כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,642 דיונים בפורום זה
-
היי,אתם מכירים את הסרטון הזה של מלחמת החיות שכמה לביות רודפים אחרי בפאלו ותופסים ואחרי זה כול המשפחה שלו באים ומצילים אותו משו כזה היה את זה בחדשות שמשהו צילם ויש את זה ביוטיוב אבל אני לא מוצא... משהו יכול להביא לי לינק.. תודה אבי עריכה:לא משנה מצאתי ^^
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להזמין את השעון הזה : http://cgi.ebay.com/2011New-Chronograph-EF-539D-MENS-Watch-EF-539D-7AV-/270709093148?pt=Wristwatches&hash=item3f0784f31c השאלה שלי, אם הוא יעבור במכס ? ??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 10.3k צפיות
-
-
מישהו ממכם יכול לתת לי את המידות של המארז.. אני חייב את זה דחוף אני יודע שזה נשמע אידיוטי ולא קשור אבל אני צריך לדעת את המידות.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אני מאתמול מנסה להוריד קובץ מסויים(כולה 20 מ"ב) וכל הזמן רשום לי לנסות בעוד 2 דקות או לקנות משתמש, בשביל 20 מ"ב אני לא אקנה משתמש,אבל אולי מישהו יכול לתת לי ל-2 דקות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
ספציפית אני מחפש תמונות של תזמורת אבל משהו יחסית אומנותי, משהו?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שימו לב כי לראשון אין ממש משמעות ולשני יש משמעות....בשפה זרה...
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
מישהו איפה הוא נמצא ?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ב-KSP, אבל ראיתי שכמה חלקים אצלם יקרים משמעותית מלמשל IQPC. רציתי לדעת אם מישהו התנסה עם ההתחייבות שלהם למחיר הזול ביותר? כלומר: אם אני יראה להם שהמחיר זול יותר ב-IQPC הם יורידו לי מחיר במקום? כמו כן, כיצד זה עובד עם מפרטי מחשב? אם מראים להם מפרט דומה, אך לא זהה לחלוטין יש מצב שהם יורידו את המחיר של המפרטים שלהם?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
http://vimeo.com/11528827 איזה רוכב מוכשר, שם פס על כל חוקי הפיזיקה. ;D
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//1091851 יש לי מחר מגן, זאת אומרת מחר לא יהיה לי מגן?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין משהו מ-eBay. עכשיו הדילמה שלי היא: הם רוצים שאני יקפיא את ההגנה שיש על הכרטיס אשראי בכדי שזה לא יעשה בעיות בעת השליחה. מישהו כאן אי פעם קנה ב- eBay ? גם אתם עברתם את זה? גם אם כן וגם אם לא האם זה בטוח כל הסיפור הזה.. ?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחר מבחן קבלה במלמ תים וחבר שלי שעובד שם אמר שהמבחן קבלה הוא על נושא אופיס השאלה שלי היא אם יש איזשהו מבחן של אופיס 2007 שאפשר להוריד באינטרנט כי חיפשתי ולא מצאתי כלום מידע יעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
-
קיבלתי זימון למיונים של קד"צ טכני של חיל האוויר.. מישהו יודע מה זה אומר חוץ מלהיות מכונאי מטוסים?! מישהו משרת שם או יודע משהו בנושא?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה.... איך להרכיב מחשב.. לא לחבר את המדפסת והמקלדת פשוט ההרכבה.... אשמח אם תפנו אותי למדריך (עדיף בעברית)
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
-
יש, אין, אולי, יכול להיות או שבכלל זה לא הוא? ובכן, העם דורש לדעת! עם זאת, עקב סתימת פיות מצד מנהלי הפורום הנאלח הנ"ל, אני דורש להוציא את תוצאות הדיון חסר התועלת בעל 40 העמודים הנ"ל לאור למען יראו ויראו ואולי גם יירו. תודה. בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני יודע שזה כבר נטחן ונדוש ובאמת שאני יודע מזה כפתור חיפוש אז תחסכו ממני ! אני רוצה המלצות למוזיקה סטייל HINDER, THE FRAY, NICKELBACK, CREED באותו סגנון..שירים טובים, מילים עם משמעות וכמובן קצב טוב ! תודה רבה מראש למביני העניין ! 8)
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי עמותה באיזור חיפה שאפשר לתרום דרכה בגדים לנזקקים? אם אפשר להגביל את התשובות למידע קונקרטי בלבד - כתובת/טלפון של עמותה שיודעים בוודאות שעושה את זה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
היי אני מעביר שני דיסקים קשיחים מסוג: lacie 2.5" 500gb lacie 3.5" 500gb כמובן שאת הכל אני סוחב עליי.... רק רציתי לדעת מראש אם יש בעיה כלשהי בהעברת הציוד במכונות של נתב"ג. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
אני יודע שאסור לי לפרסם בפומבי בעיות שקשורות למערכת אבל שלחתי מכתב לפני הרבה זמן בפרטי, התייחסתם אליו אחרי שבוע בערך ועכשיו הבאתם את הפרסומת הזאת עוד פעם! הדפדפן שלי כל הזמן קורס בגלל הפרסומת הזאת! בבקשה לטיפולכם, ושוב אני יודע שאסור לי, אבל אני רוצה שזה יהיה למודעות יותר גבוהה ותבינו שהפרסומת הזאת פוגעת בגלישה דרסטית. בברכה, FullGaz.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
http://www.glbsale.com/eng/CCPSI.html מה אתם אומרים על זה? לדעתכם זה אמין? בדקתי WhoIS והדומיין הזה נרשם לפני חודש ויום בדיוק.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-