עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מדובר ב HP dv5000 חד משמעית לא משתלם לתקן אותו. הלוח אם מת, הבטרייה גמורה, כל השאר בסדר גמור. אני יכול לנסות למכור אותו באיביי (דרך מישהו בארה"ב, לא יהיו בעיות משלוח) אבל לא בא לי לסחוב אותו לארה"ב.. מישהו מכיר מקומות בארץ שיקנו ממני אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  2. ברזולוצייה של 1600X1200 לפחות. מישהו יכול לתת כמה אתרים או להעלות לכאן כמה ממש איכותיים? תודה .

3. Started by Salwaby,

http://dsy.co.il/goodnews.htm חחח אתר של חדשות טובות מצחיק , כל מה שאנחנו רוצים לשמוע ובחיים לא נשמע

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  4. אני יודע שזאת שאלה שמן הסתם כבר טחנו אותה...אבל אני צריך לקנות מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לדעת איפה הכי כדאי לי לבדוק ברצינות. לפני שנתיים קניתי מחשב נייד אצל ksp ולמרות שהמחשב עצמו מצויין נתקלתי שם בכמה דברים שממש עצבנו אותי: 1.היחס של המוכר היה כאילו הוא עושה לי טובה שהוא מסכים למכור לי. 2.הם לא גמישים בגרוש!המחירים באתר שלהם הם רק בתשלום מזומן(מחשב ב8400 ש"ח בתשלום אחד במזומן?!),אין מערכת התקנה,מחשב אינו כולל שום דבר שבמקומות אחרים נחשבים לדברים בסיסיים(כמו מערכת הפעלה,כרטיס רשת וכו'). 3.שמעתי שלא משתלם לקנות אצלהם מחשב שלם. אז איפה אתם ממליצים לקנות?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  5. כל המפרטים האלה שאנשים קונים (אני קניתי מחשב והוא בדרך אלי) מה עושים בקשר למערכת ההפעלה?? אני צריך לקנות? להתקין? מה מתאים למחשב שלי? מה אני לעזעל עושה עם זה? תודה רבה זה ממש חשוב

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by !_Evil_!,

שיר כזה שאישה שרה משו כזה "אלה אלה אלה ססואה" בצרפתית שיר ממש מוכר... מצטער על התרגום המפגר אבל זה מה שאני זוכר

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by sgt_flippy,

האם אתם עושים איזה מפגש בקרוב או משהו דומה? כי אם כן תחשבו איזה מצוין זה היה - נוכל לפגוש את דרור חזן וללכת איתו ביחד לחפש עבודה באופיס דיפו או באג מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  8. יצא לי לבדוק במקרה את מדור הדרושים שיש פה באתר למרות שאני לא זוכר שזה היה קיים שם רק OCDB ומדור מודינג ועוד משהו ועלתה לי שאלה שאני לא מצליח לפתור אותה מלא זמן איך זה שבכל עבודה כתוב "דורש ניסיון", כאילו מה אם נגיד רק עכשיו גמרתי את התואר\קורס, מה אני עושה בדיוק? איך לאדם יהיה ניסיון אם יש כאלה שרק רוצים להתחיל?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by kurush,

אני מחפש עבודה בתחום ה-IT בתור מנהל רשת (Sysadmin) או מנהל מסד-נתונים (DBA) בפלטפורמת Oracle או SQL Server. אני גם "פריק" מחשבים מגיל צעיר כולל תכנות בפסקל בגיל 13, כתיבת דמואים (מישהו זוכר את המונח?), ועסקתי בפיתוח אפליקציות ווב וניהול מסדי נתונים בצבא. אם מישהו כאן מחפש או מכיר מישהו שמחפש עובד באחד התחומים, אשמח אם יצרו איתי קשר לפרטי או לסיקיו 16353527. תודה, שי

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by ccc,

יש לי אפשרות לבחור ללמוד את זה שנתיים, אני לא יודע מה זה זה , זה אלקט'?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by lion03,

קבלו סרטון מצחיק שעשיתי http://www.mentos.co.il/view.asp?id=11509

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  12. אהלן, כבר כמה שנים שאני מפנטז על ללמוד לנגן על גיטרה... אבל באזרחות תמיד מצאתי משהו חשוב יותר לעשות מאשר לשבת ולחפור על אקורדים בגיטרה, ולכן גם לא התעמקתי בזה אף פעם וויתרתי ממש קצת זמן אחרי שהתחלתי ללמוד בכל פעם. בקיצור,עכשיו אני בצבא כבר מספיק זמן, ופתאום באה לי המוזה שבא לי להביא גיטרה לבסיס וללמוד לנגן. עכשיו, מכיוון ואני עושה 11\3 קבוע, יש לי מספיק זמן להיות תקוע בבסיס ובהחלט מספיק שבתות נטולות כל. בקיצווווווווור- אני מחפש ספרים טובים ללימוד עצמי ואתרים שאני אוכל להדפיס מהם דפים [אין אינטרנט אזרחי בבסיס] חוץ מזה, מה עוד הייתם ממליצים? ציוד נלווה? משהו? אגב, לכל המתחכמים למיניהם, אני רוצה ללמוד על גיטרה קלאסית. [אלא אם מצאתם דרך יצירתית להכניס מגבר וגיטרה חשמלי…

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by galtheking,

יש מישהו שיכול להמליץ לי על חנות באזור הצפון? מה אתם חושבים על TMS בקרית מוצקין? הבנתי שלא מומלץ מKSP לקנות, יש דעות בנושא?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by TomeK,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אני כבר שבוע מחפש את השם של השיר ולא מוצא באף מקום. אודה אם מישהו יוכל לעזור בזיהוי השיר. בתודה, תומי

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by Your-AsSaSsiN,

שאלה בטופולוגיה: יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  16. ואתם עוד חשבתם שהניסן משהו חכו עד שתראו את זה... http://daemlich.net/11655

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by Koss,

זה ממש מגניב, הבחור מנגן בחליל צד ועושה ביט-בוקס תוך כדי, יוצא לו משהו ממש קצבי. שיר הסופר מריו - השיר Hard Knock Life - ומנגינת הנושא מפיטר והזאב - לי אישית זה עשה את הלילה...

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. קניתי היום מיקרו, ברוב טיפשותי לא בדקתי אותו בחנות. מסתבר שהביאו לי משומש, שקיבל מכות. החנות יכולה לטעון שאני עשיתי את נזק, ובכך לא להחליף לי את המוצר?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by alexta-z,

יש לי בעיה עם JAVA... זה התחיל רק בחודשיים האחרונים וזה ממש מעצבן ! למשל כשאני מנסה להוסיף אייקון לתגובה שהוספתי הדפדפן (פיירפוקס) רושם בתחתית הדף :javascript:void(o); שאין לי מושג מה זה אומר ! וגם כשאני מנסה להתחבר לאתרים אחרים או פשוט ללחוץ על לחצנים הוא פשוט לא עושה כלום ורושם כל מיני שטויות על ג'אווה בתחתית. יש למישהו מושג איך לתקן את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  20. שלום אני עולה לכיתה י"א רציתי עכשיו כשאני עוד בחופש ללכת לקורס פסיכומטרי אבל מרוב כל המיכלות שיש אני כבר לא יודע במה לבחור?? מי יותר טוב??? מי הכי זול??? וכו... חשוב לציין שאני גר בהרצליה! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  21. אנחנו עסק קטן עם כמה עובדים, ואני מתלבט איך לבחור שירותי IT שיתאימו לנו. מצד אחד, לא בטוח שאנחנו צריכים צוות פנימי, ומצד שני, אני רוצה לוודא שכל המערכות שלנו מאובטחות ועובדות בצורה חלקה. קראתי על פתרונות של IT-START שמציעים שירותי מחשוב מנוהלים, וזה נשמע כמו כיוון מעניין. האם מישהו כאן עובד עם שירות כזה? עדיף לקחת שירות מלא או לעבוד עם טכנאי לפי הצורך?

22. Started by eladh777,

שלום. יש לי אתר פרטי. ויש לי גם חשבון ב google adsense. עם הזמן הצלחתי לצבור כבר סכום נאה של 150 דולר. גוגל שלחו לי גם מכתב עם מספר ה pin שלי. ועכשיו אני לא יודע איך להגיד להם שישלחו לי את הכסף בשיק. מילאתי כבר את כל הפרטים ב Tax Information. ואין לי Payment Holding, סימנתי את האפשרות - Please send my payments monthly.. אחרי כל זה, עדיין אין לי את האפשרות למשוך את הכסף. איפה נמצאת האפשרות הזאת? איפה מכניסים את המספר pin שלי? בלשונית Payment History זה אמור להיות, ואין. באמת תודה רבה לעונים, זה מאוד חשוב. המשך יום טוב

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תודה!

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  24. יום ראשון אני הולך לאורנג' בשביל להוציא מהם כמה מכשירים חדשים (3) בשבילי, ושאר המשפחה שלי יש שני מבצעים די מעניינים האחד הוא 3 מכשירי נוקיה 3100 השני הוא 2 מכשירי מוטורולה E1000 במקרה 1 , לכולנו יהיו מכשירי נוקיה במקרה 2 , לשנים מאיתנו יהיה מוטורולה ולשלישי משהו אחר דעות על הדגמים בבקשה

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  25. http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/050914/ids_photos_ts/r2587077477.jpg http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/050914/ids_photos_ts/r404176213.jpg בזמן עצרת האו"ם אתמול, הוא לא יכול להתאפק אז הוא כתב מכתב לשרת החוץ בו הוא מבקש אישור לצאת להשתין באמצע האספה... מעניין מה היתה התשובה שלה...

• 0 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים