כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,684 דיונים בפורום זה
-
אהלן! אז ככה, חלקכם המועט מאוד יודעים על בלוג שניהלתי בתפוז לפני שנה או שנתיים תחת השם "אופניק שולט", שם הבלוג היה "דברים שכתבתי אמש" ולפני זה נקרא "חכמת הבייגלה של אופניק", אקיצר, עקב איומים על חיי הסרתי ת'בלוג שהיה בו (לא יותר מידי) מידע רגיש שנוגע אלי ולא רציתי שגורמים מסוימים יגיעו אליהם. בגלל שלא הייתה מערכת שתאפשר לי להוריד מהאוויר יותר מ100 רשומות במכה, ולעשות את זה אחד אחד לוקח הרבה זמן פשוט מחקתי את כל הבלוג, ברוב טיפשותי. לפני כמה דקות מצאתי איזה ניסיון שלי לגבות את הבלוג שהופסק באמצע, עם 37 עמודים, כאשר אני מניח שיש עוד איזה 30 עמודים ככה לבלוג. אני יודע שיש כל מיני אתרים באינטרנט שמתיימרים לשמור ארכיונים של פורטלים וכאלה, אבל אני לא יודע עד כמה זה מפותח בארץ. …
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
צהריים טובים . חוץ מ AMAZON.COM האם יש עוד אתר בארה"ב שמקבל ויזה ישראלי ? ככה אני ישלםם וישלח את המוצר לדוד שלי שבא לארץ ... יש עוד אתר חוץ ממנו ? תודה ...
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כדאי לחכות לסוף דצמבר/תחילת ינואר בשביל לקנות מחשב חדש? המחירים צפויים לרדת? אם אני סגור על מפרט כלשהו, האם צפויים לצאת לוחות אם / מעבדים חדשים בחודש הקרוב כך שמחיר המפרט שלי ירד משמעותית? (יותר מ-100 שקל)
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לא עונים לי בפורום של רשתות והאינטרנט אז תנו לי בבקשה ראוטר טוב עד 350 שקל גג שיעבוד טוב והתשתית של הוט אז עדיין שיעבוד תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מחפש שיר כניסה לחתונה! משהו מפוצץ אפשר להמליץ בחום גם רוק 60 70 80
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בן 19, ויש לי רשיון חצי שנה. אחות של אמא שלי מתחתנת בבאר שבע, ואנחנו גרים בבית שאן. אין לנו אוטו ומונית עד לשם זה הון תועפות. אז אמא שלי העלתה רעיון שנשכיר אוטו ואני ינהג לשם, אך אין לי נסיון בתחום הזה. דוד אמר כדרך אגב שאם ההשכרה תירשם על שמי אז יקחו יותר כסף כי אני נהג חדש, ואם זה ירשם על שמו (יש לו רשיון 10 שנה) אז יעלה במחיר הרגיל, זה נכון? מאיזה חברה הכי מומלץ להשכיר באיזור מגורים שלי? (בית שאן) -אני מוכן לנסוע עד לחיפה כדי לקחת את האוטו, לא יותר. על מי כדאי לרשום את האוטו? אצטרך להשכיר ליומיים, אשמח אם תמליצו לי על אוטו נורמלי, שלא יהיה יקר, ושלא יהיה גרוטאה, ושכמובן יהיה בחברה עם שם טוב. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
השאלה שלי זה מה זה תואר n.d אני מקווה שלא טעיתי בשם...אני גם רוצה לדעת מה ה"רמה" של התואר הזה ביחס לשאר התארים ואיזה דלתות הוא פותח וכו'...
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בוקר טוב . נתקעתי בבעיה, היום (החנות פתוחה מ-10:00 עד 12:30, אז אני צריך תגובות מהירות) אני הולך לקנות עכבר חדש (MX510 למתעניינים) וראיתי סעיף כזה בתקנון או משהו כזה שצריך להתקשר ולבדוק אם יש להם במלאי או כדי לאשר קניה, אבל אני צריך עזרה. האם אפשר פשוט ללכת לזיגזאג ולקנות בחנות את העכבר בלי שום הזמנה מראש או התקשרות אליהם? או שצריך לעשות את כל התהליך הזה (בלי משלוח)? פשוט תסבירו לי איזה דרכים יש לקנות מהם. אשמח מאוד אם תענו לי במהרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
תבדקו את "מחיר המחירון" http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=XQMP512pro זה היה מוגזם גם אם היו אומרים את זה על IPOD של 4 גי'גה
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני יודע שזה אמור להתפרסם בעיתונים או משהו אבל יש איזה מקום שגם באינטרנט זה אמור להיות? אגב עשיתי 2 מתוך 5 היום.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בן דוד שלי מתגייס עוד חודש וחצי והוא רוצה לדעת לאן הוא יתגייס למרות שאמרתי שרוב הסיכוי שזה חיל חימוש
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מערכת המכירות יד שנייה של האתר די מצ'וקמקת, כאשר כל קטגוריה מלאה בדפים שאין בהם מוצרים כלל, מנגנון הוספת מוצרים מסורבל, ותיבות טקסט שמדי פעם מתבלגנות ודורסות זו את זו. (לפחות ב-IE) בהתחשב באיכותו הגבוהה של שאר האתר, אני משער שמדובר בשריד מיתולוגי מתקופה מוקדמת של האתר, ורציתי לדעת האם יש כוונה לשדרג אותו?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יום חמישי סוף סוף קניתי מחשב חדש בIVORY, המפרט הוא: מארז כסוף שחור דלת צד שקופה, רציתי לקנות יותר פשוט אבל היו להם רק מארזים קטנים פחות מזה... ספק כוח EZCOOL 400W REAL צורב SATA DVD X18 דואל לייר מעבד2.66GHZ 1333MHZ FSB E6750 של אינטל לוח אמ של ג'יגה ביט GA-P35-DS3L כרטיס מסך גם של ג'יגה ביט עם מעבד מסידרת 8600GT של אנבידיא ו128 ביט, 256 MB ראם שלוש HD קניתי 250GB, 16MB BUFFER SATA2 זיכרון ראם התלבטתי בין ג'יגה של זיכרון במהירות 1066 או 2 גיגה של 800 לבסוף הלכתי על ראם של OCZ שני סלוטים של גיגה במהירות 800 כרטיס טלביזיה PVR150 עם שלט MCE מסך של LG 22 אינץ' עכבר ומיקלדת אל חוטיים של מיקרוסופט : MICROSOFT DESKTOP1000 כבל מאריך של 5 מטר USB לשימושים שלי רוטר חוטי DLINK604 …
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אופס היתי בטוח שאני בכללי טעות שלי אם אפשר להעביר
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה "פרס שני בלוטו"? על פי מה הוא נקבע? איזה טופס צריך למלא? אין שום מידע באתר של מפעל הפיס, ממש מידע סודי.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלומות, שלחו לי מביתן חיל הים דרקישה לפקסס להם בדיקת אק"ג חוזרת לקראת הגיבוש(עשו לנו ביום מיונים) לא ידוע לי על בעיית לב או משהו[...] אבל הרופא משפחה שלי הזהיר אותי שיציקו לי הרבה בחיים על אבחוש, כי אין לי שומן שיבודד את ה"רעש" (לדבריו) מצד שני לא הוצמד לי סטטוסקופ שם ככה ש... אולי התרגשתי או משהו, בכל אופן הם אמרו שהבדיקה לא תקינה ואני צריך לחזור עליה אצל רופא משפחה(עשיתי אצלו לפני כמה חודשים, הכל היה יופי טופי) רציתי לדעת האם למישהו היה בעיות עם העסק? עם המזל שלי עוד יעיפו אותי מהגיבוש על חובש כסיל או משהו כזה... לבקש מהרופא שלי לתרגם לי ת'בדיקה, ככה ש"תעבור על בטוח" אצלהם? אין לי כוח לבלאגנים עכשיו...
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מפרט מחשב לסבתא שלי לכלב הצולע שלי או לדודה עם החזה הגדול שלי למי איכפת למי אתם צריכים מפרט, תציינו למה המחשב אמור לשמש וזהו לא צריך עבודת שורשים לפני זה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
משהוא מכיר אולי פתרון בעברית או באנגלית עדיף עברית לקוביה ההונגרית?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך את שם של תוכנת הדוס הישנה הידועה (שהוצגה בצבע תפריטים כחול) שהיו בה מלא מלא משחקים (ולכולם היה אותה)... אם מישהו יודע שירשום לי! תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום וברכה, לא מזמן השתחררתי כהנדסאי תעו"נ בהתמחות יצור ומעוניין להשתלב בשוק העבודה האזרחי. כרגע אני מתקשה להשתלב. אשמח לשמוע מאנשים פה שיש להם ניסיון, במיוחד מי שמהנדס או הנדסאי שכבר השתלב. או לחילופין אשמח לקבל מס' פלאפון של אחד המקורבים שלכם שנמצא בשוק האזרחי כמהנדס/הנדסאי תעו"נ...
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן אהלן , אני בוגר כיתה י' ולפני כחודשיים + עשיתי את הבגרות שלי בשיווק עכשיו שאלתי היא כיצד אני בודק את הציון היות ובאתר המהולל של הבחינות בגרות אפשר לבדוק רק אנגלית ומתמתיקה תודה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שתי תמונות, אחרת משוחזרת, מישהו יודע איך עשו את זה? אם אפשר לפרט גם על הכלים בתוכנה (PHOTOSHOP?) והאם זה קשה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לפני שאני מגיע לצו הראשון, אני צריך לשלוח את הטפסים שהייתי צריך למלא, או שאפשר להביא אותם איתי? חלק אומרים לי שכן חלק אומרים לי שלא, אז מה נכון? זה חשוב מאוד, מצטער אם זה ספאם...
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-