עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מכיוון שאי אפשר לעלו את הקובץ.. (DOC) אני אעלה את זה ידנית זה הולך לעשות לכם צמרמורת! חשבו על אות מסויימת. . . . . . אמרו אותה בקול בזמן שאתם מדפדפים למטה. . . . . . . . תמשיכו... אל תעצרו................... . . . . . . . . תחשבו על בעל חיים שמתחיל באות שבחרתם. . . . . . . . . אמרו את שם בעל החיים בזמן שאתם מדפדפים למטה. . . . . . . . . חשבו על שם של איש או של אישה שמתחיל באות האחרונה של בעל החיים שבחרתם. . . . . . . . . כמעט סיימנו. . . . . . . . . עכשיו, סיפרו את מספר האותיות של השם או של בעל החיים על האצבעות של היד שלא אוחזת בעכבר. . . . . . . . שימו את היד שספרתם איתה מול עיניכם. . . . . . . . שימו …

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by 104952,

מלחמה בין עובדי משרד

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  3. שלום לכולם הזמנתי טלפון עם 4 שלוחות לאחי שהוא גר בלונדון עכשיו באתר של הUSPS כתוב Your item is being processed by customs in GREAT BRITAIN. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. יש מצב זה יתקע במכס???

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  4. איפה אני קונה את Mx 518 באזור המרכז (חולון)?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  5. מדובר ב HP dv5000 חד משמעית לא משתלם לתקן אותו. הלוח אם מת, הבטרייה גמורה, כל השאר בסדר גמור. אני יכול לנסות למכור אותו באיביי (דרך מישהו בארה"ב, לא יהיו בעיות משלוח) אבל לא בא לי לסחוב אותו לארה"ב.. מישהו מכיר מקומות בארץ שיקנו ממני אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by david11,

היי חברה אני מבקש סיוע בשני דברים : 1.היכן אפשר למצא את ריכוז חוקים ותקנות התעבורה השלם חפשתי כמובן בגוגל כמו כן במשרד התחבורה (המקסימום שמצאתי שם חלקים בודדים אשר בהם מצוי מידע חלקי לבעיות ספציפיות) ומשרד המשפטים גם בדקתי באתרים מקצועים לנהיגה כגון : חברות משאיות , מורים לנהיגה גם בעמותות לא מצאתי מצאתי אחד באתר של עורך דין אבל הוא למנויים בלבד . 2.אני מחפש את הספר כדי לבדוק את תקנה א/3350 סמל סעיף 6181 ,חבר קבל דו"ח בסך 250 שח' מפני שהוא התקין על האגזוז של הרכב שלו מנורת לד ( הטענה של השוטר הייתה שזה מסנוור ) מיותר לציין שזה מאיר את האגזוז בלבד ולא נעשה שינוי במבנה הרכב . אשמח לשמוע את דעתכם ולעזרתכם תודה באתר משטרת ישראל לא מצאתי דבר ( אגף תנועה )

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by yosda-boy,

שלום רב, לא מזמן ראיתי סרט אימה והוא היה ממש טוב, ואני רוצה להראות אותו לחברים שלי העלילה בסרט היא : כתבת ספרדית הצטרפה לצוות כבאים לכל הלילה, ובאמצע הסיור הזעיקו את הכבאים לדירה אחת לפרוץ דלת. הכתבת הצטרפה אליהם כאשר הם פרצו את הדלת הם מצאו אישה שנראית חיוורת, כאשר השוטר בא אליה היא נשכה אותו. אחרי כמה זמן הם גם גילו שהממשלה החליטה לנעול אותם שם כי יש חשד שיש שם איזה חיידק או משהו. ואז הם מגלים שהילדה של אחת מהדיירות בבניין היא המקור למחלה/חיידק. אשמח עם מישהו יכול להיזכר בשם של הסרט, בתודה מראש Mystery .

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by mz155,

האם יש דרך כלשהי להעביר את הסרטים שהוקלטו במכשיר (yes MAX) למחשב או לHD חיצוני? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by eladh16,

שלום לכולם יש לי שאלה על זמו אוויר בפלאפונים. אם מישהו מתקשר אלי לפלאפון ואני עונה לו זה נחשב גם מאצלי זמן אוויר, כלומר גם אני ישלם לדקת שיחה ולא רק הוא? או שרק הוא משלם? תודה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  10. כל המפרטים האלה שאנשים קונים (אני קניתי מחשב והוא בדרך אלי) מה עושים בקשר למערכת ההפעלה?? אני צריך לקנות? להתקין? מה מתאים למחשב שלי? מה אני לעזעל עושה עם זה? תודה רבה זה ממש חשוב

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by Shortboarder,

אני מחפש אתרים שבהם אני יהיה יכול לפרסם דברים שהני מוכן למכור,כגון וואלה,ששם כבר פירסמתי. מכירות כמו טלויזיה וכו שאני כבר לא צריך. מה שכן שהאתר יהיה חינמי,אני לא מתכוון לשלם על הפירסום(כמו בוואלה). תודה מראש.

12. ועוד אחד של פעלולן אמיתי: ;D

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  13. OGLE-2005-BLG-390Lb http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3206934,00.html http://he.wikipedia.org/wiki/OGLE-2005-BLG-390Lb "עתידו של האדם הוא בחלל. מושבות על המאדים, אסטרואידים כחומרי גלם וכמובן - מסעות למערכות שמש אחרות. כל יום שאנו מעכבים את התוכניות הללו, קטן הסיכוי שהמין האנושי יישרוד בטווח הארוך. "

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  14. יצא לי לבדוק במקרה את מדור הדרושים שיש פה באתר למרות שאני לא זוכר שזה היה קיים שם רק OCDB ומדור מודינג ועוד משהו ועלתה לי שאלה שאני לא מצליח לפתור אותה מלא זמן איך זה שבכל עבודה כתוב "דורש ניסיון", כאילו מה אם נגיד רק עכשיו גמרתי את התואר\קורס, מה אני עושה בדיוק? איך לאדם יהיה ניסיון אם יש כאלה שרק רוצים להתחיל?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by דניאל52,

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by Guarding angel,

הוא הולך בערך ככה: WE JUST DEEPER COULD BE ANYWHRE... LIFE GOES ON... SO BRING IT ON SO BRING IT ON... השיר הוא מן האוס\דאנס כזה בסיגנון של השירים של LASGO ועוד דאנסים מוכרים אולי קוראים לשיר DEEPER אך לא הצלחתי לזכור את השם של הזמר\פרוייקט תוכלו לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  17. Started by ccc,

או אפשר להרשם ממש יום לפני הבחינה ? לא מדובר על שום דדליין באתר שלהם פשוט וזה נראה לי מוזר. בחינה מטופשת , יש לי SAT די טוב ועכשיו אומרים לי לא אתה צריך גם את הטופל... זה די סותר אחד את השני... אם הSAT טוב למה שפתאום יראו שאני לא יודע אנגלית? סחיטת כספים מוזרה שמתאימה יותר לארץ לא לארה"ב ... 150 דולר ! מישהו כאן הצליח להכנס לקולג' בלי הטופל ?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  18. מישהו ראה את הפרק ששודר ביום שני בארה"ב (פרק 9 עונה 5 - Ecotone)? אמא'לה איזה פרק מדהים! והסיום!!! לא הצלחתי להרגע...

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  19. אני מחפש תנ"ך, קיץ תשס"א, מס' 900091, 137... תודה לעוזרים..אני מחפש כבר חצי שעה...

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by Dante_9,

אני רוצה לעשות קורס ברמנים על חשבון הפיקדון. יש פה אנשים שיכולים לשתף מידע?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Linkin Park Pendulum *איכות נמוכה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. Started by someone,

אז מישהו מכיר

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by Mesatla,

http://il.youtube.com/watch?v=ZS4mcAALUBY

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  24. שלום אני עולה לכיתה י"א רציתי עכשיו כשאני עוד בחופש ללכת לקורס פסיכומטרי אבל מרוב כל המיכלות שיש אני כבר לא יודע במה לבחור?? מי יותר טוב??? מי הכי זול??? וכו... חשוב לציין שאני גר בהרצליה! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  25. משו כזה.. חפשתי במדריכים ואני לא מוצא.. יכול להיות שמחקו את זה? :\

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים