה עובד אז בבקשה תגיבו כי חבר שלי ואני התערבנו שזה קסם ואני אמרתי שזה משהו ממוחשב שפועל על איזה טריק...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך קוראים לטראק שיש בסוף התוכנית של אקזיט? יש כזה טראק אם אההההההה של תינוק ואז כניסה חזקה מאוד... איך קוראים לטראאק?
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהחנות www.lsdiodes.com לדים ומגדים, דיברתי איתם ואמרו לי שאני יכול לשלוח להם מזומן, ואז הם ישלחו לי את המוצרים שעליהם שילמתי. אז אני עכשיו ממלא פרטים עליי כדי שהם יוכלו לשלוח לי את הפריטים שהזמנתי אחרי שהם יקבלו את הכסף אבל אני לא ממש יודע מה לכתוב (לא מאמין עד כמה שאני דפוק באנגלית :-[). הנה הפרטים שאני צריך למלא: מדינה: ישראל עיר: לוד שכונה: רמת אשכול רחוב: אקסודוס בניין: 87 דירה: 114 ת.ד: 64 מיקוד: אין לי מושג, המיקוד הוא בכלל אמור להיות של העיר לוד? אם כן אז מישהו יודע מה המיקוד? בבקשה תגידו לי איפה למקם את כל הפרטים האלה כשהם כתובים באנגלית (ואל תתחילו לצחוק בבקשה).
-
- 13 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אמא שלי אומרת שהיא ראתה פרסומת בטלווזיה וברדיו של איזה אוסף שירים ישנים שנקרא ככה הדבר היחידי שמצאתי זה אלבום של סינטרה וגם השיר לונלי שלו שונה יש להם אוו שם רק, אבל היא אומרת שזה אוסף שירים של כל מיני וביניהם Only The Lonly של רוי אורבינסון... אני מחפש את שמות שירי האוסף הזה חוץ מלונלי, לינק לחנות מחיר וכל מה שאפשר.. אבל הכי חשוב, איזה שירים יש שם. קצת לא קשור אני יודע... אבל מה לעשות דחוף
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אין טעם להרחיב במילים, תשפטו אתם. http://corky.net/~dorimani/animations/newstageredman.htm
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אתמול שדרגתי את המכשיר הסלולרי שלי ל Nokia 6600 ורציתי לשאול היכן אני יכול להוריד חינם תוכנות משחקים וערכות נושא למכשיר?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר מקומות שאפשר לקנות שם אקדח אוויר, יש לחבר שלי אחד כזה אבל הוא הביא את זה מחו"ל.. מישהו יודע אם מוכרים את זה אולי בארץ באיזה מקום ?
-
- 98 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
אני בכיתה י' ויש לי את הבחינה ביום ראשון. תוכלו להביא כמה סיכומים שמצאתם ברשת? גם יא' עושים השנה בגרות, אבל באיזה תאריך?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני עשיתי את הבגרות במכניקה, היה סבבה, היה מבחן הוגן לכל הדעות (ושאלה 2 היתה הכי מסובכת שם מזל שלא בחרתי אותה)
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אתם רושמים לפעמים דיי עם ה SPAM ואני וחבר שלי כאן רבים למה הכוונה הכוונה היא: שפם - כמו של הזקנים או SPAM שזה משהו אחר ?? ועם זה משהו אחר אז מה זה אומר ?? אני יודע שזה נשמע מפגר אבל זה דיי דחוף !!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ראיתי פעם ב MSN אתר עם פרסום הפתרונות והטפסים המלאים אבל פיספסתי אותו לפני ששמרתי, מישהוא מכיר איפה אפשר למצוא את זה?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
טוב מוכנים לשעת סיפור? יופי אז ככה. אני נסעתי היום לזיגזג לקנות עוד קטודה למחשב. סבבה דיברנו היה ממש נחמד. עכשיו רציתי גם לקנות את הסינקים של TT לכרטיס מסך שלי, אבל אני לא ממש אוהב את הצורה שלהם וזה דבר מעוד חשוב במודינג לא? אז שאלתי אותם אם אי פעם הם יביאו סינקים של tweakminster, הם לא ידעו מה אני רוצה מהם ועשו לי משהו כזה ??? ??? הראתי להם את האתר של טוויק ואמרתי להם כמובן שאם זה הייה אצלם בפחות מ150 שקל אני קונה 100% (ואני כן!) אז הם לא ממש ידעו כי אין לזה ממש שוק כזה גדול... אז אני אומר נעשה קצת לחץ חברתי ונראה להם שיש לזה שוק ושאם הייה במחיר סביר זה ימכר כמו לחמניות. אז תנו תגובות ותראו שיש שוק ונעשה קניה משותפת לסינקים הטובים ביותר שיש לכרטי מסך אז יאללה תנ…
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1819 חחחחח איזה אנשים קרועים הרג אותי מצחוק חחחח : ;D
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני יודע שזה הופיע בת'רד לפני כמה שבועות, אבל אין לי כח להקפיץ את זה, וזה גם לא ממש קשור..... בכל מקרה: ..... שמעתי כמה דברים טובים על ספיימק, אז החלטתי להצטרף. עכשיו הקטע הוא, שהממשק שלהם די מסורבל (מהשימוש הדי מועט שלי בו), ויש לי קצת בעיה עם שירות האכסון שלהם. אז אני אשמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות לגבי ספיימק: 1. האם אפשר להעלות רק תמונות, ורק תמונות שאושרו ע"י מודר? 2. איך אני מעלה קבצים אחרים (לא תמונות) לאתר, אם אפשר? 3. בהודעה שהם שולחים אחרי שאתה מעלה תמונה כתוב שאפשר לדלג על בדיקת המודר אם מגדירים שהתמונה תוצג באוסף הפרטי, אבל גם כשאני מסמן את האפשרות הזאת זה נראה כאילו שלוקח לתמונה המון זמן לעלות לאוסף (לא להטען לאתר-זה איטי בלי שום קשר (...), אלא להופיע ב…
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
http://www.free-web-polls.com/cgi-bin/poll.pl?pollid=10308&&subp=11&which=8&action=vote הנה לינק לבחירת מורה השנה..................................................
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא משנה למה, אני צריך להגיש למורה מחרותיים עבודה עיוונית בספורט. אין ממש נושא ספציפי... כל נושא של כושר גופני הולך אני מנסה להשיג נואשות עבודה כזו איפשהוא ברשת... ולא ממש מצאתי.... אם משהו עשה או יודע איפה אני יוכל לשים את ידי על דבר שכזה.. צריך רק לעבור את זה וזהו........ תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
איזה דבר קורע זה חחחח עובדים אל כוכבי קולנוע וכל הכוכבים... חחחח למי שיש יס שיפתח עכשיו YTV
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע על האתר של משרד החינוך הבעיה היא בשיטה החדשה אין לי את הסיסמא של המערכת החדשה אז איך אני יכול לברר את ציון הבגרות שלי ??? HELP ???
-
- 7 תגובות
- 20k צפיות
-