עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רואים ילדה עולה במדרגות ואז זה משתנה לזוית שרואים שהיא מושיטה את היד לארון ופותחת אותו חרשתי על החיפוש ועל ה10 דפים אחרונים ואני לא מצילח למצוא-מישהו?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  2. Started by sagi_10,

היי.... :-\ אני וחברים שלי הלכנו לשדות והתחלנו לפוצץ דברים...(רמאדנים וכאלה..) ואז אחרי חמש דקות נידת של משטרה באה אלינו ושואלת אותנו עם ראינו משהו שמפוצץ נפצים ואמרנו לו שלא ראינו אף אחד..... אחרי חצי שעה בערך אחרי שהגענו כבר לבית שלי ההורים שלי אמרו לי שדיברו איתם המשטרה...ושהם מחפשים אותנו... אני ישר נלחצתי בטירוף!!! מזלי שהשוטר השתיק את זה בגלל שאבא שלי החורג מתנדב במשטרה.. בקיצור ילדים לא לשחק בנפצים!!!! נ.ב משהו יודע מה העונש שאנחנו יכולים לקבל על דבר כזה?

• 109 תגובות
    • 8.8k צפיות
  3. אני רוצה לקנות רמקולים של לוג'יטק 5.1 X540 והמחיר בכל החנויות נע בין 550-700 . פתאום קלטתי את החנות הזאת שמציעה ב315 !!! זה ישר נראה לי פישי לגמרי ואני חושש לבצע את הקניה דרכם . למישהו יש המלצות על החנות ? התעסקות איתם בעבר ? כל מידע על החנות יעזור תודה מראש .

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, אני אמור לעשות בקרוב קורס ניהול רשתות בטכני אך לאחר בירור גיליתי שקיימים מספר קורסים של ניהול רשתות קורס 1409, קורס 1205 ויש גם קורס 1802 הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים העיקריים בינהם וכנראה שאני אעשה קורס 1409 והוא נקרא "איש סיסטם" האם למישהו יש מושג לגבי הקורסים הללו והוא יוכל להרחיב מעט?

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  5. Started by huber,

1. בזמן חקירה משטרתית, ללא קשר לפשע, יהיה זה נחוץ לבקר במועדון חשפנות לפחות פעם אחת. 2. בזמן שהייה בבית רדוף רוחות, נשים צריכות לחקור רעשים חשודים כשהן לובשות את תחתוניהן האינטימיים ביותר. 3. אם תרצה להתחזות לאדם גרמני לא תהיה חייב לדעת את השפה. מבטא כבד יעשה את שלו. 4. בזמן לחימה בטרוריסטים, סרקאזם ותשובות חכמולוגיות יהיו הנשק הטוב ביותר. 5. לאדם אחד שיורה בעשרים אנשים יהיה יותר מזל מאשר לעשרים אנשים היורים באדם אחד. 6. רוב המחשבים הנישאים חזקים מספיק בשביל לעקוף מערכות מחשבים מתוחכמות של חייזרים עוינים. 7. אין זה משנה אם אתה נמצא בנחיתות מספרית גדולה בזמן קרב מגע, האויבים יחכו בסובלנות כדי להתקיף אותך אחד אחד. 8. כשגברים מזדקנים מושכים משום מה יותר מגברים צעירים, ותמיד …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. סוף סוף קיבלתי מנילה...הכל כרגיל..כל הבחירות הרגילות של... קרבי!!! :AR15: ואני כמובן בוחר רק גבעתי ובמיוחד פלס"ר גבעתי ובנוסף קיבלתי גם זימון ליום שדה של יחידות התנדבותיות...מישהו עוד קיבל? אם כן לאיזה תאריך? אני ל14/01/03...

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by שניצל,

אני מחפש מסעדת (טוב, מסעדה זה מילה חזקה קצת) סושי טובה (וזולה) בת"א. אני כבר מכיר את ג'פאניקה והסושיה, אני רוצה לנסות מקומות חדשים. מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by 1immortal,

תודות לשגיא , קפרע עליו , יצרתי את הדבר הזה . נא להביע את הביקורת , בונה , הורסת , ענארף מה . אולי יבוא המשך . [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=1990&v=1 זה נראה הזוי מידיי קצת מביך לעשות את מה שהוא עושה... תחשבו אתם בלילה ופתאום אחד מתחיל להביא ביד ואז משפריץ אור לבן

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  10. Started by YTZ,

http://hwzone.co.il/tech/news/136864 אומנם המספר נמוך בהרבה אבל לכו תדעו.

• 69 תגובות
    • 10k צפיות
  11. אני כבר לפני מספר דקות כמעט חטפתי התקף לב בגלל זה { מקווה שזה חוקי לפרסם פה} הופיע באחד מהטראקרים הסגורים Recent News 2006-03-31 - Desperate times = desperate measures! Due to the admiral efforts of enforcement agencies such as the MPAA, RIAA, and the lesser-known but equally nasty BREIN; TorrentIt has decided to move with the times. It's either go legal, or go down. So, as soon as we've made the necessary changes, the site will only be hosting 100% legal content. We know you love the site, so we know you'll love been able to get content you can get at countless other sites here at TiT too. And your ass is clean! Patches, demos, movies and teasers - this will be ou…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Boris_yo,

קראתי את הפוסט הזה כשביררתי לגבי קניות בטוחות ביד 2: http://101sources.blogspot.co.il/2013/09/2.html מישהו ניסה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by R0ck,

לחובבי הז'אנר, אחד מהדברים היותר מסעירים שראיתי בשנים האחרונות... בעוד רבים בסרט לא יכלו יותר ופשוט יצאו (ככל הנראה להשתין), אני נשארתי מרותק. צפיה רגועה!

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  14. עליתי היום בלילה לשמירה- שלישית במספר במהלך אותו יום, כאשר נותנים לנו רק 3 שעות שינה. במהלך השמירה קיבלתי התקף מיגרנה ונשכבתי על הרצפה שמתחת למגדל השמירה. החייל ששמר ביחד איתי דיווח בקשר שנפלתי על הרצפה ושכנראה התעלפתי ושצריכים עזרה, אבל האנשים בקשר לא התייחסו ואמרו "שישתה מים ויישב" ובפעם השנייה שהוא פנה אליהם הם אמרו לו "אולי אח"כ נשלח מישהו להחליף אותו". יצא שבגלל הזלזול והמחדל הזה שכבתי דומם על החול במשך שעה וחצי ורק כשבאו המפקדים לפנות את השמירה הם התחילו לטפל בי ופינו אותי משם. מיותר לציין שגם לפני השמירה הלילית הזאת אמרתי למפקדים ולמ"מ שיש לי מגרנות ואני לא יכול לשמור בלילה והמ"מ ענתה לי בצורה גורפת: "אם אין לך פטור אתה שומר בלילה ולא מעניין אותי כלום, נקודה". עכש…

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by intel suck,

אלומת אור צרה המתפשטת באוויר פוגעת במשטח הזכוכית בזוויתצ פגיעה בת 74 מעלות. מקדם השבירה של הזכוכית ביחס לאוויר הוא 1.5. צריך לחשב את זווית השבירה בזכוכית ואת ערכה של זווית ההחזרה 2) אלומת אור צרה פוגעת במשטח זכוכית הזווית פגיעה בת 55 מעלות צריך לקבוע ללא חישוב האם זווית השבירה קטנה מזווית הפגיעה גדולה ממנה או שווה לה איך אני פותר תרגיל כזה אני יותר צריך הסבר מאשר תשובה כי אני לא מבין את התרגיל תודה רבה יום טוב

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. Started by nforce,

ליבו של מרקו סוער בו הוא יורד לחוף יורד לחוף מביט למרחק כי אמו שלו שם במרחקים והלב הוא רוצה את אמא ! שם בלב , כמו בים . סערות יש וגם סודות. מי יגיד לו ? מי ידע ? הסוד שבלב ! הלאה אל המרחק ! אמא שם במרחק עוד מצפה לו דרך ארוכה ! אל המקום בו אמא מחכה ! הדרך הר וים , הלב מושך לשם ! רוצה לעוף לאמא למרחק ! :errr: מעביר בי צמרמורת ... שיר עצוב .. אולי תרשמו עוד שירים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Track,

אז ככה - אני באמצע מוד של ספק הכוח שלי.. כל הכבלים עטופים, כשמה קורה? אני מגלה שPerformance-Pcs שלחו לי Heatshrink 1/16" במקום ה1/8" שביקשתי! עכשיו, או שאני משלם 80 דולר על UPS או שאני מחכה שבועיים להזמנה נוספת.. או שאני מוצא את זה כאן בארץ. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי רק אתרי ספקים. יש למישהו מושג? אפילו B&M מקובל עלי, כל עוד זה ברמת גן, גבעתיים או תל אביב. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mrraz,

http://forums.ort.org.il/scripts/showsm.asp?which_forum=307&mess=1702568

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by DOGMA,

ראיתי הרבה דברים הזויים, בINQ במשך השנים, אבל דבר כלכך הזוי עוד לא ראיתי.... :jump1: :jump1: http://www.theinq.com/?article=20980

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  20. איזה ספרים טובים למתחילים יש בשביל ללמוד את שוק ההון? בכיוון של פעולות בסיסיות ופרקטיות לא אסטרטגיה, או אסטרטגיה פשוטה ביותר, ראשונית איזה קורסים בשוק ההון למתחילים ישנם? כמה עולה קורס? ושאלת בונוס: איך אתם ממליצים ללמוד את שוק ההון? *בבקשה תשובות רק מאנשים עם ניסיון אישי!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. תביאו מתכונים פשוטים, ומה זה מרינדה ?

• 10 תגובות
    • 16.5k צפיות
  22. טוב.. זה קצת מוזר. התזמון כמעט מושלם להתחלת הבלוג (אלוהים נתן לי על מה לכתוב). אולי זהו זמן טוב להזכיר שכל האירועים שמוזכרים בבלוג זה אמיתיים לחלוטין ולא שיניתי אחת מהעובדות. הודעה שניה נשיקה ראשונה? כפי שהודעתי בהודעה האחרונה שפרסמתי, היינו אמורים לנסוע לכינרת. הרעיון ליסוע לכנרת בוטל לטובת נסיעה לקרחת יער אשר נקראת "עין טייסים" ליד קיבוץ צובה [קרוב לירושלים עיר מגורי]. העמסנו על המכונית של אבא שלי שני אוהלים [אחד קטן ואחד גדול], שקי שינה, מזרוני שטח והרבה מאוד אוכל ויצאנו לדרכנו. אספנו בדרך את חבריי שלוש בנים ושתי בנות. אולה הנערה המיוחלת, עולה "ישנה" מרוסיה, הגיע לארץ בגיל שלוש שנים בערך, מאוד מאוד יפה וחמודה. [בעברית: כוסית חבל"ז] יודית מאין נערת מחשבים היא ל…

• 53 תגובות
    • 5.8k צפיות
  23. איזה טראקים אתם שומעים בסגנון הזה?(רק טראנס מלודי!!!)

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. TMS.co.il ו-HWzone.co.il מחלקים לכם עשרות מוצרי CoolerMaster במתנה אנו שמחים לפתוח את ההגרלה הראשונה של HWzone.co.il לשנת 2009, ולחלק בין הגולשים באתר וחברי הפורום שלנו עשרות מוצרים של חברת CoolerMaster בשווי אלפי שקלים מתנת חנות המחשבים - TMS.co.il . חברת CoolerMaster היא אחת מיצרניות המארזים, גופי הקירור וספקי הכוח הגדולות והאיכותיות בעולם, וחנות TMS.co.il, אחת החנויות האמינות והמקצועיות בארץ לחומרת מחשבים וציוד הקפי, מחלקת לכם החודש עשרות מוצרים מתוצרתה. שווי הפרסים הכולל עומד על אלפי שקלים, ודגש מיוחד נמצא במגוון הפרסים הגדול וכמות הפרסים (16 זוכים!) על מנת להגדיל את הסיכוי של כל אחד ואחד מכם לזכות בהגרלה! כל שעליכם לעשות בכדי להשתתף בהגרלה, הוא להיכנס אל ט…

• 208 תגובות
    • 20.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.