כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
חברה אם מישהו פה אולי רוצה להיפטר מספה יד שנייה לאימון חזה תכתבו בבקשה אני מחפש בנרות (תמורת תשלום כמובן). תודה.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מחפש תנ"ך, קיץ תשס"א, מס' 900091, 137... תודה לעוזרים..אני מחפש כבר חצי שעה...
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אתמולף פיספסתי חדשות המדע, וראיתי רק חלק קטן מאוד מהסוף, וטל ברמן דיבר עם עוד משהו, שאמר משהו על כריות, ועל הצוואר, ושכחתי מה זה היה (לא ממש שמתי לב....). מישהו יכול להגיד לי? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קניתי היום מיקרו, ברוב טיפשותי לא בדקתי אותו בחנות. מסתבר שהביאו לי משומש, שקיבל מכות. החנות יכולה לטעון שאני עשיתי את נזק, ובכך לא להחליף לי את המוצר?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי.. אמור להחזיק אתר בינוני שהולך להיות מקודם במנועי החיפוש במשך שנה. מחפש משהו זול ואמין. תודה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
תראו, אני צריך טלפון אלחוטי לבית בתקציב של עד 500 ש"ח. ורציתי את הטלפון הטוב ביותר שאפשר במחיר הזה. אני מחפש טלפון שתומך בכל השכלולים של היום. חשבתי על ID555 של Philips - איך הוא ? ואם אפשר תגידו לי לאיזה פורום הנושא הזה שייך ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בוקר טוב... ;D העליתי מספר קטעים חדשים ,מקווה שתיהנו, זה מסודר לפי תאריך העלאה, תגובות בברכה: Lior Saban - Guitar Classical Improvisation Pink Floyd : Marooned by Lior Saban Deep Purple - Child in Time : Lior Saban (Cover)
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
גוגל לא עזר לי במיוחד, כי אין לזה כ"כ שם רשמי בארץ..... למישהו יש מושג אם יש בארץ מקום שאפשר להשיג בו גיר תכשיטנים? (Jewlers Rouge) יש לי איזושהי עבודת השחזה עדינה במיוחד, ואני ממש לא רוצה לפנות לנייר שיוף..... לא איכפת לי מאיפה בארץ, כל עוד יש, אני ממש לא רוצה להזמין מאיביי ולחכות שבועיים. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יום חמישי סוף סוף קניתי מחשב חדש בIVORY, המפרט הוא: מארז כסוף שחור דלת צד שקופה, רציתי לקנות יותר פשוט אבל היו להם רק מארזים קטנים פחות מזה... ספק כוח EZCOOL 400W REAL צורב SATA DVD X18 דואל לייר מעבד2.66GHZ 1333MHZ FSB E6750 של אינטל לוח אמ של ג'יגה ביט GA-P35-DS3L כרטיס מסך גם של ג'יגה ביט עם מעבד מסידרת 8600GT של אנבידיא ו128 ביט, 256 MB ראם שלוש HD קניתי 250GB, 16MB BUFFER SATA2 זיכרון ראם התלבטתי בין ג'יגה של זיכרון במהירות 1066 או 2 גיגה של 800 לבסוף הלכתי על ראם של OCZ שני סלוטים של גיגה במהירות 800 כרטיס טלביזיה PVR150 עם שלט MCE מסך של LG 22 אינץ' עכבר ומיקלדת אל חוטיים של מיקרוסופט : MICROSOFT DESKTOP1000 כבל מאריך של 5 מטר USB לשימושים שלי רוטר חוטי DLINK604 …
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני זקוק בבקשה לעזרה בחיפוש שיר ספציפי שאני לא יודע איך קוראים לו אבל אם אני לא טועה יש לו גירסה בעברית שאני חושב שהשם שלו ניקרא "מאוהבת". יש לו לחן כמו בגירסה הלועזית ורציתי לדעת אם מישהו יכול לדעת לפי הלחן של השיר העברי להגיד לי את השם של הגירסה הלועזית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כנראה אני לא מאופס או משהו ומשום מה אני לא מצליח לפתור את הדבר הפשוט-למדי הזה: הוספתי שרטוט למטה כאשר S זה השטח הכתוב (= ל 228.42) X אורך Y רוחב קודם כל השרטוט שעשיתי נכון? איזה משוואות אפשר ליצור פה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=733&msgid=51881085 זה אמיתי והיא בת 17 חחחחחחחחחחחחחחח עריכה: ראיתי שכבר פתחו סליחה לינעול
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כמעט בטוח שלוקחים אותי לממר"מ ואני רוצה לדעת על השאלון שצריך לעשות. האם הוא קשה? איך הוא בנוי? כמה זמן? על מה הוא יהיה ובעיקר איך אפשר להתכונן אליו... *ואם אפשר קצת מידע לגבי היחידה תודה!
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מי מתכוון להגיע?... :ylsuper: הרבה אנדר, הרבבבבההההההההההה איכות, הרבה דציבלים, סוף סוף אירוע לעניין.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מישהו מכיר כי אני רוצה את זה לחדר שלי. אגב אני מתכוון לצילום גדול.
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שאפשר להוריד רקעים wallpapers אבל לא ללחוץ ולהוריד כל תמונה אלה בקבוצה ב zip ובחינם מעדיף תמונות טבע/נוף
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
היי לכולם מישהו מכיר אתר שבוחן אונליין את המבחן תיאוריה של 2009?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני חייב מעבד אבל אין לי גרוש על התחת. חשבתי לקנות יד שניה אז אם אתם מכירים אתר או פורום כלשהוא שמפורסמים בוא מכירות יד שנייה אז בבקשה ;D
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קיצר זה היה ממש מעצבן אתמול בערב אני נוסע ורואה ליד העיר שלי תחנה של אלון שמפרסמת בגדול מאוד שיש להם 25 אגורות הנחה... שזה הכי זול בסביבה, אצל כולם זה 15... אז ניכנסתי ומיליתי ב150 שקל... אחרי התידלוק אני מסתכל על המחיר שרשום במחשב של המשאבה.. והוא היה 6.27 והמחיר המלא הוא 6.42 חשבון פשוט שעשיתי יצא לי שזה 15 אגורות ואז אני מתחיל להיסתכל בתחנה ואני רואה בשלט אחד רשום 15 אגורות בשלט שני רשום 25 אגורות... ובכל מקום רשום משהו שונה... מה אפשר לעשות נגדם?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
עדכון לקוי במוצר של ענקית אבטחת המידע CrowdStrike גורם להשבתה מסיבית של מחשבים ומערכות ברחבי העולם, עם השפעה משמעותית על שירותים חיוניים בישראללכתבה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
- 1 follower
-
-
אם יש לי קרן פנסיה מקיפה בחברת ביטוח. נניח מיטב דש, הגעתי לגיל פרישה. כדי למשוך את כספי הקרן עלי לפנות למס הכנסה ולכל המעסיקים שבעבר הפרישו עבור לקרן לצורך שיחרור החלק של המעסיק. זוהי משימה בלתי אפשרת. האפשרות השניה היא לקבל קיצבה חדשית מהקרן. השאלה: נניח שבקרן 2000 ש"ח. הפנסיה החדשית במקרה זה תהיה 10 ש"ח לחודש. האם ניתן לקבל 10 ש"ח לחודש מקרן הפנסיה? אם חברת הביטוח. מסרבת לשלם לי סכום זעום כפנסיה האם ניתן להגדיל את הקרן באמצעות העברה בנקאית כדי להגיע לקצבה חדשית שחב. הביטוח תסכים לשלם? מה גובה קיצבה חדשית שחב. ביטוח מסכימה לשלם? מה סכום הכסף המקסימלי שניתן להעביר באופן עצמאי (ללא התערבות מעסיק) כדי שאפשר יהיה לקבל קיצבה חדשית מקרן הפנסיה המקפת?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני כמה ימים היה לי מבחן במתמטיקה ועכשיו אנחנו צריכים להגיש את המבחן כתיקון מבחן בבית.. שעשיתי את המבחן התרגיל הזה היה לי קל מאוד ועשיתי אותו בין הראשונים ועכשיו שחכתי איך עושים.. אז הדבר היחיד זה שאסור להשתמש במחשבון..כאילו אסור להכניס את כל הנתונים למחשבון ולקבל תשובה.. התשובה יוצאת 0.5 זה התרגיל.. http://img300.imageshack.us/img300/7...5131501lv9.jpg צריך להשתמש רק בחוקי לוגריתמים.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך קצת עזרה עם רעיונות למתנות (לא בהכרח קניות) לכבוד היום הולדת של החברה (שיוצא גם באותו הזמן עם החצי שנה שלנו) אני יודע שאתם לא מכירים אותה ואת העדפות שלה ולכן פשוט לכו על כל רעיון נשמע לכם מוצלח. אוטו - יש, כסף - יש. זמן - סופ"שים ( :-\ ) המון תודה לכולם ושבוע מצויין שיהיה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
http://img449.imageshack.us/img449/1753/f2vs.jpg *כבוד*
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-