כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,684 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן שלום הייתי רוצה בבקשה לברר ממי שיודע ומכיר , האם יש צורך בכרטיס אשראי בין לאומי לצורך ביצוע רכישות באיבאיי או שניתן להסתפק בכרטיס אשראי רגיל, כמו כן איך עובדת הפרוצדורה של הפאיי פאל, אני יכול להעביר כסף מהחשבון שלי בבנק לחשבון בפאיי פאל ? יש אפשרות למשוך אחרי זה את הכסף במידה ואני מוכר משהו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
-
מצאתי מישהו שמוכן למכור לי את הIRIVER שלו ב1500 שקל.. השאלה שלי זה האם שווה לקנות אותו במחיר הזה או לבקש בקצת יותר זול.. זה די דחוף אז תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ההודעה היא: You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 02.11.2008. It is 6 days remaining. מה זה אומר ?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אממ כל מי שעבר טיפולים למיניהם יכול לספר פה מה הוא עבר. באופן עקרוני אם זה טיפול שיש לו צבע כלשהו אפשר להגיד איזה צבע הוא היה. ואם אתם הולכים או משהו בקרוב :ם מקווה שהדיון יזרום , דני. אני מפרסם את שלי: טוב באופן עקרוני כמה פעמים ניקוי אבן. סתימה קטנה. עקירה של שן חלב שלא נפלה. גשר (היה לי שקוף והיה פאק אז שמו לי כזה שרואים) צבע (כי לא היה רגיל):כחול גינס וירוק :-X
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז החדש של אנרמקס עם המנורת ניאון ומסך של CTX, או מPCH או מזיג זאג, עכשיו השאלה שלי אם ב40 שקל למשלוח אחד אני יכול לקחת את שני הדברים?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אין לנו ספרים ואין לנו חומרים כלל והמורה החדש החליט לזרוק עלינו שיעורים, אני בטח שהחומר הנל הוא בסיס וכמובן הוא הצבה פשוטה בנוסחה, אבל אין לנו כלום, שום חומרים. השאלה היא - הנל ניצה במרחק 2 מטר ממראה מישוארית, וברצוניך לצלם את דמותך המשתקפת במראה. לאיזה מרחק יש לכוון את המצלמה על מנת שתתקבל תמונה חדה? נמק. עכשיו דברים שלא הבנתי: א. מה זה לאיזה מרחק? ב. f=r/2 זה נכון? מה שאומר לכוון למרחק פיקוס 1 מטר? אשמח אם מישהו יעזור לי פה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
איזה אתרי קניות אמינים יש בארה"ב? שמעתי על NEWEGG ו-AMAZON... מי עדיף? יש לי קרובים בארה"ב... אני יכול לתת את כתובתם או משהו ואז החבילה תשלח להם, והם ישלחו אליי? מה בדיוק אני צריך למלא שזה יקרה? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שוב שלום. סבתי שתחיה שנים רבות מוגבלת בהליכתה. לצערנו היא גרה בקומה שנייה ולא מוכנה לעזוב את ביתה. חשבנו על מעלית פתוחה שתעלה אותה את הקומה הזו אך אין לנו מושג היכן מחפשים דבר שכזה. יש למי מושג?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי ידע בחלקי המחשב אבל לעולם לא הרכבתי מחשב לבד ואנחנו כנראה קונים מחשב לאחותי ואני רוצה לקנות אותו בחלקים ולהרכיב אז אני רוצה מדריך כי חבר שלי אמר לי שזה לא קשה. אז אני ישמח אם תעזרו לי וסוף סוף אני ידע לעשות את זה. רצוי מאמר בעברית ואני מאוד מאוד מאוד יש מח עם תמונות, אם יש באנגלית לא מסובכת אז אני ישמח.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מחפש טכנאי מחשבים טוב שיכול לעזור לי בשדרוג המחשב במחיר סביר. אם אתם מכירים אחד אז בבקשה תדברו איתי ב ICQ מספר: 260-568-758 תודה, איתי.
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אתר שיהיה חינמי ונוח לשליטה בשביל אכסון קבצים.. אני מכיר למשל את 4shared.com מישהו מכיר אתרים אחרים? תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות כלליות בנושא הפורום... 1. איך אני מוסיף\מקבל עוד כוכבים מתחת לפרופיל שלי ? 2. איך אני מצטט מישהו? ...ואיך אני מצטט רק חלק מהדברים של שמישהו הזה? ... תודה מראש !! ;D :asthanos: :AR15: :AR15:
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
במפגש האחרון צולמה התמונה הבאה: FireMan -מה הכינוי שלו עכשיו? כי אני לא מוצא אותו,אני צריך לדבר איתו,הוא באותו בית-ספר שלי אבל יותר גדול ממני ואני צריך לדבר איתו דחוף. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
מאז שאני זוכר את עצמי, בימים לחים כשאני עובר בין שני עצים, תמיד אני מרגיש כאילו נדבק לי כור עכביש לפנים או לאוזן. פעם אמרו לי שזה חשמל סטטי, אבל אתמול אמרו לי שזה פשוט כורי עכביש, לדעתי זה לא הגיוני שבכל מקום שתילך ביום לח ידבקו לך כורי עכביש לפנים. שמישהו יסביר לי את התופעה הזאת, ולמה היא באה רק בימים לחים.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
חבר'ה איך אני מוכיח שלכל קבוצה חסומה יש מינימום ומקסימום. ז"א אני יודע שזה ברור, השאלה איך אני כותב את זה כמו שצריך? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אוקיי, למי פה התחוור היום שה OC שלו לא יציב באמת? ;D
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לחתוך קטע מסויים מהשיר WindowLicker, יש קטע ממש חזק לקראת הסוף וכל שאר השיר לא משהו.. אני רוצה רק את הקטע הסופי והטוב. מה עלי לעשות לשם כך? באיזו תוכנה עלי להשתמש? ואיך אני יכול לעשות ככה שזה יחזור על עצמו כמה פעמים בצורה יפה לשמיעה וחלקה? (הקטע הזה די קצר..) תודה לכולם ! והרי לכם השיר: http://meduza.d.googlepages.com/AphexTwins-Windowlicker.mp3 השיר הוא באורך של 6:07 דקות הקטע שאני מדבר עליו מתחיל ב- 4:50, תורידו תשמעו תתרשמו ותגיבו. הקטע הזה חזק במיוחד אשמח לדעת אם מישהו מכיר עוד שירים עם קטעים חזקים כאלו..
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לחבר שלי מת לפני שעה או שתים העכבר, היכן ניתן להשיג בראשון עכבר בשעה כזו?
-
- 9 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
-
נחמד מאוד, לא ראיתי זאת קודם. מינוי חדש ? טוב לדעת שיש מישהו ששומר עלינו מפני מפרי חוק
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
http://img449.imageshack.us/img449/1753/f2vs.jpg *כבוד*
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-