עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by elior021,

אהלן כולם אני צריך קצת מידע על עבודה מועדפת כמה שעות צריך לעשות או כמה ימים כדי לקבל את המענק?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  2. אז ככה אני מחפש טלפון יד שניה שיהיה נחמד בהתחלה חשבתי על 6600 של nokia אבל אז ראיתי את חיי הסוללה שלו שהם דיי קצרים ואז ראיתי את ה motorola e398 שיש לו פונקציות מאוד דומות וחיי סוללה מאוד מרשימים , אבל אחר כך קראתי עליו שיש לו קרינה מאוד גבוה ומסוכנת והוא מאוד איטי ומייגע. אני רוצה bluetooth , בעיקר מסך צבעוני שינגן צלצולי MP3 מצלמה לא חובה חיי סוללה דיי חשובים התקציב שלי זה סביבות ה 600 שקל את המוטורולה ניתן להשיג ב 500-550 הנוקניה 600-550 תודה לכל עוזרים, מצאתי עכשיו גם מישהו שמוכר Z1010 SONY ERICSSON גם נראה מאוד נחמד קצת שמן, אבל עם הרבה פונקציות שאני רוצה http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z1010-421.php

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by 2Fluffy4U,

אנחנו זוג בדירה שכורה.. מחפשים מקרר שיתאים לשניים. אני דיי מותש מכל הנושא ואשמח להמלצה על מקרר בעיקרון העדפה לדירוג אנרגטי טוב - B ומעלה. לא צריך גדול מדי.. אבל גם לא מקרר משרדי כזה.. תקציב גמיש אבל בשאיפה למקסם עלות תועלת. אם למישהו יש מקרר בסגנון שהוא מכיר ויודע להמליץ עליו אשמח לחוות דעת.. תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  4. מכיוון שאי אפשר לעלו את הקובץ.. (DOC) אני אעלה את זה ידנית זה הולך לעשות לכם צמרמורת! חשבו על אות מסויימת. . . . . . אמרו אותה בקול בזמן שאתם מדפדפים למטה. . . . . . . . תמשיכו... אל תעצרו................... . . . . . . . . תחשבו על בעל חיים שמתחיל באות שבחרתם. . . . . . . . . אמרו את שם בעל החיים בזמן שאתם מדפדפים למטה. . . . . . . . . חשבו על שם של איש או של אישה שמתחיל באות האחרונה של בעל החיים שבחרתם. . . . . . . . . כמעט סיימנו. . . . . . . . . עכשיו, סיפרו את מספר האותיות של השם או של בעל החיים על האצבעות של היד שלא אוחזת בעכבר. . . . . . . . שימו את היד שספרתם איתה מול עיניכם. . . . . . . . שימו …

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by kovacsi,

אני צריך כרטיס/אלמנט שמאפשר למדוד טווח לגוף הקרוב ביותר בכיוון אליו הוא פונה . (חיבור למחשב נישא). יותר עדיף אם יש כזה דבר שמודד בו זמנית בכל הכיוונים ונותן מפת טווחים היקפית - כלומר מה הטווח לגוף הקרוב ביותר בכל כיוון בנפרד מסביב למחשב. מישהו יודע איפה אפשר למצוא כזה?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  6. Started by genia,

קצת באיחור אבל נזכרתי ששנה שעברה היה באתר שלרגל חודש אוקטובר שחררו מדירכים וכל מיני כאלה שעסקו בOC מה קרה לזה?

7. Started by rubin 37,

שלום, נגן שהבטריה שלו ניטענת דרך המחשב בעזרת ה USB, האם הוא ממשיך להיטען גם כאשר המחשב במצב שינה?? בברכה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by Fertilizer,

היי ברשותי כמות של פלסטיקים של מקלדות מחשב כלומר כל הפלסטיקה של המקלדת כל המקשים וכו יש לי כמות מסחרית ואני מעוניין למכור משיהו מעונין? כמו כן מישהו מכיר מקום\אדם שקונה פלסטיק בכמויות? תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by Miyota,

שלום יש לי מיני דיסק Mz -N505. הדגם הזה מגיע ללא סוללה נטענת.. הבעיה היא שהלכתי לחפש ואין אף מקום לא מוכר סוללה נטענת בודדה. כולם מוכרים את החבילה של 4 סוללות כולל מטען. הבעיה היא שה4 סוללות עולה 70+ שקל. אין לי מה לעשות עם 4 סוללות ניטענות במיוחד שהמיני דיסק יכול להטעין. אז מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות סוללה נטענת חיפשתי ולא מצאתי. אם מישהו יודע באיזור ב"ש זה יהיה מעולה תודה... ואם מישהו רוצה למכור סוללה אני מוכן לקנות.. תודה

10. יש איזה אתר שנותן לשחק על הכסף שיש לכם בחשבון E-GOLD אתה מהמר על חצי דולר עד 10 דולר מהחשבון ולפי המספר של ההעברה של הכסף + המאיות של השעון באתר מקבלים כסף אם יוצא נגיד שהמספר של ההעברה הוא 845687436 לוקחים את הספרות האחרונות 36 והמאיות בשעון של האתר הן 087 אז עושים 3 + 6 + 8 + 7 = 24 אז הספרה היא 4 ויש שם טבלה לפי אחוזים לכל ספרה מספרים זוגיים הם הפסד ואי זוגיים הם רווח מי שרוצה לנסות שייכתוב אני אתן לו את האתר בהודעה פרטית זה נחמד לשחק על כסף שגם ככה לא תקבלו אף פעם

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by Zaks Sharon,

מונולוגים לגברים - קומיים ודרמתיים. תודה רבה לכל מי שיעזור לי!

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by talsa,

חברה, יש לי עבודה בלימודים דחוף להיום ,

13. martin luthor king - i have a dream איפה אני יכול להשיג סרט שמראה את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by uzi_sch,

http://www.highdefwallpapers.com/images/bikini/Blonde_Larissa_Blue_Bikini_Motorcycle.jpg מה עדיף, היא או האופנוע?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by BeNzZy-BoY,

מצאתי פעם אתר כזה עם מלא דוגמאות של שירים לועזיים שכשמריצים אותם ברוורס אז יש משמעויות נסתרות מאחורי השירים דברים מגניבים כאלה למשל ב-STAIRWAY TO HEAVEN כשמריציפ לאחור מתגלים לכ מיני קריאות לשטן וכאלה.. אני יודע שזה לא בטוח אמיתי והרב זה בטח סתם חארטות אבל אני מחפש תאתר הזה כבר די הרבה זמן אם מישהו מכיר תאתר או אתר דומה בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  16. מה אתם חושבים על החנות IQPC שווה לקנות ממנה מחשב?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  17. Started by A-10,

שלום לכולם קשה שלא להיזכר איך אי אילו "מובילי דעה" בין גולשי האתר מיהרו להספיד את INTEL עם יציאת מעבדי הרייזן וה - TR של AMD. "אורות דולקים עד מאוחר" ו"הם גמרו את הסוס" ועוד כהנה וכהנה. נו, המציאות קצת שונה, מסתבר ... https://www.calcalist.co.il/calcalistech/article/hkhklhnqf?ref=ynet

18. Started by TectoR,

כיצד אני יכול להעביר שירים וכו' בעזרת הUSB? ומה עוד אפשר להעביר בUSB? ועוד משהו, שאני בדור שלישי ורואה תקציר משחק נגיד... זה פועל גרוע כי זה תוך כדי טוען אפשר לעשות שזה יציג רק אחרי שזה יסיים לטעון? ו... אין משחקים בפלאפון הזה? צריך להוריד? (אם כן, כמה זה עולה) ואיך אפשר להוריד רינגטונים בחינם? (אם אסור לדבר על זה פה בפורום תתעלמו) תודה מראש, חיימי שלום נ.ב. אשמח מאוד אם תסבירו לי איך הולך התשלום בשימוש דור שלישי (אני מתכוון לצפייה בדברים באינטרנט וכו') נגיד אני רואה תקציר של משחק , לפי מה זה הולך? לפי כמה שזה שוקל?, אם כן, כמה לכל ק"ב (אם אתה יודעים כמובן) ואיך עובד המחירים של הרינגטונים , טרוטונים משחקים וכו'? מה שיותר חשוב לי זה הקטע של הצפייה בדברים, כמה זה עולה לי.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by Amit_Alcobi,

הנה תוכנית שלא ידעתי לכתוב בבקשה עיזרו לי לפתור את התרגיל. התרגיל: בבית החולים ישנן מתנדבות, העובדות 6 ימים בשבוע, ובכל יום שתי משמרות נתוני הקלט (עבור חודש שלם, 30 יום) הם שלשות של: -מס' משמרות (1 או 2) -מס' היום בשבוע (1...7) -מס' התנדבות, שעבדו באותו יום ובאתה משמרת כאשר יש לחשב ולהציג: - היום בשבוע בו עבדו סה"כ הכי פחות מתנדבות (אם יש יותר מיום אחד אז יש להציג את כולם). -בהנחה שכל מתנדב מקבל בכל משמרת ארוחה העולה 20 ש"ח לבית החולים מהו הסכום הכולל ששילם בית החולים עבור כל הארוחות לכל החודש. א. (5 נק') בחר משתנים עיקריים, הגדר את טיפוסיהם, ותאר את תפקידם. ב. (7 נק') בצע פירוק של הבעיה לתת משימות כך שכל תת משימה תיפתר באמצעות פרוצדורה או פונקציה. הקפד לציין בכל פונקציה …

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  20. מי זה האיתמר הזה, הוא פה בפורומים? תודה (: ( http://www.hwzone.co.il/gallery/album118 )

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by alex.turovsky,

הדביקו לינק לסרט HD מYT ותראו איכות כזו. http://www.youtube.com/watch?v=dgFwb3d1EVw&hd=1

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  22. היי נניח שנסעתי לי להנאתי ב- 842\845 וירדתי במחלף נתניה. יש למישהו מושג איך אני יכול להגיע משם לתחנה מרכזית, או (יותר טוב) לבית הקברות (הצבאי) בנתניה ? thanks

23. מחפש חנות זולה, תנו לינקים בבקשה. תודה!

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  24. אני מחפש מקומות שמצד אחד יש בהם הרבה טבע, ומצד שני הם לא המוניים ואפשר להיות שם בשקט. את המקומות שאני מכיר כבר התחלתי למצות.. מישהו גם אוהב לטייל במקומות מיוחדים ויכול להמליץ? ובלי רעיונות כמו "היהודייה" ו"הכנרת".

• 1 תגובה
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים