עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. סמסונג מאכזבת משתמשים עם עיכוב משמעותי בהשקת One UI 7, מעלה שאלות לגבי מחויבותה לעדכונים מהירים ומשאירה מיליוני משתמשי גלקסי מאחורלכתבה

2. המפרט: שני הרדיסקים, האחד 20GB והשני 40GB כונן CD של LG x52 כרטיס מסך:MSI RX9250 מסך:Proview CRT מעבד:Intel Pentium 4 CPU 2.66 Ghz זיכרון 256x2 של RAM DDR2 המחשב יכול לבוא עם מקלדת אבל בלי עכבר אז לא נראה לי רלוונטי למכור את המקלדת. מצב המחשב טוב לאחר פורמט ומוכן לשימוש יד שניה. זהו בעיקרון, מישהו יכול להמליץ על מחיר?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by idanmal,

שלום לכולם .... יש פרסומת חדשה ומדליקה למוטורולה עם שיר חמוד שאני מעוניין לדעת מה השם של השיר ושל מי הוא אני רק יודע שהזמר אומר שם Abra Kadbra בבקשה עזרה........... :s05:

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by PhP dUdE,

עכשיו אני בטוח לא אגנוב כלום!

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  5. בפרסומת של הראלי בערוץ AXN יש שיר מדהים! זאת פירסומת ענקית... איך קוראים לו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  6. אז מה שיש לי עד עכשיו זה: חורף 73 גבעת התחמושת ירושלים של זהב ירושלים של ברזל שתי אצבעות מצידון בלדה לחובש אנחנו לא צריכים (קשה- שלמה ארצי) באב אל וואד הנסיך הקטן המלחמה האחרונה אנחנו מאותו הכפר אנשי הצפרדע שירו של צנחן הקיץ האחרון (קשור?) שער הרחמים פרח אחי הצעיר יהודה רון מול הר סיני נאצר מחכה לרבין מי שחלם שארם א-שייח עמק דותן מלכות החרמון אין לך מה לדאוג תוספות: הרעות פרחים בקנה מי שיכול לגדיל את הרשימה, אני אודה לו מאוד... אז תודה מראש

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by maxth,

שלום לכולם ברשותי שאלה, הזמנתי סוללה חדשה למחשב נייד וברצוני לזרוק את הישנה. איפה ניתן לזרוק אותה? אני יודע שבפח אשפה הרגיל לא מומלץ. איפה ניתן למחזר סוללה מחשב נייד? אני מהקריות תודה.

8. Started by kfirlion,

תמליצו לי על אתר טוב המפרש את התנ"ך.... פשוט יש לי מבחן מחר בתנ"ך.... תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  9. או שזה רק אצלי..? ניסיתי לשלוח הודעה פרטית, ונראה שזה פשוט לא עושה כלום. התמונה שצריך להכניס את הטקסט שמופיע בה לא עובדת, אולי זה בגלל זה..?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  10. שלום, הציעו לי חבילת גלישה GRPS באינטרנט הסלולרי. רציתי לדעת האם אוכל לשלוח באתרי WAP בחבילה זו. אני לא מבין כל כך ואשמח אם תתקנו אותי אם טעיתי. כמו כן, אם זה יכול להשתנות בין חבילה לחבילה(הגלישה בWAP) אודה אם תגידו לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by Miyota,

שלום יש לי מיני דיסק Mz -N505. הדגם הזה מגיע ללא סוללה נטענת.. הבעיה היא שהלכתי לחפש ואין אף מקום לא מוכר סוללה נטענת בודדה. כולם מוכרים את החבילה של 4 סוללות כולל מטען. הבעיה היא שה4 סוללות עולה 70+ שקל. אין לי מה לעשות עם 4 סוללות ניטענות במיוחד שהמיני דיסק יכול להטעין. אז מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות סוללה נטענת חיפשתי ולא מצאתי. אם מישהו יודע באיזור ב"ש זה יהיה מעולה תודה... ואם מישהו רוצה למכור סוללה אני מוכן לקנות.. תודה

12. מה אתם חושבים על החנות IQPC שווה לקנות ממנה מחשב?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  13. יש מישהו שמעוניין למכור 2 כרטיסים? הודעה פרטית בבקשה.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  14. Started by sdfzxc,

http://hwzone.co.il/news/1152599560/41209/ http://hwzone.co.il/sales/ באמת רעיון מעולה, ואם אפשר שיהיו גם מוצרים רגילים במחירים שפויים, אז עוד יותר טוב.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by !_Evil_!,

שיר כזה שאישה שרה משו כזה "אלה אלה אלה ססואה" בצרפתית שיר ממש מוכר... מצטער על התרגום המפגר אבל זה מה שאני זוכר

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  16. מחפש חנות זולה, תנו לינקים בבקשה. תודה!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  17. התחרות רובוטיקה התחילה היום! אני בקבוצה #1943 יש עוד מישהו שמשתתף בתחרות?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by RGod,

תגידו איך ניתן להזמין מחול למשל מי אתר NEWEGG חלקים לארץ ?האם זה אפשרי אם אין לי כרטיס אשראי בין לאומי ?או שיש חברות שמימרות תכסף או משהו דומה ? תודה .....

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by Ido.G,

שלום, אני לומד הנדסת תעו"נ. במסגרת הלימודים אני גם לומד תמחיר. המקצוע הזה פשוט עושה לי כאב ראש. המרצה שלנו פשוט על הפנים. אני ממש לא מבין מה הוא רוצה, מה הוא מלמד ומה ההגיון מאחורי התרגילים. לקחתי את הספר "תמחיר הלכה ולמעשה" של אינהורן מהספריה, אבל הוא גם על הפנים. אם מישהו יכול להמליץ לי על ספר ברור, נוח והגיוני בתחום- אני אודה לו מאוד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by lion03,

קבלו סרטון מצחיק שעשיתי http://www.mentos.co.il/view.asp?id=11509

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by gal555,

כול פעם שאני בא להזמין מהאתר שלהם זה מה שאני רואה: [br]פורסם בתאריך: 1.06.2009 בשעה 19:58:33 מישהו יודע

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  22. רציתי לקנות ספר לימוד על חומרת המחשב.. מ-א' ועד- ת' ממש הכל הכל הכל מצידי שיהיה 100 עמודים... אבל יש כל-כך הרבה ואני לא יודע איזה לקנות.. אני רוצה את הספר הכי טוב של הכותב הכי מוכר וטוב... מישהו יודע על איזשהוא ספר או מישהו בכלל יכול לעזור לי..!? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by Your-AsSaSsiN,

שאלה בטופולוגיה: יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by DL,

שמעתי שאפשר להשיג כרטיסי טיסה ממש זולים אם מזמינים ברגע האחרון, מישהו שניסה את זה יכול לאמר לי אם זה עובד? אני רוצה לטוס לניו יורק בתחילת החופש הגדול, התאריך המדוייק לא חשוב לי , ואני צריך לדעת אם כדאי לי להזמין עכשיו בשביל יותר מ 1000 דולר, או לחכות עד לרגע האחרון, ולנסות להשיג בזול יותר. אתם חושבים שיש סיכוי להשיג ככה כרטיסי טיסה לשלושה שבועות? כי כשאני בודק את הזמנים של כרטיסים זולים עכשיו זה רק לארבעה ימים או שבוע, ותיכננתי חופשה הרבה יותר ארוכה מזה, ואני לא בטוח שאפשר להזמין כרטיסים לחופשה ארוכה ברגע האחרון... עצה של מישהו שניסה את זה ממש תעזור לי, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים