עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני יודע שאפשר להתקשר למוקד ולשאול אבל אני מחפש את כל הקודים לכל הייצרנים תודה

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  2. אולי משהו יודע איפה יושב היבואן הראשי בישראל של AMD?? אשמח אם משהו יתן את כתובת וטלפון שלו בתודה מראש פרש

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  3. קודם כל, מצטער על העלאת השאלה, אני יודע שהרבה פה שואלים לגביי פלאפונים בזמן האחרון, אבל עוד לא ראיתי אחד שפירט בכלל, ואת מה שאני צריך בפרט. אז אם תוכלו לעזור לי, אני אודה לכם מאד! הפלאפון צריך לתמוך GSM (סלקום) חייב להיות קומפקטי יחסית (ז"א לא בגודל העצום של ה6680 [E398 למשל בעל מיימדים מצויינים שישמחו אותי] ) חייב להיות בעל נתוני קרינה "סבירים" ומטה, אני לא רוצה פלאפון בעל נתוני קרינה מטורפים, כיוון שאני מסתובב עם הפלאפון בערך כל היום. חייב להיות בעל מצלמה עם איכות טובה, ז"א רצוי מאד 1024X768 או מעל. חייב להיות בעל יכולת קיראה של MP3 סטיראופוני (אוזניות, לא ספיקר) באיכות סבירה/טובה חייב להכיל אפשרות להרחבת זכרון ע"י תוסף כרטיס זיכרון, עדיף מסוגים זולים (אני מתמצא…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  4. יש סיכוי שחיים רמון יכנס לכלא אם יורשע?

• 9 תגובות
    • 610 צפיות
  5. שלום, רציתי לדעת אתרים או טלפונים של קורסים ללימוד המחשבים בעיקר תוכן המחשב (מעבד,זכרונות וכ'ו) וגם מה שקשור לוינדוס ועוד... רצוי באיזור המרכז שזה נתניה חדרה פרדס חנה בסביבה אבל מקומות כמו תל אביב וחיפה גם יתקבלו בברכה. אני לא ממש זקוק למקומות רחוקים כמו באר שבע אשדוד קרית שמונה. תודה על עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by ForresT,

היי,שאלה קצת טיפשית מהסיבה הפשוטה שבחיים לא הזמנתי שום דבר באינטרנט,קל וחומר מאתר בחו"ל.. אני מעוניין להזמין את האלבום הבא: http://www.amazon.com/Gods-War-Manowar/dp/B000MQ3U5O/ref=pd_bbs_sr_1/102-9984558-4236902?ie=UTF8&s=music&qid=1186656212&sr=8-1 המחיר הוא 13 דולר. כמה אמור לעלות משלוח לארץ,תוך כמה זמן זה מגיע ומה המחיר הסופי? תודה מראש.

7. היי חבר שלי עכשיו שם והוא מביא אמור להביא כמה דברים.. logitech g5 sennheiser eh250 Steelpad S&S אני צריך חנות שבטוח יש בהם את שלושת הדברים האלה...(ולא צריך להזמין...כי הוא לא יהיה שם הרבה זמן..) המקומות שהחנות צריכה להיות בהם הם: בניורק | אורלנדו | מיאמי | לאס ווגס | לוס אנגלס זה ממש ממש דחוף!!! תודה מראש install

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  8. martin luthor king - i have a dream איפה אני יכול להשיג סרט שמראה את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by BeNzZy-BoY,

מצאתי פעם אתר כזה עם מלא דוגמאות של שירים לועזיים שכשמריצים אותם ברוורס אז יש משמעויות נסתרות מאחורי השירים דברים מגניבים כאלה למשל ב-STAIRWAY TO HEAVEN כשמריציפ לאחור מתגלים לכ מיני קריאות לשטן וכאלה.. אני יודע שזה לא בטוח אמיתי והרב זה בטח סתם חארטות אבל אני מחפש תאתר הזה כבר די הרבה זמן אם מישהו מכיר תאתר או אתר דומה בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  10. שלום לכולם. לפני זמן מה השגתי שיר יחיד (אני כבר לא זוכר אפילו מאיפה) ומאד אהבתי אותו, אך כניראה מכיוון שהשגתי אותו ממקום מוזר השם שלו וכל שאר המידע מעורפל.. זה המידע שיש ברשותי: השם המלא של השיר:05 - Renegade Master[bren] ב- Winamp המידע מופיע כך: Title: 05 - Renegade Master Artist: X_X{*bren*}X_X והשם של האלבום, מכל המידע שהצלחתי לפענח הוא כנראה זה: Dreams and Reality המשך המידע שיש ב-Winamp Year: 2004 Genre: Techno - Trance Comments: ds05b?×ta[bren] v.2 (אם זה יעזור למישהו..) *יש סיכוי שהוא איזה DJ לא כל כך ידוע או משהו.. אשמח לדעת את השם המלא של האלבום ממנו בה השיר היחיד שעליו דיברתי תודה מראש

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  11. איזה מסולולים יש להנדסאי תוכנה באוניברסיטאות? האם הנדסאים זכאים למשהוא באוניברסיטה או רק במכללות? ומה עם האוניברסיטה הפתוחה?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by ScreameR,

אני רוצה לעזור לתעשיית האוברקלוקינג בארץ לכן אני פותח אתר שאותו כמובן לא אפרסם אבל מה שאני יגיד זה שהוא יהיה בנוי ב phpnuke ואני צריך עזרה עם הקקה הזה אז מי שמוכן לעזור לי עם האתר או עם ה PHPNUKE צק"ש 157714315

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  13. Started by Salwaby,

http://dsy.co.il/goodnews.htm חחח אתר של חדשות טובות מצחיק , כל מה שאנחנו רוצים לשמוע ובחיים לא נשמע

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  14. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מישהו יודע איך אני הופך נענע לטבק נענע? מאסטר נרגילה אולי? אני לא יודע מה הערבים האלה שמים שמה כרגע אני לקחתי נענע שייבשתי קצת בספר ועירבבתי עם טבק תפוח וזה ממש ממש ממש מגעיל אבל חזק חושילינג אז אני אעשן עוד קצת אבל ברצינות מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by eladbu,

אני מחפש שיר כניסה לחתונה! משהו מפוצץ אפשר להמליץ בחום גם רוק 60 70 80

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by !_Evil_!,

שיר כזה שאישה שרה משו כזה "אלה אלה אלה ססואה" בצרפתית שיר ממש מוכר... מצטער על התרגום המפגר אבל זה מה שאני זוכר

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by אבבאא,

היי,אני חדש פה ויש לי שאלה דחופה , למדתי בישראל ועשיתי בגרויות עד כיתה י' כולל , בסוף כיתה י' עברתי לארה"ב ועשיתי את הבגרויות של ארה"ב. אני מתכנן לחזור לישראל ורוצה לדעת אם מקבלים בארץ את התעודת בגרות הזאת של ארה"ב ? כי אני יודע שלמשל רישיון שיש לי משם , לא מקובל פה ! אשמח לתשובה , זה ממש דחוף לי , תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  18. Started by Kidney_stonE,

כנסו לגוגל ?הכניסו את הערך : ?כשלון חרוץ ולחצו על הכפתור : ?יותר מזל משכל ...

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  19. וקיבל זימון ליום שני?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. קנייה ומכירה כללית... יש ? תודה.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  21. Started by wow,

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  22. קניתי היום מיקרו, ברוב טיפשותי לא בדקתי אותו בחנות. מסתבר שהביאו לי משומש, שקיבל מכות. החנות יכולה לטעון שאני עשיתי את נזק, ובכך לא להחליף לי את המוצר?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by Ghosthunter,

נמחק לי החשבון(איכשהו) של הUDAGENT. לפני כמה ימים. עכשיו אני מנסה להתחבר לאתר, והוא אומר לי שהשם משתמש לא קיים. עוד מישהו נכח בבעיה דומה?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by Lost Spirit,

אין לנו ספרים ואין לנו חומרים כלל והמורה החדש החליט לזרוק עלינו שיעורים, אני בטח שהחומר הנל הוא בסיס וכמובן הוא הצבה פשוטה בנוסחה, אבל אין לנו כלום, שום חומרים. השאלה היא - הנל ניצה במרחק 2 מטר ממראה מישוארית, וברצוניך לצלם את דמותך המשתקפת במראה. לאיזה מרחק יש לכוון את המצלמה על מנת שתתקבל תמונה חדה? נמק. עכשיו דברים שלא הבנתי: א. מה זה לאיזה מרחק? ב. f=r/2 זה נכון? מה שאומר לכוון למרחק פיקוס 1 מטר? אשמח אם מישהו יעזור לי פה, תודה.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  25. ניתן לקבל כסף מתנה ע"י השימוש הרגיל שלכם באינטרנט. איך זה עובד ? על ידי צפייה בפרסומות למשך 30 שניות כל פרסומות, תקבלו 0.01$ וכל מי שהמלצתם עליו יביא לכם עוד כסף אפשר להגיע לעשרות דולרים בחודש יש אפילו כאלה שקיבלו אלפים. איך נרשמים? קודם כל צריך להרשם ל ALARMPAY: :nono: כדי שיוכלו לשלם לכם בצורה אלקטרונית, ואז תוכלו לפדות את הכסף בעזרת צק או כרטיס אשראי ואפילו להשתמש בו לצרכים שלכם. אחר כך תרשמו דרך האתר הזה: :nono: זה חשוב לשים אותי בתור ממליץ כדי שתקבלו בונוס התחלתי חברה זה עובד הנה חישוב זריז ביותר (וזה יכול להיות הרבה הרבה הרבה יותר): התוכנה צופה על 15 פרסומות כל יום = 0.15$ 20 אנשים תחתיך צופים בתוכנה ב-15 פרסומות כל יום = 3.00$ אתה מרוויח כל…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.