כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
זה אפשרי עם אני יביא כרטיס מסך מחול?? יעצרו לי את זה במכס או משהו עם אני יפרק אותו לחלקים וישים במסוודה בתוך הבגדים יעזור משהו?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מחפש את הטראק שלו בפתיחה של הREVOLUTION והוא מוצג בדי וי די שלו Skazi.Hit.and.Run.World.Tour.2005 בפתיחה... כאשר מתחילה הספירה לאחור...מישהוא יודע את השם המדוייק בבקשה...
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שמעתי היום ברדיו שיר חמוד, ואני רוצה לדעת מה שמו (ומי המבצע). זו איזו גרסת דאנס/האוס (אף פעם לא ידעתי להגדיר ז'אנרים ). בכל אופן משתמשים שם בסימפול מתוך השיר "don't stop till you get enough" של מייקל ג'קסון. יש את הסימפול, ואז הזמר אומר "stop" (או אולי "don't stop") והמוזיקה עוצרת לרגע, ואז ממשיכה. מישהו יודע (על אף התיאור המעורפל...)? עריכה: הנה קטע מהסימפול שדיברתי עליו... מי שמכיר את השיר מיד יזהה לדעתי.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
א.תעשו פורום בשביל פאלם ומחשבי כיס וכל זה..זה לא יכול להיות בחומרה הקיפית למרות שחשבתי לפרסם את זה שם... ויש לי mio 168 זה עם הGPS ונמחקה לי תקיה של ההכרטיס הרחבה בלי כוונה מישהו יודע איך אני יכול להחזיר אותה?? כי אין שם סל מיחזור או משהו כזה.. ועוד דבר משחקים למחשב להורדה יש למישהו אתר או משחקים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי E1000 ואחותי רוצה 6280. יוצא לנו שהמסלול של סלקום עדיף לי והמסלול של אורנג' לה. אז אני רוצה להישאר עם הE1000 + הסים של סלקום ואחוצי תקח את ה6280 + הסים של אורנג'. זה אפשרי לעשות את זה בדור ה3? צריך לעשות SIMFREE? אם אני עושה את זה למישהו יש מושג אם אפשר לתכנת מחדש את הכפתור של הOBOX?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לאחרונה נזכרתי בסרט הזה והייתי רוצה לראות אותו שוב, הסרט הוא על משפחה עם 2 אחים (בן ובת) באותו הגיל (כנראה) והם עושים מבחנים כדי לקבל רישון בביה"ס, קודם יש להם את התאוריה עם המחשבים הישנים האלה עם המסכים הקטנים (רקע שחור, טקסט ירוק) והנער נלחץ מהשאלות והוא כל הזמן מסתכל על אחותו והוא רואה אותה מצליחה במבחן ואח"כ הם יוצאים החוצה למבחן המעשי והוא נכנס לרכב עם המדריך שהוא בנאדם עצבני והא שם כוס מלאה קפה על לוח השעונים והוא אומר לו שאם טיפה אחת תישפך אז הוא יפסול אותו ואז הוא מסתכל מעבר לכביש וראוה את אחותו בתוך האוטו עם המדריך שלה ואיך היא כזה צוחקת איתו והוא נחמד. הם חזרו הביתה אח"כ והוא לא קיבל רשיון והוא אמר להורים שלו שהוא כן קיבל רשיון ואז הם רוצים שהוא יצטלם עם הרשיון …
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה הראשונה בתכנית וכך היה - אדם מגיע לחנויות וקונה מוצרים בכרטיס אשראי. לאחר העברת כרטיס האשראי המערכת דורשת אישור טלפוני לעסקה. האיש מוסר קוד בן 4 ספרות לקופאית, לעיתים אף מקליד אותו בעצמו בקופה, והעסקה עוברת. בסעיף הטלפון הוא מוסר את הסלולרי של ג.נ, שהחנויות מתקשרות אליה לאחר מכן. בכתבה דובר רבות על השעות בהן ג.נ מקבלת טלפונים מהחנויות, פירוט של מגוון המוצרים שהבחור רכש - מטקסטיל ועד למחשוב, גילוי העובדה שהבחור כיכב כבר בעוקץ קודם, וכמובן לסיום הראו אותו צועק על התחקירן שבא לקבל ממנו תגובה. עם זאת, הייתה התעלמות מוחלטת מדברים כגון למי שייך כרטיס האשראי בו השתמש (והקשר, אם קיים, לג.נ), ומאין השיג את הקוד בן 4 הספרות שאיפשר את ביצוע העסקה (שאני מנחש שזה הקוד ש…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
למה פעמיים מPANDAS קיבלתי את המשלוח לכתובת הקבלה ועכשיו גם מPCH ?! זה ממש מעצבן וזה גרם לעיקוב של כמעט שבוע ! למישהו פה זה גם קרה?
-
ואתם עוד חשבתם שהניסן משהו חכו עד שתראו את זה... http://daemlich.net/11655
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שרת פרטי שלי יש לי מחשב ישן שיהיה הקורבן שלי... זהו מחשב פנטיום 2-3 לא זוכר בדיוק 256 ראם (לא דידיאר) כרטיס מסך פשוט לוח אם 20 ג'יגה ספק וקיצור כל מה שיש אצל מחשב זה יעבוד אצלי? ויש לי רק אינטרנט אחד כרטיס רשת יעזור שאני יחבר בין 2 המחשבים שלי? השרת יהיה מהיר? אני יוכל לעשות שם משחק רשת יענו אני יוכל לשחקדרכו קאונטר עם חברים שלי ברשת? ואיך אני ידע את ההגבלה של מספר השחקנים?
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
בסרט ללכת על המים משמיעים איזה 2 שירים שלו. מישהו יודע אולי איזה שירים אלו?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
8.5 GB?? ועדיף באזור המרכז אם מישהו יודע ואם זה לא קשור תעבירו את ההודע בבקשה לפורום המתאים
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני יודע שזה כיסא די מפורסם. אשמח לדעת מי המעצב\ת, ועבור איזו חברה הכסא עוצב. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
בוקר טוב... ;D העליתי מספר קטעים חדשים ,מקווה שתיהנו, זה מסודר לפי תאריך העלאה, תגובות בברכה: Lior Saban - Guitar Classical Improvisation Pink Floyd : Marooned by Lior Saban Deep Purple - Child in Time : Lior Saban (Cover)
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום אני זקוק בבקשה לעזרה בחיפוש שיר ספציפי שאני לא יודע איך קוראים לו אבל אם אני לא טועה יש לו גירסה בעברית שאני חושב שהשם שלו ניקרא "מאוהבת". יש לו לחן כמו בגירסה הלועזית ורציתי לדעת אם מישהו יכול לדעת לפי הלחן של השיר העברי להגיד לי את השם של הגירסה הלועזית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הראשונה מסוגה? מוצרים כאלו קיימים בשוק מעל שנה - למה לא לבדוק לפני שאתם טועים ומטעים (לא שלהטעות את YNET זו כזו חוכמה): http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3265648,00.html
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
במפגש האחרון צולמה התמונה הבאה: FireMan -מה הכינוי שלו עכשיו? כי אני לא מוצא אותו,אני צריך לדבר איתו,הוא באותו בית-ספר שלי אבל יותר גדול ממני ואני צריך לדבר איתו דחוף. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
מתי יש את הציונים לבגרויות בהיסטוריה, פיזיקה וכל זה?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הטסט שלי התחיל היום בשעה 12:30 והסתיים בשעה 13:10-30 בערך.. מישהו יודע מתי תיהיה תשובה ?!
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אוקיי, למי פה התחוור היום שה OC שלו לא יציב באמת? ;D
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
ניסיתי לשלוח דרך ה ICQ אבל הוא לא מקבל מספרים של חברת הענק! AT&T ואני יכול לשלוח למספר שאני מעוניין SMS דרך AOL INSTANT MESSENGER אבל לא יכול לקבל בחזרה תשובה, למישהוא יש הצעה בשבילי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על השיר we will be burnin של sean paul? לפי דעתכם הוא שיר יפה, ממוצא, מגעיל או פצצה
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
קודם כל, מגיע לי מזל טוב, עברתי טסט שני אחרי תיאוריה ראשונה וקיבלתי את הרישיון ביום רביעי.. היום היה לי ויכוח עם חבר על ההגבלים.. אז יש לי שאלה.. מה הם כל ההגבלים והחוקים שאני צריך להקשיב להם מרגע קבלת הרישיון? תודה מראש, EliaV-PeretZ.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני חייב מעבד אבל אין לי גרוש על התחת. חשבתי לקנות יד שניה אז אם אתם מכירים אתר או פורום כלשהוא שמפורסמים בוא מכירות יד שנייה אז בבקשה ;D
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-