כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שתי תמונות, אחרת משוחזרת, מישהו יודע איך עשו את זה? אם אפשר לפרט גם על הכלים בתוכנה (PHOTOSHOP?) והאם זה קשה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מתלבט בין החנויות: PCH והדובים. אני רק רוצה לדעת מי לדעתכם אמין יותר ונותן שירות טוב יותר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
-
איזשהו סרטון ששלחו לי באי-מייל.. לפי דעתי חמוד ביותר, תראו בעצמכם: http://www.notes.co.il/benbasat/24089.asp
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
8.5 GB?? ועדיף באזור המרכז אם מישהו יודע ואם זה לא קשור תעבירו את ההודע בבקשה לפורום המתאים
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
תגידו מה השם הפרטי של רונאלדיניו חחח חשבתם פעם???????????
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
אבא שלי נוסע לארה"ב (פלורידה) עוד שבועיים ואני מעוניין להביא מעבד, כ.מסך וזכרונות. מישהו מכיר אתרי מכירות בארה"ב כדי שאני יכול לראות בערך את טווח המחירים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בן דוד שלי מתגייס עוד חודש וחצי והוא רוצה לדעת לאן הוא יתגייס למרות שאמרתי שרוב הסיכוי שזה חיל חימוש
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
:'( איך אפשר לדעת? באתר של משרד החינוך יש המון זמנים. אני ניגש ללשון ב' במקיף ח' אשדוד.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אבל לענות רק למי שבאמת יודע אתמול הבאתי את המחשב שלי למעבדה בגלל הוא לא עבד. המעבדה היא של חנות שבה קניתי. אמרו לי שנשרף לי לוח אם של GIGABYTE ויש אחריות רק לשנה והיא כבר עברה. קניתי את המחשב לפני 1.5 שנה. היום בדקתי ב-5 אתרים ושם בכווולם יש אחריות 3 שנים על לוח אם של GIGABYTE. וגם בדף של הקניה לא צויין מה אורך האחריות על כל רכיב כך שיוצא שהוא מחליט כמה אחריות יש על כל רכיב. האם אני יכול להגיד לו שהוא לא יכול להוכיח שזה לשנה ולהראות לו באתרים אחרים שזה 3 שנים ?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש סיכוי שחיים רמון יכנס לכלא אם יורשע?
-
- 9 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
-
מתי יש את הציונים לבגרויות בהיסטוריה, פיזיקה וכל זה?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום ... איך אני יכול להוציא נגיד חשבוניות דרך המחשב כמו באייבורי מחשבים ?? יש תוכנה או איך זה ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש מישהו שמעוניין למכור 2 כרטיסים? הודעה פרטית בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על השיר we will be burnin של sean paul? לפי דעתכם הוא שיר יפה, ממוצא, מגעיל או פצצה
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
המחשב יגיע ללא מערכת הפעלה...וגם ללא ספק ככה שאני לא יכול להדליק אותו... אני יוכל לזהות את החלקים ע"פ מה שמוטבע עליהם?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היום בבוקר עם הקפה של לפני העבודה גלשתי לי פה... ונתקלתי בנושא דיי מעניין שלא אזכיר מה היה בו.. הוספתי אותו אותו למעודפים כי עוד לא התפתח שם כלום מעניין, עכשיו אני נזכר בזה, בא להכנס ו- הנה הקישור : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=219056.msg1919203;topicseen#new השאלה שלי למה הוא נמחק..? זה נכון מה שהבחור ההוא אמר? מזה ההרדקור-צנזורה הזאת..
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני כבר יומיים מנסה להזמין מחשב חדש. ברגע שאני עושה עבור לקופה ובוחר שיטת תשלום האתר לא מתקדם לשום מקום. לא נותן לי לסיים את ההזמנה.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
איך בונים אקורד המורכב יותר מ4 צלילים .... למשל כמו A15? (אל תצחקו. אפשר לעשות כזה דבר)
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי אולפן בבית אז קניתי כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA 7600GT SuperSilent ככה בוא בלי מאוורר ולא עושה רעש, הTV OUT שלו היה דפוק אז הלכתי לחנות ליחליפו לי אותו, הם הביאו לי במקום כרטיס של Point of view שהוא יותר זול ב-100 שקל ועם מאוורר ובעצם הוא לא שמיש בשבילי עכשיו כי הוא די מרעיש. הם אומרים שלפי האחריות מותר להם לעשות את זה כי זה בעצם אותור כרטיס. מה נסגר איתם?!
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות טובה באזור חיפה והקריות שמוכרת דיסקים כאלו (DVD+R)? רצוי מאוד שהדיסקים יוצרו במפעל ביפן (Made in Japan AKA Yuden-Verbatim) תודה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-