כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אנו מזמינים אותך להשתתף במחקר העוסק בציפיות של לקוחות חברות הסלולר בישראל מחברות אלו בנוגע ליחסי הציבור באינטרנט בכלל וברשתות החברתיות והפייסבוק בפרט. המחקר נעשה במסגרת סמינריון-יחסי ציבור בעידן הדיגיטלי במכללה האקדמית עמק יזרעאל במגמה מדעי החברה והתקשורת.תשובותיך יספקו לנו הצצה חשובה אל עולמם של חברות הסלולר ויחסי הציבור שלהם ויתרמו רבות למחקר בתחום. עם זאת, אינך חייב לענות על השאלון. אם התחלת וההשתתפות במחקר גורמת לך לסבל או פוגעת ברגשותיך תוכל להפסיק בכל שלב. הנתונים שיאספו הם חסויים ויהיו גלויים רק לעורכי המחקר.חשוב לציין שאין תשובות נכונות או לא נכונות. לחיצה על כפתור 'המשך' משמעותה שקראת את הפרטים לעיל והינך מביע הסכמה להשתתף במחקר. http://goo.gl/forms/gm…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוףף חרשתי את כל האינטרנט ולא מצאתי המלצה לספר משיהו לרוץ איתו ואני חייב להגיש תעבודה לפני שבוע וקיבלתי הארכה עד למחר ולא קראתי תספר יש מצב לעזרה ממשיהו?
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שמעו אני מחפש כבר חודשים ופשוט אין לי מושג איך אני מוצא את זה בלי לפנות למידען בתשלום יש אתרים של פסקי דין, אבל מראים רק חלק מפסק דין אני מחפש את הפסק דין המלא. כולל משפטי הוכחת ראיות, כולל פרוטוקול מלא, כולל הכל, יודעים איפה אני יכול להשיג את זה?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חברים, הייתי רוצה לשמוע קצת מאנשים שקנו מEBAY... איך שילמתם ? האם הסחורה הייתה טובה ? האם לא הייתה בעיה במשלוח ? מה עם מיסים? ואם נגיד ארצה לקנות משהו, עד כמה מסוכן זה ? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי,עשיתי HIDE ל תקייה מסוימת אבל אני לא יודע איך להחזיר אותה למצב המקורי,כך שאוכל להכנס אליה .
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
אני מנסה להירשם לאתר של פייפאל, הכל טוב ויפה עד שמגיעים ללשונית של ה-billing information, אני ממלא את הפרטים בצירוף של הטלפון בבית אבל כאשר מנסים להמשיך הלאה מתקבלת ההודעה הבאה: The phone number is not properly formatted ניסיתי את כל הצורות האפשריות שרק אפשר להכניס טלפון ואין לי שום מושג מה הם רוצים ממני. ניסיתי עם קידומת מדינה ובלי קידומות, עם האפס לפני הקידומת איזור ובלי האפס, בקיצור בעיה מאוד מעצבנת שלא מצאתי לה שום פתרון כבר שעתיים. אם מישהו נתקל בזה או יודע איך לפתור את זה הוא יעשה לי כאן נס קטן. בתודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה רק אני או שהאתר הבא לא עובד: http://atma.diabloii.net/
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי מכשיר NOKIA N85, דרך חברת פלאפון, עם יתרת תשלומים של 64.90 כל חודש ל-18 חודשים נוספים. ההתחייבות למסלול הסתיימה לפני כשבוע, ואני מחפש מסלול זול וטוב יותר. ממוצע שימוש הוא 250 דקות וכ-200 SMS בחודש. לא משתמש באינטרנט או בשירותים נוספים. הכי זול שהצלחתי למצוא דרך פלאפון הוא מסלול סטודנטים: 149 ש"ח על 200 דקות+3000 SMS (על כל דקת חריגה 39 אגורות). בנוסף 13.90 שירות תיקונים ו-14.90 ש"ח על המכשיר כל חודש (אחרי זיכוי מה-64.90 ש"ח). סה"כ=178 ש"ח. המחיר זול? לפי הנציגה של פלאפון, אין מסלול זול יותר מהנוכחי, במיוחד כשצריך מינימום 149 ש"ח חשבונית כדי לשלם רק 14.90 בחודש על המכשיר במקום 64.90 סכום מלא. זה בעיקרון מה שתוקע אותי עם מחירים גבוהים, יתרת התשלומים על המכשיר . יש טעם…
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן, לצערי לפני חדוש וחצי היית לי תאונה ושברתי את העקב. בתקופה הזאת הייתי מובטל. עברתי ניתוח ועכשיו אני עם גבס, קיבלתי 93 ימי מחלה, ואני עובר שיקום\פיזיותרפיה פעמים בשבוע.. הגשתי לביטוח לאומי דמי תאונה ומה הכלבים האלה כותבים לי: מבדיקה פרטי תביעתך והתייעצות רפואית, עולה כי בתקופה 26.8.11- 14.6.11לא היית מאושפז ואף לא מרותק לביתך, ולא ניתן לראותך כמי שאיבד את כושר התפקוד כתוצאה מהתאונה. אבל מה, את 14 ימי התאונה הראשונים הם כן אישרו! אבל לפי החוקי ביטוח לאומי אני לא אקבל אלהם כלום... אני לא מבין על סמך מה הם כותבים שלא איבדתי את כושר התפקוד כאשר יש אישור מחלה. בנוסף לזה מאיפה להם לדעת בכלל שהייתי או לא הייתי מרותק לביתי, הם לא בדקו אותי. יתר מכך, הם גם כותבים שבע…
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אוקיי נכון יש את הכפתור SET לשלט בשביל לכוון את השלט שיפעל על הטלוויזיה עצמה ולא על הממיר? אז איך אני יודע מה הקוד? (מישהו לחץ בטעות על SET וזה נדפק..) תודה
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
היי אני קצת פעור בכל הנוגע למכשירים סלולריים.. לא מזמן רכשתי את המכשיר 3220.. ותהיתי כיצד אני יכול להעיף את הלוגו המסריח של סלקום שמופיע כמו אייקון כזה במרכז המכשיר בין מד-בר הסוללה למד-בר הקליטה... שרשום כזה cellcom וזה מסתיר את הוואלפייפר בכל אופן אשמח לעזרה מה צריך לעשות על מנת להעיף את הלוגו הזה... וגם אולי את הלוגו המצולם של סלקום שכשאשר מפעילים את המכשיר מופיע... זה אבל פחות עקרוני יותר חשוב הלוגו הכתוב בכל מקרה אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת עם הפייסבוק .. אני יצרתי אלבום, אך משום מה אני לא רואה אותו בפרופיל כאילו אין אלבום למה זה?? איך אפשר לפתור את זה?? תודה רבה רבה למי שיעזורר!!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
בקיצור בסופו של דבר קניתי 3 פלאפונים בשבילי נוקיה 3100 (מה לעשות אני חסיד של נוקיה) ואמא וסבתא לקחו סמסונג 655 אני הייתי רוצה עזרה בלמצוא אתרים שעוסקים בHACKים למיניהם, הורדות חינם, ודברים דומים.... אני אשמח לעזרה ודעות על המכשירים מחברי הפורום
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי עבודה לעשות עליו ונשארו לי שני דברים שלא מצאתי 1. כמה קונצרטים הוא כתב 2. כמה סונטות הוא כתב אם מישו בבקשה יכול למצוא לי את זה להיום בתודה עידו
-
- 11 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מחפש ציורים מימי הביינים של רדיפת מכשפות נבואות אפוקליפטיות ערפדים וכו אתרים תמונות וידאו וטקסטים יתקבלו בברכה תודה מראש לעוזרים איגור
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
סתם היא עכשיו בארה"ב אז אנחנו מתכתבים באי מייל...אז נגמרו לי המשפטים אם למישהו יש זה מאוד יעזור
-
- 43 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מכשיר שיש לו בלוטות' ולא איכפת לי של איזה חברה או איזה מע' הפעלה אבל אסור שיהיה לו מצלמה! פשוט אסור תודה מראש עידו
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
נתנו לנו לעשות עבודה על בתי זיקוק (בז"ן) מלט-נשר או חברת החשמל וז אני בחרתי בבז"ן.. אז צריך לכתוב עליו את הדברים הבאים : רקע היסטורי תהליכי בקרה המתקיימים במפעל המפעל ואיכות הסביבה את הראשון והאחרון עשיתי אבל אני לא מוצא בשום מקום משהו על תהליכי הבקרה בבז"ן, אולי חיפשתי לא טוב.. אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד..
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
תראו מה המצב: לפני חודש חבר שלי קנה פאלם מדגם חדשת ולי הוא היה נחמד והביא את ה M100 הישן שלו, היה עיברית של כלנית והכל. אבל לפני שבוע הפאלם נפל (אופס) והיה צריך לעשות ריסט. וכמובן בדגם הזה העיברית נמחקת. הבעיה היא שהחבר נסע לאן שהוא,(אין לי מושג קלוש לאן) ואני חייב קוד בשביל להפעיל את העיברית. עזרו לי בבקשה. שלחו לפרטי הודעות
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מתחיל לחזור לספסל הלימודים בקרוב, והגיע הזמן לעשות ריענון על מתמטיקה בסיסית בינתיים כל מה שאלגברה ותרגילים ש "מונחים על השולחן" הולך מצוין, אבל בבעיות מילוליות אני נתקע, שכחתי לגמרי איך לבנות את המשוואות אשמח אם תוכלו לעזור לי. לדוגמה- על שני חרטים הוטל לעבד 72 חלקי חילוף.כולמ מאותו סוג החרט הראשון עבד 3 שעות אחר-כך החליפו החרט השני, וזה סיים את העבודה כולה תוך 4 שעות. לעיבוד 18 חלקי חילוף דרושה לחרט השני מחצית השעה יותר מאשר לחרט הראשון. כמה חלקי חילוף עיבד כל חרט במשך שעה אחת? מצאתי את הדבר הזה- http://ezer.jercol.macam.ac.il/mathNew/view.asp?n=58388&forum=1 אבל לא הבנתי איך לעזאזל הם הגיעו לתוצאה, הם דילגו על החלק הכי חשוב. אם מישהו יכול לעזור עם יותר פירוט- א…
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זה שיר היפ הופ (או ראפ...) שיש לו קליפ מצוייר ורואים בו אנשים עם ראשים גדולים וגוף קטן. בזמן האחרון מראים אותו הרבה ב - MTV... בבקשה עזרו...
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
קניתי שעון ג'ישוק חדש ויש לו איזו פונקציה של גאות ושפל. רציתי לכוון את זה אבל זה די מסובך והסתבכתי. בחוברת יש כמה ערים מרכזיות אבל לא מופיעה שום עיר שקרובה לישראל, ככה שהמדריך לא עוזר לי. בגדול מה שאני צריך לעשות זה למצוא את הזמן בו הירח הוא הכי גבוה ואת הזמן בו הוא הכי נמוך ואז לחשב באמצעות זה את המיקום, אבל נורא הסתבכתי ובגוגל אין שום מידע רלוונטי על ישראל (לפחות לא שמצאתי) בחוברת הם קוראים לזה site interval data list למישהו יש שעון שתומך בזה ויצא לו לקנפג? זה יחסוך לי הרבה כאב ראש... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי איזה סטיקט שאני רוצה לערוך אותו ולהוסיף לו משהו וגם אני בעבודה וגם אין לי מושג איך אז אם מישהו יוכל לתת לי את המייל שלו ואני אשלח לו ויסביר לו מה בדיוק אני רוצה (ממש פשוט אבל אין לי מושג איך) אני אשמח מאוד.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
"אובייטקים לא מתאפסים לאחר הפקת פרודקט" תודה.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-