כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
-
-
ASUS Wins Tom's Hardware Guide Readers' Choice - Best Motherboard Brand http://www4.tomshardware.com/column/02q1/020219/rc2001-04.html "Today, a motherboard has to be reliable and stable, it has to be highly compatible, flexible, equipped with a good set of features and finally it should offer good performance. Over 40% of our readers consider Asus to be the best motherboard brand of all, and once more, that did not come as a big surprise to us. Abit came in second and MSI took 'bronze'. Both of them deserve our recognition too. The first motherboard I ever reviewed was the Asus P/I-P55T2P4, a motherboard that I had bought and paid for, because in the early days of this…
-
כן,כן... אחרי הרבה התלבטויות,קניתי עכבר לוג'יטק טראקבול חדש זה עכבר ממש מדהים,אחד העכברים הנוחים ביותר. יש עליו ביקורת כאן באתר.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
באף עיתון או אתר של עיתון לא תיינו את הדבר הזה: דוד ורחל גביש. בנם אברהם גביש, קצין בסיירת מטכ"ל, הסבא, יצחק כנר.ח מקורות בטחון בכירים: ח למחבל היה מידע מודיעיני על המצאתו בבית של איש סיירת מטכ"ל.ח זה היה חיסול ממוקד תיקשורת שמאלנית. דן
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
-
אני רואה שההצעה שלי שלעתה פה באחת ההודעות לגבי דילול מנהלים בפורומים התקבלה.... אני חושב שזה יעזור בעתיד למנוע את הוויכחים והמריבות....
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
איך אתם כותבים את מפרט המחשב שלכם בכל הודעה שאתם משאירים?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
-
מה העניין של "עושקי הקברים" ? מה זה אומר מאיפה זה התחיל ו.... מה זה בכלל ולמה רוצים לחסלם ?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
מאוד מעניין לבדוק מה אתם חושבים על המתקפה ( שלדעתי היא מאוד חיובית) ואם הם לא מבינים אחרת הם צריכים לקבל את זה ביד חזקה!!! והאם היא תגרור למשהו טוב? ??? ??? :argue:
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
-
-
בפעם האחרונה שניסיתי לשנות אייקון ופרטי זהות זה שונה אבל שינה לי את הסיסמה ומאז אני לא יכולתי להישתמש בניק הזה יותר ( zip master לשעבר ) ואני רוצה להיות בטוח שאם אני אישנה עכשיו לעצמי אייקון ופרטים אז זה לא יקרה עכשיו, שמעתי איפה שהוא בפורום שהייתה פריצת אבטחה בפורום של האתר או משהו ( אני לא בטוח) תשובה מהירה תיתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
מכיוון שנמאס לי מכמות הזבל שיש ב-Hotmail.com, קראתי שמתישהו Hotmail.co.il יתחילו לקחת כסף, אני לא מת על הדואר שיש ב-Yahoo.com ואני לא רוצה דואר שהוא co.il (רק com!) - אני מתכנן להחליף אימייל... גיליתי 2 ספקי אימייל טובים - c4.com eurosport.com שניהם מציעים די הרבה מקום אחסון ובלי דואר זבל (אני חושב...) תוכלו אולי לעבור על ההיצע ולעזור לי מה לבחור? לא רק מבחינת מקום לאחסון, אלא גם ובעיקר הגנה מדואר זבל, או הסיכוי שאקבל דואר כזה (למשל ב-Hotmail.com מקבלים מלא זבל וב-Walla כמעט ולא...) תודה! :saint:
-
שווה לקחת לערפת את פרס הנובל חיתמו ותהנו http://www.revoketheprize.org דחוף להפיץ בין כולם. Subject: revoke arafat's novel prize 1000000 needed for it נדרשות מיליון חתימות לביטול פרס נובל לשלום של עראפת מסע המנוהל על ידי סנטורים אמריקאים חתמו והפיצו www.revoketheprize.org
-
NICE כתב:דן לא עושה שום דבר בפורומים לפחות תיבדוק מה שאתה אומר, כי הדבר לא נכון כלל................. כניראה שאתה לא ניכנס לפורומים. דן
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
יש תוכנה הכי נדירה בעולם קוראים לה AtomixMP3 אפשר לעשות מיקסים נדירים להוריד את הבאס לשלוט במהירות אפקטים נדירים(רק 3בדמו אבל עדיין נדירים) תוספות לשיר צפירה של צופר אויר צעקה ועוד מלא דברים אבל מה שמעצבן זה שבאמצע הניגון פתאום מופיעה הודעה ומפסיקה את המוזיקה ובהודעה כתוב שאם רוצים עו אפקטים וכ' צריך לשלם 60 דולר וזה מעצבן!!!!!!!!!11 :AR15: :AR15: אז כדי להרגע... האתר הכללי של התוכנה ישר להוריד!!!!!
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
-
מישהו אולי מכיר רשת חנויות מחשבים, שנחשבות זולות, בארה"ב? תודה לכל העונים... 8)
-
- 1 תגובה
- 6.9k צפיות
-
-
כדאי להפיל את אתרי ההסברה של השרשות לטרור
-
-
-
http://www.idiotboxtv.com/ אל תעבירו ואל תגנזו שקצת יצחקו החברה - זה אתר גדול
-
תודה רבה. ואני מצטער אם זה לא המקום המתאים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-