עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by CaRTeR,

מי שיודע שירשום באיזה תאריך הוא יהיה והאם הוא יהיה בעזריאלי בתודה מראש .

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  2. Started by רביד,

התמונה שלי בסדר לפורם או לשנות? אני אבין אם כן...

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  3. Started by EagleX2,

שלום רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי מידע מקוצר ומסוכם בעברית על מטריקס 1 2 כמה תאוריות דרך אגב חבר שלי טוען שהעולם האמיתי זה בעצם עוד מטריקס וזה בעצם מטריקס בתוך מטריקס זה נכון?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  4. Started by DJO,

אהלן, החלטנו בבית לקנות DVD (כן עדיין אין לנו..). אני לא מבין בזה כלום. אשמח אם מישהו יסביר בקשר לפורמטים שונים (אני זוכר שפעם היו.. ?), מולטיזון? חברות מומלצות, קורא צרובים, מחירים וכו'. קיבלנו באימייל הצעה לרכישת DVD SONAB דק במיוחד - פחות מ 5 ס"מ - ב 490ש"ח, איך זה נשמע? תודה מראש נ.ב. ה - DVD יתחבר לטלוויזיה METZ 34 אינץ' חדשה.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  5. Started by benor,

למישהו יש קובץ תרגום בעברית למערכת פורומים הזאתי? תודה!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  6. Started by waizman,

אין מילים... The Shawarma Animal ובתגובה לזה: The Shawarma Hunter

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  7. http://www.planetunreal.com/images/photo/index.asp?id=431778 ב2001 אני חושב... בהחלט היו ימים!

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  8. Started by adu,

לפני כמה זמן קראתי שערוץ עשר כנראה לא ישדר בשבת וזה בגלל שהמנהל של ערוץ עשר ימכור 49% מהמניות למשה סבא (שם מוזר) תמורת 20 מיליון דולר. סבא הוא משקיע מרכזי בחברת טי.וי.אצטקה (הפעילה בדרום וצפון אמריקה ונסחרת בנאסד"ק בשווי של למעלה ממיליארד דולר) ובחברת טלפונים סלולריים במקסיקו. עוד נודע כי לסבא יש יד במגוון פעילויות צדקה בישראל. יו"ר הערוץ יוסי מימן הביע שביעות רצון אישית מההתקשרות החדשה. לדבריו "נראה לי כי הידע והניסיון הרב שמר סבא מביא עמו, כמו גם היקף הקשרים שלו בשוק הטלוויזיה העולמי בנוסף לקשר האישי החם אשר נוצר בינינו, מבטיח לערוץ 10 תקופה של יציבות בצד תנופה של יצירה. בהיבט רחב יותר, מעבר לתרומה לערוץ 10 ולתחרות בשוק הטלוויזיה המסחרית בישראל, מהווה השקעתו של מר סבא …

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  9. Started by Ibrow-Now,

...

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  10. Started by Ewingum,

יש ספרות מקצועית שאני רוצה לקנות מAmazon ואני צריך חשבונית מס. איך אני יכול לקבל/לבקש חשבונית מס לגבי הקנייה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  11. Started by SUBX2,

מישהוא יודע מה הכתובת של האתר שנותן ציוני בגרות {הגולש מכניס >.Z ומקבל את הציונים }תודה לעוזרים.......................

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  12. Started by BrAvE_HeArT,

כנסו ותבדקו: http://199.203.207.174/bagrut_dynamic/main.asp?redir=Tziun

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  13. Started by Ewingum,

מי אמר שאין עבודה לחופש? http://news.walla.co.il/?w=/1/411810 נ.ב. - נו, זה עבודה לחופש בבת-ים ;D

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  14. Started by Alpha_Romeo_dx,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=170133&page=0 ;D ;D ;D ;D

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  15. Started by eliXir,

אני רוצה להזמין משהו מ-eBay. עכשיו הדילמה שלי היא: הם רוצים שאני יקפיא את ההגנה שיש על הכרטיס אשראי בכדי שזה לא יעשה בעיות בעת השליחה. מישהו כאן אי פעם קנה ב- eBay ? גם אתם עברתם את זה? גם אם כן וגם אם לא האם זה בטוח כל הסיפור הזה.. ?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  16. Started by iCe_bLaSt,

שלום רציתי להודיע על פתיחתו של אתר חומרה ישראלי חדש האתר נועד בעיקר למודינג ואוברקלוקינג אבל הוא יש בו גם פורומי חומרה כלליים אנחנו מקווים שהאתר יצליח ונוכל ליצור אתר טוב שתיהנו לבקר בו ;D לאתר:www.isramod.net

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  17. Started by overload,

תרגע אני לא יפרסם פה WAREZ אבל יש לי שאלה חשובה בקשר לנושא. אני מכיר אתר שמפרסם קישורים להורדות לא חוקיות אבל מבחינה משפטית האתר נחשב 100% לחוקי (כמו קאזה) זה תלוי מה תעשו עם החומר שבו. אז תגידו לי זה נכון שמותר לי לפרסם אותו וזה לא יהיה ספאם, או שיש פה התנגדות מצד האתר לפרסם אתרים כאלו בכלל? כל מי שרצה לראות פה WAREZ מצטער אין ;D

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  18. Started by SixKiller,

gamers are so lamers: lol תראו היום אני נכנס בטוב ליבי לאתר גיימר (וידוע לכל הארץ שזה הוא האתר החומרה בטוב ביותר (בארץ) אבל גם אפשר להגיד בעולם!!!! בשביל הישראלים. קיצר גיימר הם הו-ואים שלאנשים נתקע סרטים בתוך כבל רשת (המבין יבין לול) והם צוחקים עלינו!!!???!!!! למה מי הם? קישור למה שהם רשמו עלינו...:http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=177551 קישור הכי מצחיק בעולם לילד ממש ממש מטומט- אבל חמוד(בדרך מטומטמ-) !!!:חברה... סורי לא מצאתי אבל אני יסביר לכם מה היה היה איזה ילד שיש לו אח והוא רשם הודעה בפורום שם של ההומואי- שלולולולולול "אולי נתקע לו הסרט בתוך הכבל רשת כי הוא לא מוצא את הסרט" לולולול עכשיו תגידו איזה ילד מס-ן ירשום דבר כזה??? (ילד מפורום גיי-ר אמרת…

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  19. Started by ha_miki,

מישהו מכיר חנויות שמוכרות ומתקינות בארץ MOD CHIP ל PS2 באזור המרכז ???

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  20. Started by Crash5,

אני רוצה לקנות כמה דברים למודינג ואני לא ממש מכיר אתרים ממולצים. אשמח אם אנשים שרכשו בעבר והיו מרוצים ימליצו לי, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  21. Started by wwww,

שלום מה המצב?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  22. Started by wwww,

תודה wwww

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  23. Started by Crash5,

האם ניתן לקבוע שם כתובת שהיא לא הכתובת המגורים שלי בישראל, אלא הכתובת שאליה אני רוצה שהחבילה תגיע בארה"ב? אם מישהו יוכל להנחות אותי, אני אשמח מאוד. תודה.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תביאו לי תחנות רדיו ל Winamp. כמה שיותר יותר טוב.

25. Started by aaabb,

כנסו ל-Ana.co.il בשביל הוירוס המדובר...גם תומך Xp בשביל מי שמתעצל לכתוב: www.ana.co.il מוגש כשירות מטעם: AaaBb

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.