כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם.. לפני כמה ימים היה לי מבחן במתמטיקה ועכשיו אנחנו צריכים להגיש את המבחן כתיקון מבחן בבית.. שעשיתי את המבחן התרגיל הזה היה לי קל מאוד ועשיתי אותו בין הראשונים ועכשיו שחכתי איך עושים.. אז הדבר היחיד זה שאסור להשתמש במחשבון..כאילו אסור להכניס את כל הנתונים למחשבון ולקבל תשובה.. התשובה יוצאת 0.5 זה התרגיל.. http://img300.imageshack.us/img300/7...5131501lv9.jpg צריך להשתמש רק בחוקי לוגריתמים.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
או שזה רק אצלי..? ניסיתי לשלוח הודעה פרטית, ונראה שזה פשוט לא עושה כלום. התמונה שצריך להכניס את הטקסט שמופיע בה לא עובדת, אולי זה בגלל זה..?
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום חברה, מישהו יודע כתובת מדויקת בה תתקיים תערוכת CeBIT הקרובה? ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
-
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב אז אני אקדים בכך שהמאמר שסרקתי לכם עכשיו הוא מאמר שקיבלתי בשיעור אזרחות ע"י המורה שלי, שאני חושב שהוא הבנאדם עם הדעות הכי שמאלניות שאי פעם פגשתי ושמעתי.. שתבינו שהוא פעיל במפלגת חד"ש !! (מפלגה שמורכבת בעיקר מערבים..). לעיקרו של עניין: הוא הביא לנו מאמר בכיתה שאני בטוח שלחלקכם, או אפילו לרובכם יגרום משהו (בין אם זה פליאה, עצבים, הרבה עצבים, או אנערף מה..). זה מאמר שכתב אילן פפה , הסטוריון שמאלני (כל כך שמאלני שאף אוניברסיטה בארץ לא מוכנה לקבל אותו כי הוא נוגד הרבה דברים "ישראלים" אם אפשר לקרוא לזה כך..) במשפט על המאמר: הוא מציג "עובדות" חדשות על מלחמת העצמאות (מה שאילן פפה קורא "מלחמת 48") ועל היישוב העברי שהיה בא"י.. אז מעניין אותי מה אתם חושבים על המאמר המסיט (לד…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מישהו יודע ממשפחה מתי מחר מתחילה התפילה (שחרית ליום חג?) ומתי השופר? לצערי לא הספקתי להתעדכן.. |:
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בעוד יומיים (17.4.05) נערכים שלושת הגיבושים המרכזיים וגיבוש נוסף אחד. כולנו נעלה על רכבות ואוטובוסים, חלקנו לוינגייט (מטכ"ל), חלקנו לבת גלים (חובלים + שייטת 13), וחלקנו קצת דרומה יותר, לגיבוש טיס. בהצלחה לכולם, הכל בראש, והעיקר לא להשבר. \
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מחפש חנות אמינה ומקצועית באיזור אשדוד - ראשון לציון, שלא ישחטו במחירים ושיהיו אמינים. תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
סאבס להלה דונקי כל מה שהיה לי פעם נסגרו.. מישהו מכיר אתר תירגום חדש? או משהו ישן שלא הכרתי..
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
:jump: למכירה בהזדמנות נדירה מחשב נייד דגם: DELL M6300 מסך 17 אינטש, במצב חדש מעולה לגרפיקה, רק 7 מחשבים כאלו הגיעו לארץ, למעשה לא השתמשתי בו כלל. 050-4417385 יהודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
-
היי נניח שנסעתי לי להנאתי ב- 842\845 וירדתי במחלף נתניה. יש למישהו מושג איך אני יכול להגיע משם לתחנה מרכזית, או (יותר טוב) לבית הקברות (הצבאי) בנתניה ? thanks
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למכור כרטיס מסך מדגם : Point Of View 7600GS 256MB PCI-E וספק כח ג'נרי JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 24pin retail כמה לדעתכם הם שווים כיום? כמובן שהם במצב מצויין, ללא תקלות והיו בשימוש כמעט שנה.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
רציתי לשחק עם חבר RA2 באינטרנט ואז גיליתי שאבד לי הדיסק(ים). אז איפה אפשר לקנות? אני מקווה שעוד מוכרים :'(
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש פה מישהו שמכיר את המושגים "פרט 818" "ופרט מהותי" עפ"י טבלת מיסים מרוכזים באתר המכס: http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx למה הם מתייחסים ומה ההבדל ביניהם? אה, ועוד עניין: מישהו מכיר שלישראל אין הסכם סחר עם יפן...?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;u=15792;sa=showPosts;start=0
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני יודע שזה אמור להתפרסם בעיתונים או משהו אבל יש איזה מקום שגם באינטרנט זה אמור להיות? אגב עשיתי 2 מתוך 5 היום.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בני הזוג צ'אנג, שהיגרו לעיר וושינגטון לפני שבע שנים, ביקשו לממש את החלום האמריקני ולפתוח עסק משלהם: מכבסה. אולם, בשנתיים האחרונות חייהם הפכו לסיוט בעקבות תביעה שהוגשה נגדם בסך 65 מיליון דולרים - הכל בגלל זוג מכנסיים שהלכו לאיבוד. התביעה הוגשה על-ידי רוי פירסון, שופט פדראלי במקצועו. מקור: Ynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3395429,00.html
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
??? אני חדש כאן ואני רוצה לשאול אותכם : 1) איך אני עושה תמונה של המשתמש שלי 2) איך אני עושה שירו מה מצב באיסקיו שלי או המסנג'ר (אני ראיתי שיש את זה לאנשים פה ) תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני בתור חצי אמריקאי חצי ישראלי אני מת על ספורט אמריקאי (הוקי, בייסבול, פוטבול) ובמיוחד בייסבול, פשוט משחק מצויין מכל הבחינות.. יצא לי גם להיות במשחק בייסבול אחד של הChicago White Sox Vs. Toronto Blue Jays וכל מי שחושב שהמשחק הזה משעמם טועה, במגרשים בארה"ב תמיד יש מה לעשות אם משעמם והמשחק פשוט עובר בלי שאתה שם לב אפילו זה פשוט תענוג לראות... *אני אישית אוהד את הYankees אז סתם רציתי לדעת אם יש עוד שאוהבים בייסבול??
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום !! יש לי למח איזה שטות שאני צריך להגיש בביולוגיה. עכשיו, אלה הדברים שלא הבנתי ואשמח אם מישהו יוכל לתת עליהם מענה: - אני צריך למצוא מודל (דגם) של חלבון ואת שמות החלקים שלו (מן סכמה כזאת). - צריך לסמן על הטבלה את המשתנים :E, t, E1, E2. תודה רבה !!
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם , בהיותי מהנדס מכונות אני בעל ידע מוגבל באלק' כרגע אני רוצה להריץ פרויקט הדורש אינטרקציה בין מע' GPS למע' מכנית האם ניתן לבצע זאת בקלות כמו כן מי מהתמחיות הבאות יהיה הכי יעיל לפרויקט זה (תקשורת,מעגלים אנלוגיים ועבוד אות,מע' הספק) האם אפשר לקחת מכשיר GPS כלשהו כאלו שניתן לקנות לPLAM נייד וכו'? איזה סדר גודל של דיוק יש מGPS ומה הטווח מחירים (עם יש אתר טוב למישהו בנושא אני ישמח) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-